Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Az év bejegyzése

2018. április 19. - Reformer

Ma találtam a Facebookon ezt a rendkívül szórakoztató bejegyzést.

Az, hogy a "rágalmazó könyv" (több is volt, de mindegy) egyik írója (dr. Veér Andrásra gondol a bejegyzés szerzője) meghalt 67 évesen rákban, az miért a szcientológia igazát bizonyítja?

Miután beszámol arról, hogy minden tökéletesen alakul az ő csodás életében, amióta szcientológus lett, jön a kulcsmondat... Majdnem hangosan felnevettem, amikor elolvastam ezt:

Senki nem fogja elvenni a pénzedet, és nem kell csatlakozni sehova.

Mivel csak ennek az ellenkezője történik a szcientológiában nonstop, nyilván ezt tagadja rögtön... Ügyes. (Bár inkább átlátszó.)

 

komment.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr813848978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyaloghuszár 2018.04.19. 16:20:22

:-D Egyszer azt is olvasni fogjuk, hogy márcsak azért is érdemes belépni (ugyan nem kell, de azért - csekély pénzért - mégiscsak lehet), mert aki nem szcientológus, az mind meg fog halni. 100% valós adat!

Reformer, régebben gyakrabban tettél ki belső levelezéseket, FB posztokat - kérlek folytasd, mert az emberi hülyeség elapadhatatlan forrása a szcivatottak egylete. Üdítő színfolt ebben a racionális világban.

Egy érdekes cikk ami említi a "Kössz a kampánypénzeket" pártot, ahol W. Kati a szcipirtyó a president jelölt:
index.hu/belfold/2018/04/19/egy_szazalek_alatti_partok_visszafizetes_valasztas/

Természetesen mindenki csalt, ők nyertek, és nem értik, hogy most miért kéne vissza az a párszáz millió, mert hát ugye az elment....

Damiel 2018.04.19. 17:04:35

Hmmm... a szci oldalak látogatása - beleértve ezeket a posztokat is -nem más, mint katasztrófa turizmus. Ellentmondások és bugyutaságok sokkoló egyvelege, ami egyszerre vicces és drámai. Pontosabban vicces és drámai lehetne, de sajnos a számos emberi tragédia miatt mégsem annyira vicces. A drámának meg nem örülünk.

büdös zokni 2018.04.19. 20:15:47

Tényleg vannak sikeres szcik, de annak a sikernek általában semmi köze a szcihez. Azok, akik a szci segitségével gazdagodtak meg, azok a szcientológusokból gazdagodtak meg. Például a tanácsadó cégek tulajdonosai, ahová annak idején simán minimálbérrel akartak felvenni etika specialistaként úgy, hogy annyiból Pesten egy szobát nem tudtam volna bérelni magamnak. Vagy ott van az az illetőség, aki az országban az egyik első Purif C/S-ként szerzett egy importengedélyt és évekig látta el a méregtelenitősöket és egyéb szciket vitaminnal, ami ugye tök irányelvellenes, sőt úgy hallottam, még más is hozott be vitamint az ő importengedélyével, de mindegy, már megvan az OT V, azt vissza nem veszi tőle senki, ugye. Az etikusabb egyéneknek ilyesmihez nem füllik a foga, ők maradnak csórók, vagy ha még adakozó tipusok is, akkor teljesen kisemmizik őket.
A srácnak amúgy igaza van, én már tényleg nem lépek be sehova és nem veszi el a pénzem többet senki. Ami, érdekes módon, pont azóta van/lett, mióta nem a szci feneketlen kútjába öntögetem.

egytucatLevelibéka 2018.04.21. 14:39:54

Amióta elvégeztem az általános iskolát teljesen megváltozott az életem. Megtanultam írni, olvasni, számolni...
Tanultam biológiát, főldrajzot...
Teljesen megváltozott az életem.
Amíóta kisfalunkba bevezették a vizet és a gázt, mindenkinek megváltozott az élete; már nem kell fával, szénnel fűtenünk, nem kell a kerekes kútat sem tekergetni.
Amióta felnőttem, önálló életet élek és ez teljesen megváltoztatta az életemet.
A gyerkőcöm kapott egy gördeszkát a szülinapjára és ez teljesen megváltoztatta az ő életét is és az enyémet is.
Folytassam? Vagy inkább ne?!

Az ostobaság az ostobaság!
süti beállítások módosítása