Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

"Őrületes médiacunami"

2020. október 14. - Reformer

Egy kiszivárgott belsős anyagból kiderült, hogy hatalmas az öröm a szcientológusok pszichiátriaellenes alapítványánál - sikerült pár kisebb TV-adónál interjút adni. A belsős szcientológus közlemények elmaradhatatlan kelléke, a levél végén elhelyezett bankszámlaszám pedig odadörgöli a tagok orra alá, hogy itt kérem termelés történt, úgyhogy fizessetek...

--------------------

Őrületes médiacunami a CCHR-nál!

Örömmel számolunk be róla, hogy az elmúlt másfél hétben a CCHR igen komoly médiahullámot keltett szerte az országban, főként a televíziókban!

Október 5-én, múlt hétfőn került sor a keleti turnéra: ennek keretében a CCHR elnöke interjút adott először a Gyöngyös TV-nek, aztán a Miskolc Televíziónak. Miskolcon az interjú után egy fontos találkozó is történt egy helyi vezetővel, azután irány Nyíregyháza, ahol Dobos János a Kölcsey TV-nek adott jól sikerült interjút. A tévé után pedig még a város rádiója is meginterjúvolta a CCHR vezetőjét.

A rá következő napokban két újabb rádióinterjú következett: először a budapesti székhelyű Sola Rádióban, majd telefonon keresztül a kazincbarcikai Rádió 1-gyel. Ahogy a korábbiak, természetesen ezek is a CCHR-ról, a pszichiátria káros gyakorlatairól, illetve a lelki egészség világnapjáról szóltak.

A következő, nyugati turné október 13-án, kedden következett. Ennek során a CCHR elnöke először Keszthelyre látogatott, ahol fél órás interjút adott a város tévécsatornájának, majd onnan Zalaegerszegre utazott, ahol ugyanezt tette 10 percben, élő adásban! Ráadásul az itt felvett interjú hanganyagát a város rádiója is átveszi és sugározza!

Az elmúlt másfél hét médiamérlege tehát:

5 tévéinterjú,
4 rádióinterjú,
a több tucat internetes sajtómegjelenésről már nem is beszélve!

A Kölcsey TV által készített interjút itt nézheted meg:
https://www.youtube.com/watch?v=2jJwLhgvjW4&ab_channel=K%C3%B6lcseyTvMagazinok

A Zalaegerszegi TV adását pedig ezen a linken találod - 13:20-nál kezdődik a CCHR része:
http://zegtv.hu/egerszegi-estek-2796/

Dicséret illeti a sofőröket, I. Sz-t és F. E-t, akik a CCHR elnökét a helyszínekre fuvarozták!

Írj egy kommentet, hogy tetszik mindez, illetve ha megnézted, akkor hogy tetszettek a tévéműsorok!

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR)
Bankszámlaszámunk: 11708001-20566227, OTP Bank

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2116239136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása