Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb kritika és elemzés Dudás Diána könyvéről

2019. május 14. - Reformer

Barók Eszter (aki már igen jó cikkekben többször foglalkozott a témával) remek és részletes elemzést írt Dudás Diána nemrég megjelent kiváló könyvéről. Sokat nem tudok és nem is akarok hozzátenni – az egyik legjobb írás, amit kívülállótól valaha olvastam a témában, nagyon jó meglátások vannak benne, érdemes elolvasni.

Itt találjátok: Soha nem Xenu volt a baj – itt az új magyar szcientológia sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4314825750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaDPool 2019.05.14. 16:06:46

Ez annyira frappáns leírása a Sci-nek - "A szcientológia valójában úgy működik, mint egy bántalmazó partner: először megdicsér, felmagasztal, hogy magához édesgessen, aztán pedig szisztematikusan korlátoz és leépít, hogy vigasztalhasson, és neked mérhetetlen szükséged legyen rá a légüres térben, amit ő maga okozott. " , mindent elmond az egészről! Gratula

atomic squirrel 2019.05.15. 12:55:28

Valamint nagyon szemléletes a Szci számára hasznos alapvető két embertípus leírása: "a szcientológia kétféle emberre veszélyes: aki nagyon gazdag, de még van megoldatlan probléma az életében, illetve aki átlagos jövedelmű vagy annál szegényebb, de szeretne jobb emberré válni és segíteni az egész világon. Az előbbi lesz az üzemanyag a szcientológia grandiózus, hollywoodi léptékű fényűzéséhez, az utóbbi pedig a motor, ami – munkatársként – az egész gépezetet működteti"
süti beállítások módosítása