Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Véget ért az idei Drogmentes Maraton

2019. június 11. - Reformer

A szcientológia magyarországi terjeszkedésének egykori élcsapata mostanság súlyos gondokkal küzdhet. Nem mintha sajnálnám ezt, de ne feledjük, hogy állításuk szerint a világ leghatékonyabb szervezési módszerét használják. Ehhez képes a mostani eredményeik messze elmaradnak a régebben hozott számoktól.

A valóság és az önreklámjuk közötti eltérést talán az Instagram fiókjuk mutatja a legjobban, amelyet még a szcientológusok se követnek a jelek szerint.

 

drogmentes.jpg

A YouTube-csatornájukat pedig már három éve nem frissítették, gondolom azért, mert már bemutatni sincs mit.

Mindenesetre idén is lefutották a kötelező kört, de 1,5 hónap alatt összesen 4(!), gyakorlatilag teljesen jelentéktelen médiamegjelenést generáltak:

Felvilágosítófüzetekkel érkeztek - kelet.hu

Debrecenbe érnek, akik legfeljebb levegőt szívnak - civishir.hu

Drogmentes Maraton a szerhasználat elleni küzdelem jegyében - Körös Hírcentrum

Drogmentes Magyarországért Maraton - infohodmezovasarhely.hu

És +1 a befutóról:

Befutott a 18. Drogmentes Magyarországért Maraton csapata - civilhetes.net

A cikkból csak annyi derült ki, hogy 

Valamint az iskolákkal, és helyi vállalkozókkal összefogva több száz ezer gyereknek és felnőttnek adták át az igazságot a drogokról.

Ennek némileg ellentmond, hogy a hivatalos Facebook oldalukon azt közölték, hogy május 23-ig 150.000 tájékoztató füzetet osztottak ki és 3800 gyereknek tartottak előadást. Ez egy hónap termése volt, szóval a befutóig eltelt kb. 2 hétben kb. 5000-re kúszhatott fel ez a második szám maximum.

Ha ez így megy tovább, 19. maraton már nem is lesz. Egy "behozóvonallal" kevesebb...

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1314887032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

free spirit 2019.06.12. 14:25:10

"A mór megtette kötelességét, a mór mehet." Nincs mit tenni már ezzel kapcsolatban, hisz már mindenki fel van világosítva. Vállveregetés, hipp-hipp hurrá. :D :D Mondjuk józan ésszel fel nem fogható, hogyan képesek emberek bekajálni ezt az orbitális ökörséget, hogy kiosztasz pár füzetet és mindenki megvilágosodik, ezáltal megmentetted az emberiségét a drogoktól. Pedig szciék tényleg elhiszik.
süti beállítások módosítása