Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hamarosan újranyit az org

2020. június 23. - Reformer

Ezt küldték ki a tagságnak. A helyesírási hibákat nem javítottam.

Annyi az információtartalma, hogy 1) majd kinyitnak, 2) a karantén idején Hubbard okosságait tanulták intenzíven a munkatársak, illetve 3) a hívők pénzéből osztogattak adományokat fotózási és reklámcélból.

 

image-1_2.jpg

2020. június 16.

Kedves Barátaink!

Bizonyára nagyon kíváncsiak vagytok, hogy mikor tudjátok ismét igénybe venni gyönyörű Ideális Orgunk épületét, és az Org vallási szolgálatatait.

Most, hogy a „maradj otthon” elvhez kötődő rendelkezéseket nagyrészt megszüntették, hamarosan újra megnyitjuk az Orgot a közönség tagjainak számára, pontos fázisokban.

Jelenleg bevezetjük az összes szükséges előírást az Org, a staffok és a közönség tagjainak védelme érdekében, hogy így teljesen készen álljunk az újranyitásra.

Az elmúlt időszak nem telt tétlenül.

Miközben az Orgban egy kicsi, ám annál elkötelezettebb csapat azon munkálkodott, hogy az épületet biztonságban és jó karban tartsa, sőt igyekezzen a legjobb formájába hozni, a technikai vonalakon is nagyon izgalmas dolgok történtek, amelyekről később tájékoztatunk.

Veletek együtt az Alapítványi és Nappali staffok is kihasználták a lehetőséget az LRH Alapok és Kongresszusok tanulásában. Sok ezernyi leckét és rengeteg tanfolyamot zártunk így együtt és ez olyan mértékben növelte a közös realitásunkat, hogy szeretnénk is fenntartani. Ezért arra buzdítunk Benneteket, hogy ne hagyjátok abba, hanem inkább fokozzátok a Tudás Aranykora Levelező tanfolyami haladást.

Önkéntes Lekész Csapataink az Org környezetében közel 40.000 „Maradj Egészséges” felvilágosító füzetet osztottak ki a lakosság megóvása érdekében közvetlenül az embereknek vagy kereskedelmi egységeken keresztül. Emellett civil, egyházi és önkormányzati partnereinkkel karöltve több tonnányi tartós élelmiszert és adományt juttattak el olyan rászoruló családoknak, akiket a járvány gazdaságilag nagyon súlyosan érintett.

Most a legfőbb üzenetünk számotokra, hogy haladjatok tovább az Alapokon és Kongresszusokon, mert a közelgő nyitáskor bármely szolgáltatás is várjon rátok, egészen biztosan annál gyorsabb és nagyobb nyereségeket eredményez majd, minél előrébb tartotok a Tudás Aranykora tanfolyamaitokon.

Figyeljétek a történéseket, maradjatok egészségesek, gyakoroljátok azokat az egészségmegőrzési lépéseket, amelyről a szcientologia.org.hu/LegyEgeszseges oldalon tájékozódtatok vagy tájékozódhattok, és hamarosan személyesen is találkozunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2715911608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása