Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Vírusmarketing

2020. március 12. - Reformer

Ismét beigazolódott, hogy ami nekünk katasztrófa, az nekik lehetőség.

Két szcientológus is rárepült a koronavírus témára, alig burkolt értékesítési célzattal.

Két nappal ezelőtt Lenkei doktor kezdte.

1. Vegyünk vitamint

"Nem valamirevaló orvos ez az ember, hanem egy szcientológus sarlatán." - írta az egyik kommentelő a 32000 (!!!) megosztást kapott Lenkei-írás alá, amelyben a "doktor úr" a koronavírusról mondja meg a tutit.

Roppant felelőtlen és gátlástalanul haszonleső dolognak tartom Lenkei úr részéről, hogy orvosként (és önmagát a világ legetikusabb szervezetének valló mozgalom tagjaként) egyrészt a saját vitaminkészítményei reklámozására használ egy világjárványt, másrészt így elbagatellizál egy ilyen súlyos problémát.

Valóban túl van tolva a hisztériakeltés a médiában, de attól még a tények tények maradnak. Nem véletlenek azok a karanténok és kormányzati intézkedések... arra egyetlen ország egészségügyi rendszere sincs felkészülve, hogy százezreket kelljen lélegeztetőgépre tenni. Az influenzával meg orvosként példálózni nagyon ciki, de azt a kommentszekcióban is megkapta elég sokaktól, hogy miért.

2. Ingyenes személyiségteszt + fizetős tanfolyam

A következő megmondóember egy szcientológus fodrász, aki elárulja nekünk, hogy "AMI ITT KÖRÜLÖTTÜNK TÖRTÉNIK AZ MIND EGY DIREKT KREÁLT DOLOG!!" - bármit is jelentsen ez így csupa nagybetűvel, sőt ne "ocsmározzunk", hanem töltsük ki az ingyenes személyiségtesztet és végezzünk el egy szcientológia tanfolyamot.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1715516800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása