Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Forgókínpad #6

2008. május 27. - Reformer
Friss email-termés a szcientológus levelezőlistákról:



Szcientológia Önkéntes Lelkészek, mint a szcientológia reklámozói

Kiküldve: 2008.05.23. 21:01

Kedves Szcientológus!

Tudom, keveset hallasz az Önkéntes Lelkészekről. De szeretném, ha tudnád, hogy ők vannak! Sárga sátruk hol Budapest valamelyik kerületében, vagy egy vidéki rendezvényen, de ott van valahol, hogy segítsen az embereknek tájékozódni a világ zűrzavarában. Stressz-tesztet, asszisztokat adnak, LRH könyveket juttatnak el az érdeklődőknek. És még valamit: információt arról, hogy vagytok. Valós adatokat arról, hogy TI, szcientológusok, mit tesztek nap mint nap, a világ jobbítása érdekében!

Túrkevén ezen a kétnapos Juhász Fesztiválon, ahol szokás szerint volt eszem iszom, dinom-dánom, folyt a bor, a sör és a vígasság, több mint 300 ember látogatott be a sátorba. Köztük egy egri börtönőr csoportvezető, aki kezében a hengerekkel, fejében a mindennapi, munkahelyi  problémákkal, meglepve hallgatta, hogy létezik olyan, hogy Criminon (a szci bűnözőrehabilitációs fedőszervezete - Reformer). Criminon, mint megoldás, hogy az E-méter ne akadjon ki, ha csak rágondol az ottani körülményekre. Nos, ő már tud rólatok! De volt könyvtáros is a sátorban. Egy hölgy, aki - miközben ránézett a saját problémáira - meghallotta azt is, mit tesznek a szcientológusok. Például könyveket adományoznak a könyvtáraknak. Ő is tud már rólatok! S mindazok, akik a sátorba bejöttek. Az Önkéntes Lelkészek viszik a híreteket mindenhová, ahová csak eljutnak!

Hogy még jobban megismerhessétek tevékenységüket, látogassátok meg őket a Dianetika ünnepségen, mert sárga sátrukkal ott is ott lesznek!

 



Lakásomat egy tanfolyamért és egy Freewinds-látogatásért!

Kiküldve: 2008.05.23. 21:05


 

Helló Listalakosoksoksoksoksokk!

Eladósorba került a párom szolnoki lakása. A döntés már egy hónapja megvolt, de most jött a Freewinds túra, és ezzel az eladási tortúra aktuálisabbá vált, mint volt... A döntés értelmében a lakás anyaga anyagilag a Clear Magyarország projektbe lesz beleillesztegetve. Így úgy amúgy... Ennek értelmében Alapok Előadásokba, Kongresszusokba (szci anyagok), meg egy megkésett Freewindses (az egyház luxus óceánjáróra, magasszintű szci tanfolyam végzésére) nászútba szándékozunk befektetni, hogy magunkat befektethessük az újonnan felújított kabinba :) Nagyon SÜRGŐS, és életbevágóan fontos, hogy ez itt és most megtörténjen.

A lakás Szolnokon a                               . Ez fekvés szerint a belvároshoz közel van, és ugyanakkor 7-8 perc gyalog a vasútállomás, ugyanennyi a Tesco, az általános iskola kb 5 perc, az óvoda pedig a kijárat alsó lépcsőjétől kb 20-25 méter. Tehát a théta (pozitív életerő) nincs túl messze. Ajánljuk gyerekes felnőtteknek, gyerekesen felnőtteseknek, és minden jó lénynek.

További részletek: 2 szoba, tégla épület, gázfűtés, másfél éve felújított, isteni masszírozós zuhanyfülkével... gardrób, spájz, szép új konyhabútor, mi kell még???

Az ára 9 Millió Ft 

Fizetési határidő az lejárt... USD-t elfogadunk :))) Kérek mindenkit, aki megkapja, egy gondolatnyit tegyen hozzá, fussa végig azoknak listáját, akik szóba jöhetnek, és segítsen, hogy ez a dolog gyorsan nyélbeütődjön.

Előre is köszönet mindenkinek aki segít.

Nagy ölelés, és thétabomba:



Már a bábszínházakban is ott vagyunk

Kiküldve: 2008.05.27. 22:22

 

Kedves Listalakók!

Keresünk kreatív, (hasznos) szórakozást kedvelő munkatársakat bábjátékhoz.

Olyan műsor kerül előadásra, melyeknek mondanivalója van a közönség számára.

Vannak profin megteremtett bábuink, olyan igaziak. Csak kellenek emberek a csapatba, akik nem utolsó sorban mozgatni is tudják és szívesen részt vesznek egy ilyen buliban. Ez is egy vonal, hogy eljuttassunk adatokat (LRH tanításai a szci szlengben) az emberekhez.

Gyere és csatlakozz.


Várunk!!!! ;)


Ez volt odabenn, míg mi kinn tüntettünk

Kiküldve: 2008.05.27. 22:21

 

Kedves Szcientológus Barátom!


Immár 58 éve, hogy kitört a vulkán (a Dianetika könyv címlapján lévő), és tüze nem csak hogy nem halványul, hanem egyre élénkebb. (Az elnyomók nem kis bánatára.) Még az admin technológia erejét leginkább ismerők is elcsodálkoznak, ahogy rendezvényről rendezvényre az egyre emelkedő statisztikákat látják. A terjeszkedés olyan mértékét éri el a Szcientológia, hogy megállíthatatlan célja teljesítésében: a Föld clear bolygóvá váljék! 

Lenkei Gábor, a Könyvünnepély házigazdája új játékra hív Téged és mindannyiunkat, a játékot oly nagyon kedvelő szcientológusokat: tegyük clearré Magyarországot két éven belül! Ehhez a felhíváshoz csatlakozik az Önkéntes Lelkészek csapata is! Az ünnepély zárásaként Lenkei Gábor, az Önkéntes Lelkészek fővédnöke, pár szóban tolmácsolta Ron szavait: ahhoz, hogy a világ megváltozzon, annyi Önkéntes Lelkészre van szükség, ahány rendőr van. Csatlakozz hát hozzánk, és valóra válik, amiért eddig is annyit dolgoztál!

"De hogyan valósítja meg az önkéntes lelkész ezeket a csodákat? Alapvetően úgy, hogy a Szcientológia technológiáját használja az állapotok javítására - saját maga, a családja, a csoportjai, barátai, társai és az emberiség számára." LRH

Várunk Téged is a csapatba!

Lássuk csak:

44372 rendőr volt Magyarországon 2007. decemberében (forrás), a szcientológusok létszáma a 2006-os SZJA bevallások alapján 1263 fő, mondjuk legyen 1500 fő. Ezekből kb. 50 Önkéntes Lelkész van. Tehát 45000 Önkéntes Lelkészhez 1350000 szcientológusra van szükség. Magyarországon 1990 óra van szcientológia, tehát évente kb. 80 új szcientológus keletkezik. Tehát a jelenlegi tempóban 16856 év múlva lesz több szcientológus, mint rendőr... (szigorúan csak a matematikai tényezőkkel számolva).

De tegyük fel, hogy minden szcientológus önkéntes lelkész lesz. Ekkor is 544 év kell a projekthez. Csak egy kis adalék: 544 éve Magyarországon, 1464. májusában Mátyás király éppen a törökök ellen viselt hadat, akit azon év márciusában koronáztak királlyá.

Vagy 2 év alatt 45000 szcientológus kreálásához 338-szoros hatékonyságnövelést kell végrehajtani a szcientológia terjesztésében. Tehát kb. egy év térítési munkáját kell naponta, hétvégéket is beleértve elvégezni.

Mi lehet ennek az oddsza? Kevesebb, mint a lottó ötösé.

Hihetetlen, hogy a nagy hevületben számolni is elfelejtenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr46491063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sz.csabiii 2008.05.28. 21:57:17

Gre
Jól írod, örülünk, hogy szakmabeli is idetévedt és leírja a véleményét.

sz.csabiii 2008.05.28. 21:58:11

interfecó nem fog tudni rá mást írni, csak hogy alakul vmi és lassan az 5 főből mókus örs lesz. :)

an0234 2008.05.28. 22:17:03

Warlimont: szerintem az is lehet oka a celpotnvalasztasnak, h hubbard (ha hinni lehet a guglinak) eredetileg valamifele alternativ pszichoterapiakent probalta eladni a dianetikajat, csakhogy ehhez bizonyitania kellett volna valamifele tudomanyos modszerrel, hogy egyaltalan mukodik, vagy van ertelme.. es mivel ez nem sikerult, el tudom kepzelni, hogy miutan inkabb vallast csinalt a dologbol, ez a fenti kudarc kicsit beleszolt a celpontvalasztasba.. bar errol egy pszichologus biztos tobbet tudna mondani :)

gollum 2008.05.28. 22:21:23

"Ez nem elmélet vagy valamiféle furcsa vélemény. Ez egy bizonyítható elektronikus tény. A hullámok csak szintetikusak."

Nekem (is) egyből ez szúrt szemet. Mi a bánat az az elektronikus tény? Gondolom az eredetiben van hozzá szómagyarázat (van?), de ennek akkor sincs értelme. Másrészt, ha bizonyítható, hol a bizonyítás? Vagy csak nem vagyok elég Clear (OT, miazmás) ehhez?
Az egészről a Micimackó-dal ugrik be: "ez nemcsak afféle szerény vélemény, határozottan állítom, hogy tény,tény, tény!"

SupremeRulah 2008.05.28. 22:22:48

"Warlimont 2008.05.28. 21:24:05
Egyébként a szcientológia ad ajánlásokat arra, hogy mit kell tenni egy agresszív elmebeteggel? Pl egy schizophrennel, vagy egy otthon indulatossá vált, gonosz orvost korábban sose látott szellemi fogyatékossal, ha kizárjuk a gyógyszereket?"

Van techjük erre: az INTROSPECTION RUNDOWN.
Lisa McPherson is jól reagált erre a kezelésre: www.lisamcpherson.org/lisapics.htm

A skizofréniát meg vitaminokkal kezelik, elég sikeresen, mint pl. ez az anyuka a fiacskáját:
www.holysmoke.org/cos/killed-by-vitamins.htm

Jah és Elron kutató volt és nem saratán ám. Kár, hogy Vistarillal a seggében dobta fel a talpát. Bár ezt daveboy misscarriage intézte neki.

LyukasBogrács 2008.05.29. 00:48:31

Szerintem L Ron-t még legény korában alaposan felszarvazta egy pszichiátria-hallgató egyetemista kisasszony... Vagy fiatalember?

meeke 2008.05.29. 01:34:10

mivel könnyen belátható, hogy mindenkit minősít milyen minőségű támadás éri - legyen szabad a csúcsminőség elérése érdekében két remek tippet adnom anonnak

1. a "kiberterrorszabadkőműves" jó hívószó, de az elfogadtatásához szerencsés lenne az Ady szoborra a kötényen kívül egy vendetta-maszkot is felhelyezni. meg néhány csillagszórót, szaloncukrot, és valami diszkrét csúcsdíszt (bár ez tulajdonképp az új és elfogadhatatlan brancsnak szól... OK, hogy norbi lovagina, de mi van, aladár meglátta a fényt?!).
a vérbajos hadibandi mindenesetre volt annyira kiberterrorista (és anon) mint maszon - így szépen feldíszítve júniusra ("óvatos" becslés szerint is) legalább még öt hős kedvét meghozza a harchoz.

2. bár a légiós szlogen keresztény szemmel nézve nem kimondottan sikerült (Márk 5,9. Lukács 8,30.) viszont a légiós sapka MEGFELELŐ használata komoly rokonszenvet gerjeszthet. irányelv értékű támpont lehet visléséhez a uk.youtube.com/watch?v=6EoPI-xO4PU

2008.05.29. 07:23:08

horvátágikamilla nem Braun Mónika? ugyanolyan zavarodottnak tűnik mindkettő :)

R2D2 2008.05.29. 07:48:50

Tündérmese és a többiek..
Ennyi ostobaságot egy postban még nem olvastam, mint amit ti összehordtatok a vitaminokról.
Egy másik postban már írtam, hogy próbáljatok meg egy kicsit körültekintőbbek lenni, és gondolkodjatok mielőtt hülyeségeket beszéltek.
Tündér Mese kétszer is leírod, hogy "persze nem vagyok orvos"...
Az információid honnan vannak? Blikk, RTL híradó?
Úgy látom itt már sokan végleg átestek a ló túloldalára és szerintük minden rossz amit egy szci csinál.

Értem én, hogy egy ilyen blogon egymást erősítve, az ember hajlamos egy kicsit túlzásokba esni, de azért némelyőtöknek nem ártana egy hideg zuhanyt venni.

Tündér Mese 2008.05.29. 07:54:22

Most vagy én vagyok hülye, vagy horvátágikamilla hozzászólása teljesen értelmezhetetlen?!

Elolvatam ötször, szótisztáztam, és még meditáltam is egyet, hátha, de hiába...

"(bár ez tulajdonképp az új és elfogadhatatlan brancsnak szól... OK, hogy norbi lovagina, de mi van, aladár meglátta a fényt?!)."
EZ A KEDVENCEM! :D

Valaki, kérem, fejtse meg eme bonyolult rejtvényt, és írja meg, hogy a hölgy mit is akar mondani, mert tényleg ÉRDEKEL!
Számomra az egész nyelvtanilag teljesen értelmezhetetlen!

Tündér Mese 2008.05.29. 07:57:26

R2D2: Nem vagyok orvos, de láttam amit láttam! (Ld. kisgyerek)
Az orvos véleményét kommentáltam, tehát ezzen nem engem vonsz kétségbe!

A többi számomra józan paraszti ész!

Te orvos vagy?

Tündér Mese 2008.05.29. 07:59:25

Amúgy azt szeretném tudni, hogy a kommentem mely részével nem értesz egyet, ha már kimondottan engem szólítottál meg?

Illetve felhívom szíves figyelmedet, nem olvasok szenny lapokat, nem érdekel, hogy Annácska kit akar éppen megerőszakolni, stb...

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.05.29. 08:27:26

horvátágikamilla: Nem értem. Átfogalmaznád?

an0234 2008.05.29. 08:57:17

horvathagi: latom nehezen esik neked le, hogy jelen esetben az elfogad(tat)as es a rokonszenv nem annyira erdekes.. a ti oldalatokrol kulonosen :)

egyebkent meg, fura ez az ujmagyar, megprobalhatnad kevesbe ekesszoloan, talan jobban atjonne akkor a mondanivalod..

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.29. 09:36:15

Köpjetek le, de én nagyon bírom kamilla kommentjeit. Szcidióta, ellenben fordulatosan humoros. Amolyan fura módon. Legutóbbi szösszenetében a legbájosabb, hogy humortüskéivel Akkora bakot lőtt, hogy az már béget.

Stílusanak a célja, hogy szopatva legyetek, és inetelktuális fölényt szerezzen felettetek. Ne akarjatok a mélységeibe merülve megérteni, direkt ír így. Az érdekesebb részeket majd reformer lefordítja.

Dr. Kix 2008.05.29. 10:57:49

Mindig jókat mosolygok horvátágikumilla tökéletesen zagyva 'újbeszél'-jén. Szerintem minden szóban van legalább egy 'duplagondol' is.

Orwell ha ezt látná, elmorzsolna egy könnycseppet a szeme sarkában. :)

ThufirHawat 2008.05.29. 11:02:06

"Nagyon SÜRGŐS, és életbevágóan fontos, hogy ez itt és most megtörténjen."

Bazzeg... Ezek tényleg úgy beszélnek egymás közt is, mintha tükörfordított szöveget fújnának? Olyan sok félrefordított sz@rt olvasnak, hogy ez lett a norma? Ez iszonyúan szánalmas.

R2D2 2008.05.29. 11:38:25

Szia Tündérmese!

"Nem kudom, ki, hogy van vele, de az számomra annyira egyértelmű: "Jóból is megárt a sok..."

-Ez se nem tudományos, és a józan paraszti észhez sincs semmi köze.

"A különféle vitaminokból azért van nagy biznisz, mert manapság szinte nem is lehet tudni, hogy mit eszik az ember, arra meg végképp nem biztos, hogy tud figyelni, hogy vitaminokból, és ásványianyagokból elegendőt vigyen be a szervezetébe, így egyszerűbb napi 1-2 tabit bedobni..."

- Az igaz lehet ,hogy nem tudják az emberek mit esznek, de ez azért van mert nem érdekli őket. Vagy nincs idejük felkutatni olyan élelmiszereket amiket érdemes megenni. Az emberek minimum 90%-a nem tud elég időt fordítani erre. Ezt biztos Te is látod a környezetedben. Ezért ezeknek az embereknek valóban könnyebb napi "1-2 tabit bedobni". De - és ez a lényeg - ők legalább bedobják.
Mellesleg ha valaki nagy gondot fordít az élelmiszerek beszerzésére, az sem tud elég tápanyaghoz jutni. Egyszerűen nem tartalmaznak a mai élelmiszerek a szükséges tápanyagokból és nyomelemekből annyit, mint 100 vagy akár csak 50 évvel ezelőtt. Hiába eszel meg napi fél kiló zöldséget, és 3 kiló gyümölcsöt. Kevés. Erről oldalakat lehetne írni, és a vetésforgó használatáig vissza kellene menni. Az interneten minden megvan, nézz utána, nagyon érdekes és megdöbbentő dolgokat fogsz találni.


"Nem hiába van, hogy 90, vagy 100 évig a vidéki néni/bácsi él, aki eszi a szalonnát, meg issza a páleszt! "

-Ez megint csak egy sztereotípia. Ilyesmiket szoktak mondani a láncdohányosok is. Mindegyiknek van egy ismerőse akinek a nagyapja egész életében dohányzott, és 98 évesen halt meg. Akkor meg....
A vidéki bácsi és néni aki manapság eszi a szalonnát is issza a páleszt, nem fog 90-100 évig élni. Persze 1-2 kivétel mindig van. De a kivétel nem a többség.

És nagyon sok ember elfelejti, vagy nem tudja, hogy sok vitamin zsírban oldódik, tehát ezeket túl lehet adagolni! Még a vízben oldódóakat is, akár például a C vitamint!

-Nos, néhány vitamint valóban túl lehet adagolni.
A Lenkei féle vitamincsomagok (rajta kívül még sokan árulnak ilyen csomagokat az országban...) lényege pont az, hogy megfelelő adagokban tartalmazza a különféle vitaminokat. Nem csak egy fajta van benne. A túladagolást azért nem úgy kell elképzelni, mint a drogoknál :)
Ha valamelyik vitaminból túé sokat viszel be, akkor az okozhat hiányt egy másik fajta vitaminból. Pont erre jók a csomagok.
C vitamin túladagolásról még nem halottam. Persze időnként megjelennek írások it-ott, és írnak vese károsodásról, meg hasonlókról. Nem kell mindent elhinni.
Próbáld ki magadon. Minden embernek más a szervezete. Ha túl sok a C vitamin a szervezetednek, elkezd kutyorogni, morogni a gyomrod. Ebből tudhatod, hogy neked ez a határ. Ennél nagyobb bajod nem lesz belőle. Akkor sem ha rádobsz még egy tabit:)
A C vitamint nem lehet túladogolni.
Ismered Szent-Györgyi Albertet? Világhírú Nobel-díjas tudós . A C vitamin feltalálója. Ő azt mondta, hogy a C vitamint a boltok polcain kellene árusítani, a lisz és a cukor közt, kilós kiszerelésben.
Persze ez nagyon rossz üzlet lenne a gyógyszergyártóknak. Sokkal kevesebb gyógyszer fogyna. Tudsz róla, hogy a gyógyszeripari lobbi az EU-nál már kétszer próbálta elérni, hogy vénykötelessé tegyék a vitaminokat?
Szerinted miért? Szerencsére eddig nem sikerült, de Szent-Györgyi Albert forog a sírjában.
Szent-Györgyi saját bevallása szerint napi 3000-5000 mg C vitaint szedett. Mikor megfázott felemelte napi 8000 mg-ra és 1-2 nap alatt kijött belőle. Gyógyszerek nélkül.

"Emmellett ugye a szervetet megszokja a ezeket az adagokat, az immunrendszer legyengül, és a legkissebb csökkentésre is megbetegszik a páciens."

Ez tényleg nagy ostobaság. Ezzel azt akarod mondeni, hogy ne szedjen senki vitamint, mert megszokja a szervezete, és ha abbahagyja - mi több csak egy picit is csökkenti - azonnal legyengül? Ez LOL.
Én is szedek nagypotenciájú étrend kiegészítőket, vitaminokat. Bevallom néha napokig elfelejtem, vagy akár egy hétig is néha...:( Semmi bajom nem lett tőle.
Van 2 gyermekem is. Ők is szednek vitaminokat. közel 3 éve. Amíg nem szedték, évente 3-4 megfázás, ilyen-olyan vírusok...stb. Óvodás, kisiskolás gyerekekről van szó. Ha van gyermeked, Te is tudod, hogy abban a pillanatban, hogy bekerül óvodába, ezek szinte elkerülhetetlenek. Ha nincs, majd megtudod ha lesz, én nem fog vitamint szedni.
Szóval az enyémek mióta szedik a vitaminokat nem hiányoztak sem az iskolából, sem az óvodából. Az idén télen volt olyan is, hogy csak hárman voltak az osztályban. az enyém mindig köztük volt.
Ez személyes tapasztalat, nem egy ismerőstől halottam, akinek van egy ismerőse...


"Nem vagyok orvos, de józan paraszti ésszel tudok gondolkodni!"
Nem hiába mondják, hogy a gyerekeknek 2-3 éves koráig egy bizonyos mennyiségű koszt meg kell enniük!"

- A józan paraszti ész ehhez kevés. Olvass a dolgok után. Dr. Lenkei könyvei is nagyon jók. Azért azt ne felejtsd el, hogy ő egy diplomás orvos. De ha zsigerből utálod akkor van más szerző is, aki nem szcientológus.
A koszevésről annyit, hogy úgy érzem te ezt fontosabbank tartod, mint a vitaminbevitelt...
A kettő nem zárja ki egymást, de könyörgöm, nehogy már ott tartsunk, hogy vitamint nem szabad ennie a gyereknek, mert legyengül, koszt meg kell..


"És az sem véletlenül van, hogy az oltások többsége maga a vírus, hogy a szervezet megtanuljon védekezni ellene! Ezért is tudok felháborodni az olyan szülőkön, akik "elvből" nem oltatják be a gyerekeiket, csak mert ők nagyon okosnak hiszik magukat! "

- Igen az oltások így működnek. Olyan gyereket is láttál már aki a kötelező védőoltás miatt lett nyomorék?
Tudod azt, hogy sok nyugat-európai országban nem kötelezőek az oltások?
Vajon ők is csak okosnak hiszik magukat?

"Láttam olyan gyereket, akit baba kora óta tömtek a külömböző csoda vitaminokkal, 3 éves korára közölték az orvosok, hogy azért beteg folyton, mert az immunrendszere a normálisnak a negyede!"

- Mit jelent az, hogy az immunrendszernek a negyede? Az a szegény gyermek valószínűleg nem a vitaminok miatt rendelkezik gyenge immunrendszerrel. Értsd meg vitaminoktól, tápanyagoktól nem gyengül le egy immunrendszer.
Szent-Györgyi forog a sírjában.
Nem ferdíts, és ne moss össze olyan dolgokat amik nem összemoshatók.

Remélem mindenre válszoltam. Sajnos nincs időm minden forrást és kimutatást felkutatni , így is túl sok időm ment el erre a levélre.

Arra kérnélek téged, és mindenkit itt a blogon, hogy próbáljunk meg már legalább mi józanul gondolkodni, és ne csak fröcsögjünk, néha elképesztő marhaságokat.
Ne legyen már minden rossz és, zsigerből elutasítandó amit egy szcientológus csinál.
Ennyi erővel, lehetne egy posztot csinálni arról is, hogy Dr. Lenkei - sőt még vagy 1200 szcientológus - csapvizet iszik! Szerintem pár órán belül megjelennénke azok a hangok, akik szerint ez veszélyes...:)
Így nagyon komolytalanná tud válni ez a blog, pedig véleményem szerint most ez áll első helyen a szcientológia elleni küzdelemben. Meg kellene ezt tartani.

Dr. Lenkeire visszatérve. Láttam egyszer Friderikusz műsorában, egy főgyógyszerész társaságában. A gyógyszerész nem tudott vele vitatkozni. Nem voltak érvei a Lenkei érvei ellen. Szenvedett szegény. Tudta, hogy igaza van a Lenkeinek, de nem mondhatta ezt. Nem véletlen, hogy nem áll le vele vitatkozni egyetlen gyógyszeripari képviselő sem.
És ez független attól, hogy szcientológus. A műsor sem erről szólt.
Lehet, hogy egy bunkó kamera csavargató szcientológus, de van amiben igaza van.

1234... 2008.05.29. 11:56:31

Hello,

Tegnap csak azért került elő Lenkei úr, mert fogdosott kamerákat az antiszci-tünteésen, és mert igenis érdekel, hogy a vitamin-készítményei mennyire hatásosak. Tapasztalat szerint mondhatom, hogy aki évek óta rengeteg gyógyszert szed annak az állapotán segített. Elmúltak a kezén a ekcémák, és szebb lett a haja, a közérzete javult. De azért kérdeztem, mert félek attól, hogy az állapota romlani fog ha rászokik, majd leszokna róla. Mert ami igaz, hogy nem olcsó mulatság. (Az illető kap képeslapot az Életerő Centrumtól, emailt, és sms üzenetet is!!!)

Egyszeű félelem van bennem egy nagyon kedves barátom iránt.

A kérdésem megintcsak az, hogy mennyire megbizható egy olyan ember által fémjelzett vitamin készitmény aki nem mellesleg szcientológus? És hogy ki az a Dr. Lenkei.

1234...

Reformer 2008.05.29. 12:09:03

Igazat kell adjak sokmindenben R2D2-nak.

Lenkeinek sokmindenben igaza van orvosi szempontból. Ne feledjük, hogy Lenkei valóban orvos és ért hozzá.

Amúgy nem csak ő képviseli ezeket a nézeteket, hanem sokan mások is, pld. dr. Matthias Rath, de említhetném az Adelle Davis könyveket.

Ez független attól, hogy Lenkei rondroid vagy sem.

Tündér Mese 2008.05.29. 12:18:49

R2D2: Akkor most reagálnék!

Soha, sehol nem állítottam, hogy ne szedjen az ember vitaminokat, pl C vitamint! Én magam is élek vele.
Igen van kisgyeker a családban, és ha beteg, a dupla adagot kapja Cebion cseppekből, de csak néhány napig! Orvostól meg lett kérdezve, hogy ajánlott e többet adni rendszeresen, és a válasz egyértelműen NEM volt!

Részemről gyógyszert sem szedek, csak tényleg végszükség esetén, tehát nem lehet azt állítani, hogy gyógyszer párti vagyok!
(Például van a családban magas vérnyomásos ember, és jobban támogatom azt az ötletet, hogy egyen fokhagymát, mint gyógyszert!)

A "jóból is megárt a sok"- ban én hiszek, ez tapasztalat!
Ez az én meglátásom, és szerintem nem vita tárgya! :)

Hogy a vidéki néni/bácsi mennyi eséllyel él tovább, mint manapság a városi ember, szerintem nem kitaláció, hidd el nagyon sok példát láttam/ látok rá!

"Értsd meg vitaminoktól, tápanyagoktól nem gyengül le egy immunrendszer."

Ezt nem én találtam ki, az illető orvosi diplomával rendelkezik! Szóval itt sem szállok vitába! És nem konkrétan legyengül, csupán valahogy úgy befolyásolja a túlzott vitaminfogyasztás, hogy azok nélkül már szinte nem is tud védekezni!
Ld.: Ha mindennap bedobsz egy Algopirint, akkor ne csodálozz, hogy néhány év után nincs rád semmilyen hatással!

Végül, de nem utolsó sorban! :)

Légyszi idézz tőlem olyat, amiben Lenkeit és a diplomáját kétségbe vonom!!!

Mert én csak annyit mertem állítani, hogy a túlzott vitaminfogyasztás mánia többet árthat, mint használ! Erről is vannak kimutatások, illetve kutatások! Te is utánnanézhetsz ezeknek a dolgoknak! És hidd el, ez szcientológiától teljesen független!
Nem is szándékoztam a kettőt összemosni, csupán felvetődött a téma, én meg elmondtam a véleményem!

Azért valahogy a "szoktassuk le a heroinistát vitaminnal+ szaunával"- t, nem veszi be a gyomrom!

Tündér Mese 2008.05.29. 12:21:07

Ja, és még annyit, utánna olvasok a másik oldalnak is, ahogy ajánlottad, de én amondó vagyok: Lehet vitaminokat szedni, de mértékkel, és gyógyszert csak akkor, ha TÉNYLEG nagyon elkerülhetetlen! :)

Tündér Mese 2008.05.29. 12:24:02

Bicsi, egyvalami még lemaradt: Olyat nem láttam aki a kötelező oltások miatt lett beteg, (tudom, hogy van ilyen is sajnos!), olyat viszont igen, aki a "nem adjuk be" felfogás miatt lett beteg!

örge 2008.05.29. 12:25:09

R2D2, nehogy azt gondold, hogy Lenkeivel azért nem állnak szóba a szakik, mert igaza van. Azért nem hajlandók vele egy asztalhoz ülni, mert akár orvos, akár nem, egy elmebeteg, agresszív állat, ő a magyar Mary DeMoss: www.youtube.com/watch?v=ocw90W44Boc
A vitapartnereit nem hagyja szóhoz jutni, minden szavukba beleköt, megállás nélkül vádaskodik, esze ágában sincs meghallgatni a másikat. Jól benyalta a techet:)

ThufirHawat 2008.05.29. 12:30:15

Én csak egy hüje gépészmérnök vagyok, és nem értek az orvoslás tudományához, de szerintem nagyon-nagyon elkanyarodtatok az eredeti témától.

örge 2008.05.29. 12:31:48

Ja, és mutass nekem 100 éves szcientológust.
Na jó, a 90-nel is megelégszem:)
A sci összejöveteleken sosem látni nagyon időseket. Miért?

R2D2 2008.05.29. 12:33:13

1234..
A vitaminokra nem lehet rászokni, így leszokni sem. Ne hagyja abba a szedést akkor sem, ha már elmúltak a tünetei. Lehet, hogy a gyógyszereket is elhagyhatja fokozatosan. Azért ezt majd orvossal beszélje meg.
Szerencsére egyre több az olyan orvos aki nem akar mindenáron felírni minél több gyógyszert, hanem próbálja helyettesíteni pl. homeopátiás szerekkel, illetve elismeri a vitaminok szükségességét, hatékonyságát.

Az biztos hogy nem olcsó mulatság, de sokkkal olcsóbb mint a gyógyszerek. Nem igaz?
Van egy olyan mondás is, hogy "Akinek nincs pénze az egészségére annak majd lesz a betegségére"

Az e-mail, sms, képeslap üzenetek azért jönnek mert jó a Lenkei marketingje. Más is küldd (aki ügyes üzletember), aki nem szcientológus.

A vitaminjai megbízhatók, kemény kontroll alatt van ez ma Magyarországon. (szerencsére)

Ha vigyázni akarsz az ismerősöd egészségére, próbáld meg rábeszélni, hogy ne hagyja abba a vitaminok szedését.

örge 2008.05.29. 12:34:26

Még egy kérdés: LRH hány évesen halt meg?

Luxon 2008.05.29. 12:41:46

R2D2: vajon Lenkei droid?
Semmit sem szabad szcí állatoktól venni, az egyházukat támogatod vele!

Lehet hogy jó a lenkei vitamin, de egyrészt egy agresszív tuskó, másodszor rondroid.

Vitaminból illetve ilyen készítményekből is van ezer féle, van alternatíva bőven.

interferencia 2008.05.29. 12:43:10

Olvasásra ajánlom:

Pszichobiznisz kontra Szcientológia - Dr. Erőss László

Ez a fickó írta Veér Andrással közösen a szci ellenes könyveket.

Ez megmutatja mi a baja a szcinek a pszi-vel.

Örülnék, ha lenne vki aki nem zsigerből kommentel.
Olvassátok el, utána várom a véleményeket.

R2D2 2008.05.29. 12:47:21

OK Tündér Mese!
Igazad van, mindegyik esetre van példa. Sok könyv megjelent már ebben a témában és én sem olvastam mindet.
A gyerekeimet pedig beoltattam:)

Luxon 2008.05.29. 12:48:36

Dr. Erőss László egy pálfordult pszichiáter.
Sajnos rossz irányba. Ugyan mit mondhatna egy rondroid?

Semmi mást csak amit bele programoztak és pont.

gollum 2008.05.29. 12:50:21

"Olvasásra ajánlom:
Pszichobiznisz kontra Szcientológia - Dr. Erőss László
Ez a fickó írta Veér Andrással közösen a szci ellenes könyveket.
Ez megmutatja mi a baja a szcinek a pszi-vel."

Csak kár, hogy már ő is rondroid. Így minden lehet az írása, csak elfoulatan nem.

Luxon 2008.05.29. 12:51:24

www.nol.hu/cikk/374504/
'
"Kedves István, a nyilvántartásunk szerint csak 1961 forint van a számládon. Kérjük, küldj még adományt" - olvassa Horváth Istvánné hónapról hónapra a férjének küldött levelekben. Ezekre az írásokra azonban már senki sem válaszol. Horváth István ugyanis - túlesve egy méregtelenítő kúrán és több szcientológiai gyógykezelésen - az idén május 6-án öngyilkosságot követett el. A 37 éves férfi felgyújtotta magát a kertjében.
'

R2D2 2008.05.29. 12:51:25

Luxon: Lenkei nagyon elkötelezett szcientológus.
Ha valaki csak ezért nem akar tőle vitamint venni, akkor tényleg vegye meg mástól, ezer helyen lehet kapni. Azért meg kell nézni, hogy szakértelem is áll-e mögötte.
De ha valaki nem tudja esetleg máshol beszerezni, akkor inkább vegye meg. Nem a Lenkeivel szúr ki ha nem veszi meg.

gollum 2008.05.29. 12:51:30

elfoulatan = elfogulatlan

bocs.

Luxon 2008.05.29. 12:54:12

www.nol.hu/cikk/374504/

"Öngyilkosságot követett még el Sántikné dr. Oltványi Éva (1999) is, aki a szcientológusok tanácsára elutasította a pszichiátriai kezelést, és a kórházból saját felelősségére távozott. Valamint K. Zoltán (2002), akivel a szcientológusok aláíratták, hogy semmilyen esetben sem vehet igénybe ideggyógyászati segítséget. Halála után, mint arról beszámoltak, családtagjainak a Szcientológia Egyház képviselői - a férfi által korábban befizetett félmillió forintos "tanfolyamdíjak" fejében - felajánlották, hogy vegyenek részt ők a különböző képzéseken."

Luxon 2008.05.29. 12:55:04

R2D2: "Nem a Lenkeivel szúr ki ha nem veszi meg."

>> de

Tündér Mese 2008.05.29. 12:57:04

R2D2: Egyet értek, itt nincs olyan, hogy kinek van igaza, kinek nincs! Mindkét oldalra szólnak érvek, és ellenérvek!
Azért a vitaminokkal alapból semmi bajom nincs! :)
Bár Lenkei nem a szívem csücske, de ez már más tészta! :)

Luxon 2008.05.29. 12:58:26

R2D2: mond ki légyszí hogy Hubbard egy adócsaló szélhámos, elmebeteg ...
Utána beszélhetünk.

örge 2008.05.29. 13:01:06

Inter, dr. Erőss László megírta ezt a könyvet, és azóta se híre, se hamva:(
A google-on csak ezzel a két könyvvel, meg egy régebbi (más témájú) általa írttal kapcsolatban jelenik meg a neve, semmi más, semmi a mostani szakmai tevékenységéről.
Te tudsz róla valamit?

R2D2 2008.05.29. 13:27:46

Luxon által beszúrt linkhez még egy, ugyan abban a témában:
www.veszprem.net/forum/index.php?s=6f9df0cdbf4aa69cca3b096ab4964c5a&showtopic=340&st=150

Itt elolvasható a másik fél véleménye is.

1234... 2008.05.29. 13:30:38

A szcientológia weblapon el áll, öreg-nek válaszolva!

"1986. január 24-én elérve mindent, amit kitűzött magának, Ron elhagyta a testét. Azzal, hogy ma milliók használják technológiáját és vallják, hogy boldogságukat és szellemi beteljesülésüket az általa létrehozott eszközökkel érték el, Ron a történelem egyik legkedveltebb emberévé vált. Sok barátja továbbra is kifejezi háláját annak elismeréséül, hogy bár fizikai valójában már nincs jelen, lélekben továbbra is köztünk van, és munkájának öröksége ezután is fennmarad."

R2D2 2008.05.29. 13:31:39

Luxon: Hubbard egy adócsaló, szélhámos, elmebeteg. (volt)
Sőt ennél még több is, de azokról később, most dogoznom kell.
Megkeresem a Hubbard fiával készült interjút, kb . fél éve olvastam valahol, akkor is megvolt már magyarul. Abban vannak durva dolgok.
Persze az egyház szerint az nem hiteles forrás.

R2D2 2008.05.29. 13:31:41

Luxon: Hubbard egy adócsaló, szélhámos, elmebeteg. (volt)
Sőt ennél még több is, de azokról később, most dogoznom kell.
Megkeresem a Hubbard fiával készült interjút, kb . fél éve olvastam valahol, akkor is megvolt már magyarul. Abban vannak durva dolgok.
Persze az egyház szerint az nem hiteles forrás.

csipinymous 2008.05.29. 13:34:00

Ok, ok, a vitamin biznisz mindenkinek jo.
Am, mielott vesztek a Lenkei fele vitaminokbol, erdemes egy cseppet beleolvasni azoknak a keszitmenyeknek a leirasaba.
Mert az uj divat (az ilyen koreokben) a jogi kiskapuk nyitogatasa. S, eleg sok szelhamos jarkal ki es be ezeken. Sarlatanok, kuruzslok, svindlerek.
Mert ez a biznisz hasonloan nagy, mint a gyermek pelenka, vagy az intimbetet.
Azt is lathatjuk, hogy ezt a vitamin bzniszt, az egyhaz eloszeretettel lovagolja meg, szkozkent hasznalva az egyhaz tagokat. Ugye, ez meg azert jo, mert ha bukik a dolog, az egyhaz a hatterben maradhat, jo szokasahoz hiven. S, a kutyak ele dobhatja a madarait.
Tehat, a vitamin biznisz szcientologiai modszerekkel, babokkal.
Adott volt egy agilis orvos, akit a szakmajan
belul nem nagyon fogadtak be. Nracizmusra hajlamos, igy konnyu preda volt az egyhaznak.
Az orvos, a szcientologia mocsaraban megirta az elso konyveit a volt kollegairol, baratirol illetve azoknak hibairol.
Mikozben adagolta a gyogyszer ipar szemetsegit. Mar mint, amit a szcientologia egyhaz es o maga annak vel (t).
Kozben, az Amerikaban szcientologus (WISE), vitaminkeszito cegek termekeit, mar Magyarorszagra csomagoltak.
A konyveket vettek mint a cukrot. Az orvos, uton-utfelen a mediban hangosztatta az orvosok, gyogyszergyartok manovereit.
E-kozben, magyarban, az egyhaz osszedobott ket-harom ceget a sajat vitaminuk terjesztesehez (pld.:vitaminkiraly.hu, lenkei...stb).
Az egyhazon belul, mar stabil vevokoruk volt. De, hat ezeket a szereket nem kotelezo megvenni ha nem, erossssen ajanlotttt!
A vizsgalatok, kikerulese vegett, taplalekkiegeszitot firkantanak ra.
Vajon, miert is?
Hat, most kellene ide egy orvos, de nem az egyhaztol!
A vitaminoknak vannak bizonyos mellekhatasaik, tuladagolasnal.
Bodulat, porges...stb!
Egy jo kis kura, es az embert szetporgetik. A tagok ezt az erzest (fuggoseghez vezet) az egyhaz, hubbard, es az auditalashoz kotik.
Mikozben, kinyirjak a szivuket, vesejuket, majukat.
Az orvoshoz, tobb mas gyogysz is csatlakozott illetve lett a szcientologiai egyhaz tagja (zombija). A szomoru, hogy az orvosi eskut figyelmen kivul hagyva, az egyhaz modszereit tanacsoljak, betegeiknek. Akik az egeszrol miit sem tudnak.
Ezek a felelotlen emeberek igazoljak le, a hires szaunas (tisz.ku.) kura resztvevoit. Elmeletileg ott ulnek es felugyelik a bent izzzadokat, orakon keresztul.
Bar, sokan a kornyeken nem lattak meg oket, csak a nevukewt alairva.
Tehat, a szerek,taplalekkiegeszitokent vannak bejelentve.
n belul

anonymoushun 2008.05.29. 13:35:37

Sziasztok,
Eddig nem írtam ide, de a dr. Eross kiverte a biztosítékot. Azt tudja itt mindenki, hogy játékszenvedélye van? Azt tudjátok mennyit vesztett a kasinókban? Azt tudjátok, hogy mennyi pénzt kapott a szcientológusoktól a könyvért? Ugye, ugye interfecó, ezt Te sem tudtad. Eross új könyvéről ennyit szerintem bőven elegendő tudni. El sem kell olvasni ahhoz, hogy tudjuk mi áll benne.

R2D2 2008.05.29. 13:47:39

Csipinymous: Ennyi ostobaságot egyedül találtál ki, vagy súgtak?
"Egy jo kis kura, es az embert szetporgetik. A tagok ezt az erzest (fuggoseghez vezet) az egyhaz, hubbard, es az auditalashoz kotik.
Mikozben, kinyirjak a szivuket, vesejuket, majukat."
Ez megaLOL :):)

Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.

1234... 2008.05.29. 13:48:23

Szia R2D2!

Erről irtam egyszer egy blogba, másnap feltörték és letörölték a bejegyzést. Tény hogy Hubbard egyik fia öngyilkos lett, a másik meg homokos volt, ezért megtagadta. LEhet hogy ez egy fiú, de akkor is a saját gyerekével nem teheti meg az ember. Akkor kérdem én, miért akart segiteni másokon, ha a saját életét nem tudta megmenteni. Nekem ellenérzéseim vannak a lenkei vitaminjaival kapcsolatban, ugyhogy lehet hogy beviszem valahová bevizsgáltatni. Tud valaki ebben segiteni?!

1234...

csipinymous 2008.05.29. 14:01:54

Anonymosushun, druszam!
Nagyon sok szciento, veres komolysaggal kormoli a jelentesit (masokrol). A belepett emberek, elobb vagy, utobb talakoznak a hires biztonsagi teszttel.
Az szcientologiai egyhaz, minden esetben harmadik szemelyrol ker reszletes adatokat, mikozben a hires e-meterrel szennnnelik az alanyt.
Azt tudni kell, hogy az egyhazon belul, hihetetlen a kaosz. Am, bizonyos eseteket, embereket kiemelnek (ami szamukra hasznot hozhat).
S, ha igazan erdekes, hasznos emberre talanak, akkor jon a zombi osa kommando. Adatgyujtes, megfigyeles.
S, ha meg van minden, akkor mar csak eszkozt kell vallasztani. Van, amikor a megkenes (egy szorult helyzetben) a legcelratorobb. De, van meg a zsarolas, beepules, fenyegetes...stb.!
Nezzuk meg egy regi orvos, illetve orvos paros esetet.
Dr. Veer Andras Ur, szallt szembe elsokent a szcientologiai egyhazzal, felismerve a aljas tenkedest. De, segedkezett mellette egy masik orvos is.
Eros volt a neve, mint a Pistanak, ami piros, es csip.
Mint kiderult, az elvtars igen csak sok sarat halmozott fel. Szeretett jatszani, csak nyerni nem tudott.
A Dr. Veer Andrast, tobb konyveben is munkajaval tamogatta.
Majd egy szep Zserbos nap utan, hatbaszurta a baratjat, kollegajat. Es Veer Ur ellen irt egy konyvet, bocsanatat kifejezve a szciebtologiai egyhaznak.
Anyagi gondjai is rendbejottek (ripsz-ropsz)
Valoszinu, hogy a Zserboben finom volt a kave! ;-)

örge 2008.05.29. 14:09:12

1234... köszi!

"1986. január 24-én elérve mindent, amit kitűzött magának, Ron elhagyta a testét."

Ez vicces, hogy mindent elért, amit kitűzött magának. Nem azért, de hát nem a világ klírrétételéért küzdött?! Akkor még bőven lett volna mit tennie:D

csipinymous 2008.05.29. 14:11:25

Kedves R2D2!
www.hetek.hu/?q=n
hu.wikipedia.org/wiki/Vitamino
www.mimi.hu/egeszseg/szaunazas.html
www.sunlightsaunas.eu.com/testimonials-doctors.htmde/9274
Szerintem, nezz utana. Ezeken kivul, meg szamtalan oldal akad! Vagy kerdezd meg az orvosod!
Ha utana neztel volna, bolcsebb lettel volna :-)

R2D2 2008.05.29. 14:23:58

csipinymous: Ezeknek a linkeknek a fele nem él, a másik fele meg nem értem, hogy kapcsolódik a vitamin témához. A mimi.hu elég hitelesnek tűnik:):)
Olvasd már el az előző hozzászólásaimat ebben a posztban, akkor sok kérdésedre választ kapsz.
Nézz utána Szent-Györgyi Albert munkásságának is, azt elfogadom hitelesnek. Ebben azt hiszem megegyezhetünk.

R2D2 2008.05.29. 14:29:51

csipinymous: A másodikkal vigyázz, Kung-fu-s :)

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.05.29. 14:30:38

szia csipinymous, dobtam emailt. :)

zvezda 2008.05.29. 14:30:58

Kamilla: Ugyan már kérdeztem, de nem válaszoltál így megkérdem újra:
Téged személy szerint hogyan érint, mit gondolsz arról ill. mivel magyarázod, hogy a PR szerint a clear magyarországot két éven belül elérő, üstökösként szárnyaló egyházadnál 10x több 1%-os adófelajánlást kapott a hitgyüli, de még a krisnásoknak is 9x és a jehováknak is közel 6x többen adták az 1%-ukat mint nektek? Ha valóban annyian vagytok mint amit a PR hirdet, akkor hogy lehetséges ez?
Ha pedig te is beltáod, hogy nem vagytok annyian akkor mivel magyarázod azt, hogy a világot megváltó, természetfeletti képességekkel is felruházó és minden problémára megoldást adó egyházad, 18 éves helyi működése alatt Magyarország lakosságának csak a 0.01%-át tudta megtéríteni? Ezen eredmény fényében szerinted működik a tech? Hogy lesz meg a maradék 99.99% 2 év alatt, ha 18 alatt ennyi jött csak össze?

csipinymous 2008.05.29. 14:36:58

Ok, R2D2! Utana olvasok! Ha, igazad van emelem kalapom es elfogadom. Megest tanultam egy cseppet.
Am, en, tobb orvostol ezt hallottam. De, hat orvosa valaogatja! :)

csipinymous 2008.05.29. 14:37:35

Ok, megnezem a leveleimet!

csipinymous 2008.05.29. 15:11:26

www.beckandpartners.hu/pageCreator.php?PHPSESSID=832fb3e9a65dd0a19d2acb5ef8cc35f4&
Beck Zsolt, osa-s cege!
A demonstarcion o volt a legidegesebb, Lenkein kivul!

dorgyeling 2008.05.29. 15:27:29

Fájdalmas betegség, Örökös, barna cikkázása
A Halál-villámoknak, Ki szereted a jaj-muzsikát,
Az átkozodó Jóbokat, A sebes Lázárokat,
Fájdalmas, hosszú betegség, Te vagy az Élet.
maszon = a szabadkőműves páholyok tagjait jelölő megnevezés. A Martinovics páholy az egykori tag, Ady Endre belvárosi szobrára köttetett szabadkőműves-kötényt a nagy ünnep alkalmából. A világ jobbítását a XXI. század etikai kérdéseinek megvitatásával célzó latin irányú szabadkőművesség vezető magyarországi páholya százéves lett. Megkérdé pedig őt Jézus, mondván: Mi a neved? És ő monda: Légió; mert sok ördög ment vala bele. Az üzenetet vettük elindult a tisztogató hadművelet. a

R2D2 2008.05.29. 15:46:37

Wazze gorgyelling, nem ismered véletlenül kamillát?

2008.05.29. 15:47:54

a kamilla a másik skizo énje

ad extremum 2008.05.29. 15:54:09

Beck Zsolt!
Szánalmas alak az üzleti életben.
Jelentéktelen, senki.
Nem csodálkozom, hogy a szcientológiaban keres menedéket.
De, azért jó tudni, hogy osa tiszt, a lelkem.
Azért, kirakhatnátok ezen emberkék fotóit!
Már csak az a Ford, érdekelne engem. A számát, felírtátok? Dobjátok már fel légyszíves!
Lehet, hogy összefutok vele a városban, és akkor...!
Na, jo ez csak vicc. Nem csinálnék semmit. De, a tulajdons neve, azért izgat egy cseppet!

eerdeklodoo 2008.05.29. 15:55:55

R2D2:

Azt írod, a Lenkei-csomag megfelelő adagban tartalmazza a vitaminadagokat. Mihez képest? Az orvostudomány nagyon nem ezeket az arányokat tartalmazza. Az egyedüli ajánló a szcinetológia egyház és a kapcsolódó szervezetek. Nézz utána mit okozhat a B3 vitamin Lenkei-féle adagja...

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.05.29. 16:31:12

Ha megírjátok a Ford rendszámát, munkaidőben 1 órán belül kiderítem kié (név, cím).

1234... · http://amy2008.blogter.hu 2008.05.29. 18:07:04

Lovag, aki azt mondja: Ni!

Én azért ilyen kommentet nem tennék ki, tudod mindenkit meg lehet találni a neten.

Óvatosan, tudod jobb félni mint megijedni!

Amy

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.05.29. 18:38:41

1234...

Tudom.... Egy semmitmondó nick-ből, meg egy e-mail címből nem hiszem, hogy megtalálnak. Ha meg mégis, akkor majd felteszem nekik a frusztráló kérdéseim. :)

A jelek szerint egyébként is elkéstem a felajánlásommal. :)

R2D2 2008.05.29. 21:09:59

Szia erdeklodoo! Tényleg nézz utána ezeknek a dolgoknak, kezdek fáradni ettől a vitamin vitától.
Írhattam volna más forgalmazók termékeit is, akik NEM SZCIENTOLÓGUSOK itt pont a Lenkeiről volt szó. Szerinted az ő termékük jobb, mert nem szcinetológusok?
Az orvostudomány nem tartalmaz semmiféle adagokat.
Ezeknek a vitaminoknak a hatékonyságást, és szükségességét, manapság már több orvos elismeri, mint aki nem. Kérdezd meg a sajátodat, hátha köztük lesz ő is. Persze mindig lesz pár akinek nyilatkoznia kell az ellenkezőjéről.
A C vitamin napi ajánlott bevitele (RDA =Reccommended Dietary Allowance azaz ajánlott napi bevitel)60mg. Ez a mennyiség csupán arra elég, hogy valaki ne haljon meg rövid úton skorbutban.
Abban ma már egyetért minden kutató, hogy az antioxidáns hatás kiváltásához ennél több kell. A vita csak a körül zajlik, hogy ez a "több", mennyi is legyen.

Amennyiben a táplálkozási szakemberek által ajánlott napi 5 adag zöldséget vagy gyümölcsöt megennénk, az ajánlott RDA négy- ötszörösét fogyasztanánk C-vitaminból. Linus Pauling, a kétszeres Nobel díjas kémikus orvos, aki a C-vitamint kutatta rájött, hogy korai őseink nagyjából 3-10 gramm C-vitamint fogyasztottak a főleg növényi alapú táplálkozásuk során. Ez 25-100 szorosa a mai kormányjavaslatnak.
Ugye nem gondolod, hogy ettől vesekárosodást szenvednél?
Még egyszer leírom. Szent-Györgyi Albert, a C vitamin feltalálója napi 4000-5000 mg C vitamint fogyasztott. Ő is szcientológus volt? Vagy akkor most mégsem a szcientológusok és a hozzájuk kapcsolódó szervezetek ajánlják csak?
Ezt leírni nagy ostobaság volt.

Utána néztem mit okozhat egy Lenkei féle csomag B3 vitamin adagja. Semmi rosszat.
Írd meg te mit találtál. De ne azt, hogy ha valaki önmagában beszed x ezer g B3 vitamint akkor ez meg az lesz a baja..:)
Ilyet a Lenkei sem javasol. Csomagról beszélünk. Olvasd el a Cenzúrázatlan egészség c. könyvét, a háromnegyede másról sem szól, hogy emberek mesélik el az életükben bekövetkezett pozitív változásokat. ha valakinek baja lett volna a vitaminjaitól, abból már óriási balhé lett volna.
Én olvastam a könyveit, meggyőzőek. Érti amit csinál. Az más téma, hogy szcientológus.

Nekiálltam a Dianetikának is, hogy tudjam miről beszélek. 100 oldalt bírtam, talán egyszer tovább olvasom. Szerintem olvashatatlan.
Olvastam Veér András összes könyvét is. Érdekesek.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy olvasd mindkét oldalt!
Mindegyikből lehet tanulni, persze néha csak azt, hogy mit nem szabad csinálni...:)

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.29. 21:11:09

Már vártam, hogy összehozzanak minket a szabadkőmüvesekkel. De akkor most merre vigyük tovább az elméletet. Cionista összeesküvés?

Tetszik a replika logikája. Nektek ott a Xenu, mint nonszensz sztori, akkor mi meg legyünk a titkos összeesküvő gittegylet.

Ennél sokkal egyszerübb a világ nyuszómuszó.

Anonym Mouse 2008.05.29. 21:47:22

Ha visszatérhetek picit arra hogy miért épp a pszichiátereket pécézték ki. Nos, rengeteg információ halmozódott fel a sok hónap alatt a blogokon, és más forrásokon. Amire én gondolok az az lehet, mint ok, hogy a pszichiáterek talán ki tudnák szúrni, és orvosi ellenvéleményt tudnának nyújtani a szcientológia módszereire. Olvastam némi pszichológiát, és élet tatapasztalatot is szereztem, ezen a szűrőn át tekintve pedig nekem az jön le, hogy nagyon is megtorpedózható lenne orvosilag a szcientológia mint módszertan, mint életforma.
Tele van pszihoterápiás módszerekkel, de nem a jószándékú fajtából. Megfélemlítés, manipuláció. Félelemmel, vágyakkal. Ez még nem psziho téma. De amcsi OT6 vagy hét a youtube-on is bemutatott auditálási technikát. Szinte hipnotikus álapotba viszuik az embert. És eközben vagy kondícionálják, vagy megfélemlítik, vagy éppen a titkairól "bűneiről" kérdezik... Igazából, nem is a tájékozott közvéleményt akarják a pszichiátria ellen hangolni (a tájékozottság szerencsére egyre nő), hanem a kis bábjaikat akarják megóvni tőlük, azoktól akik segíthetnének kitörni egy valóban jól felépített csapdából. És persze hogy a gyermekpszichiátria is szúrja a szemüket, hiszen a sea orgból kiszabadult fiatalok nagyon durva dolgokat mesélnek (youtube szintén, pl), és el tudom hinni hogy egy gyermeknek nem is lesz esélye kitörni, ha ott nől fel.
Ha jól olvastam utána, kínzási módszerként vagy kihalgatási technikaként is alkalmazzák a dolgok végtelen ismétlését, ami az auditálásoknál előfordul. Oké, nevezheti ezt bárki gyakorlásnak, de ha azt követelik valakitől hogy agyban játsszon le valamit (vagy ismételjen, vagy neki ismételnek), órákon keresztül, akkor egy idő után leomlanak az ellenállás falai, mentálisan teljesen kinyílik, és irányíthatóvá válik. Az e-meter mint hazugságvizsgáló is hasznos ebben, mert valóban megkeresheti vele az érzékeny pontokat. Messze járok az igazságtól hogy ha azt gondolom, a pszichiátria tisztában lehet ezekkel a dolgokkal?

interferencia 2008.05.29. 23:30:12

Addig nem fájt senkinek, hogy Erőss "játékfüggő" (már ha igaz) amig szci ellenes könyveket írt??

Most miután leírta, hogy megrendelésre készültek a könyvek, már jön az " Eross kiverte a biztosítékot. Azt tudja itt mindenki, hogy játékszenvedélye van? Azt tudjátok mennyit vesztett a kasinókban? Azt tudjátok, hogy mennyi pénzt kapott a szcientológusoktól a könyvért? Ugye, ugye interfecó, ezt Te sem tudtad. Eross új könyvéről ennyit szerintem bőven elegendő tudni. El sem kell olvasni ahhoz, hogy tudjuk mi áll benne. "

Gyerekek hova jut a világ, ha már a pszichiáterekben sem tudtok bízni??

A láthatatlan "anon" amire rámutat az rossz?

Ez nem elvakultság, és agymosás?

ps:Kis anon barátom, a személy befeketítése az érvei, tapasztalata cáfolása helyett szci tech. Nem tudtad??

interferencia 2008.05.29. 23:57:11



A pszichiátria jelenlegi iskolái ellen van kifogása a szcinek - aminek már nem sok köze van Freundhoz, Junghoz, vagy Adlerhez.

Egyébként Hubbard, Freund-ot igen sokra tartotta többször is kifejezte tiszteletét iránta.

Csakugy mint másokat A (Arisztotelész) - Z (Zénon) ig.

Amin ti itt annyira vitatkoztok az nem más az elmult 5000 év filozófusainak megfigyelései, tapasztalatai egy csokorra gyűjtve.

Hubbard saját bevallása szerint sem tett mást, mint rendszerezte.

A "bŰne" hogy kifejlesztett egy technikát, hogy jobbá váljanak az emberek.
(az, hogy működik-e vagy sem, és ha igen mennyire az más kérdés, csakúgy mint az egyház hozzáállása bizonyos dolgokhoz)

Amíg mások ujjabb bombákat kutatnak, gyarmatosítanak az olajért, a Föld lakosságának 50%-a éhezik.

Én tényleg megértem a csalódott embereket akik megjárták, de sztem nem a szci a legnagyobb probléma jelenleg.

(mert ezt a blogot olvasva úgy tűnhet)

an0234 2008.05.30. 00:16:07

Ron "I'd like to start a religion. That's where the money is." Hubbard es az emberek jobba tetele. Hat persze. Ezt add be annak, aki beveszi :))

Masfelol engem nem erdekel pl hubbard, se a "vallasa", csak a szcientologia "egyhaz" es az o oltari baromsagai.. mindenki hihet amiben akar, amig masoknak nem art vele, ok viszont nagyon is artanak.

vuk 2008.05.30. 00:39:17


"A "bŰne" hogy kifejlesztett egy technikát, hogy jobbá váljanak az emberek."

Sikerült neki, nálatok job-á is váltak, csak közben lehagytatok egy b-t.

Hogyan állapítjátok meg, hogy ki a jobb ember? És mihez, kihez képest lesz jobb? Van egy standard "jobb ember" vagy mi a franc..

Létrehozta a szektát, és a tech-ekkel beindította az agymosást, pénzlehúzás stb, ti meg működtetitek. Ez ellen meg már ne is haragudj, de szólni kell.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.30. 01:23:03

interferi:
nem a legnagyobb probléma a SCI?
valóban? btw. nézted mi a címe ennek a blognak?
szerinted itt miért erről írunk?
miért jössz ide és kicsinyíted le a problémát?
ki vagy te aki mások tapasztalata alapján meg tudod ítélni, hogy a SCI igen is komoly veszély, és komoly emberi tragédiákat okozhat?

Pont te aki hiszel benne jössz ide prédikálni azoknak akik közül többek megtapasztalták magukon, rokonaikon és barátaikon hogy tönkrementek?!?!

szimplán elvakult f..fej vagy, eddig magasröptű írásaid alapján összefoglalva bullshit amit írogatsz a blogon folyamatosan.

te bármilyen ügyben szarnál bele emberek akármilyen témájú tapasztalatába, és odamennél ugatni, hogy ne általánosítsanak, meg nem is az a legnagyobb gond?

nem egy ember ment tönkre vagy lett droid!
fogd fel!
(talán van a fejedben még egy-két szinapszis amit nem kontrollál a SCI)

nem véletlen hogy nemzetközileg elérte a SCIből kirúgott és csalódott emberek száma azt a kritikus tömeget, amivel szemben a szekta jogi zsarolós dolgai se védik meg a rendszerüket. Az internetről már nem is beszélve.
Na ez az amire sem a nagyisten (kisbetűvel) lrh és a tökéletes rendszere se készült fel.

és fontos helyekre bejutott a SCI, ezt az apróságot is kihagyod.
Komoly RT-k és állami poziciókban ülnek, gyakorolnak nyomást emberekre, kötelezik a belépésre (tanfolyamok elvégézén keresztül pl.)

pont ilyen kulcsfigurák rondroiddá válása miatt volt Németországban kipucolva és betiltva a SCI.
és nagyon helyesen ott, de már itthon se tölthet be valaki SCI-ként bizonyos állásokat. van ahol nem fogja tudni, de ezért küldik el.

amúgy nem egy pszichológust és pszichiátert sikerült megismernem barátilag sok év alatt, egyik se ártott annyit betegeknek, mint a SCI pár barátomnak.
Azok nem akarnak függővé tenni embereket, anyagilag sem.
Emberek, akik azért dolgoznak hogy mások kibírják a lelki betegségeikkel az életet, és épp meg is gyógyuljanak.
nem egy közülük igen nyitott az ezotériára, nem egy meditálni tanítja meg betegét, és lebeszéli a gyógyszerekről!
akkor mit ugattok állandóan hogy ők csak rosszak és el kell taposni mindet?

olyanokat is megismertem, akiket pszichiátrián kezeltek, sikeresen (elektrosokkal vazze! más sajnos nem hatott már nála.) és azóta is jól vannak, legtöbbjük visszatért a depiből.
Tudod, hogy fostam tőle, és mondtam is a családnak? hogy jaj, LRH mondta, biztos baja lesz. SCI-k: Cáfolhatom!
Jelenleg egész más módon és mértékben folyik az elektrosokkolás is. Régen valóban durva, rákapcsolták aztán lesz vmi.

külön tárgyaltam barátikörben levő pszichiáter családtaggal, hogy folyik az elektrosokkolás.
szóval pláne ferdítés a CCHR pszichiátria ellenes dvd kampány, mert gyógyult embereket láttam, még az egyiklegrettenetesebb elektrosokktól is.
talán aktualizálni is kellene.

Ezután pár SCI alternatíva a pszicho dolgokkal szemben:
- ti szimplán bezárjátok azokat, akik el akarnak menni az egyházból
- etikai tisztekkel és security-val figyeltetitek a munkatársakat (lazán rémálom)
- aki csak picit lebetegszik (pl. 1-2 éven át 16 óra munkától, no szabi), a lelkibeteg.
Hány ilyet láttam SO-ban, aki fertőző beteg volt, amiért cserébe SCI tagok megvetették, lekezelték.
- e-métert security check néven hazugságvizsgálatot végeztek. nem lehet ellentmondani, mert 99% kiderül.

ilyen és hasonló gyógymódokkal menjetek már a fenébe!
ellenségeimnek se kívánom,hogy SCI látásban szenvedjenek. rosszabb mint egy-két sci-fiben leírt átprogramozott ember. (első ilyet Alfa Holdbázisban láthattuk, fekete-fehérben 1978 körül)

Szóval ne gyere itt a blőd és naívan ártatlan SCI szöveggel, amivel el akarod terelni másra a problémát, lekicsinyíteni azt.

Nézz másokat már hülyének.
Igen rossz helyre jöttél vakítani, remélem kezd derengeni.

Warlimont 2008.05.30. 10:05:58

Feri, te nagyon képben vagy. "Freund, Jung vagy Adler"-t írsz (ráadásul lentebb még meg is ismétled), és még annyit sem konyítasz az egészhez, hogy tudd, hogy FREUND nem FREUND, hanem Sigmund FREUD. Jung és Adler az ő tanítványai voltak. Csak egy N betű a különbség, de ez épp elég, hogy rávilágítson, lövésed sincs az egészről, csak gépiesen nyomod azt a sok okosságot, amivel az orgban tömnek. Jobb lenne, ha nem csak evésre használnád a fejed.

Neduddgi 2008.05.30. 10:19:44

"Amíg mások ujjabb bombákat kutatnak, gyarmatosítanak az olajért, a Föld lakosságának 50%-a éhezik."

Nekem egyelőre nem úgy tűnik, hogy a szcientológia az éhínség felszámolásához nagyban hozzájárulna. Sőt. Ha lehet, akkor még hozzátesz pár éhezőt, igaz, ők civilizált országokban, kvázi önként válnak azzá. De ebben tevékenyen részt vesz az egyház.

Szóval talán a szci valóban nem a legnagyobb probléma a földön, de előkelő helyen van...

örge 2008.05.30. 10:39:09

Inter, "A pszichiátria jelenlegi iskolái ellen van kifogása a szcinek - aminek már nem sok köze van Freundhoz, Junghoz, vagy Adlerhez." Mondd csak, mit tudsz te Freudról, vagy a pszichiátria jelenlegi "iskolái"-ról?! Légyszi meséld már el! Van köztünk egy pszichiáter, Warlimont. Mondd el neki, mi a konkrét bajod a pszichiáterekkel, neked milyen negatív élményeid voltak velük kapcsolatban, kérdezd őt mit, miért tesznek!

eerdeklodoo 2008.05.30. 11:17:45

R2D2:
a C vit túladagolás nagyon nem érdekel, mint írtam, egy ideig én is rengeteget szedtem, igaz, hatástalan volt, de ez mindegy. A B3 vit-re guglizz rá, niacin overdose alatt kapsz egy nagy rakat eredményt. Tudod ami röhejes, hogy a niacin által kiváltott bőrpírt, viszketést, szagot és hasonló túladagolásos tüneteket ők annak tudják be, hogy felszabadul a lerakódott méreganyag/drog. Vagy hogy a zsírszöveteidben raktározódott radioaktív sugárzás áramlik ki belőled a nagydózisú niacin hatására. Ez a tudomány? Ők ebben hisznek és ennek alapján állították össze a fantasztikus szci csomagot. Lehet szerinted nem sok köze van a szcihez, de ez az alapja a tisztítókúrának.


Amit nem értek... hogyan lehet Lenkeit és a szcit támogatni a termékek megvételével? Ez épp olyan, mint a drogmaraton téma - jó ügyet szolgál, akkor teljesen felesleges támadni.

Inter, miért van az, hogy minden szcientológus tökéletesen járatos a pszichiátriában? Nálatok a Halálgyár c. film kurzusanyag?

Karma 2008.05.30. 11:27:56

Úgy lehet az egyházat támogatni, hogy a Lenkei vitaminok árából egy bizonyos (szerintem nem is kevés) százalék a $ci egyháznak megy adomány, vagy tanfolyampénz formájában :)

eerdeklodoo 2008.05.30. 11:48:55

Karma, feltételezem a 2 millió dolláros adományt, amit Lenkei az egyháznak adományozott nem egy köztisztviselői munkából kaparta össze...

R2D2 2008.05.30. 12:08:03

eerdeklodoo:
Eddig nem a tisztítókúráról volt szó hanem a vitamin csomagokról. Attól nem fogsz viszketni:)
A Lenkeinek mellesleg nem ez az egyetlen jól menő vállakozása van.
Nyilván jól megy ha tud 200 millát adn az egyháznak.
Irigylitek tőle?? Annak adja akinek akarja. Az ő baja.
Én is szívesen keresnék ennyi. De én egy centet sem fizetnék az egyháznak :)

eerdeklodoo 2008.05.30. 12:12:35

R2D2: a véleményemet így is fenntartom. Lenkeit támogat minden megvett termék, és ezáltal az egyházat, és az egész mizériát.

Warlimont 2008.05.30. 13:56:24

Ha: 1. a sci-k minden baj és betegség gyógyítására a vitaminok nagy dózisú adagolását javasolják, és ezzel akár nemzetközi szinten is(?) piaci helyet biztosítanak valaki(k)nek. 2. van egy sci csodadoktor, aki éppen nagy dózisú vitaminokat árul. 3. a sci csodadoktor töbszázmillió Ft adományt ad az egyháznak. akkor nem állhat össze ez is egy konkrét üzletté? Te hozod a piacot, én meg befizetem a jutalékot ezért.

2008.05.30. 13:59:10

eerdeklodoo: "a véleményemet így is fenntartom. Lenkeit támogat minden megvett termék, és ezáltal az egyházat, és az egész mizériát."


le lehetne már erről szakadni szvsz, ez kb. ugyanaz a baszogatás mint a szcientológusoknál, hogy ilyen tanfolyam meg adományozz meg vedd meg ezt a könyvet meg mialófasz és ha nem akkor mekkora genyó vagy stb.. azt csinál R2D2 a pénzével amit akar.. legalább mi nem basztassuk már a másikat

eerdeklodoo 2008.05.30. 14:18:45

Alec, ez nem basztatás, csak a véleményemet mondtam el. Ami legalább annyira helytálló, mint a drogmaraton-téma (ami ugye jó ügyet szolgál), vagy a pszichó-mizéria (elvégre "csak" az ember jogait védi.) Szerintem látni kellene, hogy szci ellen csak felfilágosítással, nyilvánossággal, bojkottal lehet küzdeni.

sz.csabiii 2008.05.30. 15:25:33

A drogmentes maraton, ha nem lenne pl. az a totó a végén, meg nem hülyeségeket írnának a szórólapra, akkor nem lenne semmi baj vele. Viszont amíg ők arra használják, hogy adatokat gyújtsenek addig fel kell lépni ellenük.

anonína 2008.05.31. 00:57:08

interferencia, árul már el légy szíves, mit tudsz a pszichológia vagy a pszichiátria jelenlegi iskoláiról? Vagy legalább csak sorolj fel néhányat.

Meg azt is árulja el már nekem valaki, mert nem tiszta a kép, hogy például a pszichológusokkal mi a probléma. Mert hogy a pszichiáterek "pszichodrogoznak" meg "elekrosokkoznak" ugye, de a pszichológusok, na ők milyen szörnyűségeket csinálnak?

an0234 2008.05.31. 21:55:53

Jartam ma Lurdyban, egy egesz aranyos csaj szorolapot osztogatott, gondoltam jo fej leszek es elvesek egyet.. nos, egy lenkei-fele brosura volt. Halistennek volt szemetes a kozelben :)

kata 2008.06.01. 10:20:44

Nagyon ijesztő ez az egész. Akiket beszipkáznak, olyan agymosáson esnek túl, hogy belediliznek. Tudom, mert az unokanővérem belehalt. (öngyilkos lett, de elötte teljesen tönkretették lelkileg és anyagilag is.) Már nem mert szóbaállni a szüleivel sem.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.01. 12:28:08

kata: Az ilyen szomorú történetek nem maradhatnak titokban. Ha Te, vagy az érintett családja elmondaná hogy mi is történt valójában, az rengeteg emberen segíthetne.
Mi nem azért írogatunk itt, mert nincs más dolgunk. Segíteni vagyunk itt. Az unokanővéredet semmi nem tudja már visszahozni, de ha kiállnátok az igazság mellett, az életet menthetne.

kata 2008.06.01. 15:03:53

Volt róla újságcikk, ez 4 éve történt, akkor sokan reagáltak rá.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.01. 18:47:10

kata: Egy újfajta ellenállás van kialakulóban a szcientológia ellen szerte a világban. Új frontok nyíltak az egyház ellen, és a Ron féle doktrínák már nem segítenek rajtuk.

Ezeket a szomorú történeteket nem szabad hagyni a feledés homályába süllyedni, bármilyen fájóak is. Amit tettek az unokanővéreddel az nem maradhat szó nélkül.

Ha esetleg megvan még az újságcikk, vagy valami kézirat, akkor azt szívesen megjelentetnénk. (természetesen csak a család hozzájárulásával)

Sokan vagyunk.
Nem felejtünk.
Nem bocsátunk.
Számolj velünk.

Brüsszel Center 2008.06.02. 17:28:04

Most egy teljesen rendhagyó gondolattal keresem meg Önt. A közelmúltban megismertem egy teljesen új kintlévőség kezelési módszert, amelyet mi is elkezdtünk alkalmazni cégünkben. Mivel lelkes vagyok a témával kapcsolatban, ezért írtam Önnek.
Szeretném, ha Önnek sem lennének a fenti problémái többet, és sikeresebben tudna működni.
Eredményes, és a legjobb kapcsolatot alakítja ki köztem és a vevőim között.

Szeretném meghívni egy különleges előadásra, amely ezt az x.x Behajtási módszert mutatja be. Célom ezzel a meghívással pusztán annyi, hogy segítsem a vállalkozását, mivel fontos nekem.
Az előadást a Best Capital Kft szervezi, és tulajdonosait már régóta ismerem, több alkalommal dolgoztunk együtt, sikerrel.
Elküldöm Önnek az előadás tematikáját:

Neduddgi 2008.06.04. 14:44:24

Na, akkor egy kis drog, kis maraton, kis Önkéntescserkész: www.youtube.com/watch?v=_QTbcUdf1qs
süti beállítások módosítása