Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Országos pedagógus konferenciát szervez egy szcientológus fedőszervezet

2018. november 06. - Reformer

November 24-én tartják Budapesten, "Az Út a Boldogsághoz Magyarország" szervezésében és az iskolai agresszió csökkentése a téma. Nem nehéz kitalálni, hogy milyen megoldást javasolnak ("Az út a boldogsághoz" könyv olvastatását a gyerekekkel, így népszerűsítve Hubbardot, ami ennek a fedőszervezetnek az igazi célja).

A nyilvánosan elérhető oldalukon megadott program szerint az egyik "elődadó" (hihetetlen, hogy 28 éve nem tudják megoldani a szuper szervezési módszereikkel, hogy legyen korrektúraolvasás a promóciós anyagokon, ráadásul pont a VIP-vendégnél rontják el) Nemere István író, aki a jelek szerint továbbra is velük van sajnos.

 

elod.jpg

A többi előadónál sem bízták a véletlenre a megfelelő üzenetet átadását: a "tanárként" megjelölt Novák Ferenc a konferenciát szervező Út a Boldogsághoz Non-profit Kft. többségi tulajdonosa, tele szcientológus ismerősökkel a Facebookon. Hír Tibor oktatási igazgató a nyilvános Facebook-profilja szerint a FreeMind Magánsuli alapítója és oktatási igazgatója, szintén tele szcientológus ismerősökkel.

Sok minden hiányzik a magyar közoktatásból, de a szcientológia nincs ezek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr6714355909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benu 2018.11.06. 19:24:40

Ne légy rossz Reformer, nem látod, hogy egyre agggresszívebbek a gyerekek?!
Már 10:10-kor is (hát egyre? És 14:00-ra?!)

free spirit 2018.11.06. 21:19:01

Szerintem az agresszió szót egy g-vel írják. A Magyar helyesírás szabályai szerint is. Most már tényleg ajándékozok a szcientológusoknak egy helyesírási tanácsadót. Úgyis jön a karácsony. :D

PTS level III. 2018.11.08. 09:25:44

Hubbard pontosan meghatározta a szci hatalomátvétel (azaz: "clear bolygó") kiemelt fontosságú stratégiai pontjait, és ezek egyike az oktatás. Tegye fel a kezét, aki meglepődött! ;)
A konzervdobozt kaparászó, éhes macskára hasonlítanak, de semmi pénzért nem adnák fel... :D
süti beállítások módosítása