Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcik szerint "sikeres volt a prágai CCHR-tüntetés"

2008. szeptember 22. - Reformer

Mi más lehetett volna? Hiszen az egyház akciói MINDIG sikerrel járnak...

Nem irigylem az imperialistákat a pszichókat!

 

Az egyik fő aktivista beszámolója:

Kedves Barátaim!

Örömmel jelzem, hogy sikeres volt a CCHR tüntetés!

Teljesen rendben ment minden, és úgy láttam, elég nagy tömeghez eljuttattuk az üzenetet: "Ne drogozd a gyerekeinket, ne zárd ketrecbe gyerekeinket, csak hagyd békén a gyerekeinket!" és hasonlók angolul, magyarul, és csehül is 

Elég sokan voltunk szemlátomást: adataim szerint kb. 300 német, 200 cseh, kb. 100 magyar ment ki, de voltak olaszok, franciák, spanyolok, és más európai zászlók is.

A rendezvény előtt alaposan körül lehetett nézni Prágában - elég nívós város. Van egy jó pár nagy tere a városközpontban, amelyek közül az fogott meg legjobban, amelyik a Wenzelsplatz (Wenzel tér) felé vezet: Váci utcához hasonlítanám hangulatban, de szélessége olyan, vagy inkább nagyobb, mint a budapesti Andrássy úté - látnod kellett volna, ha nem voltál még ott.

- Az a helyzet, hogy véleményem szerint sokkal többen vagyunk akik eljöhettek volna, és igen jó túlélés felé mutató élményt hagytak ki.

Igen van hatása. Igen számít, hogy a helyiek látták, mi sokan, több országból összejöttünk valamiért: mindannyiunk gyermekeiért. Igen fontos, hogy megadd magadnak a lehetőséget, hogy láss egy barátságos embertömeget. Igen számít, hogy eggyel többen vagyunk általad. Mindenki ugye csak eggyel több volt a tömegben, DE ÖREGEM, A KILÓMÉTERES HÍDRA, AMIN ÁTMENTÜNK MÉG ÍGY IS, MIRE AZ UTOLSÓ EMBEREK FELLÉPTEK, AZ ELEJE MÁR RÉG ÁTMENT, ÉS RITKA JÓ ÉLMÉNY, AMIKOR ENNYI EMBER EGYSZERRE, UGYANAZT AKARJA UGYANABBAN A PILLANATBAN. Szóval nem irigyeltem a pszcihókat.

- És mi, szcientológusok igen komoly mennyiségű nyugalmat képesek vagyunk teremteni egy területen - ez látszott, ahogy vonultunk - bár én eléggé megnyomtam a hangerőmet, hogy lehetőleg a süket is hallja, amit akarunk üzenni 

Becslésem szerint egy főre kb. 12-15 ezer forintba kerül üzemanyaggal, pályamatricával egy ilyen út személykocsival négyen összeállva oda-vissza, ha a nem éttermi kaját, innivalót is beleszámolod. Busszal sem sokkal kevesebb, ahogy hallottam másoktól.

El szeretném mesélni annak, aki még nem volt tüntetésen, hogy egy ilyen tüntetés természetesn egy jól megszervezett dolog, és nem igazán vannak olyan mértékű "veszélyei", amiért vissza kellene riadnod attól, hogy elgyere.

- Attól a veszélytől sokkal jobban vissza kellene riadnod, ami azáltal áll be mostanság Európában, hogy a pszcihók érdekeltsége, a nagy gyógyszergyártók az USA-ban komoly bajban vannak az ottani ellenük folyó jogi eljárások sokasodásától, mely várható csődök ellensúlyozására ezek most Európában próbálják megnövelni a legális drogozást, azoknak a "gyógyszereknek" a torkotokon és barátaid torkán történő lenyomását, amelyek jó mély álomba nyomnak, vagy amelyektől öregem, valakinek akár azonnal annyi...

- ezért Európán most nagy a hangsúly, és most hadd legyek nagypofájú: ha nem érzékeled, hogy a történelem napjainkban is íródik, az azért van, mert MÉG nem vállalsz benne elég szerepet, hogy láthasd. - Kívánom, hogy lásd elég közelről.

Tehát nem szabad visszariadni, hogy gyakorold azon emberi jogod, hogy utcára menj, és ha legközelebb ismét hívnak, szabályosan táblákkal, szavakkal és akár füttyel   hangot adj egy IGEN jelentős problémának.

Megköszönhetjük az IAS-nek, a nemzetközi CCHR-nak, a magyar CCHR-nak: Dobos János és csapatának, akik szervezték, és a teljesség igénye nélkül P. Tündinek, L. Gábornak, T. Editnek és párjának, az OT Bizottság tagaiból, T. Zolinak, F. Zolinak (a nagy hangjáért is  ), H. Ildikónak és párjának, K. Julcsinak, aki pl. az uccsó pillanatban döntötte el, hogy eljön, és hozott magával valakit   és nagyon sok jó magyarnak és a többi nemzetközi barátainknak, akik még ott voltak, hogy ezt a hatást a mi részünkről megtettük.

Aki nem volt ott, ismét azt üzenem: légy ott velünk! Nem fogod sajnálni!

A CCHR pedig ezt küldte ki:

Kedves Barátunk!

Szombaton 800-1000 lelkes CCHR-os és szimpatizáns vett részt a "Pszichiáterek, ne öljétek meg gyermekeinket!" tüntetésen, amiből
közel 100 magyar képviselte hazánkat, ebből 15 ember Dunaújvárosból érkezett, hogy részese lehessen a pszichiáterek konfrontálódásának.
Jó érzés volt az is, hogy többen akik nem tudtak eljönni, támogatták adományukkal a résztvevőket.
Köszönjük hozzájárulásotokat!

Hogy éreztük magunkat? Itt olvashattok 1-2 nyereségjelentést:

  ."Jó volt, hogy ilyen sokan összejöttünk, sok ismerős és sokan más országból. Jó zajos és látványos tüntetést tudtunk kreálni.
    Elmondhatjuk, hogy a Szcientológus Kódex több pontjának eleget tettünk, felléptünk a mentális egészségügy visszaélései ellen,
    kiálltunk az emberi jogokért.
    Adtunk egy esélyt  jövőnek!" Sz.A.

  ."Jó volt látni, hogy milyen sok szcientológus van, aki tesz egy jobb világért.
    Így sokkal reálisabbá vált, hogy az elnyomást rövid időn belül el fogjuk törölni. :-) " V.B

 . "Hihetetlen hatással volt rám annak a sok embernek a kitartása, szándéka, ami átjutott az emberekhez." F.K.

A tüntetésről és ami most a pszcihiáterek konferenciája idején zajlik a kiállítsunkon, hamarosan hallhatsz a CCHR előadáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr15675404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymoushun · http://anonhun.net/ 2008.09.22. 10:41:46

A fotókon nem ez látszik, no meg csipi beszámolójából sem. :)

Lollipop 2008.09.22. 10:45:37

Meg lehet nézni valahol csipi beszámolóját? Megosztja velünk?

OT III 2008.09.22. 10:46:40

100 magyar. Ennyit bírtak összeszedni úgy hogy éjjel nappal telefonáltak, még az OTL vezetője is besegített. Ez a szám mindent elmond a magyar szcientológia helyzetéről.

Egyre nehezebb megmozgatniuk az embereket. Sokan kiakadtak a napi többszöri telefonhívásokon. Már a leglelkesebb szcik se nagyon veszik fel a flottás telefonjukat, ha ismeretlen számról vagy az orgból keresik őket. Sajnos általánosítani vagyok kénytelen, neveket nem mondhatok, de mindegy...már amúgy is elnyomó vagyok:)

baka 2008.09.22. 10:55:27

OT III!
Te tényleg egy magyar OT vagy, aki mostanában kezdett el LÁTNI?
Ha igen, akkor szívesen meghallgatnám(elolvasnám) az ébredésed történetét. Gondolom, hogy ez nem csak engem érdekelne.

Lollipop!
Csipy részletes beszámolóját elolvashatod az előző (ha jól emlékszem) posztban. Képekkel együtt. De az anonymous honlapon is megtalálhatod.

baka 2008.09.22. 10:59:29

Bocs Lollipop, ez előtt kettővel (Friss hírek-ben) találod.

Lollipop 2008.09.22. 11:08:17

baka 2008.09.22. 10:59:29
Köszönöm szépen!!! Köszi csipinonymous a beszámolót! És hogy ott voltál!

norbert79 2008.09.22. 11:43:36

Szegény csipi, azért nem semmi lelkierő kellett ennyi marha ellen egyedül fellépni. Kár, hogy csak egyedül mentél ki ellenük, de reményt ad, hogy az emberek nagy része inkább az Anonymous mellett van.

Xenovics 2008.09.22. 11:52:25

Öregem, én inkább azért demonstrálnék, hogy tiltsák be a fogalmazásgátló szedését az orgokban...

Matrix_ 2008.09.22. 11:56:35

anonymoushun · anonhun.net/ 2008.09.22. 10:41:46

Sztem ezek másik csatornát néznek. Ott sikeres volt. Nekik ez a realitás. Valamivel el kell adni a terméket. :)

"Attól a veszélytől sokkal jobban vissza kellene riadnod, ami azáltal áll be mostanság Európában, hogy a pszcihók érdekeltsége, a nagy gyógyszergyártók az USA-ban komoly bajban vannak az ottani ellenük folyó jogi eljárások sokasodásától, mely várható csődök ellensúlyozására ezek most Európában próbálják megnövelni a legális drogozást, azoknak a "gyógyszereknek" a torkotokon és barátaid torkán történő lenyomását, amelyek jó mély álomba nyomnak, vagy amelyektől öregem, valakinek akár azonnal annyi..."
Ebben mennyi lehet az igazság?

Norman 2008.09.22. 12:15:02

Szívesen meghallgatnám egy lelkes szci véleményét arról, hogy mi az oka annak, hogy még saját bevallásuk szerint is csak százan képviselték a világmegváltó egyházukat? Pedig hát láthattuk, hogy a szervezők mindent megtették, még az auditornapot is elhalasztották :-)
Nos?

Amúgy Reformer felnyitotta a szemem, rájöttem, honnan merítette LRH a szci alapjait:
www.youtube.com/watch?v=5o9jx7koibA

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.09.22. 12:23:20

Sajna az anonhun.net valami miatt nem megy. :(

MatrixHasYou
Pontosan! :)

A kérdésedre pedig a válasz, az egész kamu.

Matrix_ 2008.09.22. 12:49:33

anonymoushun · www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.09.22. 12:23:20

Megvárom, hátha egy szci is válaszol.
Bár lehet, hogy nem fogom érteni a választ.

bumburnyák 2008.09.22. 13:47:28

ezek biztos a cseh 2őt nézték! de nem baj, legyen ez az ő realitásuk! az enyém meg az lesz, hogy minden héten megnyerem a lottó nyereményét! :D ez kb annyira lesz reális, mint az övék!

off: leszedtem pár szci anyagot fájlmegosztóról. mögöttük jelzőként ez állt: "Scientologus Illuminatus"
hát mennyit röhögtem ezen!!!

örge 2008.09.22. 13:48:41

A 100 magyar még akkor is megalázóan kevés, ha az adat igaz lenne.
De az talán még ennél is cikibb, hogy a csehektől, saját bevallásuk szerint is csupán 200 ment el, pedig ők helyben voltak. Ott sem állhat valami jól a szénájuk.
Hogy lesz ebből 2010-re clear Magyarország?:)

anon 2008.09.22. 14:11:00

100 ember? Röhej, Makkoshotyka alsó se lesz így clear 2010-re, nem hogy Magyarország :)

anon 2008.09.22. 14:16:38

"KILÓMÉTERES HÍDRA, AMIN ÁTMENTÜNK"

Ez melyik híd lehet? Én nem tudok ilyet, a leghosszabb a Zeleznicni híd, ami 1100 méter, de az vasúti híd, sinek vannak rajta, illetve a Libensky híd az autóknak, ami 780 méter, melyik lehet tehát az a csaknem egy kilométeres, amin átmentek?

baka 2008.09.22. 14:24:59

anon!
Ha a térképet nézzük (pár poszttal előrébb), akkor a "Bus point" és a "Meeting point" között csak a Cechov most (gondolom Csehov híd) van. Logikailag csak ez lehetett, de persze nem biztos.

anon 2008.09.22. 14:40:47

Cechuv híd, másik nevén "Svatopluk Čech Bridge"

en.wikipedia.org/wiki/Svatopluk_%C4%8Cech_Bridge

Az egyik legrövidebb híd Prágában, 169 méter :) Messze van ez az egy kilométertől, de hát a jó szcientológus ott hazudik, ahol tud. Ha nem ezen mentek, akkor sem változik ez a dolog, a belvárosban nincse egy kilométeres híd (mondjuk minek is lenne, a Moldva nem Duna, nem olyan széles.

Persze ha a hitelesség kedvéért a szci csapat a vasúti hídon, a síneken bukdácsolt végig, visszavonom :)

örge 2008.09.22. 14:59:53

"A KILÓMÉTERES HÍDRA, AMIN ÁTMENTÜNK MÉG ÍGY IS, MIRE AZ UTOLSÓ EMBEREK FELLÉPTEK, AZ ELEJE MÁR RÉG ÁTMENT"

Szépen egymás után kétméterenként, egyesével, a 169 méteres hídon ez valóban lehetséges:)

Reformer 2008.09.22. 15:30:54

azóta kiment a CCHR-tól is egy tájékoztatás, kiegészítettem vele a bejegyzést

gz 2008.09.22. 15:37:43

"H. Ildikónak és párjának, K. Julcsinak,"

A nők homoszexualitása engedélyezett az "egyház"-on belül? Vagy valamit félreértelmeztem?

gz 2008.09.22. 15:48:38

Persze a kaján vigyor lemaradt... :-)))

bumburnyák 2008.09.22. 17:45:00

gz 2008.09.22. 15:37:43

szerintem félreértelmezted, bár elsőre én is úgy néztem! :D
egyébként H. Ildikót valószínű ismerem. ha az iwiw adatlapján az áll, hogy a legjobb barátnője a "nem tudom értelmezni" braun mónika, akkor ő az, akire gondolok, és az ő párja természetesen szcientológus...

és még hogy 1000en voltak :D

csipinymous 2008.09.22. 18:03:25

Azért ehhez nekem is lenne egy pár szavam!
Megközelítőleg kétszázötvenen-háromszázan lehettek! Ahogy néztem és próbáltam számolgatni a zászlókhoz kötődő csoportokat, magyarok alig huszonöten harmincan lehettek. Lenkei és M. Atilla csak később csatlakozott. Osztrákok kb. tízen, Németek voltak a legtöbben. Dánok, kb. ötvenen és a csehek is 70-80 körül.
Hányingerem van már ettől a folyamatos hazudozástól, hubbardírozástól!
A magyar szcik, voltak a legnagyobb csendben, és a németek voltak a legagresszívabbak.
Mondjuk, egyszer nagyon soknak tűntek :-D!
A kette-hármasoszlopba gyülekeztek és egy hosszú sort alkottak. Oldalról nézve sokan voltak de, az csak sorban állás volt a díszmenetükhöz. Voltam katona és tudom, hogy ez csak egy sor ami hosszú de vékony. Majd a szci indulóra menetelni kezdtek, mint a nácik :-D!
Atilla és Lenkei féltette legjobban az irháját! Bujkáltak a fényképezőm elöl.
Rosszabbak ebben a kiszínezgetésben, mint a kommunisták vagy a fasiszták. Saját maguknak hazudnak! Aki ott volt, annak nem feltűnő ez a hazugság?

csipinymous 2008.09.22. 19:22:08

Az egyik fő aktivista beszámolójára a válasz!

Felesleges örömmel jelezned a cchr tüntetésének sikerét, mert egy szóval sem kérdezték meg az utca emberét, hogy miképpen vélekednek erről az egész marhaságról!
Persze arról elfelejtettétek Őket tájékoztatni, hogy csak ti szcientológusok tüntettek ott egy téveszme képviseletében. Azért azt, hogy ti szcientológusok vagytok, illet volna kiírni!
De, ahogy nézegettem, sok embernek egyből lejött, a csalafintaság és sorra eldobálták a szórólapjaitokat (fejüket csóválva). Gondolom, ezt nem akartátok észrevenni!
Nem voltatok sokan, ne hubbardírozz itt ilyen hatalmas szorzóval! Leírom még egyszer 250-300 szcientológus lehetett kint.
Bár nézegettem ott a szcientológus fotósokat, hogy akkor készítettek képeket, amikor egy nagyobb turista csoport melléjük érkezett. Így a szcientológus fotókon biztosan rengeteg ember van!
Gyenge húzás de, ott bent, elszigetelve a valóságtól, hatásos lehet a megtévesztett emberekre.
Igen valóban! Sokkal többen eljöhettetek volna. Kár, hogy nincs annyi emberetek, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy az otthon maradottaknak, már erre sincsen pénzük.
A pénzük elvesztéséért meg ti, vagytok a felelősek! Miért kell nincstelen embereket, extra kiadásokba hajszolni?
Igen, valóban volt egy nagy hatás! Értetlenül néztek rátok – Ezek itt normálisak?
Milyen nyugalmat tudtok ti teremteni? Mennyiséget? Miben méritek ti a nyugalmat? Méterben, literben, araszban?
A lökdösődés, és a köpködés is ide tartozik? Gyerekeket arra utasítani, hogy azt a pszichiáter bérencet taszigálják ki a térről!
Jól bele tettétek az etikát! Majd, ha felébredsz, emlékezz erre vissza! Mert én, nem fogom ezt soha elfelejteni! Gyerekeket! Ti, még állatok sem vagytok! Zombik, szcientopaták!
Volt, van egy-két veszély! A legnagyobb veszélye egy ilyen szcientológiai egyház által szervezett tüntetésnek, az általatok terjesztett, áltudományos, összszcientológus hazugság!
A másik, hogy egyedül többre vittem ott kint mint ti, mindannyian!
De, meg kellett volna kérdeznetek ott az embereket! Voltak elegen! De, még ezt sem mertétek!
Az USA-l ne is írj mert, teljesen hiteltelen vagy a szcientológiai egyházaddal együtt! Ne, hazudozz! Üsd fel az Amerikai oldalakat és nézz már utána ezeknek a baromságoknak!
A jelentős probléma az a ti antidemokratikus, fasiszta egyháznak titulált rémálmotok! A szcientológiai egyház!
Hatás? Nevetségesek, hiteltelenek, hazugak vagytok!
Aki nem volt ott, annak azt üzenném, hogy nem menjen ki! Teljesen felesleges. Inkább nézzen körbe, hogy mi folyik ott bent! Mire fizeti ki az utolsó fillérjeit, mire vesz fel hitelt, és kik miatt szakítja meg a családjával, barátaival a kapcsolatot! Majd kérdezze meg saját magát!
Megéri?

Dr. Kix 2008.09.22. 22:55:01

Csipi!

Leírták már páran, de nekem is le kell. A tettedért maximális elismerés és tisztelet! Vagy ahogy az angolok írták: BALLS OF FUCKING STEEL!

hvuk 2008.09.22. 22:57:23

Ezek közül egy sem tud írni? A magyar nyelv elfelejtése vagy nem ismerete része vajon a nyereségüknek? A mondanivaló meg a másik, szánalmas ez az önhazudozás. A kognitív disszonancia szerintem alaptulajdonság a szciseknél.

Benigna 2008.09.23. 07:20:16

Ez röhej! Nem is, inkább sírnivaló. Tiszta Orwell! Duplagondol, újbeszél...Klasszikus diktatúra. Be kéne tiltani, úgy, ahogy van! Ezek a szekták veszélyesek! Azt sem értem, orvosok( főleg pszichiáterek) hogy képesek ezekhez csatlakozni?! Olyan hülyeségeket hordanak össze a szakmájukról, hogy csak na!

anon 2008.09.23. 09:38:51

Jokka és a többi ide írogató szci valamiért kerüli ezt a postot :)

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.09.23. 14:53:26

Bengina: a pszi-szakmabeliek nem szoktak csatlakozni a szci-hez. Sőt! A szekta szemében ők minden rossz okozója, üldözik őket keményen, megpróbálják ellehetetleníteni a tevékenységüket. Erről szólt ez a prágai rendezvény is. A CCHR a jól hangzó "emberi jogok" mögé bújtatott pszichiater üldöző szervezet.
Orvosok viszont már előfordulnak közöttük. Élen Dr. Lenkeivel, aki szakvizsga nélküli szülés-nőgyógyász (ezt mondjuk nem teljesen értem hogy lehet), meg kutató is volt, sőt, mintha úgy rémlene, hogy belgyógyászkodott is, de ez nem biztos. Hogy ezt szakvizsga nélkül hogyan csinálta, arról mondjuk valaki felvilágosíthatna. Persze lehet, hogy csak vetített. Pontosabban hubbardírozott. :)

baka 2008.09.23. 15:27:17

Lovag!

Általában igazad van persze, de legalább egy kivétel azért van, ha hiszünk Veér Andrásnak. Ő a (talán második )könyvében írt arról, hogy amikor Mo-n az egyház megalakult (talán 1989-ben, ha jól emlékszem), akkor az alapító tagok egyike egy pszichiáter volt. Na ezt én sem értem.

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.09.23. 16:09:29

baka:

A kivételek erősítik a szabályt. :)
Ráadásul ha jól emlékszem Veér András szerzőtársát is átcsábították valahogy, a nevére már nem emlékszem, szintén szakmabeli volt. Ő írt is könyvet később, amiben a szci mellett érvelt.
Én sem értem hogy lehet. Megvan a kellő utálat mindkét oldalról, ahhoz, hogy egy ilyen "fúzióra" ne legyen valami sok esély.

bumburnyák 2008.09.23. 16:17:16

dr erőss lászlónak hívták a szerzőtársát, és igen, 1 időben volt, hogy veért "elhallgattatták", valamint erősst "átcsábították".

lenkei gabink meg 2 évik tanulgatta a nőgyógyász szakmát, aztán a belgyógyászatot, míg végül állítólag 2 évig kutatott. de nem találta a helyét, ezért nem is szakvizsgázott. inkább a szcihez fordult.
tényleg, amúgy szakvizsga nélkül hívhatja magát "dr"-nak???

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.09.23. 17:23:49

dr-nek nevezheti magát, de nőgyógyásznak, belgyógyásznak semmiképp. Kutatóorvosnak.... hmmm, ez érdekes kérdés. Én is foglalkoztam egy darabig időfizikával. Tudós-e vagyok? :)
Ja jól tudom ezzel a végzettséggel elmehetne háziorvosnak vagy üzemorvosnak. Bár lehet, hogy ezekhez is kell valami szakvizsga.

anula 2008.09.23. 17:51:01

Háziorvoshoz biztosan kell szakvizsga.

Benigna 2008.09.23. 18:31:19

Szakvizsga nélkül max ügyelhet, és felügyelet mellett tevékenykedhet,a dr-t használhatja, ha jól tudom. Én azokra a pszihiáterekre gondoltam, akik átálltak a Sötét Oldalra, pl dr Veér szerzőtársára.

örge 2008.09.23. 19:19:52

Erőss László, ha jól tudom pszichológus volt, nem pszichiáter, de a lényeget tekintve ez mindegy. Viszont az nagyon érdekes, hogy amióta megjelentette a saját, Veérrel együtt írt könyvének cáfolatát, és érvelt a szci mellett, azóta teljesen eltünt. Semmit nem lehet róla tudni. A google-on csak ezekkel a könyvekkel kapcsolatban lehet róla olvasni.
Simán el tudom képzelni, hogy azóta is a hajón lapátolja a szenet:(

Benigna 2008.09.28. 09:28:37

Most nézegettem a CCHR honlapját, hát...Szerintük a pszichiáterek a hibásak, amiért a kiengedett ápoltjaik valamit elkövetnek. Tényleg nem normálisak!

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.28. 09:40:29

erős lászló betegesen szeretett játszani, össze is jött neki egy nagyobb adósság, amit tudjátok ki fizetett ki?

UralRider 2008.09.28. 11:18:02

Hogyan?

bumburnyák 2008.09.28. 15:07:16

Anonymoushun · www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.28. 09:40:29

van 1 tippem ... lehet, hogy elsőre eltalálnám?
veér andrást tudomásom szerint pedig többször megfenyegették, és rejtélyes körülmények közt valaki/valakik még az autóját is felgyújtotta/felgyújtották!

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.28. 18:14:46

bumburnyák
Szerintem tudod. :)))

Pszientológus 2008.09.30. 09:25:55

H. Ildikó egy vonzó hölgy. Szerintem kizárható, hogy pasigondja lenne. Továbbá nemcsak, hogy vonzó hölgy, hanem okos is. Továbbá nem az a típus, aki vevő lenne a tömegmédiából jövő implantokra, így a "légy homokos" implantra sem. Ezért szerintem kizárható, hogy leszbikus lenne.

Egy párhuzamos univerzumban (párhuzamos univerzumokkal kapcsolatos agyvilágosító itt: szabadzona.hu/index.php?doc=technology/sscio/ss_10#SSCIO-10.12 ) talán már volt alkalmam közelebbről is megismerni. Kezdettől fogva a tetántársamnak éreztem, holott mindvégig tudtam, és ő is tudta, és én tudtam, hogy tudja, holott úgy úgy tesz, mintha nem tudná, hogy soha nem látom többet. Bár azt viszont, hogy tudta volna, hogy én tudom, hogy tudja, azt már nem hiszem. Stabil integritásunkat volt, erősen különböző realitásunk burkolta be. Kár.
süti beállítások módosítása