Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológia szervezeti felépítése Magyarországon II.

2008. június 26. - Reformer

A múlltkori bejegyzés folytatása.

Előzmények:
A szcientológia szervezeti felépítése Magyarországon I.

 

WISE Magyarország Egyesület

Tóth Imre
papíron: az egyesület elnöke
az egyházon belül: a WISE közép-európai irodájának parancsnoka (bár egy világi szervezetet vezet papíron, ő is Sea Org tag, az egyház szerzetese)

A WISE a World Institute of Scientology Enterprises (Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete) rövidítése, ez a szcientológus üzletemberek tagsági szervezete.

iWiW-en is rajta van, profilja itt.

 

 

Szlovákiától Törökországig 11 ország szcientológus vállalkozásai tartoznak a Hajdúszoboszlón született - kohómérnökből lett - WISE-elnök fennhatósága alá. Minszkben szerzett diplomáját olyan nehézipari cégeknél hasznosította, mint a Diósgyőri Gépgyár, illetve a Dunaferr Dunai Vasmű, ahol középvezetői szintig vitte. A Dunaferr kft-kre bontásakor az egyik leányvállalat ügyvezetője lett. Civilben sportpilóta és repülőoktató is volt. (Forrás: HVG-interjú)

Szervezetileg a WISE a Szcientológia Egyház OTL Közép -Európa egyik alosztálya.

A WISE-ről már írtam régebben, itt a teljes cikk: WISE-os bejegyzés.

 

Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért Alapítvány

Gyémánt Erzsébet

papíron: az alapítvány kuratóriumi elnöke
az egyházon belül: az ABLE (Association for Better Life and Education = Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) közép-európai irodájának ügyvezető igazgatója (bár egy világi szervezetet vezet papíron, ő is Sea Org tag, az egyház szerzetese)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen jobboldalt elöl látható profilból, füzetekkel a kezében.

Bővebben a nonprofit.hu -n:

ABLE oldal

Róla nem sokat tudunk - eredeti szakmája szövőnő, és van az iWiW-en.

Szervezetileg az ABLE a Szcientológia Egyház OTL Közép -Európa egyik alosztálya.

 

New Era Magyarország Kht.

Kalas Zsolt
papíron: a kht. ügyvezetője
az egyházon belül: a CPLO (Continental Publications Liasion Office - Kontinentális Kiadói Összekötő Iroda) parancsnoka (bár egy világi szervezetet vezet papíron, ő is Sea Org tag, az egyház szerzetese)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szervezetileg a CPLO a Szcientológia Egyház OTL Közép -Európa egyik alosztálya, ők az egyház nemzetközi könyvkiadójának, a New Era Publications Internationalnak a magyar képviselete.

Kalas úr hivatásos életművész az iWiW-es profilja alapján - Sea Orgos karrierje előtt gépészmérnöki karra járt, vőfélyként és alanyi költőként tevékenykedett, sőt még pörköltfőző bajnokságot is nyert.

Ráadásul ezt írja magáról:  "Én egész nap szórakozom. Érdekel a szépség, esztétika, művészet, költészet, zene, tánc, sport, kaland."

Hát, én nem ilyennek ismertem meg a Sea Orgot.

A New Era Kht-ról már írtam régebben, itt: New Era-s bejegyzés.

 

Szcientológia Egyház Budapest

Nagy Tamás
ügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Tamás a Magyarországi Szcientológia Egyház társalapítója, annak elnöke (bár ez csak papíron jelent valamit, elvileg az összes eddig felsorolt ember az egyházi hierarchiában felette áll), gyakorlatilag pedig a budapesti központi szcientológia szervezet (másnéven Budapest Org) vezetője és a szcientologia.lap.hu bevallottan elfogult szerkesztője.

Ezt írja magáról az iWiWen:

1980-85 ELTE BTK filozófia-szociológia szakon tanultam.
1985-89 az ELTE Szociológiai Intézet és Továbbképző Központban oktattam szociológiatörténetet.
A Szcientológiával 1986-ban ismerkedtem meg Svájcban egy turista úton. Megvettem és elolvastam németül a Dianetika: A mentális egészség modern tudománya című könyvet.
1989-ben egy teljesen új utat kezdtem, és azóta időm nagyrészét a Szcientológia megismerésének és terjesztésének szentelem.

Előző munkahelyei: Robotron Elektronik Dresden, Központi Távíró Hivatal, ELTE Szociológiai Intézet

(folytatása következik)

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr27540879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lollipop 2008.06.26. 17:44:34

Kalász és ötágú csillag - milyen kreatív...

Borzasztóan örülnék, ha egy szövőnő osztaná nekem az észt az oktatásról...
Elnézést minden szövőnőtől, kéretik nem félreérteni. Ha szövést szeretnék tanulni, náluk jobb forrást nem tudnék.

Amúgy meg borzasztóak ezek a képek, srácok. Mintha visszautaznánk a szocialista időkbe... "Kovács Béla elvtárs a kultúros, mert 2 hétig dolgozott könyvtárban. Ő volt a karbantartó"...

Anonym Mouse 2008.06.26. 17:57:29

Mr Beleznay meg ott figyel a háttérben, áhitattal. Ő meg jó humorista volt, ELŐTTE. Aztán, kiirtották a humorérzékét, csak nem mondták meg neki.
Ez a "főkolompos" meg mintha egy resident evil részből épett volna ki. Ha ő kérdezné hogy "mi a bűnöd", lehet NEKI bevallanám...

Magyarnaba 2008.06.26. 19:48:14

A szcientológia abban különleges, hogy segítségével nemzetbiztonsági kockázattá avanzsálhatnak elő teljesen egyszerű emberek, szövőnők, tanárok, fodrászok, mérnökök. Ez egyszerre röhejes és baljós.

Nincs az rendben, ha valakinek ennyire árnyékosak a szemei. Nagy Tamás úrnak feltétlenül orvoshoz kell fordulnia, mivel ezt nem egyszerű vitaminhiányra utal.

2008.06.26. 20:09:11

Foleg a Fizetős híd a teljes "szabadsághoz" sorozat tetszett, de ezek a postok is hasznosak. Mindig is valami titkos vilaguralomra toro szervezetnek tartottam a scientologusokat. De ezeket elolvasva egyszeruen ertetlenul allok itt: ez egy halom idiota, akik beoltoznek hajoskapitanynak meg cimeket aggatnak magukra, roviditesekben beszelnek, a magyarra leforditott mondataik meg ertelmezhetetlenek, sem kontextust nem talalok bennuk, sem valosagalapot, kb. nonszensz f*szsagokat mantraznak, hogy a fold lapos, meg mumus lakik az agy alatt vagy, hogy a nagymuter, aki meghalt 14 eve mindeneste visszajar egy mentolos cukorkaert. Pontban hajnali 2:37-kor. Ja, vasarnap kicsit kesobb...
Es hisznek is benne. Mert egy elmeroggyant onjelolt, aki mar nem tudta a valosagot megkulonboztetni a sci-fiktol, amiket irt ezt kinyilatkozta...
Ezeknek biztos, hogy kell ekkora figyelem? Az az elhivatottsag, amivel "haborut viselsz ellenuk" (es ezt vedd dicseretnek) mar-mar egeszsegtelen, de majdnem biztosan felesleges, nem? Azok az osszegek, amik szerepeltek a megvilagosodas fele tarto ut araert... Hat, aki annyit ossze tud hozni, az beszopja ezeket a f*szsagokat? Tenyleg el lehet adni??? Tenyleg vegig kell elni eveket, hogy utana, mint kiugrott/megszabadult ember jelenjen meg barki. En kb. 10 sor elolvasasa utan megkerdeztem: "bazzeg, ezek nooormalisak?" Es elnezegetve milyen emberek a parancsnokok (ok, visszajottem, csak kirohogtem magam), ki tud hinni ezeknek? ki tudja kovetni oket? ki hajlando megcsinalni barmit, abbol a sok baromsagbol, amit leirtal?

Valahogy mindig eszembejutnak a Hey, dude where is my car Zoltan-osai.

Ja, es ha a TUDAS birtokaban vannak, akkor hogyhogy nem multicsilliomos mind? Akkor adhatnak a konyveket/tanfolyamokat ingyen, nem?


ZOLTAAAN!!!:)

Scrat 2008.06.26. 20:18:02

Szimpatikus, jú arcú fiú ez a Nagy Tomi...

Capslock 2008.06.26. 20:40:35

Reformer!

Nézem ezek az arcokat, főleg az I. rész fotóit. Képen többnyire nem tűnnek buta vagy elmebeteg embernek, és F.Krisztina továbbra is nagyon rendben van.
Régóta bennem a kérdés viszont, hogy mi az a szint, ami felett anyagilag megéri szcientológusnak lenni. Mert oké, 60 milla a "hídpénz", és akkor OT nagyonsok vagy, de mi van, ha ez egy idő után ez már nem kidobott pénz, hanem befektetés, ami akár kamatostól visszatérül?

Ezek a magyar fejesek már megélnek a sci-ből? És nemzetközi mezőnyben hol a határ, ami felett már nyereséges dolog hinni xenuban?

Kapnak-e a magyar főxenuk magas fizetéseket vagy csak a sci-ből adódó ismertség és kapcsolatrendszer kamatoztatható anyagilag?

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.26. 20:46:54

Cliff, van benne vmi amit írsz.
Figyelmem egy részét csak azért szentelem még a dolognak, mert
- jobban megértettem (felismeréseim voltak :> ) min mentem végig, hiányzó adatokat pótlom, gyakorlatilag SCI-sen mondva kifuttatom őket, leteszem a töltést,
- adhatok további adatot, tényt, fontos információt másoknak, hogy ha belekerülnek, vagy még előtte vannak, időben felébredjenek.

Úgy látom Reformer vmi hasonló okból foglalkozik vele, kiegészítve azzal,hogy eleinte reformálni akart, de rájött, hogy nincs mit. :-)))

Mivel láthatóan voltak, vannak tagjai ennek a szektának (én is voltam,de nem sok évig), nyilván lesznek még új tagok is. (sajnos)
Ez csak arra válasz, hogy Te vmit 2 perc alatt felismersz, az jó, de ha másnak nem megy, akkor velük foglalkozni, informálni kell.
Általában mindenki másként, más tempóban tanul, és területenként is változik ez.

Spirituális dolgokkal foglalkozva, létünk magasabb értelmét keresve beleakadhat bárki a COS-ba / KOSZba :) /
Általában ránk tört több teória, vallás, amihez nincs (inkább nem volt 1990 körül) meg ehhez a felkészültségünk.

Írod ezt a milliomos dolgot. Hát ezzel próbálnak is kisebbségi érzést kelteni másokban. Előkapnak gazdag SCI mókusokat és mutogatják másoknak, ha kritizálják, akkor rögtön előveszik a bárgyú "irigy vagy biztos, mert sose leszel ilyen sikeres és gazdag" álszöveget.
Persze sokan nem azok, ismerőseimből 1-2 gazdag, de az előtte is az volt, aki meg nem, az most is csóró, szóval erről a nagy titokról is ennyit :)

Továbbá sokan szeretjük a SCI-FI-t, szóval könnyen kerülünk bele egy Star Trek holoszobába, amibe épp Scientology-t játszhatunk.

Scrat: Tomi mindig ilyen szép gyerek volt, örök ifjú sok-sok éve ;-)

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.26. 20:51:29

Capslock soraira:
szerintem csak annyira "nem tűnnek butának" ők, amennyire már az agysejtjeiket maximálisan egy dologra használják: RonDroid funkciókra.

Belső tagok (Sea Org) képzik, gyakran nem a HÍD érdemi részén, hanem admin irányba és 5-10 évig alig mozdulnak a hídon, mivel
- ők nem fizetnek érte (nem is éri meg az egyháznak!)
- egyháznak se érdeke, mert akkor nem dolgozik 12-16 órát

Befektetés? ezt még komolyan kérdezed? :)
végül is minnél előrébb vagy, annál jobban csak ezen mozog a tudatod, tuti "megéri" lesz a válasz.
Épp ezért kell még az elején felébredni, mert mikor már évek óta RonDrogozol, nem sok esélyed van normális állapotba kerülnöd.

Reformer, engem is érdekelne, hogy melyik poziciótól dőlhet a lé, vagy egyáltalán van érdemi fizetésük.

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.06.26. 21:25:18

N.T.: Húba...g. Ha szembejönne az utcán, első gondolatom az lenne, hogy rendőrt hívok... A második meg, hogy mentőt.

Adams Family...

CapsLock 2008.06.26. 23:57:32

CConstantine:

Az én véleményem az, hogy van sok hülye, megvezetett droid, viszont a posztjukon beváló top vezetők jobbára nagyon is észnél lehetnek. Szerintem a sci lényegi része profin fel van építve, az adómentes egyházi rész és balhékat elvivő szatelit-szervezetek szétválasztása is ravasz húzás.
És szerintem az áttekinthetetlen hálózatot alkotó szervezeti alegységek már-már irracionális tömege, a rövidítések hada és a szlengjük egy része is csak azt a célt szolgálja, hogy megnehezítse a megismerhetőségüket, és egyfajta profi ködösítés része.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.27. 00:11:04

Nagy Tamás szemmel láthatóan nem szedi a Lenkei vitaminjait. Már annyira OT és klír, hogy akár dohányozhat is a kamerák előtt. De éppen nem teszi. Azért így áll amúgy, mert testen kívül nyomja le a nyilatkozatot és tulajdonképpen készítette magáról ezt a képet egy wog agyába mászva.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.27. 00:11:57

Ezek szerint az egész Kalas familia benne van a bizben. Családi vállalkozás. :D

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.27. 01:06:39

Capslock: előbbi véleményeddel maximálisan egyetértek.
Jól látod azt hiszem az "egyház" felépítését és okát.
Remélem Reformer ír a felsővezetők fizujáról, miért és hogy éri meg nekik bent maradni, miből élnek,stb.
vagy mindenkinek van egyéb biznisze is? ideje nem sok lehet rá.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 02:31:28

Hahoo!

En toprengtem mar ezen, meg valamelyik posztban irtam is rola, hogy biztosra veheto, egy bizonyos szint ( OT ? ) felett a busas anyagi nyereseg.
Miert is?
Eszmeletlen nagy penzeket szednek be - azt valakinek kezelni - elosztani kell - ertelemszeruen a felso vezetok teszik ezt, de de az alacsonyabb szinten levo aktivistak is szerepet kapnak a penz mozgatasaban, ha maskepp nem, hat fedocegek, alapitvanyok ( Drogmentes Maraton, "nem tudom ertelmezni" libuska) formalyaban - ahol ugye - a penz mozog - tulajdonkeppen ellenorizhetetlenul
(az mas kerdes, hogy ez tiszta maffia tipusu penzmosas, az adozatlan "adomanyokat" atviszik nyereseg termelo cegekbe) Namost, amennyi anyag mar vilagszinten napvilagra kerult errol az oruletrol, egyertelmuen kozrohely - vagy az OSA gestapos modszereit tekintve pedig kozharag targyat kepezve - felvetodik a jogos kerdes, hogy a nem eppen buta Lenkei, vagy "nemtudomertelmezni" - picsa miert teszi ki magat megis konfrontalodasnak a mediaval, az anon - nal, miert hagyja, hogy a szemebe rohogjenek a xenu sztori miatt - magyaran a media es az internet szelteben - hosszaban kozrohely targyava tegyek? Meggyozodesbol? Hitbol? Ugyan, ahhoz tenyleg teljesen szellemi rovidnadragosnak kellene lenni, hogy az ember meggyozodessel higgyen ebben a drogos-alkoholista - skizofren agyremben.Viszont ami videokat en megneztem, es letoltottem, akar Lenkeirol is - nem tunik agyamentnek - inkabb nagyon is rafinaltnak.
Hat akkor miert?
Termeszetesen a piszok sok penzert, illetve a lehetosegert, hogy ilyen - olyan "arnyek" cegekben vezeto poziciot, esetleg korlatlan iranyitasi jogot kapjanak.Itt csak errol van szo.
Bekerul az ut- es onmagat kereso lelek a sea - org ba, etetik egy ket olcsobb tanfolyammal, es napi 20 orat dolgoztatjak ehberert.
Aki meg mar Fentebb van - ott ertelemszeruen at kell hogy billenjen a hulyites resz kezzelfokhato anyagi javakka - ha nem igy lenne - sokkal tobbszor "borulna a bili" vilagszinten, ha maskor nem, akkor amikor a xenu sztorit kezhez kapjak. A kezzel foghato anyagi javakon erthetem akar az uzleti kapcsolatok nemzetkozi szintu hasznalasat, politikai kapcsolatok kihasznalasat ( szerintetek pl. mennyit lehet keresni - meg akar csak ugy zsebbe is - egy kozpenzbol finanszirozott - kormanyzati megrendelesu epitkezesen, ami - latjuk eleget a mediakban, ugy indul, hogy - 20 milliarba lesz, Oooo nem is, 35 -be? ) Es ha a donteshozo mit tesz Isten ( bocs, xenu, vagy ron) scipsciho, akkor nyilvan a xenu-fun epitesi vallalkozo fogja megkapni a projektet.De ez ervenyes lehet a nemzetkozi kereskedelemre is.
Kis "nemtudomertelmezni" parasztpicsak alapitvanyt kapnak, meg a lehetoseget hogy futkarozzanak az orszagban ( de az alapitvany is penzzel gazdalkodik - es nincs ellenorzo szerve - ezt ne felejtsuk el-)
Nagyobb kutyak meg akkor is arulhatjak az egyebkent egeszsegre artalmas vitaminjukat ha annak forgalmazasat betiltjak - ami neki megint csak nagy nyereseg.
De egyebkent ez egy -ugyan nem egyszeruen - hanem bonyorultan megszervezett - de megiscsak piramisjatek - szisztema, a piramis aljan a tomeg padlot sikal napi 20 oraban, meg/vagy fizet mint a katonatiszt, a piramis csucsa fele az OT rablok pedig pezsgofurdoznek, az adomentesen begyujtott "egyhazi" "adomany" bol pedig nyereseg termelo cegeket alapitanak - mukodtetnek.
Okos, mindenesetre, a del - olasz maffiacsaladok beiratkozhatnanak egy kis auditalasra, meg tovabbkepzesre, mert ehhez kepest nagyon le vannak maradva.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 03:34:17

Meg valami ezzel kapcsolatban.....

Ha megfigyelitek, MO- n is, de masutt is, van egy "papiron" elnok, meg van egy valos.Na, a valos fonok attol valos, mert nala van a penztarca......

ThufirHawat 2008.06.27. 08:35:31

"a piramis csucsa fele az OT rablok pedig pezsgofurdoznek"
Épp ez benne az érdekes... A piramis csúcsán nem OT-k vannak. Az OT-k is áldozatok, a piramis alján.

Magyarnaba 2008.06.27. 09:53:33

ThufirHawat:

Akkor milyen kézzel fogható előnnyel jár, ha előrébb lépsz a ranglétrán?

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.27. 10:41:53

így van, OT-k nem pezsgőfürdőznek.
Egyébként ez önmagában is az egyik öngól SCI-nek, hiszen szerintük OT rulezol és gazdag és WOG killer :)

ThufirHawat 2008.06.27. 11:27:35

"Akkor milyen kézzel fogható előnnyel jár, ha előrébb lépsz a ranglétrán?"
Nem előnnyel. Nyereséggel.
Például én január eleje óta azon vagyok, hogy megjavuljon az idő, és végre meleg legyen. OT képességeimmel mindössze 6 hónap alatt elértem, hogy a bolygónk északi féltekéjén az átlag hőmérséklet jelentősen megemelkedjen.
Sajnos túl erősek a képességeim, így mától a lehülésen dolgozom. Bizton állítom, hogy mindössze pár hónap, és mindannyian megtapasztaljátok munkám eredményét.

Érted, Magyarnaba?

Neduddgi 2008.06.27. 12:14:43

1 héttel ezelőtt a német 3Sat leadott egy nagyon jó, kb 25 perces összeállítást a németországi szcn. egyházról. Riportokkal házon belül, kiugrott tagokkal, szakértőkkel. Szó volt az OSA-ról, a kinti CCHR-ről, a Dániába "száműzött" iskoláról. Profi volt nagyon. A felvétel megvan, csak hát egyelőre még 250 Mb méretű és németül beszél (nekem nem gond, de majd feliratozni is kéne).

K.Z 2008.06.27. 14:18:52

A náci párt is hasonló egyszerű és eleinte naivnak mondható átlagemberekből verődtek össze. Csordába verődve kiderült róluk, hogy hidegvérű gyilkosok.
Ez egy ugyanilyen veszélyes bagázs. Érdekes ebből a szempontból a Dewolf-Penthouse interjú: a szcientológia valójában nem más, mint hosszas előkészítés és bevezetés a fekete mágiába.
Az alapeszmék az személyes ego parttalanná tágításáról, a teljes gátlástalanság eléréséről ,és az egyén, illetve az önmagáért való akarat fetisizálásáról szólnak.
Ennek megfelelően maga az "egyház"szervezete nem más, mint egy hosszas kiképzési és kiválasztási folyamat terepe, ahol különválasztják az agyamosott Sea Org - helótákat a leggátlástalanabb uralkodó rétegtől. Az egyiket a "megtisztulás" folyamán amennyire csak lehet megalázzák, megtörik és kifosztják. Ugyanakkor kinevelnek egy eszközeikben nem válogató, fékezhetetlen hatalomvággyal átitatott vezető réteget.

Szcientológia = Nietzsche zanzásított hatalomelmélete + felhabosítva tetszés szerint különféle kiollózott távol-keleti ezoterikus maszlaggal + pszichoanalitika/agymosó technikák + konzumerista individualista közhelyek (mosópor és fogkrémreklámok hatóanyaga)

ThufirHawat 2008.06.27. 15:15:14

"Ez egy ugyanilyen veszélyes bagázs."
Fene tudja. Szerintem inkább a társadalom perifériájára szorult lúzerek, értelmes célok és baráti kör nélkül. Fodrász, rendőr, szövőnő? Ők az elit? Már elnézést, de ez inkább szánalmas és vicces, mint veszélyes.
Természetesen okozhatnak családi tragédiákat, de társadalmi szinten jelentéktelenek.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.27. 15:21:37

Neduddgi: ötlet - tegyétek ki az Anon oldalára vhogy a német dokfilmet. vki biztos feltölt egy felirat file-t hozzá később.

anonViktor 2008.06.27. 15:25:16

ThufirHawar:

Jelentéktelenek? "Társadalmi szinten" annyi minden lehet jelentéktelen. Mindenkinek más élménye, más motivációja van az ilyesmivel szemben, ami aztán a jelentőségét megadja.

Van, aki közéjük állt, hitt benne, és csalódott.

Van, akinek ráment vagyona, családja, majdnem az egész élete.

És biztos akad olyan is, aki sosem volt tagja, mégis érzi, tudja, mit jelent visszaélni az emberek legszentebb hitével önző, aljas célokkal, gátlások és minden jóindulat nélkül.

Célpontjaink nem a perifériára szorult "lúzerek", hanem akik őket kihasználják, és azzá teszik, amik.

V

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 16:05:26

anonViktor 2008.06.27. 15:25:16

"Célpontjaink nem a perifériára szorult "lúzerek", hanem akik őket kihasználják, és azzá teszik, amik."

Korrekt.Ott a pont.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 16:35:07

"K.Z 2008.06.27. 14:18:52
A náci párt is hasonló egyszerű és eleinte naivnak mondható átlagemberekből verődtek össze. Csordába verődve kiderült róluk, hogy hidegvérű gyilkosok.
Ez egy ugyanilyen veszélyes bagázs"

Pontosan, nem szabad el bagatellizalni a veszelyesseguket.
A nagyon komoly -nacizmussal - kommunizmussal rokon into jelekre oda kell figyelni:

-Egyen - tomeg fanatizalasa
-kozos ellenseg kikialtasa (pschihiaterek, WOG-ok)
- az ellenzok-kritikusok minden eszkozzel valo elpusztitasara valo nyilt felhivas- utasitas
-a "felsobbrendu faj - tudat hasznalata, tanitasa, alkalmazasa
-a sajat (a tomeget alkoto nagyobb reteg) "eszmetarsaik" gazdasagi kizsakmanyolasa, lelki terrorban - megfelemlitesben tartasa

es ezek csak a nagy nepirto politikai redszerekkel valo hasonlosag - azonossag jelei, azonkivul ott van meg az is, amiert a vilag osszes orszaganak az allambiztonsagi szervei szemmel tartjak oket, ugymint:
gazdasagi, politikai hatalomba valo beepules, szemelyisegi jogok, adatvedelmi jogok megsertese, stb. a teljesseg igenye nelkul..
Az anon- nak is fel kell keszulni sci - taktikabol, ha eredmenyes akar lenni.
Megneztem sodi videojat az elso tuntetesrol. Ott meg eleg sok hiba van.
Jo, sci reszrol is, de ok hamar fel fognak ebredni, mert megkapjak kintrol az elharito technikat.Nem csodalkoznek, ha a kovetkezo tuntetesen mar nem csak bargyun hebego - kerdestol meglepodott OSA - sok lennenek, hanem egy ket izzig -verig tenyerbemaszo, izgagan uvoltozo OSA provokator, aki el akarja vinni a szitut addig, hogy az anon megusse, vagy csak meglokje, mert akkor lehet hivni a rendorseget, es ugyan ketes erteku - de eleg latvanyos "erkolcsi" gyozelmet arattak, nem kis mediaviszhanggal, ami megint nekik kedvez.Nos, a kovetkezo anon tuntetes szervezoi fel vannak keszulve egy ilyen eset kivedesere?

K.Z 2008.06.27. 17:38:33

Szociológiai értelemben gondolom, hogy ezek ugyanolyan veszélyesek, mint a nácik.
Érdemes tanulmányozni, hogy annak idején a náci vezetők miféle baktériumtenyészetet alkottak. Valójában csak néhány rögeszmés őrült volt köztük, a többséget stréber kishivatalnokok, piti helyezkedők, vagy éppen nagypofájú elvtelen karrieristák alkották. Egyébként lehet, hogy paranoiás vagyok (kéne már egy jó assziszt) de ezek a "perifériára szorult lúzerek" valójában meglepően hatékony szervezetet tudnak alkotni - éppen primitív "vallásuk" okán, hülyeségük ugyanis úgy összeköti őket, mint a cement. Jó, nálunk a jelek szerint évek óta 1200-1400 körül stagnál a számuk, de idővel - és a hazai közoktatás, a jóléti társadalmi jelleg további leépítésével erőre kaphatnak ezek a droidok.

Egyébként is lehetetlen nem észrevenni, hogy mennyi közös vonás van a két társadalmi képződmény között(ha más nem, a magam szórakoztatására összeírom):
- személyi kultusz, istenített, tévedhetetlen vezető ("Ron")aki mindenben egyaránt zseniális
- az egyén viselkedésének totális ellenőrzése
- A vezetés döntéseinek megkérdőjelezhetetlensége
- Az "élcsapat", a "legkiválóbbak" a "világ megmentőinek" mítosza
- Tudatos, rendszeres történelemhamisítás (pszichiáterek és a holocaust kapcsolata)
- egydimenziós világkép (clearek-elnyomók)
- közös, démonizált ellenségkép (pszichiáterek)
- erkölcsi relativitás (fair game)
- vulgárdarwinista szemlélet (az erősebb győz)
- minden, a szervezet hatókörén kívül eső autonómi élet tagadása
- Eltérő vélemények kizárása, ellenfelek lehetőség szerinti teljes megsemmisítése
- Politikai és szakrális funkciók összemosása
- a horizontális csoportkötődések tudatos lerombolása (egymás feljelentgetése)az egyén szervezett elmagányosítása
- Időről-időre a felső vezetésben érezhetően "tisztogatásokat" hajtanak végre.
- Látszólag elfogadják a demokratikus rendet, valójában azonban ahol csak lehet igyekeznek megkerülni a demokratikus játékszabályokat, és keresik a rendszer sebezhető pontjait.
- Ide kapcsolódik, hogy próbálják a társadalom védekező idegközpontjaiban átvenni a hatalmat: ha lehet ők kiabálnak leghangosabban a szabadságjogok mellett, megpróbálják ezeknek a jelkép és fogalomkészletét kisajátítani, illetve ezeket a védekező mechanizmusokat kiüresíteni.
- a társadalmi élet teljes vertikuma - munka, szórakozás magánélet - teljes egészében a vezetőség befolyása alá tartozó ernyőszervezetek alá szervezése. (iskola, sea org wise stb.)

K.Z 2008.06.27. 17:45:03

Látom, ugyanazt írtuk:) Amit McCoy ír, abban nagy igazság van, várható, hogy a szciopaták rövidesen bevetik a youtube-ról már ismerős lökdösődős, két centiről az arcba üvöltözős techjüket.

ROTFL 2008.06.27. 18:01:46

Nagy Tamás = Günther Gránát :D
Lásd Rossz PC Játékok Günther Gránátos bejegyzéseit :)

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 18:18:20

"K.Z 2008.06.27. 17:45:03
Látom, ugyanazt írtuk:) Amit McCoy ír, abban nagy igazság van, várható, hogy a szciopaták rövidesen bevetik a youtube-ról már ismerős lökdösődős, két centiről az arcba üvöltözős techjüket.
"

-))) Tetszik, hogy Te is elore gondolkodsz -)
Epp ezert, nem art tobbszor megnezni ezt a videot - es kielemezni - taktikai szempontbol.
www.youtube.com/watch?v=nfTMka5JQqE&feature=related

Miben hibazott a tunteto:

- mozgott.
-felvette a kesztyut, belefolyt a beszelgetesbe, valaszolt az OSA droidnak
ez mar a droid malmara hajtja a vizet, mert neki a felhergeles, a tetlegessegbe valo belesodras a celja
- a droid testtel (csak testtel, figyeljetek meg, a keze vegig a zsebeben van, ez fontos!) valo lokdosodesere reagalt, visszalogdosott.
Osszegezve, ezt a futamot egyertelmuen a droid nyerte.

Droid technika:
- kez a zsebben, (en nem utottem, a felvetelek bizonyitjak, a kezem vegig a zsebemben!)
- idegesito, ket centirol arcba uvoltozes, testblokad a mozgas akadalyozasara.( ez barmilyen eletszituacioban zavaro - es termeszetes vedekezesi osztont ebreszto szituacio, ha valaki ennyire ram maszik, probalom eltolni onkentelenul)
- valogatott sertegetesek ( ebben a videoban: -Te egy senki vagy, stb..), kiserlet a tetlegesseg eloidezesere
- kiserlet testi lokdosodesre - majd ebbol eredo eleses ( eredmeny: lattak!lattak! ellokott! Rendorseg!) figyeljetek a videon, ahogy rapattan a tuntetore, majd probal beborulni a bokorba...

Szoval, erre fel kell keszulni.
Tanacsok, csak ugy, irogatok ide, mert eppen van idom.. -)

- Technikailag felkeszules a RickRolling - ozasra, ezzel egyetemben a rendorseg fele jelezni, hogy lehet, hogy zene is lesz - ha szukseges - engedelyt kerni
- ennel meg jobb, az egyeni - fulhalgatos RickRollingozas, csak mutogatni kell a droidnak, hogy - bocsi, nem hallak, eppen zenet halgatok -)
+ ennek meg van egy nagyon nagy haszna, ha droid megprobalja kikapni a fuledbol a fulhalgatot, mar mindjart van anon - nak is egy nagyon jol hasznalhato videoja ( pofon utott? Rablasi kiserlet, el akarta venni...?)
- es nem mozogni.Ha mozogsz, eled lep, aztan dob egy futballkapus - vetodest a viragagyasba, es 8 cameraallasbol fogjak a medianak bizonyitani, hogy o csak ott allt zsebre dugott kezzel, anon meg olyat adott neki, hogy a tulipanokig repult.Ezert ne mozogj, ha az arcodba maszik, lepj a labara, vagy finoman rugd bokan - aztan, mond - bocsi, elnezest.
- es konyorgom, ne xenut tegyetek a tablakra, pont ez a legkisebb problema, hogy ki milyen teremtestortenetben hisz, ez komolytalanna teszi a demonstraciot, ha valaki a rozsaszin elefantban hisz, ahhoz sincs senkinek semmi koze, komolytalan erre hivatkozva tuntetni ( az anonos srac, aki xenurol kerdezgette az sci doidot az elso tuntetesen - frankon beegette az anont....) hanem tenyeket. Pl idezeteket a nemet, vagy a belga nemzetbiztonsagi hivatal jelenteseibol, internet elereseket, viszassagokat, vagy a fentebb emlitett azonossagot az sci es a nacizmus kozott.
Es lehetoleg olyan szovivot, aki ha nyilatkozik, tud targyilagosan, tagoltan, lassan es higadtan beszelni.
Nah, de csak ugy irogatok itt magamnak.. -)

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.27. 18:32:38

Szia McCoy és K.Z. gyertek Ti is nyugodtan. :) A múltkori esetből (mi a bűnöd?) mi is tanultunk (én biztosan), legközelebb ha túlzottan akar provokálni, azt elvezettetjük. Alkotmányos jogunkat fogjuk csak gyakorolni. A kisebb provokációra nem kell felelni, had csinálja, lesz róla fotó, videó.
Én egyébként azt gondolom, hogy ez a legnagyobb ökörség amit tehetnek, innen is látszik, hogy sötétek mint az alagút.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.27. 18:40:12

Kedves anonymoushun!

Szivem szerint mennek hidd el, de ez innen a Skot felfoldrol eleg nehezkes lenne -(
Ezert en masfajta tevekenyseget folytatok, anyagok, videok gyujtese, sci technikak elemzese, ilyesmi.
Meg meg torom a kobakom, hol tudnek Nektek segiteni, pscihodroidoknak meg artani -)

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.27. 19:07:25

Az is tiszteletreméltó feladat.
Igyál helyettem is egy finom skót whiskyt. :)

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.27. 21:50:59

Én meg itten szupresszálom a perszonális kiterjedésemet :DDD

Nordgrimm 2008.06.27. 22:07:58

Üdvözlet!

Azt szeretném kérdezni,hogy az etika tiszt,milyen poszt a szci ranglétrán?
Egy kedves rég nem látott ismerősöm került elő nemrég(kb,15 év után) és ő lelkendezett hogy ezt akarta elérni és lám...
Szóval ha valaki hozzáértő elmondaná mi az etika tiszt tisztje,mennyire kell ehhez a pozícióhoz Clear-nek lenni,azt megköszönném

Lily 2008.06.27. 22:17:20

Szikinger Istvánnak, a nagyon is szci közeli jogásznak pont ugyanilyen határozott barna színelváltozás van a szeme alatt, mint Nagy úrnak. Túl sok a vitamin...?

Magyarnaba 2008.06.27. 22:34:01

Lily 2008.06.27. 22:17:20

Vagy apróbb nézeteltérések mutatkoznak az org ügyeiben :-)

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.27. 22:40:14

A vita(min) lehet az oka a szem alatti barnulásnak :)

hah 2008.06.27. 23:25:26

Gyémánt cickói a derekáig érnek -vitaminhatás?.
Monnyuk ilyen testből tényleg jó lehet időnként kilépni:-)

Capslock 2008.06.27. 23:36:13

De az is lehet, hogy N.T.-nek ronda krónikus arcüreg-gyulladása, akár allergia talaján van? Amit a jelek szerint nem gyógyít a vitamin.

Capslock 2008.06.27. 23:40:19

Azért a beeteéshez ért Reformer is... :) Első részben még F. Krisztina, most meg amikor már benne vagyunk a lecsóban, jön realitásnak Gy. Erzsébet, N. Tamás. :)

Magyarnaba 2008.06.28. 11:37:44

A közölt fényképeken az tűnik ki, hogy a szcientológusok környezete igénytelen.

Fritzlauf Lajos fényképén a bejárat olyan, mint egy külvárosi panelház. Még a falfirkákat sem tüntették el. Tudom, hogy egész Budapest ilyen, de azért ez mégiscsak egy egyházi központ.

Tumpek Zoltán fotóján az egész miliő olyan, egy felújítás alatt álló épületé. Az asztal leharcolt, mint ha nem is a tanteremben, hanem a lomraktárban lennének.

Kalas Zsolt fotója vajon a budapesti orgban készült? Ki kellene festeni... (a termet)

A világ leghatékonyabb szervezete, amely szuperhatékonyan terjeszti az igét..:-/

TB 2008.06.28. 13:49:57

"Droid technika:
- kez a zsebben, (en nem utottem, a felvetelek bizonyitjak, a kezem vegig a zsebemben!)
- idegesito, ket centirol arcba uvoltozes, testblokad a mozgas akadalyozasara.( ez barmilyen eletszituacioban zavaro - es termeszetes vedekezesi osztont ebreszto szituacio, ha valaki ennyire ram maszik, probalom eltolni onkentelenul)
- valogatott sertegetesek ( ebben a videoban: -Te egy senki vagy, stb..), kiserlet a tetlegesseg eloidezesere
- kiserlet testi lokdosodesre - majd ebbol eredo eleses ( eredmeny: lattak!lattak! ellokott! Rendorseg!) figyeljetek a videon, ahogy rapattan a tuntetore, majd probal beborulni a bokorba..."


Esetleg segíthet a hangos, kocsmai beszólás is: Buzi vagy, hogy dörgölődsz hozzám ?!

Női anon esetén segíthet a szatír kiáltása is.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.29. 19:08:57

"anonymoushun · www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.27. 18:32:38

Én egyébként azt gondolom, hogy ez a legnagyobb ökörség amit tehetnek, innen is látszik, hogy sötétek mint az alagút."

Na, itt hatalmasat tevedsz. Ez egy nagyon jol kidolgozott vedekezesi technika, a leheto legjobb, tobb esetben is az O malmukra hajtja a vizet.
Hasonlo, mint amikor az izraeliek megszornak egy palesztin civil telepulest raketaval, a palesztinok valaszkent felrobbantanak egy izraeli buszt, erre izrael vilagga kurtoli, hogy a palesztin terroristak megint merenyletet kovettek el - tobb fele modon profitalva ebbol.

Ezert is mondtam, hogy komolyan - elore megtervezett lepesekkel kell keszulni egy ilyen provokaciora, kulonben nagyon gyorsan atfordulhat a szitu az sci javara, attetelesen az anon altal gyujtve szamukra szimpatizansokat ( kepzelt mediahir: Internetes hackerek csoportja verekedest kezdemenyezett a sci egyhaz hivoivel (!!!!) Kozepkori inkvizicios modszerekkel akadalyozva a bekes sci hivoket vallasuk gyakorlasaban! )

Hidd el nekem, ez egy nagyon okosan kidolgozott technika, ha nem latod mire gondolok, akkor kifejtem bovebben itt, akar az anon - forumon.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.29. 19:29:08

"Capslock 2008.06.27. 23:40:19
Azért a beeteéshez ért Reformer is... :) Első részben még F. Krisztina, most meg amikor már benne vagyunk a lecsóban, jön realitásnak Gy. Erzsébet, N. Tamás. :)"

Nah, hat en is rajottem am, hogy a Reformer latens sci!!! -)
F. Krisztina volt a fogado baratsagos mosoly, meg az ingyenes felmeres es tanfolyam, aztan most mar csuszunk egyre melyebbre.
De ez meg semmi, ha lattad a 3 -ik reszen a kepeket - akkor felismerheted, hogy most vagyunk igazan nagy sz*rban!
Ott a N. Tamas mar kerdes nelkul audital, en amikor meglattam a kepet, ijedtemben 8 masodperc alatt 14 bunomet soroltam fel gyorsan kerdes nelkul, aztan kicsit lenyugodtam, a kezem meg a fejem remegese is megszunt, lejebb gorgetek a posztban - jon egy relativ csinos no (Tunde) majd egy csukott szemu - allva almodo pasi, aki szinten elmegy,epp kezdem jol erezni magam, mondogatom is magamnak - nem is olyan rossz ez .....erre mi jon??!! Kuti Zsuzsa vicsorit ram 58 foggal!!!!!
Na, ettol ujfent ugy megijedtem, hogy (mivel e- meterem nincs) gyorsan a tokomre kotottem a hajszaritot meg a vasalot, hogy kiauditaljam magambol a WOG, meg SP gondolataimat, a thetanjaim orult tancot jartak furtokben a fulemen csungve, es azt hiszem egy pillanatra a testembol is kileptem........

Ertjuk mar, azert fizetnek olyan sokat az sci -sek - hogy ne kelljen ezekkel az emberekkel (ujra) talakozniuk.... -))

anon42 2008.07.16. 21:27:04

A WISE egyesület elnöke a saját középiskolája névadójának nevét (Mechwart) se képes helyesen leírni.
Vicces.

anonymoushun · http://anonhun.net 2008.07.16. 21:55:33

McCoy

Hülle! :))))))
süti beállítások módosítása