Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A 2. Anonymous tüntetés összefoglalása - 1.5 verzió

2008. június 15. - Reformer
A második Anonymous tüntetés összefoglalása, képek, média, stb.:



A beérkező információkkal bővíteni fogom ezt a bejegyzést, a fenti verziószám mutatja a változásokat.

Beszámolók:

Az egyik Anon beszámolója a magyar Anonymous fórumról:

 

Kb. 10-en voltunk Anonymous színeiben. Volt plakát, szórólap és szcientológus is dögivel.

Először a Budapest Org épülete előtt kezdtünk, ahol két bájos hölgy "Az út a boldogsághoz" füzetecskéket terjesztett. Mi nem zavartuk őket a munkájukban, ellenben az egyikük többször kikapta a mi szórólapjainkat a járókelők kezéből. Aztán az egyik szci-főnök rájuk szólt, hogy ezt mégsem kéne...

Közben két OSA tiszt termett ott. Az egyikük megpróbálta kitépni a szórólapokat a kezemből, illetve egyszer  a maszkomat fogta meg hogy letépje rólam. Szóltam a rendőröknek, akik felkérték őket, hogy távozzanak.

A rendőrség tájékoztatott minket, hogy hivatalosan a másik oldalra szól a bejelentés, így átvonultunk. Út közben az előbbi OSA-s fickó végig pocskondiázott, mindennek lehordott minket.

A másik oldal kicsit nyugisabbnak bizonyult. Volt egy srác, aki Anonymous módjára szintén eltakarta az arcát, de róla 5 perc alatt kiderült hogy szcientológus. Amikor megkérdeztem hogy miért visel maszkot azt válaszolta, hogy "ilyen kedvem van ma". Kommunikációból ötös.

Egy másik szcientológus végig a mobiltelefonjával filmezett minket, de ő legalább nem próbált beépülni. Megpróbáltam vele beszélgetni, de folyton azt hajtogatta, hogy "Mit tettél?", illetve hogy "Beszélgethetünk, ha leveszed a maszkot." Elmagyaráztam neki, hogy miért kell a maszk, de vagy nem értette, vagy nem érdekelte.

Ezen túl volt ott két másik szcientológus, akikkel lehetett normálisan kommunikálni. Ennek nagyon örültem. Ha minden szcientológus így viselkedne, nem lenne ennyi bajuk :)

A járókelők hozzáállása is nagyon jó volt. Többen biztosítottak minket, hogy ismerik a Szcientológiát és egyetértenek a céljainkkal. Volt visszajáró vendég is :)

15:00-kor lejárt a területfoglalási engedélyünk, így haza indultunk. Természetesen az OSA ismét akcióba lendült, az egyik Taxi-t ismét követték. Létezik erre magyarázat?

Summa summarum, a Raid sikeres volt, sikerült célba juttatni az üzenetet. Ugyanakkor minden résztvevőben megerősödött a hit, hogy a szcientológia valójában az, aminek gondoljuk. Nem egy tündérmese...

Még egy élmény, ugyaninnen:
Velem szerencsére nagyon korrektek voltak a rendőrök, szépen együtt eltoltuk a gépet a Blaha sarkára, de a tuloldalról akkor is max zoommal a rendszámomat akarta lekapni az egyik sci ezért megkértem a rendőröket hogy menjünk be egy mellékutcába és ott leveszem a rendszámomról a szigetelőszallagot. Illetve az egyik maszkos sci aki megpróbált hozzánk beépülni elkezte a rendszámomról a szigszallagot elötte piszkálni... nem sok kellett volna hogy szájba verjem... nem vagyok egy agresszív ember de ez pofátlanság volt...
SoDI helyszíni beszámolója fotókkal (figyelem, szélsőséges tartalom is van az oldalán) itt: SoDI blogbejegyzés.

Egyébként úgy tűnik, beigazolódott a sejtésem: operettnáci barátunk ezt írta Fritzlauf "Arrogáns" Lajosról, a magyar OSA vezetőjétől (kiemelés tőle):
"Egy összeszedett, határozott, intelligens, kiegyensúlyozott úriembert ismertem meg a személyében."

Fotók:

Galéria a tüntetésről: http://picasaweb.google.hu/anon.mokus/


Frissítések - 1.3:

A "hivatalos" Anonymous beszámoló itt olvasható, sok-sok képpel:

Anonymous honlap - tüntetés beszámoló

Rövid részlet:
"Philip Daimon, angoltanár, public szci, Clear, de talán OT is már ott várt bennünket, aki egész végig csak azt bírta hajtogatni: Mi a bűnöd? Ha leveszed a maszkod, beszélhetünk. Szánalmas! Amíg ott volt addig időnként a mobiljával készített felvételeket."

AndreiGround.com megjelenés: AndreiGround - kitekintő

Nyugat.hu cikk: Maszkosok a Blahán

Idézetek: '"a sértegetés és az öt centiről arcbabeszélés valóban a szcientológus kommunikáció része.

...

Lenkei Gábor és az óvodás reakció

És innentől minden olyan fura. Mert van az, hogy az ember hagyja magát fényképezni, sőt, felszólít, hogy csináljanak róla. Oké. És van az, hogy utána közli, hogy na akkor ő most megtiltja azt, hogy az arcát közzétegyük, mindezt olyan hangnemben, mintha a gyerektől venné el a játékot a homokozóban. Valahogy kiheverem… Eme nemes gesztusra csak had idézzek pár sort, ami véletlenül épp pár napja egy olvasói levélben érkezett: Lenkei Gábor vagyok. „A nevemet, az arcomat adtam a termékeimhez, ha megkérdik, a nevemet, az arcomat adom a vallásomhoz.”

Szerintem ez kínos. Nem tudok amellett elmenni továbbá, hogy egy orvos, főleg akinek a profilja az egészségmegőrzés, miért dohányzik. Sajnos nekem ez vesszőparipám, így elkövettem azt a hibát, hogy e gondomat meg is osztottam. Ezért még egyszer elnézését kérem, de érdekes volt az a reakció, hogy „ha szcientológus lenne, tudna emberi módon kommunikálni.”

...

Frissítés - 1.5:

SoDI-t itt szédíti Fritzlauf Lajos, és láthatóan meg is eszi a süket PR-ját:

SoDI blog - Fritzlauf Lajos interjú

Egy kis elemzés:

Az interjúból semmi újat nem tudtunk meg, illetve azt, hogy az egyház továbbra is ugyanazon irányelvek és gondolatok alapján működik:

- az egyetemi tanulmányok mit sem érnek, felesleg, bizonytalan és pontatlan dolgokat lehet tanulni.
- aki kilép az egyházból, súlyos bűnei vannak
- valódi érvek helyett anafeb (Rémálom blog írója) személyeskedő támadása és az is nyilvánvaló, hogy beazonosították és figyelik, hogy megjelenik-e, mert tudta, hogy ott van a tüntetésen maszkban (a szabad préda irányelv köszöni szépen, jól van)
- a szcientológia alapkönyvek kiadásával kapcsolatban persze mindent a gonosz tördelőkre kent. Könyörgöm, Hubbardnak volt 30 éve elolvasni azokat a könyveket, amiket a nevében kiadtak. Ehhez nem kell agysebésznek lenni, hogy erre valaki rájöjjön, hiába magyarázza 3 óráig Miscavige.
- Nagy Zoltán-ügy: ugyanez, semmi érv, ad hominem támadás azonnal.
- Jenna Miscavige: finoman lehazugozza
- Jason Beghe-ügy válasz: "Ha valaki egy szervezet tagjaként súlyosan árt a közösségnek, és ezért távozni kényszerül, akkor természetes, hogy onnantól a harag fogja vezérelni őt, saját magát ugyanis igen ritkán szokták hibáztatni az emberek."
-
Végül még azt is megtudjuk, hogy "Miért nem az ellen lázad fel a nép, hogy folyamatosan mérgezik a rákkeltő, idegméreg aszpartámmal? Miért nem az ellen lázad, hogy folyamatosan a benzingőzt és a kormot kell belélegeznie, holott technikailag lehetséges lenne vízzel is hajtani a járműveket?"

Fritzlauf úr valami olyat tud, amit mi nem. "Rákkeltő, idegméreg" aszpartám? Technikalag lehetséges vízzel hajtani autókat?

Mindegy, a lényeg átjött. A válaszai eléggé árulkodnak a szcientológia valódi természetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr39521371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gz 2008.06.15. 14:03:15

1. :-D
Operettnáci? :-DDD

phreeq 2008.06.15. 15:07:06

gratula a megjelenteknek, engem sajnos most 200 kilométer és egy pluszprogram visszatartott az utazástól. nade legközelebb.

más: megint előkerült a 'psycho secta' feliratú tábla... jaj. azért a tüntetők transzparenseire rápislanthatna valaki, mielőtt meglibbentik azokat, mert a szembeszökően helytelen írásmóddal bizony nem anonymous malmára hajtják a vizet. tehát vagy SECT, vagy CULT, vagy jó magyarosan SZEKTA.

csipinymous 2008.06.15. 16:35:45

Kedves Preeq!
A secta, latin eredetű szó és helyesen van leírva azon a transzparensen. A psycho szó szintén helyes, mert görög eredetben van.
A szépség hiba csak annyi lenne, hogy nem magyarul lett leírva. De, az a demonstráció nemzetközi, így érzésem szerint elfogadható.
Egyébként, te sem használod helyesen az anonymous szót. :-) De, angolul is érteni, hogy kiről írsz.
Mert, helyesen névtelenkét kellene használni, vagy a szó görög eredetében, anonym ként vagy anonim ként. :-)))
De, mindegyik érthető! :-)))

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.06.15. 17:01:37

Anonymous szorgos:
www.freewebs.com/anonymoushun/hreklegfrissebb.htm
Anon, barátok közt.

Holnap várható az én beszámolom is, de nem lesz benne túl sok újdonság.

Dr. Kix 2008.06.15. 17:31:14

"Operettnáci" (LoL) ilyet ír:
"Annak ellenére, hogy jómagam a mai napig annak gondolom, és továbbra is hiánypótlónak tartom az általam felvállalt független harmadik fél szerepét a szcientológiával kapcsolatban."

Magyarországon simán vihetné a pálmát a "Kinek a leginkább egoista-nárcisztikus a személyisége?" versenyen...

Előbb-utóbb rájön, hogy az objektivszcn.blog.hu nem róla szól.

davidpeter 2008.06.15. 17:45:04

Mikor lesz a következő?
Miért maradt el a vonulás?

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.15. 18:52:23

Még nem tudjuk. Azért, mert a Sea Orgból pozsonyba vezényeltek mindenkit. Onnan meg ide Osa vezetőt. :)

Gr 2008.06.15. 19:22:10

"Még nem tudjuk. Azért, mert a Sea Orgból pozsonyba vezényeltek mindenkit."

wtf??? eldugták a hívőket?

Capslock 2008.06.15. 20:40:46

Ennek a SoDI-nak nagyon durva a blogja. Teljesen beteg ez a fickó, zsidók, melegek kapnak bőven, Hitler kimagyarázva, szélsőjobbos adománygyűjtés, minden nyalánkság van ott.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.06.15. 20:45:59

Ismer valaki különben szlovák Anot?

Szólni kellene nekik, hogy mi is ez az egész. Nehogy már azt higyjék a Szcik, hogy ott jó lesz nekik.

phreeq 2008.06.15. 21:49:11

no, csak hogy meglegyen az egyponthármas verzió is:
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/tuntetes_szcientologia_ellen

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.15. 22:21:31

Kiraktam ennek a bejegyzésnek a linkjét a kitekintőbe (másfél hónapig fog nagyjából látszani), ami látszik a címlapon és minden nézetben a jobb sávban (nagyjából egy hétig lesz kint - bejegyzésfüggő).

Kitekintő itt:
www.andreiground.com/index.php?lang=HU&p=watch.out

Gratula, szép volt skacok :) A Fawkes maszkokhoz szintén gratula. Jól mutattak. A rendszámos pláne :D

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.06.15. 22:22:15

Megariszpekt Anonymous-nak! Remélem egyszer én is ott tudok lenni!

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.15. 23:01:27

Capslock: SoDI-nak vezető eszme kell, amely megmondja neki, hogy mit tegyen. Mindenkinek kell egy eszme, csak a legtöbben tudják kontrollálni az ilyen dolgokat. Én vele kapcsolatban kiváncsi vagyok, hogy hova fajul a dolog. Mindegy, hogy szci lesz-e vagy sem. Anon biztos nem lesz, ha lenne, akkor nem szabad engedni. Ezt mondja a profilja, amit nagyvonalakban összeraktam az irományai alapján.

Neduddgi 2008.06.15. 23:04:41

Ja lett a nyugatos cikk is, no meg érdekesek az előzményeik (olvasói levelek)...
Gratula, szép volt, és tényleg jól mutatnak a maszkok. Idővel talán a járókelők sem ijedeznek tőle, hanem messziről tudni fogják, hogy ez az Anonymous csoport. Csak így tovább! (amúgy meg ha ilyen tempóban emelkedik a létszám, akkor még néhány tüntetés, és a fél országot fotózgathatják a szcik) :o))) Ezt a statot csinálják utánatok!

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.06.15. 23:08:55

Nos, olyan nincs, hogy megtíltsuk bárkinek, hogy anon legyen. Emmellett én se hiszem, hogy Sodi Anon akarna/tudna lenni.

Nekünk nincs egyedi, személyre szabott e-fameünk.

csipinymous 2008.06.15. 23:14:11

Fotók, a picasaweben, nagyon jól sikerültek. Írhatnám, hogy zseniálisak. Lerí, a készítő profizmusa.

Philip Daimon -Mit tettél?
Egy Anonymus -Parancsol?
PD -Mit tettél?
EA -Hogy én?
PD -Mit tettél?
EA -Vettem két kávét.
PD -Mert biztos, hogy van valami bűnöd! Mit tettél?
EA -Megtankoltam a kocsimat.
Zavart mosollyal és vörösödő fejjel mister Philip, újra próbálkozik.
Mit tettél?
EA -Parancsol?

Neduddgi 2008.06.15. 23:24:53

"PD -Mert biztos, hogy van valami bűnöd! Mit tettél?
EA -Megtankoltam a kocsimat."

ROTFL!!! Támogatta az elnyomó olajipari társaságokat. A mai benzinárak mellett... :o)))

SoDI · http://sodi.freeblog.hu/ 2008.06.15. 23:48:07

Reformer: Kezdésnek ajánlom a Vízenergia Alapítvány honlapját.
www.vizenergia.hu/
Jó dolog a szkepticizmus (elvégre vannak nagyon erős hazai kritikák is), de ha ez az egyetlen alapállás, akkor egyben annak is a jele, hogy lusta vagy akár még olvasni is.

vuk 2008.06.15. 23:49:31

Mindent elolvastam megnéztem, gratula.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.15. 23:56:07

Ez a PD vajon mit tett? Elképzelek egy fordított beszélgetést.

EA: Vitaminos szép napot :)
PD: Tessék?
EA: Mondom, szép napot! Auditálós szép napot.
PD: Hogyan?
EA: Rendben, akkor jónapot!
PD: Dicsért... Mit tettél?
EA: Itt az a kérdés, hogy Ön mit tett.
PD: Mit tettél?
EA: Köszöntem. Ön mit tett?
PD: Nem árulhatom el!
EA: Mi az Ön bűne?
PD: Mi vagy te, rendőr?
EA: Nem, én az Ön lelkiismerete vagyok.
PD: Minek jöttél? Mi a bűnöd?
EA: Azért jöttem, hogy figyelmeztessem.
PD: Mit tettél? Mi a bűnöd?
EA: Elnézést, de megakadt a tű?
PD: Mert biztosan van bűnöd! Tudom!
EA: Dettó.
PD: Minek jöttél ide?
EA: Már mondtam, figyelmeztetni.
PD: Engem?
EA: Igen, a bűneire.
PD: Mit tettél?
EA: Megmondtam amiért jöttem.
PD: Mi a bűnöd?
EA: Gyerekek, ez reménytelen. Valamelyik biztijét kivágta az e-méter. Szerintem lépjünk...
PD: Mit tettél? Miért vagy itt?
EA: Vitaminban gazdak auditálást... (azzal el)

Szerintem ez beteges. És nem hiszem, hogy sokkal másabb formában zajlana egy beszélgetés PD-vel vagy társaival.

Neduddgi 2008.06.15. 23:56:59

"SoDI-t itt szédíti Fritzlauf Lajos, és láthatóan meg is eszi a süket PR-ját:"

Á, dehogy! Ő így objektív. :o)

Egyébként ezt a "ha kiléptél, biztos bűnöd van" dumát sose értettem. Anélkül nem lehet valami kiábrándítóan szar? Persze tudom én, hogy beiratkozáskor az ember aláírja, hogy az Org nem vállal semmire sem garanciát (legfőképpen az eredményességre nem), de hol van ebben a bűn? Jason Beghe lehet, hogy bűnt követ el a szemükben, amikor UTÓLAG kitálal, na de ez hogy hat vissza a csodálatos házon belüli menetelésére? OT-ként meg pláne...

davidpeter 2008.06.15. 23:57:15

A vizenergia egy sz*r, már elnézést. Amit az atomreaktorokról, sugárzásokról és egyebekről ír, az merő baromság.
Megint a szokásos sablon összeesküvésről és enyomásról, nem is ragozom.
Ha valaki nem hiszi, vesse össze az írást a termodinamika "nulladik" és első főtételével. Nem tudok róla, hogy az utóbbi megdőlt.

davidpeter 2008.06.15. 23:59:20

Jé, nézem, hogy SoDI kommentjére reagáltam.
Én nem ismerlek téged, de valamit fogadj meg: inkább ne lógd el az egyetemi előadásokat és akkor nem fogsz olyan tévutakon járni, mint most...

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.06.16. 00:05:15

No igen. Philip nagyon bosszantó volt.

SoDI · http://sodi.freeblog.hu/ 2008.06.16. 00:10:32

Különben nem t'om, ez a "biztosan követik" dolog nekem olyan üldözésimániásan hangzik. :o)
De persze lehet, hogy tévedek.

davidpeter 2008.06.16. 00:19:16

"Különben nem t'om, ez a "biztosan követik" dolog nekem olyan üldözésimániásan hangzik. :o)" by SoDI
Áruld már el kérlek, a fenti mondatban mi a frász volt olyan ":o)" humoros?

Neduddgi 2008.06.16. 00:19:31

SoDI, a puding próbája az evés. Ha nem hiszed el, hogy eleinte minden szép (hiszen másképp nem tudnának annyi - egyébként értelmes - embert befogni) és csak akkor látod meg az igazán necces dolgokat, amikor már nyakig benne vagy, akkor próbáld ki, tapasztald meg magad! Hiszen LRH is megmondta: az igaz, ami számodra igaz, nem kell elhidd, amit mondanak, ki kell próbálni. Ha működik, akkor fogadd el, ha nem működik, vesd el. (ha még tudod...)
Sok sikert!

Répa · http://www.patlah.ru/magazin/biz_oborydovanie/myltiplaz2500m.htm 2008.06.16. 04:20:20

A vízenergiás embert (Gróf Spanyol Zoltán) egyszer közelebbről bevizsgáltuk. Egy közönséges orosz plazmavágóval haknizik (ld. link), az neki a nagy magyar találmány. Persze közben előadja a hattyú halálát, hogy őt politikailag el akarják nyomni. A németországi szabadalmáról meg kiderült, hogy csak védjegy, és nem is ebben a témában.

csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 08:35:25

"EA: Itt az a kérdés, hogy Ön mit tett.
PD: Mit tettél?
EA: Köszöntem. Ön mit tett?
PD: Nem árulhatom el!
EA: Mi az Ön bűne?
PD: Mi vagy te, rendőr?"

Persze lehet, hogy véletlen névegyezés, de...
Valamikor '93-'94 körül történt, egy külvárosi általános iskolában. Mivel "művészet tagozatos" osztályba jártam, az emelt rajz és művtöri órák mellett volt ún. dráma óránk. Ezt az órát tartotta egy Philip Daimon nevű pasas. Drámapedagógia nem igazán volt, annál több "relaxáció", azaz feküdtünk hanyatt a teremben és mindenféle szövegeket nyomott arról, hogy bemegyünk egy barlangba, ülünk a tengerparton stb. Sokra nem emlékszem, nekem ezek szabad 30 perc alvást jelentettek tanítási időben.
No nem is itt volt a gond, hanem amikor a lányok egy osztályfőnöki órán bilit borítottak, hogy állandóan az ölébe veszi és mindenhol simogatja őket. Először ez túlreagálásnak tűnt, de aztán az osztálytársnők már nem voltak hajlandóak bemenni az órára... ekkor az iskola is elővette a dolgot, és kiderült, hogy nincs megfelelő papírja a tanításhoz, és elküldték. A folyosói pletykák szerint tulajdonképpen semmi sem volt igaz abból, amit mondott, sem végzettség, sem szakmai tapasztalat, valamint az előző helyéről is azért küldték el, mert lányokat simogatott (nb, 12 éves lányokról volt szó...). Persze ez utóbbi csak pletykaként keringett, nem tudom, mennyire igaz. Miként azt sem tudom, a 15 évvel ezelőtti Philip Daimon azonos-e a fent említettel, vagy csak névrokona.

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.16. 08:51:14

Sodi-t szép lassan beszippantja a zegyház. Azt nem vette észre, hogy semmi konkrétum? Én feltaláltam a gyertyával működi hajszárítót! Igaz, hogy senki nem látta, de attól az még működik! :)))))))))

eerdeklodoo 2008.06.16. 08:58:34

Anon honlapján fel van sorolva egy adag most public-ként tevékenykedő volt Sea Org tag. Ők miért léptek ki? Nem gáz kilépni az elit szervezetből és public-ká visszaminősülni? Ehhez hoy állnak az egyházban?

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.16. 09:02:19

csak csendben jegyzem meg: Hasonlít a fotón szereplő emberre a volt tanárod? Melyik ez az iskola, a nevét megtudhatjuk?

anonViktor 2008.06.16. 09:14:57

Sziasztok!

Még egyszer köszi a kávét!

Szerintem, az esemény a körülményekhez képest jól sikerült. Annak ellenére, hogy nem tudtunk széles tömegeket oda trombitálni, sok érdeklődőnk volt - sikerült felkeltenünk a járókelők figyelmét. Ami engem illet, sokan kérdezősködtek is, meghallgattak, és szinte mindenki egyet is értett. Aki nem ismerte az "egyházat", annak is a "szekta" szót juttatta eszébe, és ehhez mérten is állt a szcidiótákhoz. Aki ismerte, annak a halálesetek tudtak még újat mondani.

Aranyos volt, ahogy angol tanárbácsink nagyon, de nagyon próbált valami okosat előhúzni a tech gyűjteményéből a halálesetekről szóló táblára. Ott álltunk egymással szemben legalább tíz percig, és láthatóan nagyon őrölt a malma, én pedig jól láthatóan felé fordulva vártam a kezdeményezést. És semmi. Egy szó sem. Mondtam neki, hogy lépj ki, amíg lehet. Erre sem válaszolt - bár nyilván ki sem lépett.

Én egyetlen egy olyan srácot láttam, aki valami olyasmit mondott, hogy neki a szcientológia segített. És legalább 30 olyan embert, aki valamilyen formában biztosított minket a támogatásáról. Volt köztük fekete srác is, és két orosz fiatal is. Ők azt mondták, idézem, "ugyanezekkel a gondokkal küzdünk mi is odahaza, mint Ti itt". El tudom képzelni.

Több külföldivel is találkoztunk, ezért kisebb mennyiségben, de gyárthatnánk nekik szóló szórólapot is.

V

Reformer 2008.06.16. 09:24:47

eerdeklodoo:
"Anon honlapján fel van sorolva egy adag most public-ként tevékenykedő volt Sea Org tag. Ők miért léptek ki? Nem gáz kilépni az elit szervezetből és public-ká visszaminősülni? Ehhez hoy állnak az egyházban?"

Kb. 100 nevet fel tudok sorolni, akik voltak a Sea Orgban és most már kinn vannak. Érthető okokból nagy a fluktuáció, nagyon kevesek vannak, akik sokáig bírják.

Magyarországon Fritzlauf az egyetlen, aki 10 évnél többet töltött el a Sea Orgban. Az olyan fajta emberek maradnak meg sokáig, mint ő.

A témáról volt már szó:

objektivszcn.blog.hu/2008/03/30/lrh_az_emberiseg_legnagyobb_baratja_a_volt_sea_org_tagokrol

sertésmájkrém 2008.06.16. 09:26:21

"Ha valaki nem hiszi, vesse össze az írást a termodinamika "nulladik" és első főtételével. Nem tudok róla, hogy az utóbbi megdőlt"

Haha, hát azzal, hogy szci lesz az ember, a józan ész dől meg.
Egyébként meg bármi megdől ha elég határozottan állítja egy elég "magas" (lololol) szintre csúszott kókler.

csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 09:36:19

akár ő is lehet... 12 éves voltam, nem maradt meg az arca nagyon (ezért nem állítanám, hogy ő volt), akár ő is lehetett.

Sütemény1975 2008.06.16. 10:22:30

hehe :)
grat a tüntetőknek!

más:

www.graysofwestminster.co.uk/books/the_photgrapher.html

nem is tudtam, hogy kedvenc kapitányunk a fotózáshoz is ért! :)

ThufirHawat 2008.06.16. 10:24:44

Gratuláció nektek ismét.
A tartalom sem rossz, de a külalak már kifejezett jó!
:o)

anonViktor 2008.06.16. 14:57:20

Hogy elcsendesült a blog.

Ezek után merje valaki azt mondani, hogy a 2. Anon tüntetés előtti hozzászólás-dömping nem szervezett Szci akció volt.

V

davidpeter 2008.06.16. 15:14:04

Nekem ne annak tűnt. De tényleg lecsitult minden. Mondju ebéd után ebben a szörnyű melegben én is inkább aludni megyek...

Egyébként nem is baj, hogy nics most tele minden ostoba: "Te szci vagy! Nem, én nem is, hanem te vagy szci!" szövegekkel. Sokaknak az Anonymus is csak valami übermench utópia, ami után gondolkodás nélkül, habzó szájjal törtetnek, és akkor ők a faszák...

Lollipop 2008.06.16. 15:28:16

Lollipop itt van stabilan, csak határidő van, és igyekszem, szaladok. De nézegetem a kommenteket.
De itt van, éljen az Anonymous!!!! ;)

Luxon 2008.06.16. 15:40:08

Gratula és respect annak az anonak aki kinn volt!

Luxon 2008.06.16. 15:42:02

Hírtv, célpont? Volt?
És ha igen, mikor lesz kinn?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.16. 16:03:50

Az, hogy csend van nem jelent semmit. Ismered azt, hogy "vihar előtti csend"? Szerintem most az van. Meg vihar utáni is.

paranon 2008.06.16. 16:21:23

Ez még nem volt az igazi vihar. De ha legközelebb is ekkora lesz a fejlődés, az már nagyot fog szólni!
Én nem tudok róla, hogy bármilyen média kint lett volna az óvodás lenkeisesen kívül :-(
Talán egy két megfelelő beosztásban lévő szci beadta, hogy úgyse lesz semmi meg ez nem is olyan fontos...

Lollipop 2008.06.16. 16:26:38

Én Andrei-jel értek egyet. Semmit nem jelent, hogy csend van.
És ahogy mondani szokás Tróját sem egy nap alatt vették be.
Az, hogy egy blogon csend van, nem jelenti azt, hogy mindenhol csend van...
Töltekezés van.

Tunguska 2008.06.16. 17:50:47

Az MTI volt kint fotózni, illetve a HIRTV még az elején.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.16. 20:25:53

Ma valaki ezt kereste és hozzám jutott: "thetan gyurcsány" :) Erre már tényleg nem lehet mit mondani :) Még hogy csend van :) A mai top kifejezések ebben a hónapban a témakörben (minél előrébb van, annál több találat):

"thetan gyurcsány"
"tékozló homár blog szcientológia"
"szcientológia vége"
"antiszcientológia"
"szcientológiai egyház"
"maszkkal a szcientológia ellen"
"anon szcientologia"
"szcientologia"
"szcientológia"
"szcientológia 2008"
"szcientológia védekezés"
"szcientológia aegon"
"dianetika"
"szcientológiai egyház tagja voltam"
"anonym szcientológia"
"south park szcientológia"
"south park szcientológiáról"
"szcientológia south park"

Szóval az embereket érdekli a téma, mégha belülről kacsintgatnak kifelé.

an0234 2008.06.16. 20:45:42

Ha south park kell, akkor mutassunk nekik..
iamthelostgirl.wordpress.com/2008/01/22/south-park-scientology-video-the-ridiculous-story-of-xenu/

Innen mintha meg nem szedtek volna le.
Kene mirrorozni biztos ami biztos :D

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.16. 21:24:51

A kisalfold simán kimoderált. Pedig semmi csúnyát nem írtam, csak hogy a cikk írója először tájékozódjon.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.16. 21:45:17

Hol akar terjeszkedni a Lenkei? Csak nem a Kisalföldön? Mellesleg Sopronban már egy utcát is elneveztek róla :)

A kisalföld újság mindig is a seggét nyalta a Lenkeinek. Ennyit erről.

Neduddgi 2008.06.17. 00:49:00

A Kisalföld cikke minden, csak nem tényfeltáró. Lenkei meg simán nyomja a "féligazságokat".
"– A szcientológia mint egyház valami ellen van-e?
– A drogfogyasztás ellen!"

Ja. Meg a pszichók ellen, meg a kritikusok ellen...

Luxon 2008.06.17. 07:25:32

Hmm egész jó a MN cikk csak kár hogy nem a demonstráció eredeti célját írja le részéletesen,
(de így is respect Magyar Nemzet!),
konkrétan a halálesetek, és az sea org. Bár tény hogy most az ANTSZ és LB kontra Lenkei az aktuális.

Luxon 2008.06.17. 07:26:27

Kisalföld meg monnyon le! :D

Hubologist 2008.06.17. 07:57:55

Az a vízenergiás cucc marha nagy baromság. Lehet, hogy nem csak az agymosásnak kellene felülni, hanem kis természettudományos ismeretet is kellene magunkra szedni?

Amúgy -úgy látszik, ez az én keresztem- a "média" többesszám. Egysszáma a "médium". Ha azt írjátok, hogy médiák, az éppen olyan, mintha pl. az ajtók helyett azt mondanátok, hogy ajtókok. Sírva könyörgöm: használjuk helyesen!

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.17. 11:36:01

FullOff

Hubologist: Az a helyzet, hogy teljesen igazad van a média/médium dologban. Ez a dolog már pár éve megy ezzel a két szóval, azaz egy szó egyes- és többesszámával. Ebben a csatában viszont nem nyerhetsz tekintve, hogy a médium és média nem csak azt jelenti, amit neked jelent.

Médium: Ezalatt érthetünk paranormális-tyúkvérezős-üveggömbös jósnőt és még sok minden mást is. Sőt például a gyorséttermekben is kérhetsz médium krumplit.

Média: no perzse, a sajtó. De sokaknak média a videó, a kép vagy hang is. Sőt, a média kifejezést hallottam már külső adattárolóra (nem csak CD, hanem merevlemez) is.

Ez van. Az idegen nyelvek belecuppannak a magyarba észrevétlenül. Könyörgöm, hogy maradjunk relevánsak.

/FullOff

Hubologist 2008.06.17. 12:30:09

Andrei, testvérem! Nagy tisztelőd vagyok, értem is, amit mondasz, java részével egyetértek, de ez esetben bizonyos dolgokkal nem értek egyet. Amúgy én sem vagyok iszonyat nyelvvédő, rengeteg idegen szót használok, de amit lehet, azt már megpróbálom helyesen használni. De ezt nem akarom itt kifejteni, mert tényleg rettentő off.
Mindenesetre a thetan gyurcsány nagyon üt.

eerdeklodoo 2008.06.17. 13:11:07

Reformer:

"eerdeklodoo:
"Anon honlapján fel van sorolva egy adag most public-ként tevékenykedő volt Sea Org tag. Ők miért léptek ki? Nem gáz kilépni az elit szervezetből és public-ká visszaminősülni? Ehhez hoy állnak az egyházban?"

Kb. 100 nevet fel tudok sorolni, akik voltak a Sea Orgban és most már kinn vannak. Érthető okokból nagy a fluktuáció, nagyon kevesek vannak, akik sokáig bírják.

Magyarországon Fritzlauf az egyetlen, aki 10 évnél többet töltött el a Sea Orgban. Az olyan fajta emberek maradnak meg sokáig, mint ő.

A témáról volt már szó:"

Ezt értem én, az érdekelne, miért van az, hogy ex sea orgosok vannak kint a tüntetéseken. Nekik ez a bünti? Mert ha a legnagyobb hazai szcientológusok "lecsúszott" sea org tagok, az az egyházra nem vet túl jó fényt. Gyere, csatlakozz a sea orghoz - amiből mindenki kilép. Jó és szép, de valamiért a legnagyobb sci arcok sem kérnek belőle. Nem a legjobb reklám...

anonViktor 2008.06.17. 14:01:07

eerdeklodoo: Ez csak Neked, vagy nekem, és még itt néhányunknak érv, de egy szcientológusnak nem. Legfeljebb a Te realitásod.

V

anonViktor 2008.06.17. 14:21:38

Készültek videók a tüntetésről? Úgy megnézném már őket! A kérésem természetesen a blogot olvasó szcientológusoknak is szól!

Osszátok meg videóitokat velünk! Mi is annyi mindent megosztunk veletek!

V

an0234 2008.06.17. 14:57:16

Addig is, amig hazai nincs, itt van egy masik a nagyvilagbol :)

www.vimeo.com/1173785

Tunguska 2008.06.17. 16:07:36

anonViktor 2008.06.17. 14:21:38
Készültek videók a tüntetésről?


Élőben az igaz, a video nem adja vissza a feelinget :-)

anonViktor 2008.06.17. 16:20:28

Tunguska:

Igen, készültek videók.

Ami az "élőben az igazi" gondolatod illeti, a "feeling" a következő volt:
objektivszcn.blog.hu/2008/06/15/anon2#c2515718

V

anonim én 2008.06.17. 22:29:34

vízenergia-alapítvány? sodi, b+, és két egyetemre jársz egyszerre?
spanyol z. telerakja a "találmány leírását" csupa szívednek kedves hazafiassággal, meg gyurcsányozással, meg nemzetkőzi összeesküvéssel, ésígytovább, és akkor te már feltétel nélkül kajálod amit mond?
Meggyőzött a plazmavágójával, mi? "Tessék nézni, itt ég a víz". Az fel se tűnik, hogy csatlakozik hozzá egy 2500W-os transzformátor? Mondjak valami érdekeset? Ha elgőzölögtetsz bármilyen(!) anyagot, és ebben az állapotában keresztülfújod egy elektromos íven, akkor ugyanolyan plazmalángot kapsz! Ja, néhány kilowattot felemészt.
És ezt nagyjából minden lakatos és hegesztő szakmunkás tudja. Nem kell hozzá egyetem.
Vízenergia alapítvány, spanyol zé, baz'meg... Minden okosságod ilyen stabil lábakon áll? Az fel se tűnt, hogy a honlapján évek óta semmi változás nincs? 2006-ban ígérte két év alatt a prototípust. Halló! 2008-at írunk! Mi van? Mi lett a begyűjtött egyszázalékokkal, meg a többivel?
Közben az üzemanyagcellás autó, amit ugyanazon riportban nehézkesnek és -az ő találmányához képest- túl bonyolultnak titulált, szóval annak a honda tavaly bemutatta a sorozatgyártásra kész változatát.
www.honda.com/fuel-cell/

Lollipop 2008.06.18. 16:29:12

anonim én 2008.06.17. 22:29:34
Hát, figyu, ez isteni volt! :D

anca 2008.06.19. 12:27:54

sajnálom, hogy ezúttal nem lehettem ott. örülök nektek. legközelebb count me in.
süti beállítások módosítása