Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Nehogy szóljatok valakinek, hogy fenn vagyunk a közösségi médián!

2016. október 03. - Reformer

Ez a friss körlevél is mutatja, hogy mennyire nem az új embereknek szól a szcientológia reklámozása, hanem csak a régieket akarják megnyugtatni vele, hogy lám dolgoznak és tessék tovább adományozni.

Megnéztem ezeket az oldalakat és borzasztóak - ugyanazok a halálunalmas reklámok és szövegek, amelyeket már a '80-as évek óta ismételget az egyház, de már akkor se nagyon hitte el senki.

Mi értelme pld. a Twitteren követni a bárgyú hülyeségeiket bárkinek is?

De mint írtam, nem is az új embereknek szól, csak a régieknek demonstrálja, hogy gályáznak bizony a fiúk és a lányok keményen.

 

sm.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4011763491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.03. 20:35:18

És ha netalántán összejön a 100 feliratkozó az egyedi youtube linkhez, akkor mi következik utána...? Clear bolygó, sunshine, örömkönnyek, tapsvihar meg fitymacsattogás? Nem mondom, ez aztán a "confidental"-minősítésű célkitűzés...! A pofám leszakad, komolyan mondom! :D

2016.10.12. 19:58:09

Dübörög és terjeszkedik a szcientológia Magyarországon... a Youtube csatornájukon (www.youtube.com/channel/UCGXYx2PebT4U5oOTOQQjHsQ) 140 feliratkozó két és fél hét alatt. Feltételezem, hogy ezt is olyan etikus és tisztességes módszerekkel hozták össze, mint ahogyan a google map-ről töröltették az egycsillagos szavazatokat. :) Hajrá, szci fiúk meg lányok, a klír ország már csak egy köpésre van....! :D
süti beállítások módosítása