Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Letiltotta dr. Lenkei oldalát a Facebook

2020. szeptember 24. - Reformer
Forrás:
Idézet a cikkből:
Csütörtök reggelre a Facebook letiltotta a Doktor Gődény által alapított Normális élethez ragaszkodók nevű csoportot, valamint a Lenkei Gábor szcientológus orvos Facebook-oldalát is. A két vírusszkeptikus az utóbbi időben rendszeresen szerepelt a médiában, maszkellenes és vírus-megkérdőjelező nézeteiket hangoztatva.
Ez az amúgy helyes és indokolt lépés elég érdekes helyzetet teremtett. A szcientológia "egyház" hivatalos álláspontja és az általa terjesztett füzetecske üzenete az, hogy követni kell a hivatalos útmutatást a vírussal kapcsolatban (otthonmaradás, kézmosás, fertőtlenítés, távolságtartás stb). A legprominensebb magyar tagjuk pedig pont az ellenkezőjét vallja ezeknek.


Ha a szcientológusok nem lennének rettentő álszentek, akkor már maguk is léptek volna az ügyben. Több mint fél éve szótlanul és tétlenül nézik az egyetlen magyar ismertebb szcientológus ámokfutását ezen a téren. Az ő nyelvükön megfogalmazva azt is mondhatjuk, hogy "a Facebook tette be végül Lenkei etikáját". Tehát a szcientológiának erkölcsileg még a Facebookot is sikerült alulmúlnia. A Facebookot. Ehhez csak gratulálni tudok...

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8816214238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása