Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológus volt Jim Carrey ex-barátnője, aki öngyilkos lett

2015. október 01. - Reformer


A teljes történet itt olvasható angolul:

Tony Ortega blogja, 1.rész és 2. rész
Daily Mail összefoglaló cikk

Magyar cikkek:

A szci­en­to­ló­gia miatt me­ne­kült a ha­lálba Jim Car­rey ba­rát­nője

Jim Carrey Hollywood legmérgezőbb szerelme?

 

Egy pár napja téma a bulvárlapok hasábjain, hogy Cathriona White, Jim Carrey ex-barátnője öngyilkosságot követett el. A szcientológia sötét dolgainak leleplezésén hosszú évek óta ügyködő Tony Ortegához meglepő információ jutott el: Cathriona White szcientológus volt, méghozzá legalább 1998 óta.

Az Instagramján posztolt fotó szerint kevesebb mint egy éve még a szcientológia méregtelenítő programját végezve izzadt a szaunában:

Tony Ortega forrásai szerint éppen a méregtelenítő program utáni lépést végezte, az úgynevezett "túlélési rundownt". Ezen azonban elakadt és egy ideje már nem járt be tanfolyamra.

Mivel Jim Carrey barátnője volt, valószínűleg szoros kontroll alatt tartotta az egyház. Csak találgatni lehet, hogy pontosan mi történt, de az biztos, hogy valami köze volt a szcientológiának ahhoz, hogy öngyilkos lett.

Az egyház természetesen nem kommentálta a sajtóértesüléseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr167876858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2015.10.02. 14:14:05

Úgy fognak erről is kussolni, ahogy Karen De La Carriere fiának haláláról is, aki még a fia holttestét se láthatta. Kicsit be is sokkalt Karen ettől; kíváncsi lennék aktívabban fellép majd Jim Carrey ezek után az "egyházzal" szemben, vagy marad minden a régiben...

Mindenesetre gyönyörű nő volt, okos is, s önmagában elég tragikus a története...

vittore 2015.10.06. 11:05:13

Lehet, hogy az amúgy testileg és lelkileg megterhelő "kúra" mellett véletlenül bekepcsolta a tévét és az RTL en megint az Ace Ventura 87. ismétlése ment. Itt elszakadt benne valami és véget vetett életének.
Szar poén volt. R.I.P
süti beállítások módosítása