Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Zártkörű megnyitót akarnak, a média kizárásával

2016. július 19. - Reformer

Ahogy közeledik a megnyitó napja, úgy tisztul a kép és mutatkozik meg a szcientológia valódi arca - ennyit arról, hogy mindenki előtt nyitva állnak a szcientológia szervezetek kapui és az egész társadalomnak akarnak segíteni.

Bármit is mondanak, a tetteik beszédesek. És azt mondják, hogy egy elzárkózó, információkontrollra épülő szekta ez.

Ezek a kiszivárgott szabályok vonatkoznak a megnyitóra:

1) Alapszabály, hogy zártkörű rendezvény lesz, csak szcientológusok és azok családtagjai, valamint "hivatalosan meghívott speciális vendégek" számára.

2) Elkerített területen lesz, csak olyanokat engednek be, akik a megfelelő, szcientológia szervezetek által kiállított papírokkal rendelkeznek.

3) Riportereket, médiát nem engednek be. Majd kiadnak egy sajtóközleményt és a "megnyitó utáni héten foglalkoznak velük".

 

További információmorzsák:

1) Hivatalosan két szervezeti egységből fog állni, az alapítványi (esténként és hétvégén működik) és a nappali orgból (hétköznap napközben működik.

Vezetőik: Laki lldikó (nappali org), dr. Schalli Gábor (alapítványi org)

2) Miscavige érkezéséről nincs hír, csak hallgatás. Tegnap kiderült, hogy a Harlemi Ideális Org megnyitója nem sokkal a budapestié után lesz. Elképzelhető tehát, hogy DM mégse jön ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr618900038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2016.07.19. 16:11:43

Volt kollegámat idézve: háromra egy hatalmas meglepődést...!
süti beállítások módosítása