Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Napfény járja át a szívem újra

2020. október 06. - Reformer

A korrektúraolvasás lehet a szcientológia kriptonitja, rákfenéje, sőt Achilles-sarka, mert amióta ismerem ezt a rendszert, örök harcot vív a magyar helyesírással és rendre alulmarad.

A "kozársmislenyi" festőművész a legújabb otthoni Scientologist varázsló, aki az angol verzió szerint "a Napot is felkelti otthon" (makes the Sun rise home), amikor első ránézésre nyilvánvaló, hogy kizárólag naplementéket fest. Szóval a másik ilyen nagy és leküzdhetetlen ellenség a fordítás és a szövegértés.

A kisfilmek üzenetét persze nem is némileg árnyalja, hogy a legismertebb szcientológus "orvos", Lenkei Gábor pedig pont az ellenkezőjét hirdeti ennek a hivatalosnak tűnő álláspontnak. Egy kívülállónak így nehéz eldönteni, hogy most akkor maradjon otthon, hordjon maszkot stb. vagy inkább engedje tele a kádat koronavírussal és lubickoljon benne... 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3216228974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása