Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológia kommunikációs módszere - Jelentsd be, jelentsd fel, töröld ki, tiltsd le

2017. november 29. - Reformer

A Mi a Szcientológia? oldalon ezt írják az professzionális kommunikációs tanfolyamjukon elérhető képességekről:

 A végeredmény egy olyan személy, aki – pusztán a kommunikációs képességével – képes kezelni bármilyen társadalmi helyzetet, függetlenül attól, hogy azok milyen nehezek [...]

A kommunikációs problémákat kezelő auditálásukon ('kibővített 0-ás fokozat" pedig ezt lehet elérni szerintük:

A Kibővített 0-ás fokozat eljárásai a személy kommunikációs képességével foglalkoznak, és megszabadítják őt – a saját megítélése alapján – minden akadályozó tényezőtől a területen. Ezek az eljárások azt a képességet állítják vissza, amely révén bárkivel bármely témáról tudunk kommunikálni. Ezzel együtt jár a másokkal való szabad érintkezés öröme.

Úgy látszik, arrafelé senki sem végezte még el ezeket, mert ezt az utasítást adta ki a Magyarországi Szcientológia Egyház egyik vezető tisztségviselője:

(Csak megjegyzem, hogy az egyik "zavarkeltő" konkrétan azért írogat a többi szcientológusnak, mert a felesége a szcientológia miatt éppen elválni készül tőle.)

paci1.jpg

paci2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3913403781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása