Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

340000 forintos könyv megvételével lehet "segíteni" most

2016. március 21. - Reformer

Fél évnyi szcientológia reklámdömping elé nézünk

Végetért a pénzszerzés az épület, máris itt a következő felcímkézett adománygyűjtő láda: reklámkampány a szcientológia népszerűsítésére, amely fél évig (!) fog futni mindenféle médiafelületen.

Már most megmondom nekik ingyen, hogy ablakon kidobott pénzről van szó - a szcientológiának azért van rossz híre, mert rengeteg kárt okoz. A szcientológia miatt szétesett családokat nem fogja egyesíteni a reklámkampány, a holtakat sem támasztja fel, és a csődbement egyének és cégek sem fognak ettől talpraállni.

 

500 könyv, 340 ezer, illetve 170 ezer forintos darabáron

A mellékelt bejegyzéseken látszik a New Era (az egyház könyvkiadója) weboldalán a kampány oldalának címe.

Megnéztem, és megtudtam, hogy az első tíz bőrkötéses, aranyozott oldalszélű, aranyszínű szatén könyvjelzős, márványmintás-Halászbástyás borítójú Dianetika könyv első tíz darabja ("premier kiadás") 340 ezer forintot kóstál, míg a mezei "ideális org kiadás" 170 ezret.

Ez összesen 10 x 340.000 + 490 x 170.000 = 86,7 millió forint. Ennyi pénzt akarnak reklámra elszórni, amit persze megint 100%-ban a tagsággal fizettetnek meg.

 

A bejegyzések

Mint ezekből kiderül, már el is adtak 5 db-ot a premier kiadásból, és 23-at az olcsóbból. Elképesztő, komolyan.

 

kamp1.jpg

kamp2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr508509022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore 2016.03.29. 17:41:26

Olvasgatom ezeket a tarhálós baromságokat. Azon vajon nem gondolkodnak el, hogy adnak, adnak , adnak, de mit kapnak cserébe? Hitet? Közösséget? Célt? Ha bármelyik mögé benézünk nem látunk semmit és nem tudom elhinni, hogy komoly cégvezetők, cégtulajdonosok ezt nem látják. Egy nagy büdös álságos semmi az egész.

glezmen 2016.03.30. 11:11:04

nem ugy volt hogy a dianetika mar 'outdated'?
süti beállítások módosítása