Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Facebook szcientológia-statisztikák

2010. május 14. - Reformer

A legnagyobb szcientológus Facebook-csoport (Scientologists around the globe) létszáma: 769.

L. Ron Hubbardot kedvelő "nem-szcientológus" csoport létszáma: 223

Az Anonymous-t like-oló felhasználók száma: 7486.

Az egyház arcátlansága, amikor 8-20 millió tagról beszél: mérhetetlen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr942002623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalman 2010.05.14. 15:25:59

Üdv
Ez csak természetes, beetetik az embereket, és csak azt számolják, hány ember jött be, hogy hány ment ki arról ha vezetnek is statot, nem teszik nyílvánosság elé, mert kiderülne : egyre fogynak.
A másik, meg hogy ha vesz valaki egy Dianetikát, akkor ők azt már simán elkönyvelhetik, mint szcientológus, amikor nem is az. Tehát egyértelmű: ezek a statisztikák meg vannak hamisítva, a szci vezetőség kénye-kedve szerint, hisz egy "hívő"- (bár nem tudom miben hisz)
vagy legyen inkább tag, azt hiszi, hogy minél többen vannak, annál nagyobb "hatást" tudnak gyakorolni a világra (hiszen ők mentik meg azt) és minél többen vannak annál nagyobb hatalmuks is vagy, vagyis LENNE ha sokan LENNÉNEK, de nincsenek, ezt egy munkatárs jobban tduja,(Ami én is voltam 4-5 éve :D )
Főleg, hogy Koppenhágát is megjárta az AOSH, {ezt úgy mondom, mintha azt mondanám, Vietnámot is megjártam :D} Korona hotel, CLO, stb et mint EPF es, és ott egyértelmű volt, még ha publikkal is együtt nézzük, max ezer, kétezer főről beszélünk, a magyar missziók látszáma, és a tagok száma orgal együtt is, párszáz fő, de akor ebbe benne volt az OTL is. (mint munka társ) adjunk ehhez publickot is (akik aktívak) még pár ezer max 1-2. Tehát a felkerekített számítások alapján is 5 ezer ember van ma MO-on akit aktív szcientológusnak lehet mondani, Dániában jószívvel mondhatjuk, hogy ugyanennyi. Európában max 50 ezer. Nos, akkor hol van a maradék 19.95 millió? Amerikában? Flag? A Hajókon mennyi ember fér el?
ott nem voltam, de nem hinném, hogy az Euorópaiénál 400.000 szer több lenne. Persze Ausztráliáról nem beszélhetönk.. ugye. Oroszországról se, se Kína,se Arábia, se Ausztrália, se szegényebb részek a Földön... Afrikában is csak próbálkozások vannak (gazdagabb részeken) de akárhogyis számolunk, még ha felfelé kerekítünk is MAXIMUM egy millió fő. Ennyi. de ez csökken, mert a net hatalmát anno LRH nem látta előre, (OT15) -ugye. Maradék 19 hol van??
Ennyi:)
üdv
Persze ez csak az, amit én 5-6 éve láttam, tapasztaltam. Egyértelmű, hogy megtévesztés ez az adat, akárcsak a többi. Sokan rájönnek, mekkora marhaság, és elmennek, vagy be se mennek, ezért is van az, hogy Orgokból inkább missziócska lesz, azokból meg Dianetika központ, azokból meg területi auditor (könyves) HDA. Pont hogy fogyna, ez kikompenzálandó: azt mondják, bővülnek.
Kül. egyértelmű a vállság hatása ott is érvényesült, de mivel ők az okozók, ezért őrájuk ez nem vonatkozik :)

Remélem egyszer eljön a nap, amikor emberiség ellenes bűncselekmény, megalapozott gyanúja(ténye) miatt, csalás, hatalommal valló visszaélés, önbíráskodás, előre kifondolt szándékkal, különös kegyetlenséggel xD elkövetett bűncselekményEKre fény derül.

(ezt jól megfogalmaztam :D) dióhélyban ennyi, bár ez még mindig nem tükrőzi teljesen a valóságot:S nincs erre jó szó :S sajna

És ez csak az, amiről én TAPASZTALATOT szereztem, hazai, ill. dániai viszonylatban, akkor mi lehet Amerikába. Jó ég!

Neked mi a véleményed Reformer?:)
Sokat mondtam??:)
köszi
üdv! :)

kalman 2010.05.14. 15:32:47

"Májusban a Szcientológia Egyházban világszerte a Dianetika, a szellemi egészség modern tudománya című könyv kiadásának 60. évfordulóját ünneplik. L. Ron Hubbardnak ez a legnagyobb példányszámban eladott önsegítő könyve ma már 53 nyelven érhető el és több, mint 21 millió példányban kelt el. "

bocs ha hosszú :)

www.parameter.sk/blog/arkeon/2010/05/04/60-eves-dianetika-unnepsegek-vilagszerte

hivatkozás!

Nos, ha 21 millió példány Dianetika könyv kelt is el, akkor sem lett belőlük mind szcientológus, max akkor lenne igaz a 20 millió fős tábor. Nem? De szinte nyílvános, hogy 10 könyvből talán egy, de inkább 20 ból egyből lesz valami: ergo 1 milla. ja :)
Köszi
Üdv

exscn · http://exscn.net 2010.05.14. 17:33:26

@kalman: 25 az osztó. Legalábbis valamelyik Div6 iránylevélben úgy rémlik azt írják, hogy 25 eladott Dianetika könyv generál 1 szcientológust.

Ezt egyébként úgy gondolom, igaz lehet, mert a statisztikákat nézegetve annak idején nekem is kb. ez jött ki.

Persze azokat nem számolja a statisztika, akik otthagyják a kultuszt és visszavedlenek normális emberré.

exscn · http://exscn.net 2010.05.14. 17:36:15

Ja és a szcientológus ebben a statisztikában az, aki igénybe vett valami fizetős szolgáltatást. Ebben az olcsó bevezető tanfolyamok is benne vannak.

Szerintem jó ha az egész világon van 1-2 százezer aktív szcientológus.

Ammonia73 2010.05.14. 18:16:54

Szép adatok...:)
Erre gondolom azt mondanák a szcientológusok, hogy nincs idejük olyan hülyeségekre mint a facebook, ezért vannak ott ilyen kevesen... :D

Dr. A. Nordenholz 2010.05.15. 00:26:33

Egyszerűen arról lehet szó, hogy szcik nem akarnak az anon vagy olyan inkorrekt oldalak célpontjává válni mint pl.: antiszcientologia.hu/

ezen a blogon különben azt látom a hozzászólásokból, hogy az érzelmek és a hőzöngés szintjén ragadtak meg az energiák...

Dr. Kix 2010.05.15. 08:33:47

@Dr. A. Nordenholz: Mint ahogy a hozzászólásod előtti 5 kommentből is ömlik a hőzöngés és ömlenek az érzelmek! :-) LOL

Dr. A. Nordenholz 2010.05.15. 09:29:44

@Kix: ??? bocs, de nem értem.

Amiről én beszélek az, hogy az így megfogalmazott kommentek nem hitelesek, max. "szűk baráti körben" és a bulvárban.

Öltönyben, kulturáltan simán "dead agentelni" lehet a fentieket, függetlenül azok igazságtartalmától...

kalman 2010.05.15. 12:17:59

Szia Doktor! :)
Képzeld ismerem az antiszcientologia.hu -t és ,ég ha lene is benne érzelem (remalom.blog.hu) ugye, nem értem miért baj az? Különben a hitelesség elég egyszerű kérdés:) olyanoknak mint te (amiéyenén is volta manno) el kellenne menniük a SO-ba és saját bőrükön kéne megtapasztalni mindezt, akkor se vallanéá be magának az igazságot, vagy igen, idejönne felvilágosítani minket,erre valaki beböfögi, hogy teli van érzelmes sallangal az egész:D. Milyen lenne dr. ? Gondold már végig? Ennyire nem látod át?
olvasgass még:)
Doktor, tudod mit ajnálok neked?
nem tudom ismered-e LRH fiát, Dewolf Hubbardot?
lehet ő talán hitelesebb, olvasd az ő szavait akkor, íme egy link, ahol elolvashatsz egy interjút (az újságíró és ő közte):

lptr.metacortex.hu/szcientologia/dewolf-interview.pdf

Elég érdekes kis sztorikat mesél:)
ha elolvastadés van valami megcáfolni valód, akkor mond, (teli van érzelmekkel ? )
És ha a te anyád vagy fiad menne ki egy életre a SO ba, hogy adnád ezt elő másnak érzelem nélkül? Nem látod, hogy ez csak segíteni akar? Nem ellened van, hanem pont, hogy érted. Olvasd el, és kérlek mond el nekem, mi jött le belőle:)
Ja és mégegy kis videó: érdekes lesz:)

ez az arc magért beszél: MINDENT elárul:D

www.youtube.com/watch?v=HVAbr-af4-8&feature=related

ja és ezt is nézd meg kérlek:

objektivszcn.blog.hu/2008/11/02/munkaban_az_informacios_miniszterium_videoval

Reformer, sajna nekem nem nyitja meg ezt a videót a youtube ahol LRH fiát kiretusálják, és egy madzag huzza helyette:D
tudod:)
meg tudnád szerezni? :)
Kérlek, sokmindent elárul:)
Szia

Dr. A. Nordenholz 2010.05.15. 18:52:37

ha megnéztek külföldi, tőlünk nyugatabbra fekvő szcientológiát és/vagy az egyházat kritizáló oldalakat, akkor kulturált véleménycseréket olvashattok részben pro és kontra. ha bármit is tenni akartok az ellen, hogy a szcientológia és az egyház negatívan hasson az életetekre, akkor szükség van önfegyelemre és tényszerűen kell közölni a tényeket, különben nem vagytok hitelesek.
engem a szcientológia egyre kevésbé érdekel. ha nem különösebben ismerném az előzményeket, akkor is nyilvánvaló, hogy nem egy okés dologról van szó. de tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogyan tudják elérni azt, hogy kormányok elfogadják őket és elutasítsanak mindenféle kivizsgálást. ennek egyik oka, hogy kulturáltan adják elő magukat és a div 6 anyagaikat tálalják, nem a ksw-vel mennek a kormányokhoz, amiben ron halálra szídja a demokráciát.
ezért ha legközelebb újságíróval vagy parlamenti képviselővel vagy rendőrrel, stb... találkoztok, akkor kulturáltan, hogy szavahihetők legyetek, vegyétek elő a szcientológia működésben tartása című írást rontól, amit minden nagyobb szcientológia tanfolyamot végző személynek újra és újra tanulmányoznia kell és mutassátok meg nekik, mennyire tartja tiszteletben ron a demokráciát. ne kezdjetek el a fiáról beszélni, mert az lényegtelen. az a lényeg, hogy ő mit mond. pl. a demokráciát szídja (ami nélkül maga a szcientológia sem létezhetne).
a tényekről beszéljetek és ne tegyetek hozzá mindenféle jelzőt, iróniát, stb... mert csak a saját hitelességeteket kérdőjelezitek meg, függetlenül attól, hogy jogosan vagytok-e felpaprikázva.

Dr. A. Nordenholz 2010.05.15. 19:50:08

Ha beszéltek angolul, érdemes elolvasni mit ír Terril Park a KSW-ről:
markrathbun.wordpress.com/2010/04/24/miscavige-meltdown/#comments
a bejegyzés: April 26, 2010 at 11:46 pm

Azért is érdemes a tényeknél maradni, mert az OSA is olvassa ezt a blogot. Geir Isene OTVIII is az OSA megbízásából ellenőrzött netes anyagokat és részben azok alapján eszmélt. Nagyon jófejnek tartom. Teljesen objektív. Sokkal hamarabb fog bárki eszmélni az egyháztól, ha megkönnyíted a dolgát és korrekt módon, a számára is kiértékelhető módon kommunikálod a tényeket.

Sokan vannak az egyháznál, akik alapvetően jószándékkal vannak az emberek felé, csak a mechanizmus "bedarálta" őket. Könnyítsük meg az ő eszmélésüket is azzal, hogy úgy kommunikálunk, hogy lehetőségük legyen nem élből elutasítani a mondottakat pusztán a stílus miatt.

kalman 2010.05.15. 22:14:17

Szia Dr. igazad van, kúltúráltan kell előadni ezeket a dolgokat, persze. Csak, tudod, akinek a fél élete, az összes pénze, családja rámegy, nem hinném hogy finomkodni fog, bár ki tudja.

"függetlenül attól, hogy jogosan vagytok-e felpaprikázva. "

ide az e-bető nem kell :)

aztán persze, ahány ember ,annyiféle képp (hangulatban) adja elő a dolgokat, mindenkinek van egy stílusa, de a LÉNYEG AZ AMIT MONDANI AKAR, és nem az, hogy hogy mondja. érted?
Kinek ez segít, kinek az.
Ez a blog is elég őszintén (bár talán annyira nem is objektíven) de hivatalosan, konkrét hivatkozásokkal emeli ki azokat a dolgokat, melyekre rá kell mutatni, hogy elkerüljük a bajt. Ugye érted? :)
Szerintem az, aki még csak félig van bent, és érdeklődik, utána jár, annak elég nagy esélye van, ha olvas. Kül. nem csodálkozom ezen az OSA ás ügyön:) valaki utánajár a dolgoknak, és pont a szci veszít el embereket. Miért? mert nem tudnak mit tenni az ilyen dolgok ellen. ennyi. Max öngólt rugnak, és rájön egy-két ember, hogy hoppá :D
vicces :) ez az írónia tanít.
Na mennem kell:)
szia

Dr. A. Nordenholz 2010.05.15. 22:48:02

@kalman: a kérdés az, hogy elmondani akarsz valamit vagy el is akarsz érni valamit azzal, hogy elmondod.
mert ha ez utóbbiról van szó, akkor nem mindegy, hogyan mondod el.
nem kevés veszteséggel járt a szcientológia errefelé sem...

kalman 2010.05.16. 22:45:28

Szia Reformer!

Az a videót, ami itt volt látható

"http://objektivszcn.blog.hu/2008/11/02/munkaban_az_informacios_miniszterium_videoval"

meg tudnád nekem szerezni:? *.*

:)

Youtubosok letöröjték :(
De remélem neked van biztonsági másolatod?
Köszi
szia

anonViktor 2010.05.17. 08:59:23

Sziasztok!

Az eddigi beszélgetéshez kapcsolódva, szerintem csak annyi a baj ezzel a bloggal is, mint minden más netes fórummal - semmi. Viszont az emberek képtelenek olvasni, miközben írni annál inkább. Mindig mindenki csak megírja a kérdéseit, véleményét, anélkül, hogy akár ezt a blogot, vagy mi több a rajta fellelhető linkeket elolvasná. Utóbbi esetben bárki tájékozódhatna objektív, érzelemmentes forrásokból, és minden kérdésére választ kapna.

V.

kalman 2010.05.17. 19:22:14

Bár ez nem ide tartozik! DE!

"Üzenet szövege

„Ments meg egy gyermeket, a nemzetet mented meg!” /LRH/
_______________________________________________________________ _
Kedves Harcostársunk!

Célunk csodálatos, és egyben hatalmas.
Ahhoz, hogy megvalósítsuk az álmot: minimum 3.000 tanulót (kb. 40 iskolából) akarunk bevonni a 2010 szeptemberében induló iskolai tanulási készségfejlesztő kísérleti programunkba.

A kísérleti program célja: a tanórai munkába könnyen beilleszthető tantárgyi (nyelvtan, matematika, természetismeret) szótisztázási segédanyagok alkalmazásának eredményeképpen létrejövő teljesítményváltozások mérése, majd ezen eredmények felhasználásával publikációk oktatási szaklapokban,
és „házalás” a szakmai vezetőknél.

A tantárgyi kulcsszó munkafüzetek létrehozásával szeretnénk hozzájárulni a magyar oktatás nehézségeinek csökkentéséhez. A segédanyag természetének egyedülálló volta biztosítja, hogy a program szakmailag egy valódi csemege.

A programban egy tanuló részvétele 5.000 Ft-ba kerül. (A füzeteken felül, mert azt ők fizetik.)

Kiszámoltuk, hogy ha júniustól szeptemberig:
- 1000 szcientológus legalább egy-egy tanuló védnökévé válik, azaz mindegyik adományoz nekünk 5.000 Ft-ot, akkor máris van 5.000.000 Ft-unk, ami 1000 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 100 szcientológus legalább 2-2 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként ado-mányoznak nekünk 10.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.000.000 Ft-unk, ami további 200 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 50 szcientológus legalább 5-5 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 25.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.250.000 Ft-unk, ami további 250 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 25 szcientológus legalább 10-10 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 50.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.250.000 Ft-unk, ami további 250 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 10 szcientológus legalább 20-20 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 100.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.000.000 Ft-unk, ami további 200 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 5 szcientológus legalább 50-50 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 250.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.250.000 Ft-unk, ami további 250 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 3 szcientológus legalább 100-100 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 500.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.500.000 Ft-unk, ami további 300 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 2 szcientológus legalább 150-150 tanuló védnökévé válik, azaz fejenként adományoznak nekünk 750.000 Ft-ot, akkor máris van még 1.500.000 Ft-unk, ami további 300 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

- Ha 1 szcientológus legalább 300 tanuló védnökévé válik, azaz adományoz nekünk 1.500.000 Ft-ot,
akkor máris van még 1.500.000 Ft-unk, ami további 300 tanuló részvételét támogatja meg a programban.

Ez összesen 3.000 tanuló védnöklése, összesen 15.000.000 forinttal, szeptemberig bezárólag.

A Te segítséged is kell ahhoz, hogy megcsináljuk.

Kérlek, döntsd el, melyik a Te nagyságrended, és kérlek, ne mondd, hogy egyik sem!
Jelezd nekem döntésedet! Tényleg várom válaszodat.
Ezt a levelet pedig, légy szíves, küldd tovább minden szcientológus ismerősödnek!

Szeretettel:
Gaján Éva
70/619-7982
Képzési vezető
Alkalmazott Oktatástan
www.alkalmazottoktatastan.hu
"

JAAAAJ
Kész vicc! :)
KÉREM A kommenteket:)

Ammonia73 2010.05.17. 22:59:03

Hát ez gyönyörűszép...:D
Nagyon kell ám igyekezni, hogy ilyen béna felhívást írjon össze valaki...és ezt úgy, hogy el is akar vele érni valamit épelméjű embereknél.
Vagy ezt nem olyanoknak írták? gondolgondol...:D

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2010.05.17. 23:27:30

Mondjuk számolni nem sikerült megtanulni még szótisztázással sem.

Ez összesen 3050 tanuló és 15.250.000 Ft.

Tudom, nem ez a lényeg, de nekem nagyon szúrja a szemem az ilyesmi.

kalman 2010.05.18. 08:52:51

Ple ezeket folyamatosan iwiwen kapom! :) Nevet mellőzném:)
És mivel a szövegben benne van, hogy ahol tudom hírdessem, hát megtettem :$ :))
:D
üdv :)

anonViktor 2010.05.18. 10:18:18

Sziasztok!

Én inkább transzparensre költök. Vagy szórólapra.

Vagy fennmaradok éjszakánként, és lefordítom a Profit című filmet.

V.

exscn · http://exscn.net 2010.05.18. 16:00:19

@Reformer: Xenophon törvényjavaslatáról lesz majd valami?
Szerintem ez az utóbbi idők egyik legjobb híre.

Reformer 2010.05.18. 21:12:25

@exscn: az még ott tart, hogy egy vizsgálóbizottság áll fel, és annak vizsgálati eredményei alapján lesz dől el a törvény sorsa (ha jól értettem), még várom, milyen fejlemények lesznek

exscn · http://exscn.net 2010.05.18. 22:18:44

@Reformer: Azért ez sem semmi, de igazad van, várjuk ki a végét.

(Remélem, születik egy más országokban is jól adaptálható törvényi szabályozás a szcientológia megfékezésére.)

Dr. A. Nordenholz 2010.05.18. 22:43:42

Addig, amíg a szcik a jól megírt Div 6 (külső, "humanitárius") anyagukkal állnak elő, tisztára tudják mosni magukat.
Ez akkor fog megszűnni, ha idézetek olyan (belső, "Orwell: 1984") anyagokból, mint a KSW és hasonlók kerülnek a vizsgálóbizottság elé. Lehetőleg összevetve azzal, amit Ron mond a Div 6 anyagokban. Ha egymás mellé van téve a két ellentétes állítás, akkor eszmélniük kell.

Itt Ron például pont azt javasolja, hogy a szavaknak náci módra más jelentéseket kell adni PR célból.

PR Series 11:

“A long-term propaganda technique used by socialists (communists and Nazis alike) is of interest to PR practitioners. I know of no place it is mentioned in the PR literature. But the data had verbal circulation in intelligence circles and is in constant current use.

“The trick is — WORDS ARE REDEFINED TO MEAN SOMETHING ELSE TO THE ADVANTAGE OF THE PROPAGANDIST.”

Dr. A. Nordenholz 2010.05.18. 22:44:52

@Dr. A. Nordenholz:
Bárcsak ezt olvastam volna a Dianetika könyvet megelőzően!

Scn.Hun 2010.05.19. 10:11:36

Jeff Hawkins összeállított egy szótárt a gyakran félreértett szci szavakból angolul. Érdemes lenne lefordítani:

leavingscientology.wordpress.com/2010/05/18/understanding-scientology-speak/

exscn · http://exscn.net 2010.05.19. 14:56:57

@Dr. A. Nordenholz: (belső, "Orwell: 1984")

A vicc az egészben, hogy a besúgói tevékenységet kötelezővé tevő iránylevél (Knowledge Reports azaz Tudomásjelentések) pont 1984-es.

exscn · http://exscn.net 2010.05.19. 16:35:25

@Ammónia73: Ez a riport nagyon durva!

25 három év körüli gyereket tartani egy kis lakásban úgy, hogy naponta 20 percet láthatják a szüleiket...

Mindezt úgy, hogy a szülők ezt teljesen természetesnek veszik, annyira zombik.

L. Ron Bubbard, a humanitárius... Gratulálok...

Dr. A. Nordenholz 2010.05.19. 18:29:19

@exscn:

1. Sajnos annyira zombik, hogy ezen picit sem gondolkodnak el. Sőt, szerintük az a bűnöző, aki ezt megkritizálja...

Szerintem a 20 perc is "sok" azok között a körülmények között, amilyen időbeosztásban a SO tagok élnek. Ráadásul szabadnapjuk gyakorlatilag nincs. Igaz, minden második szombat szabad, de abból jópár óra kötelező magán és közösségi takarítással megy el. Ilyen körülmények között még az is humánusabb, ha meg van nekik tiltva, hogy gyerekük legyen...

2. Az is vicc, hogy a Los Angelesi egyházépület mintha pont olyan színűre lenne mázolva, mint a Terror Háza az Andrássyn... :D találó!

3. Ott a kérdés a videó után, hogy még mennyi bizonyíték kell ahhoz, hogy bezárják ezt a szektát. A helyzet az, hogy ha a politikusok annyira elkötelezettek lennének a választópolgáraikkal szemben, mint a Sea Org tagok, mikor aláírják az egymilliárd éves szerződést - amit nagyon sokan jószándéktól vezérelve tesznek meg -, akkor már rég "Clear" lenne a bolygó :D szci nélkül is :D

kalman 2010.05.19. 19:21:32

A munka szabaddá tesz :))

Ammonia73 2010.05.19. 19:32:03

A videót mindenesetre letöltöttem, mert szoktak ilyen jó dolgok eltünedezni a youtube-ról :)

PKD 2010.05.20. 12:33:28

@Dr. A. Nordenholz:
"Itt Ron például pont azt javasolja, hogy a szavaknak náci módra más jelentéseket kell adni PR célból"
Javasolja? Az általad idézett részből ez pont nem derül ki.

Erről egyébként nekem a FIDESZ 1994-es választási kampánya jutott eszembe, amikor hirtelen mindenki polgár lett az országban.

kalman 2010.05.20. 22:03:41

szia Ammónia73!
Mond, nincs meg véletlen ez a youtubos videó véletlen?

objektivszcn.blog.hu/2008/11/02/munkaban_az_informacios_miniszterium_videoval

Tudod, ahol kiretusálják LRH fiát, helyette, (a javított változatban) egy láthatatlan damil huzza, vonja a könyveket :D
?
:)
köszi szia!!
HA BÁRKINEK MEGLENNE, hogy megint felhőtlenül nevethessek egyte azt kérem, küldje a
kamlan12345@citromail.hu ra köszönöm:)

Ammonia73 2010.05.20. 22:25:15

@kalman: szia! sajnos nincs, de még akkor szétnéztem a gépemen, amikor olvastam itt hogy keresed :)
De szerintem tuti, hogy valamelyik külfdöldi anonos oldalon fent van, csak meg kellene kutatgatni kicsit... :)

Esperes úr 2010.05.29. 11:02:35

nem kell már sok, hogy ez a tetű szekta végleg eltűnjön a süllyesztőben

Könyvbirodalom · http://konyvbirodalom.blog.hu/ 2012.01.11. 19:58:15

Hát azért elég érdekes, hogy valamit a Facebook-on lévő csatlakozásokból mérünk... Ez nem valami korrekt adat. És mi van, ha a fél bagázs nem is használ Facebook-ot vagy nem is foglalkoznak azzal, hogy beírják a vallásukat?

Ammonia73 2012.01.12. 20:28:52

@Tanakodó: jó hogy jöttél...már épp hiányzott egy szcientológus...:)
Érdekes, hogy ahányan idetévednek, mind ugyanazt csinálják, szépítenek mindent amit csak lehet...:)
Megvéded a Duncan Shelley-t, azon tanakodsz, hogy mégsem lettek egyesület, ne örüljünk annyira, hiteltelen Neked a facebook...stb.
Érdekes, hogy HUbbard totál hiteles Nektek, pedig még az életrajzának, amit a szci egyház szór nagy csodálattal, a 90%-a hazugság...:)
És erre bizonyítékok vannak, mert akadt, aki nem volt rest utánajárni és kikérni hivatalos dokumentumokat...
Látogass el pl. ide: www.american-buddha.com/cult.biohubbardshannon.htm

És ha belegondolsz Hubbard Technique 88-as szövegébe, rögtön rájössz a lényegre:
A lényege az, hogy mint rájössz, hogy valaki hazudik Neked, biztos lehetsz abban, hogy manipulálni, irányítani akar Téged. "És ezt beírhatjátok a könyvetekbe csupa nagy betűvel!" "Az emberek irányításának legegyszerűbb módja az, ha hazudunk nekik.":)

bot23 2012.01.12. 23:48:19

@Ammónia73: A Tanakodó név , nem jó név választás, nem, de? Egy szci nem tanakodik , hanem azt csinálja amit mondanak neki és ezerrel képzi magát, hogy megmenthesse ezt a hazug Földbolygót!!!!
süti beállítások módosítása