Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológus egyházfő magándetektívekkel figyeltette saját apját és hagyta volna meghalni

2015. április 09. - Reformer

Forrás:

Los Angeles Times cikk

A Los Angeles Times birtokába jutott rendőrségi jelentésekből rajzolódott ki ez a sokkoló történet.

Ez azért fontos, mert az "egyház" ez esetben nem tud azzal érvelni, hogy a "hazug, megkeseredett. kiábrándult és ráadásul nem szavahihető hitehagyottak" próbálják besározni az "egyházat".

Egy, illegális fegyvertartás miatt indul rendőrségi eljárás során vallotta ezeket az érintett magándetektív, Dwayne S. Powell, amikor 2013 júliusában elkapták két puskával, négy pisztollyal, 2000 db golyóval és egy házi készítési hangtompítóval a kocsijában, miközben a 77 éves, szívproblémákkal küszködő id. Miscavige-t követte.

A lényegi pontjai ezek a cikknek:

1. David Miscavige "egyházfő" apja, Ronald Miscavige Sr. hosszú ideig tagja volt a szcientológia "egyháznak", de aztán otthagyta őket. A jelek szerint békében, mert utána egy rossz szót sem szólt rájuk.

2. David Miscavige a jelek szerint nem bízott saját apjában, ezért 1,5 évig figyeltette éjjel-nappal magándetektívekkel, akik jelentették neki, hogy kivel és mit beszél, magán e-mailjeiben kutakodtak és nyomkövetőt raktak az autójára.

3. Hetente 10.000 dollárt kaptak ezért egy közvetítőn keresztül.

4. Éppen bevásárolni ment kocsival az öreg, amikor a magándetektívek látták, hogy a szívéhez kap és összegörnyed. Jelezték a megbízójuknak, és nemsokára csörgött is a telefon. A vonal másik végén lévő férfi David Miscavige-ként mutatkozott be. Azt mondta, hogyha Ron Miscavige-nek eljött az ideje, akkor haljon meg és ne avatkozzanak be.

Az egyház reakciója: David Miscavige természetesen soha ilyet meg nem rendelt és nem is ismeri Powellt, és nem is beszélt vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr357353422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2015.04.10. 10:42:37

Az Angry Gay Pope ezzel a dallal szokta 'izgatni' a handlereket:
www.youtube.com/watch?v=e5HkuhSEnPQ

Szerintem ide is passzol. :)
süti beállítások módosítása