Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

2405 ember, aki felszólalt a szcientológia ellen

2014. augusztus 27. - Reformer

A szcientológia ellenzőit tömörítő internetes aktivisták (whyweprotest.net) alkotása ez a lista, mely a szcientológia egyházat nyilvánosan (és nevük felvállalásával) elítélő ex-szcientológusokat sorolja fel. Mai (2014.08. 27.) állás szerint 2405 ember szerepel rajta. Aki úgy érzi, hogy lemaradt róla és szeretne felkerülni, írjon nekem vagy a lista készítőinek.

A lista:

http://whyweprotest.wikia.com/wiki/Former_Church_of_Scientology_members_who_have_spoken_out

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr806641147

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi lesz a DUALS TÁRSKERESŐ Kft-vel? 2014.09.05. 11:34:07

  A kérdés jogosan merül fel, mert a cég saját tőkéje már 6. éve, nagy mértékben negatív, viszont a most életben lévő 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről szerint már régen be kellett volna zárni a céget, mivel a tulajdonosa nem gondoskodott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bot2317 2014.08.28. 21:22:46

Hát átlapoztam a listát, de túl sok magyar név nem volt sajna benne! Komoly éveket töltöttek benn és pár helyen összegeket is írtak?? Hamarosan a mi családtagjaink nevével bővül a lista !! Fel a fejjel!! Nem adjuk fel!!
süti beállítások módosítása