Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Forgókínpad #8

2008. július 02. - Reformer

Friss belső emailtermés:

 

1. Pszichóirtásra fel!

Feladó: CCHR munkatárs (a szci-k antipszichiátriai alapítványa)
dátum: 2008. 06. 24.

Kedves Listalakók!

Én a CCHR-nál dologzom, ahol az elnyomást szüntetjük meg azáltal, hogy promózunk (pl szórólap, újsághirdetések) és így olyan emberek veszik fel velünk a kapcsolatot, akikkel valami visszaélés történt a pszichiátrián (pl. saját akarata ellenére vitték be, minden ok nélkül), aztán eljárást indítunk a hivatalos szervek felé, akik illetékesek az ilyen ügyekben, majd irány a média. Így előbb -és tőletek is függ, hogy nem utóbb- eljut a társadalomig, hogy nincs szükség a pszichiátriára.

Mivel én foglalkozom a promócióval szeretném a segítségeteket kérni szórólapozásban, ez nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon fontos dolog, lásd fentebb miért is!

Ráadásul most van egy kórház a Jahn Ferenc nevezetű, aminek csökkenteni szeretnénk működőképességét (és ez kedvesen hangzik :)) Itt naggyon csúnya dolgokat csinálnak  ám, elektrosokkolnak, lekötöznek, bedrogoznak!  Nos ennek a csudaépületnek, ahogy egy jó kis pszichiátriai osztály van van egy vonzáskörzete, mégpedig:

-Pestszentlőrinc
-Pesterzsébet
-Soroksár
-Dabas
-Üllő
-Csepel

Szóval ezeken a területeken kellene elsősorban erősítés, fontos!!!! (Oké, az sem baj, ha ez neked messze van és máshol tudnál, mert az is fontos, de most ez a prioritás.)

És kérlek ne gondold azt, hogy majd más biztosan megy segíteni ebben, de én most nem, mert bla...!

Mivan ha lenne 20 emberünk és mindegyik a másik 19re számítana? Semmi! Az gáz lenne! De tényleg!

Kérlek, hívj, írj, kiabálj, integess, jelezz valahogy! Várunk!

Szeretettel: xxx

 

2.  Szomszédság program
Dátum: 2008. június 26.

Szójegyzék:
Alapok - Hubbard 18 alapvető könyve, amiket tavaly átdolgozva kiadtak
Forrás - L. Ron Hubbard, a szcientológia forrása
technológia v. tech - a szcientológia módszereinek egésze
Clear - aberrrációmentes állapot, egy szellemi szint a szci-ben
Tudás Aranykora AZ örökkévalóságig rendezvény-DVD - a rendezvény, ahol megjelentek az Alapok
kommvonal - kommunikációs vonal

 

Légy egy OT csapat része!

Szeretnél egy OT csapat része lenni  és egy nagyon nagy játszmában részt venni?
Hát akkor ismerd meg a Szomszédság programot és válj a részévé!

Hogy MI is ez a Szomszédság program?

Nagyszerű szcientológusokból álló csoport, amely azért jött létre, hogy a szomszédság résztvevői összefogjanak, és minden szcientológussal felvegyék a kapcsolatot a területükön, és elindítsák őket AZ Alapokon.
S ha már a környék minden szcientológusa mint csoport rajta van AZ Alapokon, akkor mindannyian végig kell, hogy menjenek rajtuk, hogy készen álljanak a jövőben megjelenő dolgokra. Ugyan úgy ahogy nektek is.
Mivel AZ Alapok jelentik a megoldást azokra a problémákra, amelyekkel szembenézünk.

Ezzel egyszer s mindenkorra megváltoztatva a Szcientológia világát.

Hogy MI pontosan a Szomszédság program alapvető célkitűzése?

Egy olyan szcientológus közösség megteremtése a környéketeken, amelynek tagjai kapcsolatban állnak a Forrással, a technológiát AZ állapotok javítására használják, és ezzel előkészítik AZ utat a Clearré tétel számára.

Hogy is csináljuk mindezt?

Úgy, hogy Budapestet felosztottuk 15 körülbelül egyenlő részre,
és ezek fölé egy-egy zónafelelőst választottunk.

Ez a 15 személy, a segítőivel együtt dolgozva felkeresik azokat a szcientológusokat, akikkel fel kell venni a kapcsolatot, kommunikációba kell velük kerülni, tudatni kell velük, hogy azon dolgozol, hogy minden lehetséges segítséget megadj neki, hogy elindulhasson AZ Alapok tanfolyamokon.
Ebben segítségedre lesz AZ egész Budapest Org csapata, a Tudás Aranykora AZ örökkévalóságig rendezvény-DVD, AZ Alapok brosúra, más rendelkezésedre bocsátott anyagokkal és végül de nem utolsó sorban a saját sikereid és nyereségeid AZ Alapokból.


Mit várunk el tőled? Azt, hogy válj a lehető legjobb szcientológussá, kerülj a világ kommvonalalira, és hozz létre nagy nyereséget ott, ahol AZ számít. Nem várjuk el tőled, hogy kifüggessz  egy cégért, mint egy orvos, és magánpraxisba fogj.

Tisztelni fogunk, ha ezt teszed. De épp ennyire fogunk tisztelni és még jobban, ha profiként kiképződsz és elindulsz kifelé és felfelé AZ akció és AZ élet világában...
Néhányunk fenn fog tartani központokat, hogy kielégítsék a szükségleteidet; ellátunk munícióval és könyvekkel. A többiek közülünk pedig nagy sikert aratva árasszanak el minden létező tevékenységet, és éreztessék a befolyásunkat a világ kommvonalain.

A Szcientológia AZ egyetlen játék a Földön, amelyben mindenki nyer.
Szóval, segítsünk nyerni a világnak!”

L. Ron Hubbard
Alapító

És hogy hol tartunk? Összesen 47 visszahozott ill. Tanfolyamot kezdett szcientológus.

                   

 Sikereink
Szomszédság program - VII. kerület

Tegnap délelőtt sikerült egy egyetemista fiúval találkoznom. Éppen bent volt a kollégiumi szobájában, biofizikát tanult és AZ ajtajára kifüggesztette, hogy júniusban NE zavarják (vizsgaidőszak AZ orvosi egyetemen). Mégis fogadott engem!

A Dianetika könyv ott pihent a polcán kibontatlanul - azt mondta, nem meri elkezdeni olvasni, mert akkor a biofizika tanulását  egészen biztos, hogy abbahagyná! Nagyon érdeklődik a szcientológia iránt,  szinte "itta a szavaimat" és amikor vége a nyári szakmai gyakorlatnak bejön AZ Orgba és megcsinálja a Dianetika alaptanfolyamot. Nagyon lelkes volt és én is! A sikerélménytől felvillanyozva és mosolyogva olyan nagyot köszöntem a portásbácsinak kifelé menet, hogy még most is azon gondolkozik, vajon milyen csoda  történt a kollégiumi szobában.


 Önelemzés könyvtanfolyam nyereség: Bár nem látszik rajtam, de kilókkal érzem könnyebbnek magam. Olyan gyerekkori emlékek kaptak pozitív megvilágítást, amik évek óta eszembe se jutottak. Vissza tudtam idézni a születésem, ami nagyon nagy siker volt számomra, és nagyon eufórikus érzés volt, hogy megküzdöttem azért, hogy ITT vagyok. 28 éven keresztül próbálták elhitetni velem jó és rossz akarók, hogy jelentéktelen vagyok, és úgysem viszem semmire.

Most felismertem, hogy ez AZ ő nézőpontjuk. Az enyém meg AZ, hogy küzdő típus vagyok, és nem adom magam. A zárás óta eltelt néhány nap. Néhány "apróságot megfigyeltem magam körül. Először is élesebben látok, valamint azóta valahogy körülöttem sem történnek negatív dolgok. Nagyszerű érzés! Kívánom mindenkinek! Most hallottam a Szomszédság Programról és csatlakoztam hozzá, mert azt szeretném, hogy mások is megszerezzék azt a tudást amivel én rendelkezem!


Szomszédság project kezdete óta már 5 személyt segítettem vissza AZ Alapok tanfolyamára. Fantasztikusan jó érzés tudni, hogy valaki vissza kerül a tanfolyamára és halad tovább AZ örökkévalóságig. Én is haladok rajtuk, és így pontosan tudom mit nyújt, hiszen nekem is nagy nyereségeim vannak AZ Alapokból. Csak egy példa, megtanultam, hogyan nem lesz lámpalázas és lassú gondolkodású a 8 hónapos kisfiam. Sokat tanultam arról, hogy mire kell odafigyelni a gyereknevelésnél.

Mások visszahozásnak pedig AZ AZ egyetlen titka, hogy én magam is haladok AZ Alapokon. Kettő Alapok tanfolyamot zártam a héten és hihetetlenül feltöltött energiával így nagyon könnyű átadni bárkinek, hogy ő is haladjon, hiszen a saját realitásomat tudom kommunikálni felé és ezért vagyok hiteles számára.

 

© 2008. Szcientológia Egyház Budapest. Minden jog fenntartva. A Szcientológia és Dianetika szavak, a Tudás Aranykora szimbó­lum és a Szcientológia kereszt védjegyek, melyek Religious Technology Center tulajdoná­ban vannak, haszná­latuk annak engedé­lyé­vel törté­nik.

3.  A szcientológia Endlösungja segélyügyben
Dátum: 2008. június 27.

Szójegyzék:
admin tech - Hubbard szervezési módszertanának összessége
termelő - értéket előállító

 

 

 

2 év alatt Admin tech a Magyar kormányban és a közigazgatásban?

Szeretnéd, ha a jól termelő cégeket nem büntetnék növekvő adókulcsokkal?

Szeretnéd, ha a nemtermelő rétegeket nem jutalmaznák az adófizetőktől elvett pénzekkel?

ELSŐ LÉPÉS:
Július 4-én, a FÜGGETLENSÉG NAPJÁN!

Szakértőnk: AZ AKI EDDIG EGY KORMÁNYBAN MÁR ELKÉPESZTŐ EREDMÉNYEKET ÉRT EL és jelenleg is 2 másik kormányba vezeti be LRH szervezési technológiáját.

A Hubbard College szervezésében éppen Magyarországon lesz, és átadja LRH techjének megfelelő használatát.

MARC de TURCK, aki feltette Bulgáriát Európa térképére! A Lehetetlen Küldetés teljesítője.

Gyere el ................. -án  a Gellért Hotelbe,
hogy részese légy a tervünknek, és megtudd miért is van az, hogy Marc is a szíve mélyén magyar!


Jelentkezz itt és most!

WISE Charter Bizottság Budapest

Budapest, 2008. június 27.

 


C 2008 Budapesti WISE Charter Bizottság. Minden jog fenntartva. A Szcientológia és LRH bejegyzett védjegyek és szolgáltatási jegyek, melyek a Religious Technology Center tulajdonában vannak, használatuk annak engedélyével történik. A Charter Committee logó bejegyzett védjegy, amely a WISE International tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.

4. A határontúli magyarok jönnek, állítólag minden magyar könyvtárban ott vannak a Hubbard könyvek?
Dátum: 2008. július 2.

szavak
wog - nem szcientológus (lekicsinylő)
Alapok - Hubbard 18 alapvető könyve, amiket tavaly átdolgozva kiadtak
Flag - a szcientológia felső vezetése (a flagship  - zászlóshajó -kifejezésből)
harmadik dinamika - minket hajtó belső késztetés, hogy egy csoport, aminek tagjai vagyunk, túléljen és sikeres legyen; jelenti magát a csoportot is
negyedik dinamika - minket hajtó belső késztetés, hogy az emberiség túléljen és sikeres legyen; jelenti magát az emberiséget is
Clear bolygó - a szcientológia utópiája
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr95549359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.07.02. 12:00:45

Már elnézést egyszerű nyelvezetemért, de

"Szakértőnk: AZ AKI EDDIG EGY KORMÁNYBAN MÁR ELKÉPESZTŐ EREDMÉNYEKET ÉRT EL és jelenleg is 2 másik kormányba vezeti be LRH szervezési technológiáját.

A Hubbard College szervezésében éppen Magyarországon lesz, és átadja LRH techjének megfelelő használatát."

MI A PICSA?!? (aka WTF)

Xenovics 2008.07.02. 12:09:40

Mi az az AZ állandóan? És ha az AZ, akkor az a miért nem A?

poltergeist 2008.07.02. 12:13:08

Hehe, ezeket mindig élvezet olvasni.

Lollipop 2008.07.02. 12:14:15

1. A szomszédunkat ennek a "sz.r" Jáhn Ferenc kórház pszichiátriáján mentették meg. 2 gyerekes családapa. Egy másik ismerősünket, ha nem szállítják és ápolják ott, akkor lenne egy özvegye és egy kislánya siratná.
Hányok attól, hogy nem gondolhatom azt, hogy igenis meg vagyok elégedve a kórházzal, én is voltam ott és rokonom is, ismerőseim, soha nem volt semmi gond. Sőt. Undorító, hogy terjesztik a rémhírt és a pletykát - alaptalanul. Mi a bajuk a kórházzal és a dolgozóival? Konkrétan, ne csak úgy általánosságban dobálózzunk már.

2. Bulgária köztudottan sajnos az egyik legkorruptabb ország (kormány). Én nem reklámoznám, hogy lepaktáltam velük. Annyira nem lehetett nehéz... csupán pénz kérdése. Felteszem.

bodzasfanta · http://bodzasfanta.freeblog.hu 2008.07.02. 12:15:00

Ezek nem normálisak...

Lollipop 2008.07.02. 12:22:35

"aztán eljárást indítunk a hivatalos szervek felé, akik illetékesek az ilyen ügyekben, majd irány a média. Így előbb -és tőletek is függ, hogy nem utóbb- eljut a társadalomig, hogy nincs szükség a pszichiátriára."

De, szükség van. Épp a leveleddel bizonyítod. Neked épp arra lenne szükséged. Én meg ezért fogok hivatalos eljárást indítani a hivatalos szervek FELÉ (ez a szci nyelvtan...). Szerintem Ti vagytok a közveszélyesek, én meg így gondolom. Ránk vagytok veszélyesek. Indítjuk az eljárást.

hvuk 2008.07.02. 12:38:58

Nem bíznék meg olyanokban, akik képtelenek magukat értelmes magyar nyelven kifejezni. Milyen mondat már ez?

"Ráadásul most van egy kórház a Jahn Ferenc nevezetű, aminek csökkenteni szeretnénk működőképességét (és ez kedvesen hangzik :)) Itt naggyon csúnya dolgokat csinálnak ám, elektrosokkolnak, lekötöznek, bedrogoznak! Nos ennek a csudaépületnek, ahogy egy jó kis pszichiátriai osztály van van egy vonzáskörzete, mégpedig"

sprenczl 2008.07.02. 12:57:48

Muhaha. Szeretem ezt az oldalt. Tele van szórakoztató dolgokkal. A pszichiáterek látják, hogy honnan is kellene meríteni és miért is veszélyesek ők?! "AZ" egy hülye, aki ilyeneket ír? :-)

Anonym Mouse 2008.07.02. 12:58:21

Kérlekkérlekkérlek NE engedjétek hogy ezt kommentáljam "megtanultam, hogyan nem lesz lámpalázas és lassú gondolkodású a 8 hónapos kisfiam"!!

PLZ

Magyarnaba 2008.07.02. 13:33:56

Belátom, hogy szükség van szcientológiára.

Ennyi beteg embert nem lehet pszichiátrián elhelyezni...

My-cream 2008.07.02. 13:53:17

"Mivel AZ Alapok jelentik a megoldást azokra a problémákra, amelyekkel szembenézünk."

A múltkor vett nővérem egy laptopot és megkért, hogy telepítsek rá OS-t meg pár programot, viszont valami gond volt a hangkártya driverjével, úgyhogy nem volt hangja a gépnek.
Érdeklődnék, hogy AZ Alapok melyik kötetének hanyadik oldalán találom a "Hogyan állítsuk be a Realtek hangkártyát egy ASUS A6R laptopon?" című fejezetet.
Köszönöm.

Magyarnaba 2008.07.02. 13:53:38

"MARC de TURCK, aki feltette Bulgáriát Európa térképére! A Lehetetlen Küldetés teljesítője."

A fickó feladata az volt, hogy segítse a bolgár kormány személyzeti politikájának átalakítását. Ez a fickó azt a munkát csinálta, amit idehaza Szetey Gábor. Vagyis inkább annak a tanácsadója.

A bolgárok sértegetése azt állítani, hogy egy személyzetis tette fel Bulgáriát Európa térképére. Nagyon el akarják adni az előadását. Ja igen, a figura többször is járt az elmúlt időszakban Magyarországon, az előadásaira 150000 HUF körül van a beugró.

Biztos szeretik odahaza Belgiumban...

gollum 2008.07.02. 14:31:34

Megfogadtam, hogy nem személyeskedem, de ez már leverte a biztosítékot nálam is. Ha nem lenne ijesztő, hogy ennyire komolyan gondolják, amit leírnak, gyermetegnek tartanám őket. Mint valami cserkészcsapat, akik édességárusítással akarnak pénzt keresni a nyári táborozásra.

A szövegértelmezést pedig ennél a mondatnál adtam fel végleg: "Az a kisebbség, aki elvéti az államhatalom, a közintézmények és az számos egyéb terminál összes visszatartását.".

Reformer 2008.07.02. 14:49:29

"Az a kisebbség, aki elvéti az államhatalom, a közintézmények és az számos egyéb terminál összes visszatartását."

jelentése:

a kisebbség (magyar) láttán eszébe jut az ottani tisztviselőknek, hogy mekkorát vétettek a magyarság ellen, milyen kárt okoztak

szavak
- visszatartás: ártó tett, amit titkolunk
- terminál: egy tisztviselő
- elvéti a visszatartást: nem leplezi le az eltitkolt bűnt, csak úgy cselekszik/beszél, hogy a másik, a bűnös azt hiszi, hogy tudja, mi a bűne

gollum 2008.07.02. 14:55:50

Reformer:
Köszönöm!

Ez a "titkos nyelv" is a cserkészcsapat fílinget erősíti bennem. :)

Magyarnaba 2008.07.02. 15:09:41

Reformer!
És ez a mondat mit jelent: "Mi lezártuk Magyarországot."?

Itt már mindenkit elér a tanítás?
Illetve adódik egy másik kérdés:
Mit szól a könyvek felajánlásához a bukaresti szcientológiai egyház? Valyon van kapcsolat ez európai scik között, vagy minden csak Koppenhágán és Ámerikán át működik?

fairi 2008.07.02. 15:15:02

Csak nekem tűnt fel a térképen levő számok nem az inaktív szcientológusokat jelentik,talán????
Akiket még nem paliztak be,de voltak pár tanfolyamon,most etetik be Alapok nevű marhaságra????
2827-et számoltam össze akik már beregisztrálva vannak a központba, ahova ki kell menni a droidoknak!
Közel 1.8 milliós városban nem túl sok:D
Messze van a clear Magyarország:D

Reformer 2008.07.02. 15:24:05

Mi lezártuk Magyarországot. = minden magyar könyvtár elvileg kapott Alapok csomagot

Romániában nincs szcientológia egyházi központi szervezet, csak Erdélyben van 1 működő misszió (Székelyudvarhely), illetve pár papíron létező (Temesvár, Arad, Nagyvárad, Marosvásárhely ill. Bukarest)

1. Pszichóirtásra fel! 2008.07.02. 15:30:19

Mit meg nem engednek maguknak, ez nyílt felhívás emberírtásra?.

Csak azért hogy jól jöjjön a pénz minden irányból mindenre képesek?

A kék hirlevél nyíltan lázít.

A törekvéseiket olvasva nő az ellenszenvem irántuk.

anula 2008.07.02. 15:43:04

Mivel Magyarországon olyan nagyon már nem tudnak terjeszkedni, megcélozták Romániát, Erdélyt. Ott viszont szerintem nagyon pofára fognak esni.
MInt ahogy ez az értelmetlen kapálózás jelzi, itt is pofára estek.

anula 2008.07.02. 15:52:00

Elmondaná valaki, hogy mi az élet az az élőség?

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2008.07.02. 16:07:02

"Elmondaná valaki, hogy mi az élet az az élőség?"

a hubbard-i 'livingness' kifejezés gyönyörűséges tükörfordítása :)

anula 2008.07.02. 16:13:02

Kedves phreeq, ezzel aztán elhasalnál egy szótisztázáson.De azért kösz.:-)
De én is pontatlanul tettem fel a kérdést: az élőség definíciójára lennék kíváncsi valójában.

anonViktor 2008.07.02. 16:42:06

1. Pszichóirtásra fel!:
Ha Neked ettől nő az ellenszenved, akkor az itt bemutatott esetektől őrjöngve fogsz nekik rontani: www.whyaretheydead.net

anula: A "livingness" kifejezés az alapvető nyelvtani külünbségek miatt lefordíthatatlan magyarra. Ezért szövegkörnyezettől függően más-más magyar kifejezés illik rá. Gyakran egyszerűen csak "élet" a megfejtés. De az itteni LRH idézetben azt jelenti, hogy "életben maradni".

V

Tónibácsi 2008.07.02. 16:47:32

Nem (csak) a tükörfordítással van a baj.Beszélgess el egyszer egy angol anyanyelvűvel,ő is ugyanazt veszi le a szci nomenklatúrából,mint mi a magyar változatból.

Élőség:az a tevékenység,amikor végigmegyünk egy bizonyos folyamat mentén,egy cél által hajtva(vezetve), hogy valahová megérkezzünk. (TM)

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

(Kasszánál tetszik fizetni.)

anula 2008.07.02. 17:36:13

Köszönöm szépen a segítségét. Hogy mentem át a tanfolyamfelügyelői kurzus e-méteres ellenőrzésein? Vajon?

r. 2008.07.02. 17:54:12

hehej, admintechet a kormánynak! már látom, ahogy 2010ben szerda éjjelente ég a villany a parlamentben, képviselők egy emberként rohangálnak föl-alá, hogy összekaparják a heti upstat-ot, különben oda a kajajegy.

Tónibácsi 2008.07.02. 18:09:49

Na vajon hogy mentél át anula?

r.
Annak is lenne előnyös oldala: füstölhetne a tisztelt ház az egész házban,tán' még az adót is levennék róla.És végre a galaxisban beköszöntene az ÁLDOTT BÉKE!!!

anula 2008.07.02. 18:13:49

De tényleg hogy?
Szerintem ez a kérdés nem csak engem foglalkoztat. Csak nehogy visszahívjanak...

taupa 2008.07.02. 19:39:17

Az Indexről:

index.hu/tudomany/kre230608/

... nem is a cikk a lényeg, (ha valakit nem érdekel, az rögtön menjen a lap aljára) hanem a rövid komment a repülő spagettiszörny-ről :-)
Tovább linkelve:

www.venganza.org/

a Church of the Flying Spaghetti Monster nyihaha... a franca ez valahonnét ismerős :-) oldalra jutunk.
Ezek simán hülyék, de legalább tudják magukról!
Úgy néz ki, Anonymus már felfedezte magának...

Üdv: taupa

uram 2008.07.02. 23:36:49

az összehasonlítást a cserkészek nevében vissza kell utasítanom :)
max annyi a közös, hogy a mi vezetőink is szivesen idézgetik az alapítót, de ennyire azért mégse..

amugy nagyon jó a blog, élvezet olvasni :P

(ja, és európában nem divat a csokis süti árulás, az amcsi szokás)

Magyarnaba 2008.07.02. 23:42:45

"47 visszahozott szcientológus"
A visszahozott itt az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy ez a 47 ember az utóbbi időben nem volt aktív tagja a szci közösségnek. Szegények. Megpróbáltak szép csöndben, fű alatt woggá visszavedleni, erre jön ez a szomszédság program...

A térképen 2499 budapesti szcientológus szerepel. Az egyháznak 1200-an ajánlották fel 1%-aikat. Ez két dolgot jelenthet:
1. A szcientológusok több mint fele nagy ívben tesz a saját egyházára. Ez nem túl hízelgő...
2. A szcientológusok több mint felének nincs adóköteles jövedelme, ami megfelel a magyar társadalom átlagának. (Ha a vidékieket is beleszámoljuk, akkor jóval rosszabb az arány.) Magyarán a TECH nem nem segít a társadalmi felemelkedésben.

Mennyi a díja egy Alapok tanfolyamnak?

fairi 2008.07.03. 00:11:25

47, LOL:D
Nem vitték még túlzásba!
Így halad még a blog értelmetlen lesz..
egyháznak egyetlen befolyásos területe a fedőszervezetek tevékenysége!
"A térképen 2499 budapesti szcientológus szerepel. Az egyháznak 1200-an ajánlották fel 1%-aikat. Ez két dolgot jelenthet:"
azok vannak jelölve akik már csináltak vmilyen tanfolyamtot,de nem léptek az Alapokra!
Kb. Budapesten 4000-nél több szci biztos nincs! droidok száma 1000 alatti lehet!
Így lassan havi anonymus tüntetés,utcai komédiának fog tűnni a járókelőknek!

anula 2008.07.03. 06:18:01

Fairi: "Így lassan havi anonymus tüntetés,utcai komédiának fog tűnni a járókelőknek!"
Nem baj, legalább jól elszórakoznak. Az Anoymous és minden szciellenes tevékenység egyik haszna a prevenció.
Nem kell lebecsülni a szcit. Tudod, "nem sokaság, hanem a lélek tesz csuda dolgokat." Én a szci csudáiból nem kérek. A szci csudái közé tartozik a drogmentes maraton, a ABLE, a nyelviskolák, WISE és a többi behozó vonal. Itt erősen nyomulnak. A Narconon már az iskolákban van, pl. Veszprémben. A drogmentes maratonon Szombathelyen egy rendőr fut elöl kezében a szervezet zászlójával! Lenkei boltjában füzeteket árulnak. Szoros a szövetség az Aegon biztosítóval, egyes álláskereső portálokra elküldött önéletrajzok, személyes adatok, ingyenteszt eredmények a szci-cégekhez futnak be. Mint fentebb olvashattad, igyekeznek megrendíteni a közbizalmat a egészségügyi intézményekben.
Ez nem a vicc kategória.

Valerijov 2008.07.03. 10:11:39

subbán bóklászva találtam: linkelték ezt a roppant elégedett sci kiscsajt, akinek Lenkei a kenyéradó gazdája, a "nemtudomértelmezni" szóvivő csaj meg a puszipajtása:
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9322801

Valerijov 2008.07.03. 10:23:12

más: úgy vettem észre, az amerikai sorozatok is szívesen baszakodnak a sci-kel, ami nekem egyrészt szórakoztató, másrészt megnyugtató, hogy az álomgyár kulisszái mögé még nem fúrták be magukat teljesen, travolta meg cirkáló tamás farvizén.
szóval minap a Califorgiának fordított új AXN sorozatban volt, hogy a főszerepet játszó Mulder ügynöknek könyörgött egy partin egy sci csaj, hogy rakja már meg rendesen, mert rég volt ilyesmiben része, David meg scientológust még úgyse dugtam felkiáltással neki is lát, és még volt 1-2 megjegyzés az egyház kapcsán, de sajna csak fél füllel, konyhából be-be rohangálva néztem.
Viasaton viszont a Kés alatt című sorozat új részeiben megint csapkodják az egyház tökét a korbáccsal (bár szigorúan csak egyháznak nevezik, az előzményekből tudható, hogy a sci-ről van szó). szóval adva van egy ex pornósztár csaj, akit berántott az egyház, összenőtt az e-meterrel, térített volna mindenkit, stb. aztán most ott tartunk, hogy egy lepukkant albérletben van a férjével, meg egy kisbabával, az egyház teljesen kiforgatta minden pénzéből, metamfetamin függők, csaj análszexxel az adagért a dílerrel, gyereknek meg se tápszer, se pelus.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.03. 10:36:26

"profiként kiképződsz és elindulsz kifelé és felfelé AZ akció és AZ élet világában"

En ezt nem tudom ertelmezni....
Szotisztazast kernek..... -))

kezdjuk a "kikepzodsz" szoval.... -))

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.03. 10:48:10

A masik az "elindulsz kifele es felfele" kifejezes...

Ooooo..meee, godorbe vannak?

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.07.03. 11:12:41

Ja, igen, eléggé gödörben vannak. De nem tudnak kimászni, hanem szépen csúsznak lefelé... Mi meg rúgunk rajtuk még párat... :)

ThufirHawat 2008.07.03. 11:20:36

Szánalom...
Elektrosokk-szívlapát kombót az arcukba bele.

ThufirHawat 2008.07.03. 11:30:31

"És most 2,6 millió magyar várja, hogy megkaphassa."
Pont így van! Májusban túráztunk Erdélyben, a Rosa-völgyben. Üldögélek este a szállásadónkkal a kertjükben, egy kis házipálinkával.
Kérdem, hogy élitek meg a hétköznapjaitokat, magyarként. Asszongya nagyon nehéz ez mostanában. Nem az a gond, hogy kisebbségben van a hazájában, hogy mindent csak idegen nyelven tud elintézni, hogy sosem lesz igazán odavaló, ahol lakik. Nem. Azt mondta ez a drága 33 éves ember, hogy az ő legnagyobb problémája az, hogy nem tudja magyarul olvasni az alapokat. Így.
Jó lenne, ha végre valaki valami igazán jót tenne velük. Ha valaki valódi megoldást kínálna nekik. Az alapokra van szükségük.

F@szom.

norbert79 2008.07.03. 11:42:34

Sziasztok!

Egy cikket szeretnék megosztani veletek, ami azt támasztja alá, hogy újabb színészt hálóztak be a Szcientológusok:
Will Smith-t

www.latimes.com/entertainment/news/celebrity/la-etw-smith3-2008jul03,0,3451808.story

Ligur 2008.07.03. 11:56:56

Na amint megjelennek az alapok a mi konyvtarunkban, azonnal megyek a polgarmester utan es kidobatom onnan.

CapsLock 2008.07.03. 12:19:31

Ligur!

Ha a könyvtáratok ingyen kapja meg az Alapokat, akkor ki ne dobjátok, rendezzetek egy jó szalonnasütést belőle! 18 kötet sok papír, erre már lehet alapozni! :)
Legfeljebb megeszitek életetek első klír-szalonnáját.

Luxon 2008.07.03. 12:28:32

Ment az email a Jahn Ferenc kórháznak.
Cikk első részével kapcsolatban.

ThufirHawat 2008.07.03. 12:43:17

"hogy újabb színészt hálóztak be a Szcientológusok: Will Smith-t"
Így igaz. Máris OTXXX lett. Tud repülni meg bálnát dobálni. Láttam a TV-ben.

Magyarnaba 2008.07.03. 12:47:43

"Mi lezártuk Magyarországot. = minden magyar könyvtár elvileg kapott Alapok csomagot"

Ööööö...
Most néztem meg a szegedi egyetemi könyvtár katalógusát, egyetlen 1999-nál később kiadott lrh-iromány iromány sincs az állományban.
Az ELTE és a Semmelweis Egyetem könyvtár katalógusában ugyanez a helyzet.

A miskolci katalógusban ellenben ott van az alapok sorozat.

an0234 2008.07.03. 12:53:48

Remelem a sci-fi cimke alatt :>

fairi 2008.07.03. 13:04:31

anula
Csak az egyházat táamdni nehéz,a fedőszerveit kéne erőteljesen! azokra kéne rámenni!
Vhogy bizonyítani hogy nem hatásos a terápiájuk,vagy nem jó megoldás arra a problémára!
Xenu csak OT III anyag és "titkos" tanítás,így a szcik többsége csak azt mondja a belépőknek lejáratás,tetszik látni az Alapokban nincs benne!
Gonosz anok valótlant állítanak!

Kellene egy jó blogbejegyzés,ez a legnehezebb rész!
Miben más a szcientológia mint a többi egyház?
Szci válasz mindig az pedig a keresztény egyház, ezt csinálta meg azt...
Hétköznapi ember:ez a kis egyház se rosszabb mint bármelyik,ott ténferegnek mint a Krisnások,vagy Jehovások!
A kiugrottak csak lejáratni akarják(vagy igazat mondanak)?

a rekettyés 2008.07.03. 13:30:33

Luxon 2008.07.03. 12:28:32

Kiváncsi vagyok a reakciojukra válaszolnak e neked.

anula 2008.07.03. 14:20:49

Teljesen egyetértünk. Valóban hangsúlyt kell fektetni a behozó vonalakkal kapcsoaltos felvilágosításra, arra is, hogy ezek nem az un. egyház jótékonysági akciói, hanem a szci terjeszkedését szolgálják. Kizárólag.
Én a magam köreiben (elég széles körben)megtettem, amit tudtam. Hogy milyen eredménnyel, az hamarosan kiderül. A tapasztalataimat természetesen megosztom majd, de nem nyilvánosan.

ThufirHawat 2008.07.03. 15:03:51

"I've studied Buddhism and Hinduism and I've studied Scientology through Tom," Smith said. "And nobody's saying anything different! . . . in all the experiences I've had with Tom and Scientology, like, 98% of the principles are identical to the principals in the Bible . . .


Hát, látszik, hogy Will Smith milyen alaposan tanulmányozta ezeket a vallásokat. Ekkora hülyeséget...

K.Z 2008.07.03. 15:11:53

A fővárosi Szabó Ervin könyvtárban szabadpolcos részen kint van kint a Dianetika...
Ha valaki lenne oly szíves kikölcsönözni, és a hosszú nyár során elfelejteni visszavinni:)

anonim én 2008.07.03. 16:51:38

"Itt naggyon csúnya dolgokat csinálnak ám, elektrosokkolnak, lekötöznek, bedrogoznak!"
Na, ez a Magdi-anyus színvonal.

És képzeld a szomszéd Béla meg számítógépet vett. Az nagyon drága dolog ám! Vajon honnan lehet rá ennek pénze? Ráadásul az internetbe is belement. Az internetbe nagyon (naggyon!) csúnya dolgok vannak ám! Pornó! Meg erőszak! Meg hogy bombakészítés! Meg ilyen vírus is. A plébános úr mesélte.

És így tovább. Ha épp nem a szar tolvajnyelvüket pörgetik, akkor ez a színvonaluk.

fairi 2008.07.03. 18:35:29

Könyvtárkampány hírlevélből annyit értettem, meg:
hogy blablablabla,Adományozz most!
sajna még nem olvastam az Alapokat,így nem érthettem meg a többit,de a legnagyobb betűvel írt szókapcsolat úgyis a lényeges pont,nem?:D
süti beállítások módosítása