Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hírek 2011-ből

2008. június 05. - Reformer

A szövegben példaként szereplő személyek és események kitaláltak. A valódi személyekhez vagy eseményekhez való hasonlóság a véletlen műve.



A HTI (Hubble Távirati Iroda) jelenti:

A Tiszta Magyarország első évfordulójának ünnepe

2011. június 1-én került megrendezésre a Parlament előtti L. Ron Hubble téren az Tiszta Magyarország évfordulós ünnepség.

A rendezvényen felszólalt Lt. Fritz Lajos, a Hubblei Magyar Egységkormány parancsnoka. Lt. Fritz Captain David Miczkiewicz-nek, a Hubblei Magyar Standard Köztársaság elnökének üzenetét tolmácsolta, aki elismerését fejezte ki a terjeszkedés és az eredmények láttán, és mindenkinek azt üzente, hogy 2011. december 31-ig minden 14 év feletti magyar állampolgárnak el kell végeznie a Tudományológia Alapok tanfolyamokat, és addig senki megy aludni, amíg az utolsó magyar állampolgár le nem zárja.

A rendezvény részeként ünnepélyes körülmények között elindult az utolsó személyvonat, amely a most kézrekerült bűnöző pszichiáterek utolsó csapatát szállítja a Recsk melletti rehabilitációs táborba.

Lt. Fritz kiemelte: hazánkban hamarosan megszűnik  a bűnözés, a cél az, hogy ez jövő hét csütörtök kettő előtt megtörténjen. A bűnözést a pszichiáterek okozzák, így az ő rehabilitációjukkal, megszűnik a kiváltó ok. Aki ezek után bűnözésről beszél, az csak egy elnyomó személy lehet, aki zavart akar kelteni.

A parancsnok úr bejelentette, hogy a mostani magyar himnusz, amit Kölcsön Ferenc írt, az túlságosan alacsony tónusú, és ezért új himnuszt költ az egyház által jóváhagyott zeneszerzők köre, "Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban" címmel. A parancsnok úr beszédét itt bekiabálás zavarta meg (Kölcsey, Kölcsey!). A rendbontót az etika tisztek elvezették, majd az i-méteren bevallotta bűneit - többek között azt, hogy kiskorában megerőszakolta a húgát. 250 óra jóvátételre és 2 és fél millió ronforint pénzbírságra ítélte az ott helyben összehívott Ténymegállapító Bizottság.

Az eseményt élőben közvetítette a Ronvízió 1, a Ronvízió 2, valamint az LRH Klub is.

A minisztériumok közleményei

A Különleges Ügyek Minisztériuma felhívja a magyar lakosság figyelmét, hogy még egy hetük van megszakítani a kapcsolatot az összes német rokonukkal és üzleti kapcsolatukkal. A teljes felhívás szövege megtalálható a "Hubble szava a népszava", a "Híd a teljes népszabadsághoz", a "Magyar Csak Jó Hírek Lapja" és a "Standard Magyar Nemzet" napilapokban. Aki a jelzett határidőig nem szakítja meg a kapcsolatot az elnyomó németekkel, azt elnyomó személlyé nyilvánítják és a recski rehabilitációs táborba küldik.

A Pénzügyminisztérium felhívja a vállalkozók és cégtulajdonosok figyelmét, hogy az LRH Admin Know-How Mintaképe Program lezárását az idei év március 13-ig kell dokumentálni. Aki az adott határidőre ezt elmulasztja, annak a cégnek az Bevételi osztály azonnal törli az adószámát.

Az Alkalmazott Oktatási Minisztérium előre be nem jelentett inspekciót tartott egy katolikus egyházi iskolában, ahol a beküldött tudomásjelentések szerint mókus tanulási technológiát alkalmaztak. A vétkes atyáról természetesen kiderült, hogy pedofil, ezért nem tudta alkalmazni az Alapító tanulási technológiáját.

Dr. Vitamin Gábor egészségügyi miniszter legújabb könyve "A betegségipar sokkoló hentesei" is bestseller lett.

Az Országos Etikai Kapitányság újra kiadta körözési listáját. A lista első tíz helyét prominens elnyomó személyek foglalják el. Akit bármit tud róluk, adja el a tudomásjelentését a legközelebbi etikatisztnél.

A Parlament ma egyhangúlag, ellenszavazat nélkül elfogadta a jövő évi költségvetést. A felesleges kiadások visszavágása után ismét több pénz jutott a tudományológia egyháznak, ráadásul a többi egyház önként lemondott az állami támogatásról, így elindulhat az "Ingatlanok aranykora" program és ideális egyház épülhet minden nagyobb városban.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3505153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r. 2008.06.05. 15:11:15

Ámen... jah nem is, hiphiphurrá!

Luxon 2008.06.05. 15:18:17

"r" pontot azonnal i-méterezni hol egy etikai tiszt?
;)

SoDI · http://sodi.freeblog.hu/ 2008.06.05. 15:22:22

Dr. Vitamin Gábor LOL :DDDD
ez jóó

anonViktor 2008.06.05. 15:31:28

Szép, szép, előre a hídon Magyarország clear-é tételéért!

Amúgy ez a kétéves dolog azon kevés esetek egyike, amiket nem értek a Szcientológiában. Pontosabban azt nem értem, hogy a feljebbvalók miért kommunikálnak ilyen ordítóan abszurd célt lefelé. Ha a cél elérhetetlen távolságban lenne, akkor lehetne úgy ideologizálni mellette, hogy az agymosott szci-ben fel se merüljön kétség. No de 1-2 ezer ember milyen befolyást gyakorolhat 10 millió emberre, két év alatt? Egy négyéves kormányciklus alatt, a teljes közigazgatási szféra nem mozgatja meg közel sem annyira a népet, mint ami ebben a célban megfogalmazásra került.

V

Neduddgi 2008.06.05. 15:37:15

JÓ VÓT! :o))))))))

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.05. 15:39:36

ez zsír volt Reformer. vagy még szlengesebben: killer

csipinymous 2008.06.05. 16:03:52

Szép, de ehhez Orbán vezérnek is lesz egy-két szava!
;-)
Monarchikus lenne a szci államformája?
Vagy diktatórikus?:-DDD

anonViktor 2008.06.05. 16:13:12

Mi lehetne az ideális ORGország államformája? A legvisszafogottabb esetben is teokratikus királyság, mint a Vatikánban. De sokkal inkább az 1984-ben ábrázolt "demokrácia" következik a tanaikból, nagytestvérrel együtt. Akit, ugye, szeretünk.

És, ha a Föld clear bolygó lesz, akkor teljesen megvalósul az 1984. Lesz három ORG. Nem ország, ORG. És azok fognak versengeni a legjobb statisztikáért.

Egyébként bármelyik magyar vezért nagyon gyorsan OT-nek nyilvánítanák, ha ez segítene rajtuk. Tényleg, ilyen volt már a szci történelemben?

V

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.05. 17:34:18

"Akit bármit tud róluk, adja el a tudomásjelentését a legközelebbi etikatisztnél."

Nekem ez a kedvencem. Ugyan csak egy apró elütés, de annyira fraudi, hogy majd' bebrunyáltam a röhögéstől!

tutti 2008.06.05. 17:53:14

én csak azt nem értem, hogy ha van néhány értelmes ötlet a szcientológiában, akkor a többi mocskosságuk (nem tudom mik azok, nem is érdekel) miatt miért kell ezt is megvetni?
pl. a vitaminszedés fontos dolog az emberek életében...

vitaminszedés 2008.06.05. 18:25:07

A vitaminszedés tényleg fontos bizonyos embereknek, mert ők azt szeretnék, ha az ő vitaminjaikat vennéd meg és nem a gonosz gyógyszergyártók vitaminjait. A gonosz gyógyszergyártók ugyanis, bár szintén gyártanak vitaminokat, azokat nem akarják eladni, csak a drága gyógyszereket és ezzel nyomorba döntik a népeket. De szerencsére a jóságos és immár kellően gazdag Doktor bácsi lerántja a leplet erről az összeesküvésről és segít a népeknek.
Ámen...

dusan 2008.06.05. 18:34:43

Igazad van tutti, a mocsokságok téged ne is érdekeljenek egyáltalán, csak a vitaminszedés. Az simán jóváteszi az emberek kizsákmányolását, családok szétszakítását és a többi mocsokságot, amikről te persze hallani sem akarsz.
Attól pedig végképp óvd magad, hogy netán tájékozódj, te csak vedd be csukott szemmel a vitaminodat és éltesd LRH-t.

Érdekes egyébként, hogy szerinted a vitaminszedés tisztán az egyház találmánya. Azért egy bizonyos Szent-Györgyi Albert lehet, hogy vitába szállna veled.

Miért van olyan érzésem, hogy nem fogsz itt velünk érdemi vitát folytatni, hanem egyetlen hozzászólás után többet vissza se nézel, mint neves elődeid? Kicsit uncsi már ez.

frutti 2008.06.05. 18:58:50

Igyál embervért! Tele van vitaminnal, és az fontos.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.05. 19:04:38

Kár, hogy sci "kutatók" kivételével az égvilágon semmilyen kutatási eredmény nem támasztja alá, hogy szükséges, vagy jó lenne a megadózisu vitaminok szedése. De persze húdejótalálmány, instant, vízben oldódó szaunával együtt a legjobb...

prezzey · http://www.prezzey.net 2008.06.05. 19:09:28

LOL, Magyar Standard Köztársaság meg "Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban" :D Tetszett!

Ha már szcientológia ihlette humoros scifi, Cory Doctorow írt még hasonlókat, most konkrét cím nem ugrik be, talán az A Place So Foreign and Eight More-ban. A weblapján rengeteg írása fennvan, ott lehet böngészni:
craphound.com

Capslock 2008.06.05. 19:24:53

Vitaminokhoz eszembe jut a mondás, akinek kalapács van a kezében, az mindent szögnek néz.

Pont így jár a lenkei is. Mivel vitaminokat forgalmaz, és a profitot maximalizálni akarja, így célszerű ha minden létező beteg az ő vitaminjait szedi. Több beteg-több pénz.
Emiatt még attól sem riad vissza, hogy el akarja hitetni, hogy minden létező bajt a vitaminok előznek meg és gyógyítanak. Ebből a speciális megközelítésből az jönne le, hogy valójában csak egyfajta betegség létezik, nevezetesen a vitaminhiány.

Luxon 2008.06.05. 19:29:10

OFF

teljesség igénye nélkül:
ókor, összefüggés a táplálkozás és egyes betegségek kialakulása között

1753 James Lind citrom levél (még nem tudott a vitaminokról)

1795 a brit tengerészet elrendeli hogy minden hajón legyen citrusféle (James Cook)

1886-ban egy holland orvos, Christiaan Eijkmann beriberi kór és a hántolatlan rizs

1906 Hopkins járulékos tápanyagok

1912 Funk amin-vegyület (vitamin neve)

1913 Elmer Vernon McCollum vitamin "A, B, C" betűjelek

1913 Paul Karrer A-vitamint

1930 Carl Dam mesterségesen táplált csirkék betegségei (1943-ra derült ki hogy a jelenség oka K-vitamin és az E-vitamin hiánya volt)

1937 Szentgyörgyi Albert "C-vitamint és a paprika sztori"
...

konklúzió:
Rengeteg tenni akaró ember tudása, állhatatossága és munkája kellet ahhoz hogy most egyszerű kézmozdulattal leemeljünk egy vitamin készítményt a polcról, illetve kérjünk azt a gyógyszerésztől.

Ezt kisajátítani, elvetemült bunkóság egy szörny egyház részéről.

SoDI · http://sodi.freeblog.hu/ 2008.06.05. 20:17:54

Capslock: Nem igaz, hogy minden betegséget a vitaminok gyógyítanak. A pszichoszomatikus bajokat például az engram-irtó auditálás gyógyítja. XDDD

2008.06.05. 20:20:29

Capslock: "el akarja hitetni, hogy minden létező bajt a vitaminok előznek meg és gyógyítanak"

bocs.. de akkor mégis mi? A gyógyszerek? Kiüt egy bajt és jó eséllyel csinál 5 másikat.. olvasd el a használati útmutatókban felsorolt több tucat lehetséges mellékhatást.. elég egyértelmű ezekből, hogy ágyúval próbálnak szilvát magozni kb. annyira kifinomultak a módszerek. S ezzel nem leszólni akartam a kutatókat csak tény, hogy az élő szervezetek még pöppet bonyolultak, hogy mindig tutibiztos recepteket készíthessünk egy-egy bajra mellékhatások nélkül.
Lehet, hogy Lenkeinek ez üzlet az ő dolga... de az ember szerintem magával b*sz ki ha nem gondolkodik el azon, hogy nem úgy élünk már mint párszáz vagy ezer évvel ezelőtt. Kevesebbet mozgunk, szarabb kajákat eszünk, szennyezzük a környezetet... valahol ez áldozatokat követel a testünktől.

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.06.05. 20:25:37

Reformer, Te nagyon tudsz, nagyon király! :)

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.06.05. 20:56:59

Alec:

Szóval ezzel azt akarod mondani, hogy ne szedjünk gyógyszereket? Sőt, tiltsuk talán be?

Ne használjon senki többet fájdalomcsillapítót, görcsoldót, gyulladáscsökkentőt, vérnyomásszabályzót, szívizom erősítőt, értágítót, hashajtót, és még sorolhatnám. Sőt, vonjuk meg az inzulint a cukorbetegektől. Sőt, már az indián varázsló is hülyeséget csinált, amikor gyógynövénybe tekerte a harcos lábát, amikor éles kőre lépett.
Hagyjuk a gyógyszereket, mert több a mellékhatásuk, meg úgysem ismerjük a testünk eléggé. Meg hát vitaminon kívül nem kell semmi más szer.

Okos vagy barátom. Komolyan elszomorít, hogy az ilyen embereknek van szavazójoguk.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.05. 21:14:46

Hát ez nagyon készen van :) Reformer, egy pillanatig majdnem azt hittem. Végül is röhögtem vagy fél órát :)

Jack__Bauer 2008.06.05. 21:15:40

Kedves Alec! Ha egészségesen akarsz élni, akkor mozogj többet, egyél normális kajákat (sok zöldséget, gyümölcsöt, gabonaféléket és főzeléket) és ne szennyezd a környezeted. Ja, és ne zabálj két pofára multivitamint, mert az a fentieket nem helyettesíti.
Sőt. Elárulok egy titkot. Nemcsak vitaminhiány, de vitamin "túladagolás" (aka. hypervitaminosis) is létezik. Hogy mást ne mondjak, túlzott A vitamin bevitel bőr és nyálkahártya szárazságot, látászavart, fejfájást, terhes nőknél pedig teratogenitást (a magzat károsodását) okoz.
Szóval csak óvatosan a "csodaszerrel".

Egyébként a Lenkei féle "vitamin-kúra" a parasztvakítás mintapéldája. Egyik ismerősöm vett egy dobozzal e "kincsből". Kibontás után rengeteg kis műanyag zacskót talált, egyenként 5-6 különböző színű, méretű és anyagú(!) tablettával, pirulával. Úgy látszik a Lenkei doktor még nem tart ott ahol az átlag gyógyszergyár, mármint multivitamin = 1 tabletta. Röhögnöm kellett, mikor megláttam a kis zselés, csillogó bogyókákat... (Kb. mint az Advil-Ultra - ibuprofen tartalmú, 4x annyiba kerül mint az Algoflex, és 10x annyiba mint a lengyel Polfa gyár "Ibuprofen" "fantázianevű" terméke. Ja igen. A három termék hatóanyagtartalma ugyanannyi...)

fairi 2008.06.05. 21:20:46

Alec

A zsírban oldódó vitaminokokat túl lehet adagolni!
A-vitamin:Önmagában és nagy dózisokban nem ajánlott szedni. Túladagolása felhalmozódáshoz esetleg mérgezéshez vezethet.
Ez általában ritka, főleg vitaminkészítmények nem előírásszerű szedésénél.
Az ilyenkor jelentkező tünetek: fejfájás, bőrhámlás, a csontok elváltozása, vesebántalmak, ízületi fájdalmak. . Kismamák számára az A vitamin túladagolása különösen veszélyes lehet, mert az embrió fejlődési rendellenességeihez vezet.

Ezt Lenkei bácsi nem reklámozza!

D-vitamin:D-vitamint elsősorban gyerekeknél lehet túladagolni, ezért az ő étrend-kiegészítésüket kizárólag orvos rendelheti el.

D-vitamin túladagoláskor jelentkezhetnek: gyenge étvágy, hányinger, hányás, fokozott vizelet-kiválasztás, gyengeség, idegesség, szomjúság, fejfájás, alkalmanként depresszió.

E-vitaminnal nincs baj!Az E-vitamin hihetetlenül biztonságos. A klinikai kísérletek során, melyekben napi 3200 NE E-vitamin-táplálékkiegészítőket alkalmaztak 2-3 éven keresztül különböző embereken, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak.

K-vitamin:normális esetben nem kell szedni,ezt a bélbaktériumok előállítják helyettünk!

Többi vízben oldodó,mindenki nézegesse minek mi az előnye.hátránya!
www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=28
Ez elég korrekt helynek tűnik,ha lelek jobb oldalt belinkelem!

ja egy kis figyelmeztetés vitaminmániásoknak!
Nem szabad naponta 50mg/testömeg-kg mennyiségnél többet fogyasztani. A túl sok B1vitamin kiüríti a többi B vitamint. A túladagolás tünetei: szapora pulzus, fejfájás, alvásképtelenség.

Remélem Dr Lenkei is figyel erre,vagy csak a szci hülyeséget tudja mondani???

Vitamin nem gyógyszer,az szükséglet!ha a betegséget nem vitaminhiány váltotta ki,nem feltétlenül gyógyítja meg,max csak segítheti a megfelelő mennyiség bevitele a gyógyulást!

Capslock 2008.06.05. 21:23:28

Alec, akkor javaslod, hogy aki fogorvoshoz megy, mondjon öntudatos nemet a GYÓGYSZERRE, és az injekció helyett C-vitaminnal próbálja megoldani a fájdalomcsillapítást? A legkeményebb profik pedig a sebészeten is kérjék ugyanezt?

gz 2008.06.05. 21:39:43

fairi:

D-vitamin: ez az a vitamin, amit napfény hatására az emberi test is meg tud termelni?
Elgondolkodtató, hogy a napi ajánlott bevitel 5mg, míg egy 3-4 órás napozás alkalmával több ezer mg termelődik... Te 100%-ig biztos vagy abban, hogy a D-vitamint túl lehet adagolni?

gz 2008.06.05. 21:42:24

fairi

Elfelejtettem: a napi K-vitamin szükséglet felét termeli meg a bélflóra, a másik felét be kell vinni pl. spenótban. (Forrás: medichelp.hu)

Manyizga (törölt) 2008.06.05. 21:58:49

gz:
a spenótot el lehetne felejteni már, mint szuperzöldséget... mert annak idején egy elütés miatt azt hitték, hogy nagyon sok benne a vas, azóta mindenkinek mániája, hogy milyen jó és csúcs. Egy szinten van a többi zöldségfélével.

gz 2008.06.05. 22:06:34

Az nem mondtam, hogy szuperzöldség, csak annyit, hogy a napi K-vitamin bevitelt spenótból is lehet fedezni. Elvileg...

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.05. 22:29:42

nem lehet a vitamin kérdést se így se úgy egyoldalúan kezelni.
Egy részt egy folyamat az elmúlt évek antibiotikum és más okból történő mutációi.
Továbbá vannak már olyan bakteriális fertőzések, amiket pl. kettő antibiotikum egyszerre történő szedése írt ki. szedhedsz rá bármi vitamint.
Tüneteket lehet kezelni, sőt tünetmentessé tenni (pl. Noni Juice, szimpla grapefruit kúra, fokhagyma kúra,stb.), de jellemzően nem pusztul el.
Ha góc van ráadásul, még az antibiotikumok se hatnak rendesen, és a legvirulensebb példányok maradhatnak bent a szervezetben.

Pl. a legelterjedtebb bakteriális fertőzés (bélben) a helikobakter. Jellemzően ez a gyomor és nyombélfekély kialakulásának oka.
Évekig csak néha fáj a gyomrod, azt hiszed tán idegi alapon. Mehetsz oda auditálni, meg vitamint szedni.

Aztán a Hepatitis is szép példa. Van olyan, hogy családok, generációk hordták és máj felőli kövesedés, vagy gyakori epekő keletkezését okozozza. Ráadásul pl. az epekő/homok kiváló táptalaj a baktériumok pangásának, elszaparodásának.

Más felől az emberi szervezet immunitása szakemberek szerint három tényezőből áll:
- emésztés
- vérkeringés
- elme

Kiválaszthatsz az egészséges életmódból egyet (pl. vitamin), de mindent 100% nem oldasz meg vele.

fairi 2008.06.05. 22:38:26

K-vitamin:
Mivel az emberi szervezet a vastagbélben elegendő vitamint állít elő, nem határoztak meg napi bevitelt. A vitamin az ételekben is jelen van, általuk napi 60-80qg K vitamin kerül a szervezetbe. Ez a mennyiség egy adag kelbimbónak felel meg.
"normális esetben nem kell szedni" mint külön kiegészítés,növényeket megesszük,nem???
Nem kell egy egészséges embernek a K-vitaminnal nagyon törődni!Zsírban oldódó így raktározódni is tud....
Kivéve ha vastagbélgyulladás, a Chron-betegség K –vitamin –pótlást tesz szükségessé, de ajánlható kiegészítés a menstruáció során sok vért vesztő nőknek, illetve a műtéten átesetteknek.

D-vitamin túl lehet adagolni próbáld ki,csak ne a tavaszi fáradságot,vagy fertőzést okolj majd!!!
20-szoros mennyiséggel kísérletezhetsz,lelked rajta...

laci 2008.06.05. 22:44:13

Megnéztem a doktor honlapját, e vitaminja ugyanolyan kiszerelésű mint amilyet a gyógyszertárban adnak ha kérsz (Bioextra 400mg), és a kapszulák is tökéletesen ugyanúgy néznek ki (lenne egy tippem ki gyártja a Lenkei féle E vitamint...)! 1910Ft 60 darab gyógyszertárban, Lenkeinél 3740Ft 100 darab.

Tablettánként 5 Ft, nem nagy ár, amikor a clear bolygó a cél. Nemde? :)

Van egy olyan sejtésem, hogy a többi vitamint is árulják gyógyszertárban kicsit olcsóbban.

gz 2008.06.05. 23:23:31

fairi

Write only módban vagy? A D-vitamint a szervezet is meg tudja termelni, sokkal többet, mint ami az RDA. Sőt, nem csak tudja, meg is termeli.

Hányszor kell leírni, hogy egyszer elolvasd???

coeurace 2008.06.05. 23:46:19

Én már szedem egy jó ideje a doktor vitaminjait (ha nem árt, akár még használhat is alapon) és eddig még nem tapasztaltam negatív hatást. Pozitívat se sokat de tény, hogy nem szoktam beteg lenni. Mellesleg az ősszel az orvosom csináltatott egy vérképet mondván, hogy a számítógépes rendszerben sincs rólam adat olyan régen csináltak rólam ilyesmit és az eredményeket azóta bekeretezve tartom a szobám falán, olyan szuper lett. Lehet véletlen egybeesés, lehet mástól és lehet a vitaminoktól is. Nem tudom és nem is érdekel.
Szerencsére nincs kiírva a boltra, hogy hinni is kell!

Old.man 2008.06.05. 23:50:28

Elszomorít ez az egész itt kialakult vita. Itt is megjelenik a másik véleményének nem tisztelete, és az számít , hogy ki mondja nem azt , hogy mit!!

Csak pár gondolat....

Egyet kell értenem azzal amit pár előttem szóló már pedzegetett: a nyugati orvoslás által használt ( és itt nem a homeopátiás gyógyászatra gondolok) gyógyszerek több kár képesek okozni hosszabb távon mint hasznot.
A szervezet egy szépen beállított , finombehangolt müszer, kemikáliákkal szabályozni olyan mint boxkesztyűben gépelni egy számítógépen.

A mellékhatásokról annyit , hogy a gyógynövényeknek is vannak mellékhatásaik. Például : hársfavirág, előszeretettel használják meghülésekre, nagyobb mennyiségben szívritmus zavarokat okoz.
A vitamin tuladagolásról meg annyit van benne vmi , ha sok sót eszel abba is bele lehet halni....

Nem szeretem a SCI egyházat , de amit a Lenkei mond van vmi. A mai gabonában , gyümölcsökben a nagyüzemi termesztés/termelés miatt már semmi vitamin , ásványi anyag nincs , töredéke a 100 évvel ezelőttinek.

Évszázadok ót ismert az Ezüst gyógyító/fertőtlenítő hatása. Én például ha influenzás vagyok napi 8000mg C vitamint szedek , 3x1 evőkanál ezüstkolloiddal, 3 nap mulva semmi bajom , 5 nap után munkaképes vagyok. És nem fertőzök.

stb.....
Szerintem egy kis józan paraszti észre van szükség , gondolkozni kell, NEM KELL AZ RDA-t sem szó szerint vanni , azt is emberek vizsgálták és lehettek érdekek melyek befolyásolták.
Hitler a legjobb példa a megállapított C vitamin minimummal , 60 éve nem változattak semmit rajta, RDA 30mg...Az emberi bélrendszer 15g-ot is képes egy idő után eltárolni ...és ez nem csak a Lenkei könyvében van....

Aneninen · http://unzervalt.freeblog.hu 2008.06.06. 00:37:17

Csak mondanám, bizonyos B-vitaminokat is túl lehet adagolni, hiába vízben oldódó.
Otthon elvégezhető kísérlet: igyál meg úgy 9 szárnyakat adó energiaitalt, másnap pedig szaglászd a bőrödet, finom lesz!
(Ja, randit ne tervezz, de igazából semmi mást se úgy a következő 2-3 napra, muhaha.)

Egyébként az írás nem jó így.
Lemaradt a végéről, hogy
"L Ron Hubble, a Tiszta Magyarország, az Alapok, a Híd szavak és a pontosvessző a Technikus Vallás Centrum védjegyei." ^_^

csipinymous 2008.06.06. 01:59:39

Kedves Alice!
Külföldön élek, és itt azért óvatosan kezelik a vitaminokat.
Például itt az orvosok azt mondják, hogy mindenki az országában gyártott vitaminokat szedje. Mert azok a gyártók alkalmazkodtak a helyi konyhához.
Mivel én is szedek vitaminokat (nem lenkei félét), ügyelnem kell arra, hogy a napi kajámba, és italomba, ne legyen vitamin, illetve nagyon kevés.

fairi 2008.06.06. 02:00:30

gz

Nálad meg no értelmezés,utánajárás,csak saját okosságodat hajtogatod?
Nem a szervezet termeli hanem a provitamin(ergoszterol) alakítja át!Két külön dolog! UV sugárzás kell,élelmiszerrel(vagyis nem mesterséges készítményekkel) ergoszterolt viszünk a szervezetünkbe!
csak a modern életbe nincs mindig idő napozni...
Honnan szeded hogy a szervezetünk egy vitamingyár,ami ontja feleslegesen nagy mennyiségbe a vitaminokat???
Télen meg nem napozunk:D
Ám ha minden nap szeded grammszámra a D-vitamint,közben a szervezet fog átalakítani ergoszterolt,elképzelheted sok jóval nem fog kecsegtetni,talán még te is felfogod!
Ha propaganda szövegeken kivül talán mást is olvasnál,rájönnél miről írok.....
Hipervitaminózist nem a kis ujjamból szoptam ki,hamar utánajárhatsz,de mondjuk nem Dr. Lenkeinél,meg hasonszőrű vitaminguruknál!!!

"Csak mondanám, bizonyos B-vitaminokat is túl lehet adagolni, hiába vízben oldódó.
Otthon elvégezhető kísérlet: igyál meg úgy 9 szárnyakat adó energiaitalt, másnap pedig szaglászd a bőrödet, finom lesz!"
Az csak kellemetlenség,hamar ki is ürül belőled,mivel vízben oldodó,veséd estére ki is vonja szervezetedből!

OLd.man:vitamin és(!!!) gyógyszer(ha beteg vagy)
Kettő együtt kell!Feleslegesen nem kell gyógyszert szedned ha nincs semmi bajod! mondta valaki hogy vitamint nem szabad szedni??
Senki nem állítja!
Szervezetünket elég jól értjük,vannak még hiányosságok,gyógyszerek meg van ajánlott mennyiség,ott szigorúan be kell tartani!

"Évszázadok ót ismert az Ezüst gyógyító/fertőtlenítő hatása. Én például ha influenzás vagyok napi 8000mg C vitamint szedek , 3x1 evőkanál ezüstkolloiddal, 3 nap mulva semmi bajom , 5 nap után munkaképes vagyok. És nem fertőzök." egészséges szervezet kigyógyul,én ezüstkolloid és 8000 mg c-vitamin nélkül is felépülök!300-400mg C-vitaminál sose szedek többet,szabvány filmtabletta a legolcsóbb,egy kis citromos tea,nem kell ezt túlmisztifikálni!
"A szervezet egy szépen beállított , finombehangolt müszer, kemikáliákkal szabályozni olyan mint boxkesztyűben gépelni egy számítógépen."
legtöbb kemikáliát nem "csak úgy" vezetik be, a sok kutatás,kísérlet dobja meg az árat,több milliót ölnek bele vmibe és kiderül embernél nem is működik!!!
Egy kis megfázásra nem kell antibiotikumot bevenni,egy kis hasmenésre se,de ha 40 fokos lázzal tüdőgyulladással vagy,talán az ezüstkolloidnál,meg a megadózis C-vitaminnál több kell!Tudni kell mikor mit kell használni,vmikor elég a a népi gyógyászat,de ha komoly a baj,nem szabad alábecsülni!!!

"Szerintem egy kis józan paraszti észre van szükség , gondolkozni kell, NEM KELL AZ RDA-t sem szó szerint vanni" mondja valaki,ha többet veszel be ajánlott 4-5-szeresénél bajod lesz,de ha 20-30-szoros adagnál már kellemetlen dolgok történhetnek...
benne van "ajánlott",ha minimum ennyit eszel meg biztos nem lesz vitaminhiányod,így kell érteni!

2008.06.06. 02:15:28

"A betegségipar sokkoló hentesei" :DDD

grat 2008.06.06. 02:22:24

Gratulálok az összes szektázónak, nem gondolkodtatok el azon, hogy a legnagyobb szektának, vagyis az államnak akarva akaratlanul a fizetésetek(vagy anyucitok apucitok) fizetésének 75%-át elviszi az adó? Nézzük csak: 166500 forint nettó havi bérnek 402450 forint a havi bérköltsége, a 166500 forintot elköltöd, aminek 25%-a ÁFA. Ez a havi jutalmad, hogy dolgozhatsz. Egyéb extrémségek, mint az örökösödési illeték(haláladó), lakásvásárlás után fizetendő illeték illetve egyéb illetékhegyekről nem is beszélve. E mellett a szcientológia sehol sincsen, mellesleg a nagy dózisú vitamin terápia nem az ő kiváltságuk, ha valaki venné a fáradtságot és utánanézne, de szerintem ez és a gondolkodás luxus, ...valaki azt mondta, hogy... és innentől lehet osztani az észt. 3 éve eszem a halálos dózist, 5 gramm c vitaminnal megtoldva, az, hogy utánanéztem az váltotta ki, hogy megelégeltem azt a nyomort amiben éltem, magas koleszterinszinttel, magas vérnyomással, depresszióval, a gyógyszer amit a koleszterinszint csökkentésére adnak(statinok) egyrészt krónikusan túladagolják, másrészt a szervezet saját q10 koenzim előállító képességét nyomják el, annyira, hogy évek múltán a delikvensnek szívelégtelenséggel is szembe kell néznie, arra is kap gyógyszert, aminek szintén lesz mellékhatása, jöhet az újabb gyógyszer, a mai társadalom fele gyógyszereken él, az USA-ban évente háromszázezren halnak meg a gyógyszer mellékhatásai következtében, vitamin túladagolás következtében bekövetkező halálesetekről extrém kevés eset van dokumentálva, túladagolást is csak egyoldalú vitaminbevitellel lehet elérni, ha valaki az A vagy a D vitamint felelőtlenül nagy mennyiségben fogyasztja, ha a megfelelő arányban a többi vitamin is jelen van, az ég világon semmilyen mellékhatás nem tapasztalható, az a kevés haláleset ami dokumentálva van 1 vitamin, az A vitamin túladagolásának tulajdonítható. Az RDA a túléléshez elegendő mennyiségeket határoz meg. A C vitamin korábban 30, ma 60 milligrammja arra elég, hogy épp ne kapj skorbutot. Érdekesség egy fantasztikus gyógyszergyártóról: www.youtube.com/watch?v=XS3mhjt7TrY Ezek a bődületes bűntények valószínűleg azért nem jutottak el a fületekig, mert agyon vannak hallgatva, mint a vitaminok jelentősége és a dózis optimális értéke is. További jó napot, kellemes fikázást, tartalmas okoskodást kívánok.

gz 2008.06.06. 03:42:05

fairi

A lényeg felett elsiklottál: a szervezet (tökmind1, hogyan) 100-1000-szeresét képes összehozni a napi ajánlott mennyiségnek. Ennyire olvashatatlanul írok? Megpróbáljam lassabban? :-)

Leírom máshogy, hátha leesik: orvos azt mondja: "Ne szedj 5 mikrogrammnál többet naponta, mert megárt." Elmész napozni/szoláriumba, és "valahogy" 5 milligramm D-vitamin kerül a szervezetedbe. AZ EZERSZERES TÚLADAGOLÁS!!! Futás gyorsan a dokihoz, gyógyítson meg!!!!

BTW a D-vitamint a szervezet UV sugárzás hatására állítja elő 7-dehidrokoleszterinből. Mit is tanultál középsuliban az UV-ről?

vitaminszedés 2008.06.06. 06:21:09

Épületes vita, a gonosz gyógyszerekről és a jóságos vitaminkészitményekről, amiket ugyanazok a gonosz gyógyszergyárak gyártanak.

A vita legalább olyan értelmes mint a természetes otthonszülésről, hiszen az ember évezredekig!!! ott szült, ahol kiesett belőle a gyerek, nem volt szükség orvosokra meg kórházakra, mert az egészséges szervezet blabla... Csak a százszoros mértékű halandóságot mindig kihagyják az ilyen természetközeli statisztikákból.

Meg a természetgyógyászat, ha két ilyen füvet megeszel olyan egészséges leszel mint a makk, hiszen évezredekig!!! elég volt az embernek a füvesember, nem is voltak kórházak, blabla... Itt meg éppen csak arról feletkeznek el, hogy ha megvágta magát valaki, az elfertőződött, levágták, ha túlélte jó, ha nem pech. Ha valami ismeretlen nyavajája volt eret vágtak rajta, ha túlélte jó, ha nem hát nem. Ha valakinek kiütései lettek és leesett a keze, vagy magas láza és szétmálltak a belei, akkor magával vitt még párszázezer embert a járvánnyal.

Mindig kiakadok az ilyen "régen még az ember vasból volt és az orvosok és a gyógyszerek rontottak el mindent" nyafogástól. A vadromantika szép dolog, csak ajánlanám kipróbálásra, mikor a tíz gyerekedből hat meghal valamiben, majd téged is elvisz egy gyulladt fog, vagy valami hasonló "komoly" betegség.

Bár néha tényleg elgondolkodom, hogy mennyire jó is lenne, tizedennyien lennénk, arányosan kevesebb hülyével a nyakunkban...

Tunguska 2008.06.06. 07:48:43

"grat 2008.06.06. 02:22:24"

Köszönjük Emese!

tbence 2008.06.06. 07:56:25

milyen ügyesen sikerült elvinni a "Tiszta Magyarország" témát az idióta vitaminosdiba. szép volt srácok.

mindenki úgy mérgezi magát a vitaminjaival, ahogy akarja (arról meg nem is beszélve, hogy fizethet felőlem 10-szer annyit érte, mint a "gyilkos" patikákban)
az viszont probléma, hogy egyesek jóindulatból/hatalomvágyból létre a akarják hozni a clear Magyarországot (tudom ezt én nem érthetem, mert gonosz ittmaradt 75 millió éves lelkek mételyezik a lelkem és még nem szabadultam meg tőlük)

hagyjuk a vitaminokat, a _beteg_ szekta _beteg_ elképzeléseiről szól a cikk.

szcik, ne offoljatok! inkább menjetek tovább a hídon (el a jó büdösbe...)

kicsi.sati · http://kskozlony.blog.hu 2008.06.06. 07:58:27

hehe... Amúgy némi 1984-es utánérzésem már volt, amikor a szci szótárat olvastam (egy jó régi postban), pl.: nemszemély...stb.
Igazi "duplagondol"...

Neduddgi 2008.06.06. 07:59:06

Szép, instant világunkat gyönyörűen reprezentálják a fenti hozzászólások, gratula!

Mégiscsak jó lehet hinni abban, hogy az a pici pirula UGYANAZT a vitamint (sőt, jobbat) tartalmazza, mint amit egy egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással a szervezet a táplálékból (vagy D vitamin esetében a napfény hatására) hasznosítani tud! Nyugodtan élhetünk akár a pincében is, egy kis bogyó hatására még a gonosz UV sem talál meg bennünket. Amíg a sportolás és a kiegyensúlyozott táplálkozás HELYETT inkább fogyitablettákkal próbáljuk megőrizni az alakunkat, nincs miről beszélni. Eszegessék csak a hívek, de nem biztos, hogy kedves egészségükre fog válni.

Egyébként aki elhiszi, hogy a mai zöldségek/gyümölcsök nem tartalmaznak szinte semmi vitamint, az gondolkozik is néha? Ja, hogy idénynek és éghajlatnak megfelelően kellene táplálkozni? Az nem elég trendi, nem elég gyors és nem elég olcsó. Ugyan mitől lenne más a kertemben lévő almafán beérett alma vitamintartalma a 100 évvel ezelőttihez képest? Igen, a kényszerérett zöldségek/gyümölcsök valóban nem tartalmaznak annyit, mint a természetesen érettek, de aki kizárólag télen hajlandó epret, szőlőt, paradicsomot enni, az meg is érdemli. Aki ésszel táplálkozik (és nincs valamilyen anyagcsere betegsége), és nem csak műanyag "instant" szarokat eszik, annak nincsen szüksége mindenféle mesterséges vitaminbombákra.

Neduddgi 2008.06.06. 08:09:15

"Itt meg éppen csak arról feletkeznek el, hogy ha megvágta magát valaki, az elfertőződött, levágták, ha túlélte jó, ha nem pech."

És ezen a laborban előállított vitamin segít??? Mi köze ennek a táplálkozáshoz? Szerintem nagyon jó, hogy az orvostudomány fejlődik, hogy valóban beteg embereknek van gyógymód sok olyan betegségre, amit korábban nem tudtak megfelelően kezelni. De legalább akkora baromság minden tablettában hinni, mint a sárkányfűárust visszasírni. Ésszel, mértékkel kéne bogyókat bekapkodni.

Valaki írta, hogy vannak olyan fertőzések, amelyekre két különböző antibiotikumot kell szedni. Ezt azért részben szintén magunknak köszönhetjük... Baromi jó találmány az antibiotikum, csak arra kéne használni, amire való: bakteriális fertőzések célzott kezelésére! Az, hogy újabb és újabb generációja jön ki az antibiotikumoknak, nem csak a tudomány természetes fejlődése miatt van, hanem kényszerből is, mivel a sok felesleges (és gyakran helytelen) antibiotikum szedés hatására sok baktérium rezisztenssé vált és ezért újabb és újabb megoldást kell találni.

vitaminszedés 2008.06.06. 08:18:45

Nem, ezen sem a laborban előállított vitamin, sem a gyógyszer, sem a szcientológia nem segít. A szövegértelmezést csak tanulással és odafigyeléssel lehet elsajátítani.

an0234 2008.06.06. 08:20:19

Bennem van a baj, h marhara nem erdekelnek a vitaminok?
Meg jo hogy van orvos a csaladban.. :) Inkabb ra hallgatok egeszseget erinto kerdesekben, mint arra, hogy egy forumon ki mit mond..
Szoval esetleg vissza lehetne terni az eredeti temara :)

Büdös paraszt 2008.06.06. 08:21:20

Zabájjatok vitamint kétpofára és óditáljatok rohadásig, attól lesz jó cientológus belőletek, marhákok. :D

anonViktor 2008.06.06. 09:40:29

Ez az egész vitamin téma rém unalmas, és valamiért veszettül elhúzódik, keresztül-kasul az utóbbi összes topikon.

Ez valószínűleg azért van, mert ebben a témában szinte mindannyian szereztünk már komoly ismereteket, amiket most kényszeresen meg akarunk osztani egymással. Ez tök jó, csak a blog jelenlegi struktúráját tönkrevágja - vagy inkább, nem illik bele.

Javaslom, hogy legyen egy Lenkeis, vagy vitaminos rész, és mindenki oda ordítsa bele a témába vágó ismereteket. És akkor végre arról olvashatnánk mindenhol, amiről szeretnénk.

V

fairi 2008.06.06. 10:47:24

gz
D-vitamintúladagolás létezik,(pont)...
"7-dehidrokoleszterinből" D3 vitamin előanyaga,kolekalciferolnak,ha nem tudnád!
Máskülönben két vitamint is köznyelv D-vitaminnak nevez pontosítás kedvéért.vitamind.ucr.edu/chem.html
Bioszintézis: valami nívós szöveget is olvas,angol,...
Másik vitamin a D2 vitamin (ergocalciferol),aminek az előanyaga ergosztrol!Én róla beszélek...
Látom te csak a netről tanultál gz,ez rossz előjel!Nem az iskolában!
"100-1000-szeresét képes összehozni " képesség és a valóság két külön dolog,OT 8 is képesek meghajlítani a teret,de egyik se tudja a valóságban megmutatni:D

Vita lezárva,már túl off,gz olvas utána amit nem értesz!Ez sajna nem az iskola,hogy megtanuld az alapokat!

fairi 2008.06.06. 11:01:44

anonViktor, an0234:
igaz,mindig előjön,ha Dr.lenkei neve szóba kerül azonnal mint vmi mézesmadzag,vitaminguruk támadnak ha véletlenül vitaminjukról nem azt állítja vki hogy csodaszer!Halálipar a normál gyógyászat,igazság a sok-sok vitamin kilószámra!
Magyarországon Dr. Lenkei a legbefolyásosabb szcientológusok közé tartozik,amit a közemberek nem is tudnak róla,mert nem reklámozza,max feltűnik pár LRH idézet és ennyi...
Ki miben hisz az magánügy,csak a fő kérdés van-e közvetlen(!!) kapcsolat az életerő központ és egyház között?
Ez már aggályokat is felvethet!

anula 2008.06.06. 11:16:34

Fairi, fel is vetett. Az adatvédelmi biztos honlapjáról tájékozódhatsz. Az alábbi tájokoztatás egy konkrét vásárlói panaszra született:

"Tájékoztatom a lakosságot arról, hogy a dr. Lenkei Életerő Centrum adatkezeléséről több felhívásom ellenére sem kaptam tájékoztatást, így nem kaptam meg az adatkezeléshez szükséges adatvédelmi szabályzatot, és nem tudtam felmérni azt sem, hogy az adatokat milyen tájékoztatás után adják meg az érintettek.
Felhívom egyúttal a figyelmet arra is, hogy az Életerő Centrummal kapcsolatban lévő, vagy kapcsolatba lépni kívánó személyek adataikat csak teljes körű tájékoztatás és az adatkezelés jogszerűségéről való meggyőződést követően szolgáltassák ki."

abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=aktualis/kozlemenyek&dok=456_P_2007-11

ThufirHawat 2008.06.06. 12:03:04

Képzelem, hogy a doki hogy becsinált ettől a tájékoztatástól... Talán még nőtt is kicsit hívei szemében... Ehhh...

anonViktor 2008.06.06. 12:07:17

fairi:

Nem az a gondom a témával, hogy nem kapcsolódik az "egyház" kártékony tevékenységéhez. Az sem baj, hogy sokat beszélünk róla. De az már egyre nyomasztóbb, hogy minden topikban végigbeszéljük ugyanazt a dolgot. Most épp "Hírek 2011-ből" a topik címe. Szükségszerűen ki kell tekinteni a közvetlen témából, de ez a vitamin dolog mindig átveszi a fővonal helyét, és tényleg nagyon érdektelennek érzem. Bocsánat, ha csak engem zavar ennyire.

Nem mellékes az sem, hogy ha csak a vitaminokból élnének ezek a dögök, még nem is tiltakoznánk ellenük.

V

anula 2008.06.06. 13:00:36

Thufir, teszek a Lenkei híveire.
Az adatvédelmi biztos se nekik szánta a tájékoztatást, hanem azoknak a naív lelkeknek, akik nem tudják, hogy a vitaminnak milyen nemkívánatos mellékhatásaik lehetnek.

anonViktor: Túl lett lihegve a vitamintéma. Igazad van. De annak köszönhetjük a drogmaratonos, balatonmaratonos, iskolai narcononos, alkalmzottoktatástanos, wise-os, vitaminos, de törvényesség határán billegő, sunyi terjeszkedési erőfeszítéseiket, hogy tudják, kva messze vannak attól a világtól, amit a topicindítóban reformer vázolt.

fairi 2008.06.06. 13:21:31

anonViktor
Akkor szted mi a megoldás?Mindig jön pár szci,azonnal előjön a vitamintéma,meg a "halálipar"...
Vagy szótlanul otthagyjuk és senki nem foglalkozik velük,akkor olvasók számára mintha igazolnánk tényleg tudnak vmit a szcik,és "szegyének" el vannak nyomva,náluk az igazság!
Vagy válaszolunk akkor meg flame lesz,mert sokan ráharapnak,és csak gerjesztik(én is agybajt kapok ettől,de más is ahogy látom)!

Reformer véleménye kellene,ővé a blog!

anonViktor 2008.06.06. 13:34:57

anula: Igazad van, meggyőztél, de lásd a következő pontot is.

fairi: Szerintem lehetne egy külön, ennek a témának szánt topik, és aki máshol jön elő vele, azt illedelmesen oda kéne irányítani. Akár szci az illető, akár nem.

V

csipinymous 2008.06.06. 14:16:14

Szerintem, zárjuk le és bízzuk szakemberekre ezt a vitamin témát!
Vannak független szakmai fórumok, ahol majd megbeszélik a tapasztalatokat, és döntenek ez ügyben.
Bár az ilyen fórumok előtt az egyház nem szeret megjelenni, mert ezeken a helyeken az asztalra kell tenni az eredményeket. S, az olyan mondva csinált hazugságokra, beképzelésekre épülő statisztikákkal a szcientológiai egyház egy percig sem maradna talpon.
Így hát jön a megelőző támadásuk! Számukra a világ összes szakembere, hiteltelen és csak spontán féltékeny a nagy Hubbardibácsi eszmélyére!
S, rögtön előkotorásznak a tarsolyból egy szcientológus orvost, aki majd jól megaszongya a nagyérdemű publikumnak! Miközben, lázas munka folyik a háttérben, hogy honlapokat írjanak, másítsanak át, a marionett bábujuk igazolására.
Jönnek a siker jelentések. Ezekben olvashatunk, csodákról, fantasztikus jótéteményekről a szcientológia részéről, mentő akciókról...stb.!
Majd, bedobják a sablonos hazugságokra, beképzelésekre épülő történeteiket a méregkeverőkkel, pszichókkal (gyűjtő fogalom, mert nem tudnak különbséget tenni a pszichiáterek és a pszichológusok munkája között), elnyomókkal, wogokkal, rosszakarókkal, féltékeny emberekkel vívott napi csatáikról.
Lenkein, észrevehetjük a mérhetetlen agressziót! Indulatossá válik, ha kész tények élé állítják.
Önimádó a lelkem, magába szerelmes, és teljesen érthető az erőszakos reakciója, bizonyos helyzetekben. Nárciszmustban szenved, mint a szcientológusok nagy hányada!
Nem tűrnek ellentmondást!
Reformer, viccesen jósolta meg a jövőt. Ám, ezt az egyház véresen komolyan szeretné. Ne, feledjük, hogy több belső összeröffenésen elhangzik a deportál szó is!
Tehát, elhurcolni minden ellenzőt, kényszerhelyekre, korábban begyűjtött jelentések alapján.
A viccet folytatva!
A vagonokra, mint anno a fasizmus alatt, ráfirkálják majd!
8 ló vagy, 40 ember!
Már előre leszögezném, hogy tökmag termesztést lefoglalom. Az olaj amit abból kinyerek majd, jótékony hatással van a prosztatára. S, akkor majd minden deportált hozzám fog jönni az isteni nedűért, hogy idősebb korában nyugodtan pisilhessen.
Majd megalapítom a tökológiai egyházat!
S, a világ megismeri az új terrort!
Reszkesss szcientológiai egyház, mert jön a tökológia, és jaj a prosztatátoknak!

csipinymous 2008.06.06. 14:27:48

Egy érdekes levél landolt tegnap a fiókunkban. No Comment! ÚJ!

A levél, a gmailből másoltuk ki, ezért nincs elválasztás a szöveg és adatok között:

feladó67890 12345
címzettanonymoushun@gmail.com

dátum2008. június 5. 20:42
tárgymegtalálunk
küldőfreemail.hu

komper 2008.06.06. 14:27:52

grat: "Nézzük csak: 166500 forint nettó havi bérnek 402450 forint a havi bérköltsége, a 166500 forintot elköltöd, aminek 25%-a ÁFA. Ez a havi jutalmad, hogy dolgozhatsz. Egyéb extrémségek, mint az örökösödési illeték(haláladó), lakásvásárlás után fizetendő illeték illetve egyéb illetékhegyekről nem is beszélve. E mellett a szcientológia sehol sincsen,"

Ja igen, mert ugye a szcientologia is epit autopalyat, nyugdijat fizet, finanszirozza az egeszsegugyet, stb., tehat az is megerdemelne hogy mindenki neki adja a penzenek nagy reszet.

csipinymous 2008.06.06. 14:37:07

Az egyik Anonymus, a következő levelet kapta, és küldte át nekem.
Lenge László szcientológus írta neki, egy hozzászólást követően!

Üzenet szövege

Azt írod rólam, ami pontosan veled a helyzet.
A nyílt hazugságaitok titeket minősítenek. Az aljas, álarcos, névtelen stílus közröhejes, sunyi.
Éppenséggel nem rajtam, hanem rajtad röhögnek és röhögtünk nagyon jót. (Múltkori tüntetésetek.)
Remélem olvastad Blogin írását rólatok. Olvasd el, láthatod, mit gondolnak rólatok az emberek, még a Szcientológiával nem szimpatizálók is.
Én nagyon örülök, hogy ilyen buta és nem hatékony "ellenségünk" van. Dr. Veér András méltó utódjai vagytok, gratulálok. Biztos roppant jót tesz az ego-toknak ez a szerep.
Gondolom ezt a válaszomat is kiteszitek valahová, mint egy trófeát, amire persze nem adtam engedélyt. Titeket ez persze nem izgat, lejjebb nem csúszhattok. Mindegy, azt csináltok ezzel, amit csak akartok, a ti ártó tettetek, ami előbb vagy utóbb vissza fog ütni.
Mi folytatjuk munkánkat és létrehozunk egy Clear földet, és új civilizációt, függetlenül attól, hogy ti mennyit vinnyogtok, kritizáltok. Nap mint nap az egyház több jót tesz, mint amit ti valaha is el tudtok képzelni.
Csak csináljátok, valahol ki kell ereszteni a gőzt.

Lenge László, sem az eszéről lett híres. Majd, kíváncsi leszek, hogy mind mond ha, felébred?

movie 2008.06.06. 14:58:39

Rájöttem pár hete:

a szcientológia tényleg a hídon vezet át. Egy szcientológus akkor jut át a hídon ha rájön, hogy ki kell lépnie és tényleg ki tud lépni.

De a viccet félretéve, figyusz: nyíltan kijelenti, hogy aki nem ért egyet a szcientológiával az "ellenség". Nem ellenfél, nem vetélytárs, hanem ELLENSÉG.

Másik megfigyusz: ez az ember elhiszi amit leír! Vezető (góré) és komolyan veszi magát. Azt hiszi jót tesz a földdel. Kár, hogy nem esik le neki, még mindig nem tud telekinézist. (vagy talán igen? - akkor mutasd öcsém!)

G 2008.06.06. 15:19:45

Azért Bloginra hivatkozni, mint értékadó forrásra, háát elég meredek :o) és még van pofájuk azt szórólapozni, hogy a mi alapművünk a meinkampf, höhöhö

an0234 2008.06.06. 15:27:34

Elnezest, muveletlen apraszt vagyok, de ki a banat az a lenge laszlo?
Koszonom a felvilagositast, ha vki esetleg tudja..

Lollipop 2008.06.06. 15:31:07

A tisztelt Szcientológus Úr miért nem ide ír? Mit sunyizik? Ő sunyizik. Másrészt már megint ez a sötét, ködös általánosítás... komolyan mondom, idegesítő. Nem akarok semmit elképzelni akkor, amikor kiveszem a gyerek kezéből a szórólapot, és sunyiban alul ott figyel a maguk "istenének" (totemének) neve.
Tessék értelmesen kommunikálni! Ha állít valamit, támassza alá bizonyítékokkal. Ne az éjszakába beszéljen, mert nevetséges és átlátszó. Ez a stílus pedig, amivel ír, főként nevetséges. Agresszív.
Dr. Veér András pedig elhunyt. Nem tudja megvédeni magát. Halottba nem rugdosunk, kedves Szcientológus Lelkész (vagy ki) Úr! Maguk istent (totemet) kreáltak a vezérükből, az egy egész más téma. Élővé tették, aki itt jár közöttünk.
Csináljanak, amit akarnak. Imádják a totemüket, vagy amit akarnak. De engem, a családomat lesznek szívesek békén hagyni. És nem sunyi módon kóstolgatni. El a kezekkel az anyámtól, a fiamtól, a férjemtől, a családomtól! Akik még nem hallottak magukról sokáig, de az én jóvoltomból már igen. Mint a csótányok, beszivárognak. Rosszabbak, mint a drogdílerek. Azok nyíltan árulják a baromságaikat. Maguk sunyiban. Hajrá Anonymus!

Bibircsók 2008.06.06. 15:33:13

an0234: Feltételezem, Lange Lászlóról van szó.

www.langelaszlo.info/

ThufirHawat 2008.06.06. 15:34:59

Drága SCI!

"Mi folytatjuk munkánkat és létrehozunk egy Clear földet, és új civilizációt"
Nem úgy van, hogy a SCI szereti, használja, érti a statisztikai mutatókat? Nekem sajnos nem így tűnik, ezért itt egy egyszerű gyorstalpaló nektek:

Vízszintes trendgörbe: Nem változik semmi
Időben (ált. jobbra) csökkenő, lejtő trend: Csökkenek az eredmények
Időben (ált. jobbra) növekvő trend: Fejlődés

Addig oké, hogy az utóbbit nem ismeritek, hisz nem sok ilyet láttatok. Na de hogy az első kettőt sem...

Ezzen információk bírtokában, hogy értelmezitek a saját terjeszkedéseteket? Biztos, hogy két év múlva meglesz a clear Magyarország? Tuti jól számoltok?

eerdeklodoo 2008.06.06. 15:51:33

Tudnám egyes szcientológusok miért pazarolják az idejüket azzal, említésre sem méltó "egyéneknek" írkálnak levelet...

Na de kedves László, vagy bárki, engem is megdobhatnának egy levéllel, hogyan is lesz klír Magyarország, mert logikailag sehogy nem jön össze.

Ez a 2011-es disztópia pedig hátborzongató... de ha szcientológusok mondjuk sci-fi filmek gyártásába ölnék az energiájukat, még szórakoztatóak is lennének!

ThufirHawat 2008.06.06. 15:53:32

"ha szcientológusok mondjuk sci-fi filmek gyártásába ölnék az energiájukat, még szórakoztatóak is lennének"

Sajnos nem. Pont kudarcai miatt kellett LRH-nak szakmát váltania. Bár jobb író lett volna!

anonViktor 2008.06.06. 15:57:49

Anonymous mozgalom érdekes oldala az álarc.

Igen, persze, nyilván az önvédelem természetes eszköze, hogy ismeretlenek maradunk - és ismerve a Szci működését szükségszerű is. De ezen túl is sok mindent magában hordoz.

Támadható a jelenség, hiszen ez sunyítás. Tényleg az. Amikor az ember leveszi az álarcot, többé nem Anon. És ha nem akar, többé nem is lesz az. De éppen ezért, bármit tesz Anonként, azt ugyanúgy le kell vennie majd az álarccal, akkor is, ha jót tett. Igazi bátorság azt megtenni, amit mások előtt tennénk, úgy, hogy nem látja senki.

Anon tehát sosem veszi le álarcát, bármit tett is.

És éppen a Szci-vel szemben zseniális az álarcosok megjelenése, mert ironikusan, nagyon jól ábrázolja azt, amivé a Szci tenné tagjait, és bárkit, és amitől megmentjük magunkat, és mindenkit.

V

ThufirHawat 2008.06.06. 16:01:20

Nagyon vicces Lange blogja. Érdemes átfutni pár posztját. Vagy akár kommentelni...

Lollipop 2008.06.06. 16:11:41

ThufirHawat 2008.06.06. 16:01:20
Látom, ott voltál járva... :DDDDDD

eerdeklodoo 2008.06.06. 16:12:34

ThufirHawat:
hoppá, igazad van, bár Reformer elképzelése valahol rendkívül szórakoztató... De nem is baj, hogy nem volt jobb író Hubbard, így legalább kevesebben olvassák a "műveket". ;)

anonViktor 2008.06.06. 16:17:29

Elnézést, hogy ismétlek, visszautalva iménti bejegyzésemre, de nem szeretnék elmenni a téma mellett. Mármint az álarcok, ugye. Ez a Lengő Lacika, vagy ki is arra építette a kritikáját.

V

eerdeklodoo 2008.06.06. 16:25:57

Tudod anonViktor, baromi nehéz ám úgy komolyan venni egy olyan ember kritikáját, aki semmibe veszi az emberi jogokat, visszaél az adatokkal, a tagok jóhiszeműségével (jaj bocs, nem László teszi mindezt, hanem az egyháza), "sunyi módon" próbál beférkőzni az oktatásba (mert drága Lange úr, nem tetszenek elmondani, milyen techről is van szó, amit feltétlenül meg kell osztani mindenkivel, nem igaz?)

Másrészt pedig, megint nem az anon felvetéseire reagál, hanem beleköt az álarc viselésébe. Megalol az állandó terelés miatt.

anonViktor 2008.06.06. 16:33:06

Komolyan venni, szcientológust nem lehet. Akárhogy hívják, és akármit csináljon is, teljesen egyetértek.

Mivel egy újszülöttnek minden vicc új, ezért annyira lehet méltatni őket, hogy egy-két bejegyzést szánunk az érveik - vagy érvnek tűnő megjegyzéseik - értékelésére, reagálásra. Egyszer. Másodszor már úgyis eltérnek a lényegtől, és ekkor le is lehet írni őket. Ez a Leslie L. Lange-lenge például úgyse látna túl az álarcokon, akárhogy gúvasztaná is szemeit, de ő legalább nem fog itt válaszolni.

Viszont a többiek kedvéért, akik éppen most futnak neki az öngól belövéséért...

V

an0234 2008.06.06. 16:34:08

Kedves szcientologusok!

A maszknak csomo mas jelentosege is van. Peldaul az, hogy nem erdekes, ki vannak mogotte. A szemelyazonossag lenyegtelen. Barki lehet, a szomszed pistike, vagy akar a sajat rokonotok is. A szandek a lenyeg. A maszkot vehetitek akar az egyuve tartozas jelkepenek is ezuttal.

Az, hogy kozben takar is, az tiszta haszon, merthogy ti meg filmeztek es fotoztok, hogy utana nyomozhassatok... az ember pedig felti a rokonait es a maganeletet. Valszin nem csaladi fotoalbum keszitese miatt kameraztok, nem? :)

Igazabol ez az a dolog, amivel nem tudtok mit kezdeni: hogy nem lehet megfogni az ellenseget, az nem egy szervezet, nem egy egyseg, ami ellen egy kozos taktika vagy egy jol iranyzott befeketites mukodik, szoval a jol bevalt regi dolgok.

Es egyebkentis, az a maszk egesz pofas. :) Ha pedig ennyire jol szorakoztok, akkor nevessunk egyutt! Minket nem zavar. Titeket a jelek szerint annal inkabb...

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.06. 17:36:26

llaci a tipikus szci mellébeszélés taktikát választja, mint minden esetben, miklovitz ot3 is ezt tette a tüntetésen, ha jól vettem ki a szavait

csipinymous 2008.06.06. 18:18:24

Hát, ez kis levélke ilyen felháborodást keltett?
Annak örülök legjobban, hogy most már sokan látják ezt a demagóg törekvést!
Viszont, van ebben valami félelmetes ami, egy józan gondolkodású embert megrémiszt!
Van erre egy példám!
Szüleim értették meg velem, a félelmet egy rendszertől és annak eszközeitől.
Második Mátyás királyunk (Rákosi elvtárs) ideje alatt, volt egy réteg, ami elkötelezettje volt annak a diktatórikus rendszernek. Akik ehhez a léniához tartoztak, nem akarták elhinni, hogy Mátyás, valójában egy véres kezű kis, helyi Sztálin.
S, ha annak a bizonyos csoportnak próbálták elmondani, hogy tévednek, perceken belül ment a feljelentés. Hajnalban, meg a Poveda , fekete függönnyel, mögötte teherautó!
Édesapám, egy pár évvel ezelőtt végig követte a szcientológia egyház munkásságát (könyvekből, nem volt tag). Félelmetesnek és ostobának tartotta ezeket az eszméket. Az ötvenes évekre emlékeztette.
Évekkel ezelőtt, sok tudomás jelentést olvastam magamról.
Szcientológus kollégáim írták rólam, oly szorgosan, hogy megfeledkezve magukról, néha nap az asztalon hagyták pár percre. Amit egy-két jó barát lemásolt, majd visszacsempészett.
Este a baráti körben, néhány jó pohárka bor mellett felolvastunk.
A jelentések nyelvezete volt a légmegdöbbentő.
Mint, ha egy hit hű fasiszta, vagy kommunista írta volna az ellenségről!
Az adataimon kívül, még azoknak az adatai is szerepeltek, akikkel beszélgettem. A baráti körömbe is beférkőztek, illetve csak oda jártak szórakozni ahol éppen voltunk. S, valahogy mindig keresték a kapcsolatot. Majd másnap olvastam a jelentést az előző estéről.
Lenge László leve, ebbe a hangnembe ad némi betekintést.

Gr 2008.06.06. 18:35:00

Ekkora pofátlanságot öcsém :o)
Mi sunyítunk,mert maszkot veszünk?

Mi:
-Nem küldünk országgyűlési képviselőknek szci propagandát, nem létező "valláskutató" ajánlásával.
-Nem tagadjuk a rendvezvényeink célját.
-Nem bújunk civil szerveződések álcája mögé, MI VAGYUNK a civil szerveződés.
-Konkrét példát hozva tüntetünk a szci ellen, nem találunk ki 'haláliparokat', mi megmutatjuk az éppen aktuálisat.
-Nem a fiatalokat célozzuk meg célközönségnek, és nincs beetetés, sem agresszív propaganda.
-Nem veszünk pénzért celebeket.
-Nem használunk fel gyerekeket a reklámozásunkhoz.
-JA ÉS NEM szedünk pénzt senkitől :o)

Gr 2008.06.06. 18:41:54


Oknyomozó riport a Célpontban:
port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=7050901&i_where=1&i_where_tv=1

Valaki esetleg fel tudná venni/tölteni valahova?

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.06. 18:45:44

gr, a neten hirtv.hu -n biztos fent lesz utána

Gr 2008.06.06. 19:05:37

Hoopssz, Tényleg! :)

Miklovicz írt a Nyugatnak.hu -nak, nem kicsit leoltják a válaszlevélben, hozzáteszem teljesen jogosan. Innen is respect a szerzőnek.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.06. 19:40:12

ez tetszett "Nap mint nap az egyház több jót tesz, mint amit ti valaha is el tudtok képzelni."
hát láttunk már jót épp eleget amit tett az egyház.
Épp azért foglalkozunk vele és teszünk ellene, mert igen, el tudjuk képzelni még mire lesz képes az eddigi tapasztalatok alapján.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.06. 19:41:19

Gr:
simán le tudod tölteni a hirtv oldaláról. másold ki az URL-t és ott van (alapvetően) wmv-ben.

Gr 2008.06.06. 19:45:29

anonymoushun, CConstantine: Igazatok van, köszi!

Bibircsók 2008.06.06. 19:47:41

Ha még valami nem olvasta volna az egyház (kuc-kuc) válaszát (a nyugatos cikk lereagálása):

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/masik_szcientologus_tiltakozik

gz 2008.06.06. 22:39:21

fairi:

Teljesen elbeszélünk egymás mellett, nem fogod fel, amit mondani akarok.
Ráadásul értelmezhetetlen, amit írsz. Kémiából jeles, nyelvtanból egyes...

a szerző 2008.06.06. 23:40:58

"Miklovicz írt a Nyugatnak.hu -nak, nem kicsit leoltják a válaszlevélben, hozzáteszem teljesen jogosan. Innen is respect a szerzőnek."

köszi. találkozunk júni 14-én ;)

csipinymous 2008.06.07. 00:48:03

Sok szeretettel várunk!
Tea, és ásványvíz lesz! ;-)

csipinymous 2008.06.07. 00:50:39

Hupsz! A hajgumit viszem! De, elég nyomorúságos állapotban van, így vettem egy csomaggal!
:-)))

a szerző 2008.06.07. 09:36:42

apropó, van még guy fawkes álarc eladó? ha jól rémlik, szó volt róla, hogy akad még talonban. egyre igényt tartanék, ha ez a helyzet.

anonymous4mankind@gmail.com

Suppressive Person · http://www.suppressive.org 2008.06.09. 01:08:14

És azt hallottátok, hogy a Hubbard űrteleszkop lefotózta 16 dimenzióból egyszerre Xenut, amint LRH elosztják az elsikkasztott pénzeket és új bolygókat vásárol Xenu a túlnépesedett bolygók tehermentesítésére?

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.06.20. 11:50:42

SP :-D

(Csak hogy meglegyen a 100.)
süti beállítások módosítása