Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ami a szcientológiát fűti – újabb interjú Dudás Diánával

2020. július 17. - Reformer

A kidsnews.hu (a gondolkodó tizenévesek magazinja) portál is készített egy interjút Dudás Diánával.

A szcientológiában külön jelentőséggel bír a fiatalok toborzása - jusson eszünkbe a Drogmentes Maraton iskolákat megcélzó tevékenysége, de nem is kell messze menni a példákért, hiszen én is 17 évesen lettem szcientológus és az "egyház" munkatársa.

Tapasztalatból tudom, hogy ha valaki tizenévesen komolyan elkezd foglalkozni a szcientológiával, netán évekig munkatárs lesz, azzal úgy ki tudja siklatni az életét, hogy abból, nagyon de nagyon nehéz felállni.

Fontos tehát, hogy ehhez a korosztályhoz (is) újra és újra eljusson az üzenet, hogy nagyon vigyázzanak a szcientológiával, nem az, aminek látszik, és ott semmi esetre se keressék a megoldást az életük problémáira - mert bármit is mondjanak, se őket, se a bolygót nem fogják megmenteni.

Ide kattintva lehet elolvasni:

Ami a szcientológiát fűti

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1916010586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása