Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb üres luxuspalotát nyitott a szcientológia

2017. január 23. - Reformer

"Fényes páncélod az igazmondás?" -- tette fel szarkasztikus hangnemben a magyarországi szcientológia mindenható ura, volt főnököm, F. Miklós ezt a kérdést, ha gyanította, hazudnak a beosztottjai (vagy ahogy ott mondták/mondtuk: "vetítenek"). 

Ezt a kérdést fel lehetne tenni David Miscavige-nek is, a szcientológia pápájának és az értelmetlen és fenntarthatatlan ingatlanbefektetések apostolának is.

Megnyílt ugyanis hétvégén Új-Zéland szinte valamennyi lakójának (leszámítva az egy helyi riport szerint kb. 300 új-zélandi szcientológust) őszinte sajnálatára.

Annyi szalagot vágott már át, hogy szcientológiának nem a Megváltója ő, hanem inkább a Megnyitója .

Íme Dave, a Megnyitó (és Főpénztáros):

A megnyitóról lelkesen beszámoló hivatalos propagandaoldaluk szerint "többezer" ember volt a megnyitón.

Íme a "többezer" ember:

 

A helyi potentátokból ott is elég gyenge volt a felhozatal, "a rendőrségi tanácsadó" az már komoly híresség ezek szerint, mert az egyik szónok az volt. A másik háromból kettő szintén "tanácsadó", a harmadik pedig egy civil szervezet vezetője.

 

És ilyen, valószínűleg egy horrorfilm kellékraktárából származó babákon gyakorolják majd az új-zélandi szcientológusok az auditálást:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7712148143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pirx 2017.01.23. 16:31:04

Én azt hittem Új Zélandon mindenki sportos, karcsú a hegymászástól, szörfözéstől...

vittore 2017.01.23. 16:33:16

Úgy látom, az "egyház" jelentős támogatói a helyi transzneműek, legalább is a Davvel készült közös képről számomra ez derül ki.... :)

2017.01.23. 17:09:50

@vittore: Nos, a poénkodás, amikor már "viccre vesszük" a dolgot, tulajdonképpen bármilyen dolgot, az már az érdektelenség kezdete. Magyarul, ha valami idegesít, egy biuonyos ponton túl nem kapsz agybajt tőle, hanem elkezdesz humort gyártani belőle, viccelni vele. Egyszerűen leszerepelt a manusz, már nem vehető komolyan semmilyen formában sem - egy ismerősöm erre azt mondaná: "Azt sem hiszem el amit kérdez."

Lehet igazam 2017.01.24. 23:31:50

Amióta nem vagyok benne a Szcientológiában, és már innen kívülről szemlélem a dolgokat.
süti beállítások módosítása