Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológusok "szellemi wellnesse" már a háborúkat is megszünteti

2014. szeptember 24. - Reformer

Az egyik angol szcientológus, John Mappin (aki állítólag egy tipikus idióta angol arisztokrata) a következő okosságot osztotta meg Facebook oldalán (melyet aztán kedves szcientológus Jedi lovagunk, Kasza Tamás le is fordított és ki is tette a weboldalára, itt a link hozzá). Állítólag ez majd meggyőzi a nem-szcientológus gazdagembereket, hogy inkább erre költsék el a fölös pénzt, ne pedig arra, amire szokták.

Íme:

John Mappin üzenete
SUPER POWER (Szuper Erő) TECHNOLÓGIA
A háborúk vége - Aranykor - Szellemi Wellness

Egy új tudományos, szellemi áttörés megnövelheti családja sikerét és az Ön eredményességét az életben.

1991 novemberében családunknak bemutatták L. Ron Hubbard tudományos életművét, melynek részeként egy új szellemi technológiáról is tudomást szereztünk.

Az a gondolat, hogy a lélek örök, nem új, de nyugaton nem igazán ez az uralkodó nézet.

Hubbard kutatása az 1938-as „Excalibur” című tanulmánnyal kezdődött, de még sok évnek kellett eltelnie, mire kifejlesztett egy egyöntetűen működő technológiát, amivel a szellem eredendő képességeit bárki visszanyerheti.

1950-ben Hubbard felfedezte az elme pontos adatkezelési mechanizmusát. Rájött, hogy bizonyos emlékeket hibás helyen tárol az elme, és ez hibás gondolkodási folyamatokhoz vezet.

Mivel sikerült megtalálnia, hogy hogyan és hol tárolja az elme az emlékeket a memóriában, kifejlesztett egy technikát a hibás helyen tárolt emlékek megkeresésére és újbóli, de most már helyes tárolására.

Ez a technológia sok nemkívánatos állapotot képes kezelni, mint például a depressziót, a stresszt, a pánik rohamot, tudatmódosító szerek használata nélkül.

Igen, Hubbard híres "kutatásai. A szcientológia egyház fennállása óta egyetlen egy olyan papírcetlit sem volt képes felmutatni, amely igazolná, hogy Hubbard tudományos módszertan alkalmazása mellett kutatásokat végzett. Hubbard egy sort sem publikált egyetlen tudományos folyóiratban sem. Független kutatások soha nem ellenőrizték a munkáját.

Ezt a tudást 1950. május 9-én adta közre a DIANETIKA c. könyvében. (Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya, minden idők legtöbb példányszámban eladott személyiségfejlesztő könyve. Több, mint 25 millió eladott példány.) 

A könyv rendkívül népszerű lett, és természetesen egyből szemet szúrt azoknak az érdekcsoportoknak, amelyek a tudatmódosító szerek eladásaiból profitáltak. A pszichiátria negatív propaganda kampányt indított a médiában Hubbard és a Szcientológia ellen az 1950-es évek végétől. Félt a fenyegető bevételkieséstől. Nem akarta elveszteni monopolhelyzetét. Valójában több millió dollárt költöttek arra, hogy negatív benyomást keltsenek a médiában Hubbard és a Szcientológia ellen, hogy végső soron megakadályozzanak engem abban, hogy ezt az üzenetet eljuttassam Önhöz. Hubbard figyelmen kívül hagyva a zúgolódást,folytatta a kutatást.

A szokásos panel: a többmillió dollárt költő pszichiátria, akik tudatmódosító szereket árulnak.

1951-1952-ben újabb áttörést ért el, amikor is bemutatta, hogy az egyén memóriája megelőzi testének életciklusát. Ez a nézet szintén nem volt teljesen ismeretlen a világ egyes részein. Hubbard viszont tudományos tesztekkel és bizonyítékokkal támasztotta alá az előző életek létezését. 

EGY ilyen tesztet, EGY ilyen bizonyítékot szeretnék látni.

Kiderült, hogy az elme egyik mechanizmusa a korábbi életek emlékeit is rosszul rendezi. A "Clearing"-nek nevezett újratároláskor jelentős mértékben megnő a személy IQ-ja és képessége, hogy eredményesebb legyen.

1951-1965 között finomította a kutatását és új technológiát adott ki a Clearré tételre, amely széles körben elérhető bárki számára bármelyik Szcientológia Egyházban 1965 óta, ellátva a világot Clearek tízezreivel.

1976-ban pedig felfedezte, hogy a személy ellen elkövetett és fel nem dolgozott igazságtalanságok okozzák a háborús késztetéseket. Ha ezeket a rosszul tárolt emlékeket kezeljük, akkor a Földön megszűnnek a háborúk.

Tutira így lehet, ha Hubbard ezt mondja.

Ebben az időben egy másik felfedezést is tett, mégpedig azt, hogy az embernek nem csak öt érzéke van, úgymint a látás, tapintás, ízlelés, hallás, és szaglás, hanem szellemi lényként ötvenhét különálló érzéke van, és mindegyiket teljesen rehabilitálni lehet az eredeti tökéletes működőképességi szintre.

Miközben az Ember már évezredek óta csak arról írt, hogy lelke kegyvesztett lett, Hubbard felfedezte, hogy technikailag mi okozta ezt, és hogyan lehet visszafordítani, lehetővé téve a teljes rehabilitációját a lélek szuper erejének!

Hubbard egyesítette a fenti két felfedezést, és kifejlesztett egy technológiát, amely rehabilitálja a lélek összes érzékét, és kezeli az ellene elkövetett igazságtalanságról készült, és fel nem dolgozott emlékeit. Ezt az új technológiát SUPER POWER-nek, vagyis SZUPER ERŐNEK nevezte el.

Ez fényévekre volt attól, amit valaha 1976 előtt kifejlesztett. Ezért megnevezett bizonyos követelményeket és stratégiai tényezőket, mielőtt engedte volna, hogy kiadják. 

1991-ben egyike voltam a legelső európaiaknak, akiket tájékoztattak erről az új technológiáról, a SUPER POWER-ről, és megértették velem, hogy ez képes lenne megszüntetni a háborúkat a Földön.

Ezt úgy éltem meg, mintha Arthur királynak az internetről mesélt volna egy időutazó.

Arthur király meg az internet - túlozni azért tudnak, azt el kell ismerni.

Megkérték a családomat, hogy segítsünk támogatni ennek a technológiának az eljövetelét. Elfogadtuk ezt az óriási felelősséget, tele izgalommal.

Első lépésként családommal 1999-ben megvettük a Camelot Kastélyhotelt Dél-Angliában, mert szerettünk volna egy helyet, ahol ezt az áttörést méltó körülmények között tudjuk bemutatni az arra érdemeseknek. Azoknak, akiknek a döntései kihatnak több ezer, ha nem több millió, sőt akár több milliárd ember életére is.

Ennek a technológiának a szolgáltatására való felkészülés szinte elképzelhetetlen méreteket öltött.

Huszonhárom éven át a családom segítette az Egyházat a feltételek teljesítésében.

Hálás köszönet illeti Egyházunk vezetőjét David Miscavige urat, aki képes volt valóra váltani ezt az álmot, és akit L. Ron Hubbard személyesen bízott meg ezzel a feladattal.

Például az egyik feltétel az volt, hogy a technológiát ötven nyelven kellett elérhetővé tenni, amely a legnagyobb fordítási projekt lett az Ember történetében.

Az is elő volt írva, hogy ideális szolgáltatási létesítményeket kell nyitni minden nagyobb városban.

A Super Power szolgáltatására való felkészülés egy ötvenhat épületet felölelő város a városban fejlesztést kívánt meg Clearwaterben (Tampa, Florida). Ennek központja a FLAG épület.

Nagy örömömre szolgál, hogy tudassam Önnel, hogy 2013. november 17- én átadták ezt az épületet a nagyközönségnek, és a SUPER POWER szellemi tanácsadás szolgáltatása azon a napon elkezdődött.

Mára már több mint ezren kapták meg ezt a technológiát. 

Az emberiség előnyére fog válni a háború, az igazságtalanság és az ellenségeskedés megszűnése a Földön.

Sem a kultúra, sem a gazdaság nem virágzik a háború sújtotta országokban.

Nem mondod!

Amikor a Super Powert, és a Szcientológia technológiáját szolgáltatják egy városban vagy országban, akkor annak a gazdasága stabilizálódik és virágzik. A környezet megnyugszik, és az emberek élete sínre kerül.

Egy ilyen példát szeretnék látni, ahol ez ténylegesen megtörtént.

Az elkövetkező hónapokban és években a legkeresettebb szellemi élmény a SUPER POWER-en való részvétel lesz azok számára, akik eddig is megengedhették maguknak a kényeztetést, és mindig is nyitottak voltak a világ csodáira. Minél képesebb és intelligensebb valaki, annál inkább értékelni fogja a SUPER POWER-t.

Néhány éven belül a SUPER POWER utáni kereslet olyan méreteket ölt majd a felsőbb körökben, hogy a képességek növelése a Szcientológia technológiájával olyan elfogadott, sőt elvárt lesz, mint a rendszeres wellnessezés, vagy a téli síelés és a nyári vakáció.

Ez a szellemi wellness egy olyan új szintje, amely korábban nem volt elérhető.

Ismét megerősítést nyert, hogy a gazdag emberekre utaznak.

Ha valaki valaha gondolkodott azon, hogy mi történik vele, miután a test meghal, akkor tudnia kell, hogy ez a technológia pontosan megválaszolja ezt a kérdést, méghozzá teljes tudományos alapossággal biztosítva a személyt saját halhatatlanságáról.

A Super Power visszaállítja az Ön teljes memóriáját! És ez nem csak a jelenlegi élettartamára, hanem az összes korábbi életére is igaz. Gondoljon bele, hogy az Ön sikere azon a tudáson múlik, amit ebben az életben összeszedett. Ön mire lenne képes, ha elmúlt életei százainak a tudása a rendelkezésére állna?

Azért tesztelném pár kérdéssel az urat, hogy mit csinált az előző életeiben. Csak úgy kíváncsiságból.

A Super Power eltekintve attól, hogy egy hihetetlen technológiai újítás, egy rendkívüli szellemi wellness is egyben. Ön megérdemli, hogy ezzel kényeztesse magát.

Megtiszteltetés számomra, hogy tudathattam Önnel a fentieket. 

A bennünk rejlő jó nagyon is kívánja a háborúk végét a Földön!

Szép napot,

John Mappin
Camelot Kastélyhotel
Infinity Saloon

© 2014. John Mappin. Fordította: Kasza Tamás. Minden jog fenntartva. A L. Ron Hubbard, Dianetika és a Szcientológia, Flag, Super Power szavak védjegyek, melyek a Religious Technology Center tulajdonában vannak, használatuk annak engedélyével történik. A Szcientológia vallásos filozófiával kapcsolatos szolgáltatásokat az egész világon kizárólag a Nemzetközi Szcientológia Egyház által felhatalmazottak szolgáltatják a Religious Technology Center - a SZCIENTOLÓGIA és DIANETIKA védjegyek tulajdonosának engedélyével.

Ide is kell copyright, hihetetlen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr86727937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Begérke 2014.09.25. 08:31:37

"Például az egyik feltétel az volt, hogy a technológiát ötven nyelven kellett elérhetővé tenni, amely a legnagyobb fordítási projekt lett az Ember történetében."

Micsoda kamu szöveg ez is! Pl. a Bibliát kb. 2500 nyelvre fordították le. Az nyilván smafu.

Rózsabogár 2014.09.27. 07:56:45

Kasza cirka 20 év alatt abszolválta a clear szintet. Most lobogtatja boldogan az oklevelét. Ha ilyen ütemben halad, valamelyik következő életében meglesz a Super Power is ennek a különösen intelligens és képes lénynek.
süti beállítások módosítása