Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Továbbra is vesztegzár alatt a Freewinds

2019. május 12. - Reformer

A szcientológia egyház luxushajója holnapig biztosan karanténban marad, még 28 személy tartózkodik a fedélzeten - írja a 444.hu a Guardian cikkére hivatkozva.

A szcientológusok félhivatalos szóvivője ezt írta 9 napra erről:

Laci12          2019.05.03. 18:37:58
Látom ismét szembesülnöm kell a lelkes és hiszékeny újságolvasókkal-:) 
Egyetlen kanyaró gyanús személy, egy angol hölgy, a múlt hét végén megfázott, lázas lett, és kiütések jöttek rajta. A vérvizsgálatot követően a hajóorvos gyógyszerért küldött amikor St Lúciában kikötött a FW. A helyi hatóságok és az újságok - szokásukhoz híven - felverték a hírt. A hölgy már jobban van tünetmentes. A hatóságok által elrendelt 21 napos karantén betartásához a hajon friss élelemre, gyógyszer utánpótlásra és üzemanyagra van szüksége. St. Lúcia piciny sziget, nem tudja ezeket a FW részére biztosítani, ezért indult vissza a Curaçao felé ahol ezt mind meg fogja kapni. Ezzel a hatóságok is egyet értettek, egyeztetve a Curaçaoi porttal. Persze a félinformációk megint csak kellő táptalajt adnak az internetes portáloknak és a blogozóknak, hogy egy fabrikált sztorin csámcsogjanak.

Nem mintha meglepne, de ismét nem sikerült igazat mondani. Nem csak egy megfázás volt ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2814822228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

free spirit 2019.05.12. 22:47:32

Lacitól kérdezném, mi az, hogy egyáltalán megfázott valaki? Ilyen már egy Clearrel sem történhet meg, nemhogy OT akárhányokkal teletűzdelt hajón! Ráadásul 28-an fáztak meg egyszerre? :D

Gyaloghuszár 2019.05.13. 11:45:54

Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd.
Természetesen amit összehordtok az mugli halandzsa.
Laci12 hamarosan minden kételyt eloszlat a "feneketlen kalap" című játékkal egybekötött előadáson (A játék során pénzt kell dobálni egy cilinderbe, és az rejtélyes módon eltűnik. Mindegy hányszor láttam már ezt a trükköt a nagyérdemű, sosem unja meg - gyere el próbáld ki te is! A belépés ingyenes... ).

Szóval hogy elejét vegyük a járványról szóló áltudományos badarságnak, had nyugtassak meg mindenkit, hogy szó sincs ilyesmiről. Mivel már egy clear is örökké él és azt is többször, ez nyilván lehetetlen is lenne.

A magától értetődő, tényszerű igazság sokkal egyszerűbb. Ron mint azt talán még ti is tudjátok, valahol a 9 és 1/2 szinten kutat most is. Itt némi ellenállásba ütközött, mert Xenu utódja, Xenu Jr. űrhajókat küldött ellene.
(Ezek egyébként nagyon hasonlítanak egy Boeing AH-64 Apache helikopterre, de most meg ne kérdezzétek minek rotor az űrbe... az tökre entheta lenne. )
Szóval kire számíthatna az el capitano, ha nem a szabadjára engedett szélen szolgáló szellemileg szabad személyekre?
Gondolom, korlátolt képességeitekkel is rájöttetek már, hogy ez korántsem vírus - egyszerűen csak némi lázzal jár amikor levetik a testüket, hogy a commodore mellett vitézkedhessenek tovább.
Exclusive részletek, revü, és fantasztikus kalap show az ORG-ban - hozd a párodat és a családi megtakarítást is!

Ammonia73 2019.05.13. 12:06:12

@free spirit: Hubbard szerint ha úgy haladunk el egy kereszt előtt, hogy egy patkány is van valahol a közelben, az garantált megfázás. Clearek esetében nem tudom, hogy fordulhat elő, de lehet, hogy egy baromi nagy patkány él a hajón. Na meg a kereszt is tuti ott van valahol...arról nem volt szó, hogy milyen kereszt, gondolom, a szcientológia keresztje is okozhat ezek szerint ilyet, de csak ha van patkány is. :D
süti beállítások módosítása