Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Jenna Miscavige a ABC News "Nightline"-ban!

2008. április 25. - Reformer
Angolul beszélők ismét előnyben!

Jenna Miscavige volt Sea Org-tag, David Miscavige-nek, az egyház jelenlegi mindenható urának az unokahúga, valamint az ExScientologyKids.com egyik alapítója.



Az ABC News az USA egyik nagy televíziós hírcsatornája, a Nightline-ről bővebben itt.

1. rész:





2. rész:





Bővebb információ: ABC Nightline honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr70441476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a rekettyés 2008.04.25. 14:21:56

Ilyenkor sajnálom hogy nem tudok elég jol angolul:(

bunk0 2008.04.25. 14:33:38

biztos ő is csak abba az elenyésző egy százalékba tartozik, akik valami megmagyarázhatatlan okból elégedetlenek a egyházzal de ez természetesen az ő hibájuk, nem az egyházé és különben is minden kiugróra jut 99 elégetett tag, stb, etc, bla, bla, bla

Dr. Kix 2008.04.25. 14:40:35

A történet a szokásos sémákból sokat hordoz:
- a szülei szcik voltak és úgy akarták nevelni őt is
- 6 évesen elvették a szüleitől, tömegszálláson lakott
- gyerekként naponta órákig tanítatták vele ElRon cuccait
- fizikai munkát végeztettek vele gyerekként (kőhordás)
- fizikailag megakadályozták, hogy a szüleit felhívja
- ébrsztő minden nap 6:30, késés esetéb bünti (pl:jeges víz a nyakba)
- SeaOrg tagoknak teherbeesni tilos (abortusz, vagy lelépsz)
- tizenévesként is dolgoztatták, évente csak néhány szabadnapja volt

Stb, stb.

Kiváncsi vagyok, hogy az újonnan megjelent szci blogolvasók vajon érdemben is hozzászólnak-e a témához, vagy megint jön a szokásos (Egyébként ha jól tudom tanított/betanult) 'vitatkozási' forma. Maszatolás/személyeskedés/lényegi kérdéseket kikerülés/szöveg- és mondatrészekbe belekötés.

a rekettyés 2008.04.25. 15:08:06

Kix · www.vasrud.com 2008.04.25. 14:40:35

Ugyis az jönne ki hogy miattunk rothad ez az egész világ és szellemileg retardáltak vagyunk hogy nem fogjuk fel ezt a nagyon csodálatos dolgot stb stb stb... de ök nagyon rendesek és megértöek és ha szeretnénk nyugodtan menjünk el hozzájuk és majd ott jol rájövünk és megértjük hogy milyen szép és jo is a szci. bla bla blabla...

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.25. 15:15:02

"minden kiugróra jut 99 elégetett tag"

:D

Freudi, SP hozzászólás. Imádom.

interferencia 2008.04.25. 15:27:19

Tudomásom szerint egyházon belül is van elégedetlenség,csak nem igazán tudják megbeszélni a dolgokat egymás között, mert nem tudják ki ir jelentést "esetlegesen".

Ez megint az egyház. Szci-k nagy része sztem jóravaló ember,öket megítélni az egyházuk tevékenysége véget nem korrekt.

Igy a keresztények is gyilkosokká lesznek. Lásd keresztes háboruk.

Dr. Kix 2008.04.25. 15:38:06

Natessék, megmondtam.

interferencia: Esetleg a posttal, a videókkal kapcsolatban volna valami megjegyzésed? Nincs? Ülj le, egyes.

Pletyi 2008.04.25. 15:43:43

"Igy a keresztények is gyilkosokká lesznek. Lásd keresztes háboruk." - talán először olvass utána, ne a TV-s , sajtós közhelyeket emlegesd.

Amúgy meg senki sem mondta, hogy minden szci a megtestesült gonosz. Csak alapból nem értjük, hogy lehet hinni ilyen Xenu-s történetekben ? Meg milyen egyház az ami terrorizálja a hiveit ? Azokat az áldott jó embereket akikről te is beszélsz.

a rekettyés 2008.04.25. 15:45:47

Pletyi 2008.04.25. 15:43:43

Igazad van hogy a xenus sztori a legviccesebb de nekem az ácsos szüzen szülös mese is legalább ilyen vicces.

Bibircsók 2008.04.25. 15:56:30

interferencia: Nem tudom, még hányszor kell leírni, hogy NEM a tagokkal van bajunk, hanem magával a szervezettel.

Pletyi 2008.04.25. 16:25:29

a rekettyés - egy kedves ateista. Jogod van nem hinni - szabad akarat. De mondok még viccessebet. Pár tiz ezer ember akiknek napjai voltak hátra és ma még mindig élnek - makkegészségesen. Dokumentálva a tudomány által és magyarázat nélkül szintén a tudomány áltat. Mindez csak azért mert olyan izét végeztek amit imának nevezünk, vagy ellátogattak egy helyre ahol mások is meggyógyultak történtek. Vajon honnan lehetsz 100%-ban biztos, hogy csak az van amit látsz esetleg érinteni tudsz ? Szerinted, ha ez csak egy mese volna nem megbukott volna az elmult 5600 ev alatt (az egy Isten hit ennyi idős) ? OK , ne higgy, de amig nem tudod bizonyitani az ellenkezőjét se állits mást.

Szerintem ne szedjük szét Reformer szciento blogját a mi hit vitánkal. De ha Ő nem bánja...

Gyula ÚR 2008.04.25. 16:29:16

interferencia!

Keresztes háborúk? Nem régen volt az, egy teljesen más világban/civilizációban?
Jelenleg a pedofil papokon kívül nem sok baj van a keresztény egyházzal. Ellenben a szci most van és most van vele nagyon-nagy gond...

Már megint ez a csúsztatósdi...

Lenader 2008.04.25. 17:06:43

Inter: az egyházban dolgozókat senki nem bántja,sőt,ha jobban megnézed mindenki,aki kiszáll az egyházból azt mondja,hogy akik ott dolgoznak őszintén lelkesek,idealisták,tehát jó emberek.A baj az egyházvezetéssel van,mert ők ezzel durván visszaélnek és agymosottá változtatják őket:(

davidpeter 2008.04.25. 17:43:37

Nem értem, miért kell Intert bántani. Szerintem teljesen igaza volt a keresztesekkel és a szcikkel kapcsolatban is. Miért is demagóg szöveg a keresztes háború? Lehet, hogy megváltozott a történelem, mióta érettségiztem.
A dolog egyszerű:
Egy: az ember szép tulajdnosága, hogy nagyon sok köntösbe képes a saját hatalomvágyát bújtatni.
Kettő: ha nagyon sokat mesélnék neked bármilyen baromságot, és a környezetedben ezt mindenki igaznak fogadja el, te is el tdod hinni. Hülyén előadva minden teremtéstörténet valami stand-up comedy, de jól mesélve mi a különbség Xenu és Lucifer között?
Három: ezeket a dolgokat valószínűleg sohasem lehet tudományos bizonyítékokal cáfolni, így mindenki azt hisz, amit akar. Ki tudja? Lehet, hogy ez a Xenu dolog tényleg igaz. Sose fogod tudni az ellenkezőjét megdönthetetlenül állítani (Persze ezt sem, ez a dologban a kiskapu, amit kihasználnak)
Három: ezeket az embereket egyszerűen átverik, csak valaki kitalált egy jobb módszert az apróbetűs THM-nél. Ha van is bármi valóság a Sci-ben (miért ne lehetne az alapja jó? Ahogy a kereszténységnek vagy az iszlámnak is), csak arra használják, hogy a saját tanaiknak ellentmondva kiszipolyozzák a népet. Azt nem veszem be, hogy Miscavige kollegának azért van annyi a zsebében, mert ettől clearebb lesz a bolygó...

Gyula Úr 2008.04.25. 18:15:46

davidpeter!

Neked is elmondom. A keresztes háború egy fejlettlen/kultúrálatlan civilizációban történt.
Az akkori emberek hibáztak.
De az az idő elmúlt.
A Szcientológiai egygáz pedig újra előhozta nekünk a sötét középkort. Ne mossuk már össze ezeket.

A Xenu nemlétét lehet bizonyítani azzal, hogy nem lehet bizonyítani a létét :-)

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.25. 18:18:52

Hehe..
Azért a keresztes háborúk idején az emberek nagy része írástudatlan volt, ma meg nem. Szóval az összehasonlítás sántít.
Xenu:
Néhány hidrogénbomba elrobbantása vulkánokban 75 millió éve hagyott volna nyomokat az üledékes rétegekben (bizonyítható/cáfolható esemény)..
Ja, 65 millió éve pusztultak ki a dinók, addig a thetánok a T-Rex-eket boldogították?

davidpeter 2008.04.25. 18:27:51

Az utolsó mondat vicces, de tudományosan teljesen hibás.
A sczientológia pedig egyáltalán nem sötét középkor, hanem épp a csúcsfejlettségű jelen. A szándék, az persze ugyanaz. Na de az eszközök! Sztárok felvonultatása, adótörvények kijátszása, cenzúra: ezek mind modern elemek. Analógjaik voltak régen is, de ennyi erővel mindennek. A szcientológia újkori probléma, újkori megoldáasokat (pontosabb törvényi szabályozásokat és ellenőrzéseket) kíván. Egyébként pedig jó lenne hinni, hogy a "sötét középkor" elmúlt, de az emberek ugyanolyanok maradtak, csak az eszközpark és a környezet változott, ahova születtek. Az emberben mindig ott lesz a hajlam a szabályok megkérdőjelezésére. Ha nem lenne, sose fejlődtünk volna eddig. Ezt néha általános jóra, néha olyan jóra fordítják, ami csak nekik jó.
Megjegyzem, az iszlám fanatizmus egy sokkal jelentősebb (még), és kísértetiesen hasonló gond.
A rossz az, hogy "igazságos", vagyis általános elvű szabájokkal "tiszta stratégiával" sokszor nehezebb játszani az ezeket nem követő ellenféllel szemben (kevert stratégiák). de muszály, különben a saját szabályrendszered veszti el az érvényességét

davidpeter 2008.04.25. 18:37:20

Landov: lehet, hogy Xenu robbantotta le a dínókat, csak rossz a dátumok becslése. Rengeteg meteorkráter és hasonló van a földön, amelyek közül bármelyik lehet (persze ennek elég kicsi a valószínűsége). A Kratakau tengeri vulkán pl. szólt akkorát, mint egy H bomba, amikor a levegőbe repült (A Mount Saint Hellensnél azt hiszem 1000 (!) szer nagyobb robbanás volt.
Sajnos a tudomány nem tud biztosat állítani, eltekintve pár kivételtől (elméleti matematika). A boltzman eloszlásból még az is következhet, hogy adott esetben egy követ elengedve a szobádban az nem esik le. Csak erre olyan kevés az esély, hogy ha az univerzum keletkezése óta próbálgatod, akkor sem jön össze. A korrekt tudomány mindig csak nagyon pontos becsléseket ad, amik általában nagyon minimális hibahatárral működnek. az inkorrekt emberek ezt használják ki, amikor saját, jóval bizonytalanabb elméleteiket propagálják.
A téma sokkal komolyabb és messze túlnyúlik a Szcin.
De attól még ezek a mókusok nem alkalmasak hosszú távú társadalomépítésre

Beugró 2008.04.25. 18:38:48

"Ja, 65 millió éve pusztultak ki a dinók, addig a thetánok a T-Rex-eket boldogították?"

"Az utolsó mondat vicces, de tudományosan teljesen hibás."

Sztem is vicces, percek óta ezen röhögök.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy szted miért teljesen hibás a kérdése tudományos szempontból, ugyanis nem támasztottad alá semmivel az állításodat.

Beugró 2008.04.25. 18:49:03

Oké, elolvastam, amit írtál, ezzel együtt logikailag nem áll össze a kép.
Melyik dátum rossz szted? A 65 vagy a 75 millió? Melyik és milyen alapon?
Persze, hogy voltak nagy vulkánkitörések, de ez mire bizonyíték, vagy mit cáfol meg szted?
Illetve bedobtál itt pár tudományos lózungot, de most ezzel tulajdonképpen mit is állítasz?

davidpeter 2008.04.25. 18:49:36

"A Xenu nemlétét lehet bizonyítani azzal, hogy nem lehet bizonyítani a létét :-)"

Ez volt az utolsó mondat, amikor a kommentemet írtam, csak közben esett be a másik.
Így ok? Egyébként tényleg hülyeség lenne...

davidpeter 2008.04.25. 18:56:33

A vulkánkitöréses maszlag NEM bizonyít és NEM cáfol semmit. A komment lényege épp a bizonytalanság hangoztatása, vagyishogy egy esetleges vulkánkitörést nézhettünk félre olymódon, hogy az valójában egy H bombával volt katalizálva. Biztos vagyok abban, hogy komoly szakember ennek a lehetőségét nem kutatta (ezért komoly...)
A 65 és a 75 millió év egyaránt lehet becslés. A dínók kipusztulására így is több dátumot láttam tankönyvekben. Szóval a kettő AKÁR össze is érhet, sőt, AKÁR ok-okozati kapcsolatban is lehet. Ez volt a vicc része.
Félreértés ne essék: nem hiszek ebben a dologban. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy nem szabad elhamarkodottan valamire azt mondani, hogy hülyeség, mert úgy hangzik. Sokáig hittük, hogy a föld lapos. Sokáig hittük, hogy az idő mindenhol ugyanúgy tellik, vagy hogy az emberi ivarsejtek az agyból a gerincvelőn keresztül szállnak le a nemiszervekhez. Ha nem lennének emberek, ekik időnként "hülyeségeket" találnának ki, nem jutnánk előre. Persze mindent a megfelelő súllyal kell kezelni. De zsigerből lehülyeségezni valamit, amire nincs közvetlen bizonyíték, az mindig szűk látókör.

Beugró 2008.04.25. 19:20:53

Oké, ha mindent úgy fogunk föl, hogy se nem bizonyítható, se nem cáfolható, akkor a végén mégiscsak oda jutunk, hogy hit kérdése az egész. Ki miben hisz. Természetesen lehet a Xenu-féle dologban hinni, akár Atlaszban is, aki a vállán hordja a földgolyót. A hit szabadságát senki nem vitatja.

DE, mint ahogy a fönti videó is mutatja (hogy kicsit visszakanyarodjunk az eredeti témához :)), az már nem mindegy, hogy a köré a hit köré milyen szervezet épül.

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.25. 19:23:30

davidpeternek igaza van amikor azt mondja, hogy Isten(ek) létét sem igazolni, sem cáfolni nem lehet.
A dátumban viszont, ha tényleg a Xenu okozta csak a 65 millio lehet hibás, mert LRH valami időlenyomatokon látta, és ha igazat látott akkor csak 75 millió éve lehetett (az nem becslés, hanem kinyilatkoztatás) ha Xenu okozta. Ha viszont nem 75 millió éve történt, akkor nem Xenu okozta.

davidpeter 2008.04.25. 19:27:10

Jeah, erről van szó! Akkor azt hiszem elég jó hatásfokkal átment a dolog ahhoz, hogy mehessek aludni... :-)
Hit szabadsága ide/oda, túl sok abban a társaságban a csirkefogó.
Mindazonáltal érdekelne - és ebben Reformer talán segíteni is tud - hogy hol lehet olyan személyiségpusztító tesztet kitölteni, amiről egy korábbi posztban is volt szó egy skandináv hölgy halála kapcsán? Persze ha még ezt sem adják ingyen, akkor nem érdekel, egyébként viszont sosem árt megismerni a leselkedő veszélyeket...

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.25. 19:28:06

Ja, és, hogy lehet egy Szcientológus bármilyen más vallásnak is egyszerre a hívője, ha azokat a vallásokat a Xenu véste a tetánokba 3d moziban?

davidpeter 2008.04.25. 19:29:18

Landov: hát, ha LRH ilyen jól tudja, az jelentősen rontja az esélyeit...
Csak megírtam még egy kommentet, hogy a fene egye meg. Nem pihenem megint ki magam, pedig sok volt a tegnapi éjszakázás és holnap is egyetem...

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.25. 19:30:36

davidpeter!
Xenu viszont nem isten, hanem egy Galaktikus Hadúr, vagy mi..
Ő viszont már bizonyítható/cáfolható..

mark renton 2008.04.25. 19:57:38

Egy az isten: Allah, és Mohemed az Ő prófétája.
Aki nem hiszi, az pokolra jut és megdöglik.

interferencia 2008.04.25. 19:58:06

Pletyi,Bibircsók:

Én ugy veszem észre hogy a kommentezők többsége elvakultabb ,mint sok szci akit ismerek,füszerezve egy kis üldözésmániával,skatulyázásal.

Valaki nem űvölti teli torokból és habzó szájjal, hogy mocskos szci,csináljuk ki őket stb, az biztos OSA-s vagy szci.

Gyengébb képességüeknek nem tünt fel,hogy nem védem az egyházat,nem baj.

A ferdítés,mismásolás nem az én sajátom, és ha lehet ne kérje rajtam senki számon hogy mit csinál egy szervezet,csoport maffia,bármi csak mert SZERINTE közzéjük tartozom.

Gyula ur:

Nem gondolom,hogy én mondom meg mi a vallás, és szerintem te sem hogy mi nem az. :)

gothmog 2008.04.25. 20:16:31

ez mind szép és jó. Lenne. Ha ez a szervezet egyház lenne, nem pedig egy pénzbegyűjtő cég. Ha nem vált volna világossá, az egész sztori, meg az összes állítólagos spirituális szint csak arra való, hogy legyen mit jó pénzért, meg több pénzért, aztán még több pénzért elpasszolni a híveknek.

Pletyi 2008.04.25. 20:21:22

Már csak kérdezek mert kezdjük erősen félreérteni egymást.

Kedves Interferencia Ön szci ?

Ha igen akkor a Magyar Szci egyházba tartozik vagy valamely szakadár csoport tagja ?

Esetleg egyikbe se jár és magányos hivő ?

Ha az egyház tagja, vannak még mások is akiknek nem tetszik a vezetőség ?

Ha igen, akkor Ön és Társai miért nem változtatnak ezen ? Lehet, hogy olyan állapotot hoznának létre, hogy akár még Reformer is vissza kivánkozna.

Ha Ön nem szci , nem tagja az egyháznak sőt még titokban sem hisz az egészben akkor miért védi ezeket a dolgokat ?

Tud pontossan idézni az én vagy bárki más posztjából, amiben az Ön , a szci-k mint olyanok esetleg más etnikum vagy népcsoport kiirtására esetlegesen megfenyitésére szólitanánk fel ?

Felfedezett az én részemről bármiféle extrém kifejezésmódot az Ön számára küldött kommentekből ? Ha igen kérem idézzen.

Ön csak egyetlen nick alatt kommentel ezen a blogon ?

Őszinte válaszait várom/juk, ha ez nem gond.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.25. 20:34:25

gothmog: Ez mind szép és jó lenne, ha az egyház csak egy pénzbegyűjtő cég lenne. Kapitalizmus van, és az emberek fejhetők. Aki ilyenek bedől, azon röhögünk jót.

Sajnos azonban az aggressziója, és a módszerei azok amik elfogadhatatlanok.

Ők harcolnak a Földért, mi is.

davidpeter 2008.04.25. 20:39:46

Isten is bizonyítható, ha létezik, csak nincsenek hozzá eszközeink. Szerintem nem is lesznek jódarabig.
Egyébként Xenu örökéletű, vagy csak LRH az? És honnan tudják a Sci-k, hogy nem Miscavige a reinkarnálódott Xenu?
Az "egyház" pedig tényleg egy pénzbegyűjtő szervezet, ami az emberek segítőkészségével él vissza. Ez nagyon tudja rombolni a közmorált...
Mark renton: "Ó, szent együgyűség!"

egy torténet 2008.04.25. 20:46:05



Hozzászólások sorrendje: csökkenő


Laura666
válasz | megnéz
2006.04.27 08:45:02 © (16152)

Hello mindenki!

Nagyon örültem hogy pár napig köztetek lehettem, és elmondhattam a sérelmeimet és az igazságot, jólesett hogy meghallgattatok, hogy tanácsot adtatok (amiket azért megtartok bizonyos esetekre, sohase lehessen tudni:-))

Mind-mind nagyon jó arcok vagytok (na egy - két kretén akad azért aki beírogat, biztos tudjátok kiről, kikről beszélek:-))! Nagyon szurkolok nektek!

Ám most úgy néz ki hogy eltűnök. Lehet hogy örökre, lehet hogy csak átmenetileg. Nem csak tőlem függ ez a döntés, hanem a sötét oldaltól. Én várok. Ha megkapom a lehetőséget és elfelejthetek mindent, ami az iskolával kapcsolatos, és soha többé senki nem fog emlékeztetni rá, én nem harcolok tovább. Ha békén hagyjuk egymást, kvittek vagyunk, hajlandó vagyok fátylat borítani a múltra és befogni a számat.

Ellenkező esetben azonban.... nem mondom el a remeknél remekebb ötleteimet, de minden lehetőséget meg fogok ragadni!!!! EZT MEGÍGÉREM!!!!

Bocs ha kicsit szövevényesen fogalmaztam, remélem átjött a message azoknak akinek szántam. További jó fórumozást kívánok mindenkinek!


Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 16:14:16 © (16058)

Ebben az egészben pedig az a jó, hogy valakit biztos viszek magammal. Vagy egy ügyvédet (vsz őt egyébként mert jóban vagyok a sráccal) vagy a páromat, vagy közületek valakit. Senkinek nem biztos a neve, csak az enyém. Hadd filózzanak ki az a pasas aki ül mellettem!:-))
Asszem rögzítem is a dumcsit, ha más nem körbemegy majd a neten, mint szalacsi bácsi:-)
Előzmény: _fawlty_ (16054)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 15:52:34 © (16051)

Az a gáz hogy a párom jön majd velem, aki alapjában egy nyugodt ember és azt mondja hogy nem kell harcolni, kerítsék elő a papírt, ha megvan, fizetünk és elfelejtjük, ha nincs meg, viszlát és nem veszekszünk, nem vitatkozunk mert fölösleges.

Én voltam a hülye, aláírtam egy olyan szerződést amit nem szabadott volna miután megtudtam hogy nem akkreditált a suli, egy olyan iskolába akartam járni mindenáron aminek nem néztem utána rendesen. Mert nem vagyok egy gyanakvó ember. Illetve nem voltam:-)))

Valami harci embert kéne magammal vinni aki leharapja a fejüket:-) Gyere velem te!:-)
Előzmény: _fawlty_ (16046)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 15:43:55 © (16047)

Szerintem már csak az van hogy a pénzüket akarják. Nem értem, miért olyan nagy kérés, hogy ha már fizetni kell és ha már aláírtam egy hülye szerződést, akkor legalább bizonyítsák be hogy tényleg jogosan kell 98 -at csengetnem. Mégpedig a jelenléti papírokkal, amiket aláírtam. Hogy mondjuk január 25-én délután öttől este nyolcig voltam ott. És aláírás. Az négy órának számít mert 45 perc egy tanóra. Ami kb. nyolcezer forint. Amiért én kockáztam meg agyat mosattam. Ezt miért nem lehet előkeresni, ahogy kértem?? Ehelyett menjek be délelőtt, mert az Oberfrank Zoli beszélni akar velem. Délelőtt?! Én dolgozom, legkisebb dolgom is nagyobb annál hogy velük foglalkozzam. Jaj de hát a Zoli nem ér rá délután... Jah, én se. Na valahogy mégis ráért csütörtökön hatkor. Ha nem látom a kezében a papírokat, le se ülök vele, sarkon fordulok és elmegyek. Ha egyáltalán még egyszer beteszem oda a lábam!
Előzmény: _fawlty_ (16042)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 15:20:25 © (16041)

Az egész 288 200 volt, a chat club 15 000 + a könyvek az most elhanyagolható. Megbeszéltem velük hogy ez k... sok úgyhogy hadd fizessek részletre. Így befizettem 3 x 57 640 Ft-ot. És ez után jött a levél hogy mivel abbahagytam, fizessem ki a letanult órák számát, ami így 98 000 Ft -ra jön ki.

Mellesleg nem akkreditáltak....

Előzmény: Jigael (16040)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 14:03:01 © (16038)

Nah hát ez lehet hogy nem sikerült?:-)))

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 13:56:33 © (16037)

Jaj nagyon ki tudják forgatni az ember szavait, meg játszanak a szavakkal. Pl. minden óra végén ki kellett tölteni egy lapot amin pl. ilyen kérdés is volt:

"Meg volt elégedve a mai haladásával? Húzza alá igen - nem

Ha nem, minek kellene változnia?"

Értitek... Nem a problémára kíváncsiak! És ha néha beírogattam a véleményemet akkor meg nem engedtek elmenni amíg meg nem magyarázom hogy mire gondolok szóval amíg nem enyhítek a szavaim súlyosságán!


Előzmény: Intelligencs (16034)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 13:50:45 © (16035)

A csipecnek meg már nincs is fent a címe... na mindjárt bejátszom ide a kritikus részt amit csúfosan megszívtam hogy értse mindenki, mennyire nincs mit tenni...
Előzmény: Jigael (16032)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 13:15:48 © (16030)

Most szkenneltem be a szerződést mert megígértem Csipecnek hogy elküldöm. Sajnos nem úgy van hogy ők fizetnek hanem még nekem kell fizetnem. Elképesztően furfangosan írták meg a szerződést! Amikor elolvastam, csodálkoztam is hogy mivégre ez a nagy bebiztosítás hiszen egy négy hónapos tanfolyamot bárki kibír, hisz azért ment oda, miért akarná bárki abbahagyni?:-)

A mocskos hernyó brigád!!!
Előzmény: permutacio (16024)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 13:05:20 © (16028)

Szia, akkor csináljuk! Kapunk itt segítséget, gyűjtsünk embereket és lépjünk valamit! Mi már megfizettük a tanulópénzt, más ne szívjon már!

Amúgy te mennyit buktál?:-)

Meddig jutottál a "tananyagban"?
Előzmény: Tetánia (16022)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 12:50:13 © (16026)

:-))) Hát ez k.... jó becimmogás volt:-))))))
Előzmény: Intelligencs (16023)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 12:03:29 © (16020)

Nem úgy értem... pl. a katolikusok is sokan vannak és összejönnek, imádkoznak megpróbálnak normálisan élni, és végül is ők is tagjai egyfajta társaságnak. De szerintem a hívők közül senki nem áll neki manipulálni, fondorlatos módon pénzt kicsalni ha már témánál vagyunk meg egyáltalán téríteni senkit! Vannak társaságok amik anélkül is remekül működnek hogy bárkinek invitálnia kelljen oda embereket és meggyőzni hogy ott milyen jó lesz mert együtt hisznek egy eszmében! Az igazán erősek egyedül is boldogulnak!
Előzmény: Serenic (16019)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 11:48:46 © (16018)

Hja és én miből fizessem az ügyvédet? Hisz a szemetek kicsalták az összes pénzemet!! Ha lenne pénzem ügyvédre meg pereskedni, nem hisztiznék holmi 300 ezer forint miatt:-) De mivel nem keresek annyit még több hónap alatt sem, így nehéz lesz összekuporgatni...

Az ügyvéd akit meg fogok kérdezni, a cégem ügyvédje, gondoltam mi baj lehet, elolvashatja a szerződést. Amúgy egy ifjú titán, korombeli és jó arc, majd jól ráveszem hogy kísérjen el csütörtökön:-) Még csak holnap tudom neki megmutatni a szerződést, holnap találkozunk majd és ha ő olyat talál benne vagy azt javasolja hogy ne menjek sehova, akkor nem megyek.
Előzmény: 454545 (16016)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 11:15:14 © (16015)

Köszönöm a sok jótanácsot. Már eleve tartom magam ahhoz az elvemhez hogy hülyékkel nem állok le vitatkozni, mert még legyőznének a rutinjukkal:-)
Előzmény: Jigael (16013)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 10:36:14 © (16012)
Hja igaz közben dolgozok:-)

Mutattam már milyen cuki e-mailt küldött nekem valaki?:-)

"Tisztelt Laura666 Fórumozó !

Előre is elnézést a kéretlen, és ismeretlenül írt levélért !

Az index fórumán találtam a két beírását, amiben igaz bizonyos nyelvtanfolyamokat kritizál a scientológiát támadó topicban. Talán nem tévedek ha azt következtetem, Ön nem hívő.
Amennyiben így van, mi a véleménye egy olyan egyesülettel való kapcsolatról ami hasonló elveket vall ?
Üdv. Sályi Zoltán Magyar Humanisták és Ateisták Társasága elnök."

Miért hiszik azt hogy a gyengének tűnő emberek mindig szeretnének valami társasághoz csapódni hogy jól érezzék magukat!? :-))) Én inkább elmegyek sörözni cimbikkel...
Előzmény: Intelligencs (16011)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.25 10:18:35 © (16010)

Hát figyelj én jártam hozzájuk. Az elején sikeres volt nálam naív hiszékeny kislánynál a beetetés. Aztán már az első órán éreztem hogy ez nagyon gáááz és mindjárt felállok, de mivel annyira hisztiztem a környezetemben hogy rajtam csak ez az oskola segíthet és adjanak kölcsön(!!!) hogy ide járhassak, nem volt merszem abbahagyni. Az első két hetet elbohóckodtam, a magyar értelmező kéziszótárat forgattam mintha tök hülye lennék és először magyarul kéne megtanulnom, meg kockáztam mert gyurma nem volt kéznél, meg rajzoltam és közben pofákat kellett vágnom meg rajzokról felismertem hogy a csákónak milyen tanulási nehézségei vannak. Közben meg voltam félemlítve, mert ha a nehéz fejemet megtámasztottam vagy netán ásítottam egyet, akkor rám fogták hogy tanulási nehézségem van, úgyhogy ültem mint a cövek és hagytam hogy hülyére vegyenek. Utána hosszú hetekig szivattak azzal hogy hogy kell tanítani egymást meg tanulónak lenni. Aztán egy hetem ráment arra hogy "megtanuljam" hogy kell a szótárat használni! Hát bammeg! És itt még nem volt ám semmi angol...! Közben megmaradt az az érzete az embernek hogy oké, ez még szívás, de majd utána, majd ez után a feladat után már bitzos rátérünk a lényegre... és egyszer csak megvilágosodtam, hogy: ... de hisz ez a lényeg! Át vagyok vágva mert ilyen hülye vagyok hogy 45 percért kiadok két rugót és közben kockázok meg bohóckodok mint egy elmebeteg?! Nem beszélve hogy többször megszegték a szerződést de azt sajnos nem tudom bizonyítani... Pl. ahhoz képest hogy az áll benne hogy a befizetett összegért annyiszor megyek órára egy héten ahányszor csak akarok, nincs óradíj, egyszer csak felhívott egy tanár hogy NE MENJEK aznap, mert sokan vannak és különben is minek írom be magam minden napra?! Na ez volt a vég, bementem és lemondtam. Utána meg idebasztak egy befizetendő összeget... Gondolom ki kell fizetnem azt is, mert nem hülyék jól van megírva az a szerződés, de mindent meg fogok tenni annak érdekében hogy bárki akiről megtudom hogy oda akar menni, azonnal lebeszélem:-) Ha csak havonta három-négy embert sikerül lebeszélnem, nekem már akkor megéri. És ugye meg lehet találni a módját, az internet nagy úr!:-) Csütörtökön megyek és pontot teszünk az ügy végére szerintem, de attól én még mindenkit lebeszélnék, téged is, eszed ágában se legyen odamenni. Én két külföldi nyaralás árát buktam be...
Előzmény: permutacio (15986)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.24 15:40:34 © (15982)

Az zsír mert vezetőféleség de eddig egy szóval sem hallottam hogy gyurmázni kellett volna:-) Már szóltam is neki, lehurrogott hogy rengeteg cég tart náluk tréninget és már pihennem kéne mert az agyamra ment ez a történet:-)
Hja, mondtam is neki, hogy én is úgy voltam vele, hogy amíg kockáztam ugyan röhejesnek éreztem magam, de abban hittem erősen hogy ez nekem majd jó lesz:-) Ettől majd kurvára fogok angolul tudni:-)
Előzmény: ofika (15979)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.24 14:45:48 © (15977)

Várj lemaradtam valamiről... Mi van?? Bocs nem vagyok felkészülve és nem tudom mi ez a comline... de azt tudom hogy az egyik nagyon kedves ismerősöm az egyik cégnél dolgozik a felsoroltak között és felvilágosítom már hogy miben vesz részt!
Előzmény: ofika (15974)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.24 10:56:48 © (15963)

Most nincs nálam, de holnap behozom beszkennelem és elküldöm neked priviben.
Előzmény: csipec (15958)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.24 09:26:39 © (15953)

Emberek, újabb fejlemény az english-successel kapcsolatban:-)
Legutóbb arra kértem az "iskolát" hogy kerítsék elő az összes jelenléti papírt amit én aláírtam és ha az stimmel azzal amit ők kiszámoltak nekem, akkor fizetek és elfelejtjük egymást. Alapból ugyanis én nem vagyok az a harcos amazon, belátom, bebuktam és egy-két embert le fogok beszélni arról hogy ehhez a brigádhoz csatlakozzon de ennyi. De ez már röhej. Ugyanis most felhívtak (kb. két hete gyűjtik ki a papírokat), hogy menjek be, de nem azért mert előkerültek az aláírt példányok, hanem azért, mert a főnök beszélni akar velem!!!!:-)) Beszarok komolyan. És most mi lesz?! Megfenyegetik az életemet hogy ne pattogjak??:-) Szerintem az ügyvéddel fogok megérkezni erre a beszélgetésre. Vsz tényleg elolvasták a hozzászólásaimat és nem volt szimpatikus:-)) Most minek ez?! Kis buták, összeszedhették volna a papírokat és kész. Én meg fizetek. De neeem, bonyolítják csak az ügyet. Hát akkor hajrá, nekem mindegy.

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.21 12:03:58 © (15921)

Jó fej ez a Tom, biztos rengetegszer szült hogy ennyire tapasztalt a szülés utáni depresszióval kapcsolatban, valamint gyerekjátéknak érzi hogy szótlanul éljen meg egy olyan fájdalmat amit a pasik még elképzelni sem tudnak... Na neee. Ezek után az lesz hogy az újszülött kisbabáinak a száját befogják az elmebajos szci szüleik hogy nehogy felsírjon mert az meg a mamának nem jó?? :-) Hú remélem Holmes kisasszony is depibe esik hogy megtanulja a sok baromarcú hogy nem ők szarták a spanyol viaszt és vallástól függetlenül lehet valaki depró! Egyre jobban gyűlölöm ezeket!
Ja, az english-successel kapcsolatban jövő hétre beszéltem meg egy időpontot egy ügyvéddel... csak nehogy kiderüljön hogy ő is az alienek közé tartozik:-))) Kissé gyanakvó lettem az utóbbi időben. A szci nagyon hasznos ezek szerint hogy megszüntesse a bizalmat az emberek között, mert mindenhol azt várod ki fog átba..ltázni! Bravó!
Előzmény: kipol (15913)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.19 14:34:11 © (15905)

Fúj hát ez undorító!!! Ez remélem csak a média túlzása és nem komoly, mi az hogy csendben kell szülni?! Valaki aki jobban ért hozzá nyugtasson meg hogy ez baromság és nincs köze a szcihez mert akkor még jobban hányok tőlük!!
Előzmény: kipol (15900)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.19 10:00:04 © (15895)

Mit is?
Előzmény: csipec (15892)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.19 09:35:02 © (15890)

Hát én meg naív kislány létemre bevettem. Én csak annyit tudtam hogy szívesen tanulnék angolul, és a módszerleírásuk alapján azt gondoltam hogy ezt az isten is nekem teremtette! Mivel szcientológiáról akkoriban csak annyit tudtam hogy Tom Cruise nevével hoztam összefüggésbe. És hogy vallás. Még akkor sem esett le semmi, mikor a nyelviskola első két hetét egy gyerekeknek szóló képeskönyv forgatásával töltöttem, aminek a címe: Learning how to learn, és mit ad Isten, Hubbard bácsi szerzeménye. És success story-t kellett írni, kötelező jelleggel!!! Jó, műveletlenségemnek köszönhető hogy szívtam, tudom. Az biztos hogy tanulópénz volt, mert ezentúl bármire is adok ki pénzt, kétszer átgondolom hogy ki akar átvágni! A (velem együtt) megfélemlített diákok suttogásából tudtam meg hogy az iskolának köze van a szcientológiához... és akkor a góré, Oberfrank Zoltán nevét bevertem egy keresőbe... na bammeg! És akkor tudtam hogy kész, vége, ezt a horgot csúnyán bekaptam. A szerződés aláírásakor ugyan elolvastam a feltételeket, miszerint az egész tanfolyam összege durván 300 000 Ft és ha azt kifizetem, korlátlanul látogathatom az órákat, ha úgy tetszik reggeltől estig ott ülhetek, nincs óradíj. Ellenben ha felmondom a szerződést, akkor egy óra durván 2000 Ft-tal kerül kiszámlázása és azt az iskola felé téríteni kell. És mivel én félúton abbahagytam mert nem bírtam ezt tovább, fejlődés nulla, megaláztatás ezerrel, így idevágtak nekem még egy 98 ezer valahányszáz forintos három napon belül utalandó felszólítást. Na hála Istennek! Mondtam nekik, hogy kerítsék elő az általam aláírt papírokat amikor ott voltam, akkor én azt összeszámolom és az alapján esetleg fizetek, ha jogos, mert így nem tudom milyen alapon jött ki ez a 98 ezer... Most sumákolnak, hogy azt még össze kell szedni... Hát garantálom, hogy ha nem lesznek meg a papírok, én nem fizetek egy fillért sem! Annyira elegem van! Már akkor tudnom kellett volna hogy gáz amikor kiderült hogy nem akkreditáltak! Itt tartunk most. Jó lenne megúszni a fizetést... és fogalmam sincs mit tegyek. Akkor lennék a legmegelégedettebb ha az egész kócerájt bezárnák hogy mások már ne szívjanak! Persze gondolom olvassák a hasonló fórumokat... úgyhogy vaslogikával kikövetkeztethetik hogy én vagyok az, és már várni fognak, ebben biztos vagyok. Mert csak úgy tudtam kilépni "egyszerűen" hogy azt mondtam hogy nem tudom tovább fizetni. Mert azok a szerencsétlenek, akik elárulták hogy az egész módszer nem tetszik nekik, azokkal külön elbeszélgettek... Tolvaj szemetek!!!
Előzmény: mb3rgyulolo (15884)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.18 15:59:52 © (15864)

Apám, ez full ismerős! A nyelvet is ilyen módszerrel oktatták a drágajó english-success nyelviskolában! Hallott már valaki ezekről? "Demoznom" kellett amit olvasok színes kockákkal meg rajzokkal meg ilyesmi! Meg drillezni, igen! Nem beszélve arról hogy a magyar értelmező kéziszótárat forgattam folyamatosan! Ilyen hülyeségekkel töltöttem az időmet és vártam hogy mikor lehet végre angolul tanulni?! Hol egy belevaló ügyvéd akivel megfingathatom őket??? De nem, nem lehet, hisz ők aláíratták a szerződést, (amit nyomtalanul, de több ponton megszegtek). ők vállat vonnak és jót röhögnek a szerencsétlen embereken akik az ő hozzájárulásukkal leégtek és nem kaptak cserébe semmit! Ilyen nincs komolyan mondom! Az ott dolgozó tanárok minden nap reggeltől estig ott nyomják, én pár hét után besokalltam, ők meg ki tudja mióta élnek így?! Nincs egyáltalán magánéletük! Teljesen fanatikusak, szerintem betegek! Szünetben kimennek dohányozni, ez lehet az egyetlen örömük az életben! Meg az ember magánéletében való vájkálás... Pl. engem egyszer behívtak egy külön elbeszélgetésre, amin el kellett mondani hogy melyik nap mit csinálok, hánykor kelek, mikor fekszem, mert szerintük nem alszom eleget! (Mondták ők, miután arról számoltam be egy óvatlan pillanatban hogy hét órát aludtam!) Hát ki az a szerencsés aki minden nap ki tudja aludni a nyolc óráját?! Ilyen nincs komolyan mondom! Nagyon haragszom rájuk! És sajnos nem tehetek semmit... Ha lenne energiám és nem tudnám hogy szélmalomharc, odamennék az iskola elé és bárkinek aki először szeretné betenni a lábát az órára elmondanám hogy mi folyik ott!
Előzmény: ofika (15863)

Laura666
válasz | megnéz
2006.04.18 15:03:07 © (15862)

Hello mindenki, ezt a rengeteg hozzászólást nem olvastam el, de annyit mondhatok hogy engem kegyetlenül megszopatott ez a mocskos cigány brigád nyelviskola ürügyén! Álmomban se gondoltam volna hogy így át lehet vágni embereket! Legszívesebben mindenkinek szólnék akinek a fejében egy pillanatra is megfordul a szóban forgó nyelviskolához való csatlakozás gondolata, hogy azonnal felejtse el! Mindenkit figyelmeztetni kéne mert ahogy látom sok embert lehet így bepalizni... Köztük engem is ugyebár. De nagyon értik a dolgukat! Nagyon! Tudnék mesélni! Ezt csak azért írtam ide hogy kicsit levezessem az ideget hogy kiszedtek belőlem majdnem 300 ezer forintot a semmiért!

interferencia 2008.04.25. 21:15:28

Pletyi:

Nem vagyok az egyház tagja, és nem is voltam.
Sztem nem is leszek.

Nem tartozom szakadár csoportokhoz sem.

Magányos hívő? :) Hívő vagyok ,de nem magányos.

Alkalmam nyilt az "írások" :)tanulmányozására,kipróbálására és arra jutottam hogy működnek.

A kommentekből (exszci) nekem ugy tűnik,én egy kissé jobban beleástam magam az irányelvekbe,bulletinekbe mint az átlag.( Nincs titkos technikám stb...)Nem írom le hogyan,milyen körülmények közt,mert az könnyebben beazonosíthatóvá tenne.

Egy nevem van,ami alatt most is írok.

Nem esik nehezemre őszíntén válaszolni.

Kezdetektől olvasom a blogot,és érdekes volt számomra hogy olyanok kommentálnak dolgokat akiknek a szcivel való találkozása legtöbbször oca teszt kitöltésében merült ki.

Találkoztak valakivel aki segíteni akart de nem tudta ezt jól csinálni,stb...,és ez elidegenítette.
Aztán a Xenu sztori,és már tudja is ,hogy ez egy szar és őt ugyan nem lehet átverni.

Félreértés ne essen,nem értek eggyet azzal hogy embereket éhbérért dolgoztassanak,milliókba kerüljön a megváltás ,(ha van),stb...
Persze ettöl még lehet helyes meglátásuk.

Te is írnál valamit magadról? Vagy most buktam le hogy OSA-s vagyok,ilyet csak te kérhetsz??? :)

Elnézést Pletyi úr,most nézem önözésbe váltott,én meg itt személyeskedem.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.25. 21:20:24

"egy torténet 2008.04.25. 20:46:05"

Anon örül. Link?

x 2008.04.25. 21:34:35

az indexes vallas vagy maffia forumon keres ra a laura666 ra anafebnek meg megvan az szttk nagy resze kerd el az indexen vannak akik belogtak az egyik szuletesnapi zsurra es felveteleket csinaltak kerd el 10 eve figyelek es varok es most eljott a vadaszideny

Gyula Úr 2008.04.25. 22:45:09

interferencia!

Ismét meg a hülyítés. Figyelj, én kosárlabdázom. Egyedül tanulok, mert a csapatomban csak a játék megy (meló mellett edzünk). Úgy meg lassú a fejlődés.
"Előszedtem" a netet. Találtam izomfejlesztő programot. Megcsináltam, tíz centimétert nőtt a súlypont emelkedésem (így már 80 cm).
Leszedtem dobóedzést, labdavezetést, védekezést, támadást oktató videókat.
Ezeket tanulgatom, a fejlődés látványos.
A szci ugyanez, csak vallásnak hívja magát.
A szciben kommunikációs és ÉRTÉKESÍTÉSI trénninget kapsz, csak ott máshogy nevezik, megfilózofálják..
Értsd meg, hogy a technikákat nem a szci találta ki, összeszedték a világból és egy csomaggá gyúrták.
De mivel ez soha nem alkotott semmilyen egységet, és igazából semmire sem használható, ezért előbb-utóbb az okosabbja belátja, hogy egy nagy zsákutca, nem vezet sehova.

tockos 2008.04.25. 23:07:50

Nabakker laura törétnete után elmentek ti a j* ***** ***** *******ba...
Azt védjétek nagy elánnal agymosott barmok.
És kva finom voltam, ha egy ilyen seggfej csak a családom vagy ismerőseim közelben is venne levegőt, rövid úton elintézném, hogy többet ne legyen kedve ilyet tenni.

Pletyi 2008.04.25. 23:43:14

A magázó mód csak azt kivánta üzenni, hogy nem provokáció a kérdések célja, hanem eligazodás abban, hogy tulajdonképpen mit is akarsz itt nekünk mondani. Ennek ellenére szerintem nem voltak őszinték a válaszok. Minimum az gyanús, hogy egy "hophop" nevű illetővel egy időben bukkantál fel és mint ahogy mondod a régóta tartó blog olvasás után véletlenül pont ma kellett megszólalnod.

"A kommentekből (exszci) nekem ugy tűnik,én egy kissé jobban beleástam magam az irányelvekbe,bulletinekbe mint az átlag.( Nincs titkos technikám stb...)Nem írom le hogyan,milyen körülmények közt,mert az könnyebben beazonosíthatóvá tenne."
Vagy csak jobban látják a valóságot mint te. Bár erre biztos nem gondoltál.

Magamról nem hinném ,hogy beszélnem kéne. Aki nem sik hülye az a kommentjeim alapján levette már, hogy mi az én álláspontom a szci-vel kapcsolatban.

Egyébként nem kell uramozni attól még zavarba jövök. :)

Bibircsók 2008.04.26. 01:09:10

Visszatérve Jennához... :)

Kix elég jól összefoglaltad a pontokat. Nekem még a következők ütötték meg a fülemet:

-Jenna 7 éves (!) volt, amikor az orra elé tolták azt a bizonyos 1 billió évre szóló szerződést

-az a bizonyos e-méter, használták hazugságvizsgálatra, konkrétan olyan kérdéseket tettek föl neki, hogy "El akarod-e hagyni az egyházat?"... stb; sőt, ilyenfajta kikérdezésre bármikor számíthatott

-konkrétan megemlítette, hogy rengeteg ilyen e-méteres kikérdezést kapott akkortájt, amikor a szülei dobbantottak, e-méterezés, aztán vissza dolgozni, megint e-méterezés, aztán megint vissza dolgozni - teljesen kikészült a végére, volt, hogy ki akart menni a teremből, fizikálisan visszatartották és üvöltöztek vele

-az Orgban nem szülhetsz gyereket, vagy kiszállsz, vagy abortusz; ismert olyan lányt, aki már túl volt 4(!) abortuszon - vicces párhuzam, hogy az egyház kategorikusan tagadja, hogy létezne ilyen szabály

-a másik lány, akiről még szó van az interjúban (ha jól értettem, Esther?) azért szállt ki, mert teherbe esett és meg akarta tartani a babát, mire valaki sajnálkozva megkérdezte, hogy "Ó, már nem lehetett elvetetni?"

-Jenna a végén megemlíti, most, hogy ő is és a szülei is kinn vannak, újra jó a kapcsolatuk

Lehetne még mazsolázgatni, de felesleges, a lényeg, gondolom, lejön.
Kinek mi a véleménye ezekről a konkrét esetekről? Hophop, interferencia, valaki?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.04.26. 08:18:52

Nekem ez a Laurás sztori nagyon nem kerek...
Egy napon (pár órán) belül be akar menni ügyvéddel, a pasijával, aztán "vagy ügyvéddel, vagy a pasival, vagy a fórumról valakivel (WTF??)", amit ugye csütörtök délután hatra beszélt meg az iskola vezetőjével. Ehhez képest egy nap kihagyás után csütörtök reggel egy drámai üzenetben benyom valami ködös-misztikus rizsát...

Kerek 2008.04.26. 08:45:56

"Nekem ez a Laurás sztori nagyon nem kerek..."

Ha már így meg lettem nevezve, azért örülök, hogy így érzed:D

bocsánat az offért:)

Bibircsók 2008.04.26. 09:36:40

Jóvanna, nem akartam leharapni senki fejét. :)
Csak annyira ezerfelé szaladtunk, gondoltam, visszatérek a kályhához.
Bocs az kiképző őrmesteri stílusért. ;)

yx 2008.04.26. 10:28:05

A Laurás sztorinak különösen a vége (teteje) tanulságos! Ezek szerint egyezségre jutottak! (Ha befejezi a lejárató fórumozást, elengedik az aprót, amivel tartozik -gondolom. És befejezte, mert neki nem apró volt. Amíg lehet az egyes emberekkel ilyen egyezségre jutni, nehéz lesz az objektív tényfeltárás az egyház és csatlósai ügyében.) Főleg azért kár, mert vszínűleg csak rádijesztősen volt megfogalmazva a szerződésük, de nem mentek volna bíróságra vele, mert kiderül, hogy jogtalanságok vannak belefoglalva és érvényteleníti a bíróság! Ha nem így lenne, pillanatok alatt előkerült volna a nyilvántartásból a "letanult" órák száma.
A főtémához röviden: Ideje lenne újra egésszé válnia a Miscavige-családnak! :D

interferencia 2008.04.26. 12:02:31

Pletyi,gyula ur,ki vagytok ti it??

Ti vagytok akik megmondják más kommentelőknek,hogy Legok-e vagy sem??

Ti vagytok azok akik eldöntik ki mond igazat és ki nem??

Honnan e kiváltságok nektek??

Furcsa hogy Hophop-al együtt bukkantam fel??

Ember ti nagyon készen vagytok (ha nem egy személy vagy más mailrol), vagy OSAs.

A halott ügynök trükk ugye??

interferencia 2008.04.26. 12:09:33

Gyula ur:

Te megcsináltad az ÉRTÉKESÍTÉSI kommunikációs tréninget??

Vagy csak a volt sógorod szomszédjának az bátya ismert valakit aki beszélt olyannal aki igen??

Nem kell a ferdítés, mismásolás elég egy igen vagy nem.

Gyula Úr 2008.04.26. 12:31:09

Te leugrottál már toronyházról? Igen vagy nem? Nem kell a mismásolás.... Ha nem, honnan tudod, hogy halálos? :DDD

Kezdünk óvódai színvonalra kerülni.

Te egy szci vagy, kár takargatnod, mindenki tudja!

Bibircsók 2008.04.26. 12:36:17

Gyula Úr, ezen basszus mekkorát röhögtem. :)))

sz.csabiii 2008.04.26. 12:47:56

interferencia

Én megcsináltam, kétszer is. Semmivel nem jutottam előbbre, sőt a feltett kérdésekre sem kaptam választ. Úgy tűnt, mint ha hülye lennék. Pedig pont a kereskedelemben nem lehet mindent általánosíani. Igaz, akkor még nem tudtam, hogy szci az előadó, szci a cég.

Big-B 2008.04.26. 14:26:19

A DC-8-asokkal ideröpített sokmillió lénnyel az a baj, hogy ez a típus legelőször 1958, május 30-án repült először, és nem 75millió éve. Máskülönben nem az űrre tervezték, így űrrepülésre ez a konstrukció nem felel meg, még ha LRH úgy gondolta. És ha már többmillió lényt kell szállítani, miért nem B747, vagy Airbus 380?

csipinymous 2008.04.26. 15:08:56

Big-B!
Hat, nem latod a lenyeget? :-))))
Akkoriban ezek a gepek lenyugoztek az embereket. A nagy technika! Hu, waze DC-8-t lattam!!!
Hubbardibacsi is ennyire egyszeru leny volt. O, az a tipus aki egy fegyvert latva, bepisil. Na, nem felelmeben, ha nem oromeben.
Itt van peldaul atomkruiz esete. Ki, raketat akar epittetni a szcientologiai egyhaz tamogatasaval, hogy a galaxist is megtiszcsicsak a gonosz thetanoktol (jo urugy a penz bezsebelesere, mint eszak korea az elmult evekben). Meg hat, Xenu mester is ebredezik a barlangjaban. S, ha kiszabadul? Reszkessss szcientologiai egyhaz!
Viszont, ha Magyarorszag es a vilag tiszta lesz vegre, te is szamithatsz a deportaciora, mint ahogy en is.
De, szotyolat mar elore lestoppolom, mert ultetvenyezni szeretnem (szigeten)!
Mi wogok, mar csak ilyenek vagyunk. ;-DD

Irany a wogok szigete!

csipinymous 2008.04.26. 15:22:30

Kedves Interferencialis parabolikus kobgyuru!
Nagyon aranyos vagy! Hip-hip-hurra 3x!
Nem furi, hogy mindenkit megmosolygatat az a demagogia ami mogul kormolgetsz!
Lejart lemez! Nem te tehetsz rola, ha nem az egyhazad technikaja.
Hubbardibacsi vegtermeke lettel. :-)))
Nem akarlak bantani, engem csak az egyhazad zavar.
Tudod, ez olyan mint amikor minden szcientologusnak van legalabb egy olyan csalad tagja, vagy ismerose akit a pszichiaterek tonkretettek. S, csak az egyhaz volt kepes renberakni. Na, most vagy minden masodik ember szociopata, pszichopata, vagy ti linkeltek meg magatoknak is.
Persze a debilisek, es inbecilisek, no meg az idiotak, vesszenek! Mert nincs meg a 2 tonus. Meg, hat penzuk sincs.
Ha, majd felebredsz.....!
Inkabb irj egy par sort akkor, es majd folytatom.
Akkor majd jol jon a segitseg. :-)))

sertésmájkrém 2008.04.26. 16:12:15

nade Big-B Úr, próbáltad már? Lehet hogy átverés az egész és lehet vele űrrepülni... Téged csúnyán átvernek az SP-k.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.26. 16:21:06

Elkezdtem sírva röhögni. Köszönöm uraim a minőségi szórakoztatást.

8/10

davidpeter 2008.04.26. 18:58:56

Én tényleg nem értem, miért kell szívózni Interrel. Szerintem kúltúrált módon, abszolút reálisan beszélt ferdítés nélkül. Gyula úr: a válaszod a kommunikációs tréningre, na az volt a dolgok elkenése. Ok, hogy a szci veszélyes népség, de ne essünk már abba a hibáb, hogy olyanok vagyunk, mint ők, csak más ügy zászlaja alatt. Az semmivel sem jobb, mint Xenu és a repülői.
Apropó, reülők: az viszont tényleg egyértelműen bizonyítható, hogy azzal a géptípussal nem lehet űrben kalandozni. Csak mert volt korábban ilyesmikről szó...

mindgap 2008.04.26. 19:59:37

múltkor nem volt időm csak az egyik részre, most gondoltam belekukkantok a másikba erre: we're sorry this video is no longer available..

nahát nahát. miért is nem lepődtem meg

komper 2008.04.26. 22:50:27

Pletyi: " OK , ne higgy, de amig nem tudod bizonyitani az ellenkezőjét se állits mást."

Nem tudjuk bebizonyitani hogy nincs isten, tehat van?
Ez pont olyan mint: nem tudjuk bebizonyitani hogy a T-Rex kihalt, tehat nem halt ki. Nem tudjuk bebizonyitani hogy nincs unikornis, tehat van.

Gyula Úr 2008.04.26. 23:04:32

davidpeter!

Inter az egyháztól tanult technikát próbálgatta rajtam, csak nem vette észre, hogy mi itt ezt már ismerjük és kezeljük saját tech-el :)
A másik meg az, hogy a szcik minden élethelyzetet begyakorolnak, mindenre betanulják a sablonválaszokat, sablonhelyzeteket.
Tanulnak egy értékesítési és kommunikációs technikát, hogy védjék meg magukat. Ezen kívül csak hülyítik őket orrba-szájba.

Pletyi 2008.04.27. 01:16:07

Gyula úr most olvasom, hogy mi tulajdonképpen egyek vagyunk. Mond már meg nekem, hétfőn mit veszünk fel tárgyaláshoz mert a cuccaink nem jöttek vissza a tisztitóból ? :)
Eléggé gyenge idegzetű ez az interferencia. De ezt mi már észre vettük.

Egy kicsit a témához : Senki sem vette észre azt milyen aranyos ez a Jenna nevű csajszi ? Annak ellenére, hogy min kellett keresztül mennie egész jó állapotban van. Gondolom csak azért nem likvidálták ,mert a nagybácsi megszánta. Hajrá Jen !


komper - be tudjuk bizonyitani hogy a T-Rex kihalt meg azt is, hogy nincs unikornis. Gyenge példa volt. Az atomot be tudod te mint ember mindenféle speciális eszköz nélkül bizonyitani ? Csak a saját érzékeidre támaszkodva ? Esetleg a sötét anyagot ? Pedig állitólag az univerzum nagy részét az tölti ki. Ja, hogy azt tudósok mondták ? Miért hiszel nekik ? Mit adtak a kezedbe amivel ezt bizonyitják ? Ha már tudomány ,miért volt a legnagyobb fizikusok 95%-a mélyen vallásos ? Akik az anyag és a szubatomi hatásokat messze jobban ismerték mint mi. Vannak emberek akik meg a jövőbe látnak. Erre sincs magyarázat. Van aki ebben sem hisz, van aki meg ennek köszönhetően még ma is él.

Isten létének bizonyitását meg most itt nem részletezem. Mint ahogy már emlitettem nem megyek bele hitvitába más blogján. Ebben a témában ez volt az utolsó reakció. Mond te is szci vagy ?
Xenu hogy van ?

komper 2008.04.27. 11:27:28

"komper - be tudjuk bizonyitani hogy a T-Rex kihalt meg azt is, hogy nincs unikornis."

Hogyan?

"Gyenge példa volt. Az atomot be tudod te mint ember mindenféle speciális eszköz nélkül bizonyitani ? Csak a saját érzékeidre támaszkodva ? Esetleg a sötét anyagot ? Pedig állitólag az univerzum nagy részét az tölti ki. Ja, hogy azt tudósok mondták ? Miért hiszel nekik ? "

egyreszt, a sotet anyag az hipotezis, nem pedig bizonyitott teny. Masreszt, nem azert hiszem, mert azt mondtak a tudosok, hanem mert meghallgattam hogy mi alapjan gondoljak ok, hogy sotet anyagnak leteznie kell.

"Mit adtak a kezedbe amivel ezt bizonyitják ?"

Kiserleti eredmenyeket.

"Ha már tudomány ,miért volt a legnagyobb fizikusok 95%-a mélyen vallásos ? "

Ezt honnan veszed? Az 5% sokkal kozelebb lehet a valosaghoz. Es aki vallasos is, az is jol tudja (tudta mig elt), hogy a vallast nem keverheti a fizikaval, tobbek kozott azert, mert mindenki kirohogne.

"Akik az anyag és a szubatomi hatásokat messze jobban ismerték mint mi. Vannak emberek akik meg a jövőbe látnak. Erre sincs magyarázat. Van aki ebben sem hisz, van aki meg ennek köszönhetően még ma is él."

Nincsenek emberek, akik bizonyitottan tudnak jovobe latni. Rahibazasrol lehet szo. Miert nem olvassuk az ujsagban a kovetkezo szalagcimet: "A josno ismet nyert a lotton"?

"Isten létének bizonyitását meg most itt nem részletezem."

a) Isten letet nem lehet bizonyitani.
b) Isten nem letet nem lehet bizonyitani.

A b) alapjan a fenti postodban lehurrogtal valakit, hogy marpedig isten letezik. Pedig az a) is igaz.

Pletyi 2008.04.27. 13:34:07

Sorban :

6,7 milliárd ember a földnek minden lakható részén. Valaki csak belefutott volna már egy T-Rexbe. Főleg, hogy a földtani kor mikor élt erősen szub-tropikus volt, tehát nem éppen Szibéria lakatlan részein fordulhatna ma elő.

Te kaptál kézzel fogható kisérleti eredményeket ? Ha úgy gondolod tárd elénk őket.

Nem tudom Einsteinről mi a véleményed, neki Istennel kapcsolatban nagyon sok értekezése volt. Nemkülömben a magyar Nobel dijasoknak.

Nem a bulvár médiában bemutatott "jósokra" gondoltam. Akinek valóban van ilyen képessége az nem forditja azt a maga hasznára. Messze több embernek (szerintem neked is) van olyan intuiciós képessége ami néha működésbe lép és segit bizonyos szituációkban. Erre szokták mondani, hogy megérzés. Egy szimplán hús és vér lény, miként képes érzékelni a tér-idő eseményeit és változásait ? Előfordulhat, hogy van lelke és ez az egész itt körülöttünk messze több mint amit mi érzékelünk és felfogunk belőle ?

Ha nem hiszel az a te dolgod. Az a hit ami rábeszélésen alapszik nem ér semmit. Csak az a hit képes megállni amit az ember megél.

Téma részemról lezárva, Reformer még kidob engem innét. :)

picinke 2008.04.27. 13:53:23

Egy valamiről megfeletkezdtetek, őseink vérüket adták érte ne gyalázzuk meg őket azzal hogy semmibe vesszük. Már mondta egyikőtök, de úgylátszik nem kelltett nagy visszhangot:
-Az egyén hite a nyugati világban szent és sérthetetlen még akkor is ha egy rossz szkifi az alapja, teljesen szabad és kikezdthetetlen. Nem kell bizonyítani, és akár percenként váltogathatja. (A hit önmagábna nem veszélyes)

A vallás és hit nem ugyan az! Különválasztható...
És aki önómagában hisz az nem magát isteníti... pl : budhisták.

Szégyelje magát az aki a keresztes hadjárattal példálózik hogy elfedje vele saját(vagy egyháza) bűneit!!! (ha félre értettem bocsánat)

Az első videót megnéztem de mivel gyér az angoltudásom és nem értettem, a másikat inkább elhalasztom :-) köszönöm a figyelmeteket

komper 2008.04.27. 14:05:44

"6,7 milliárd ember a földnek minden lakható részén. Valaki csak belefutott volna már egy T-Rexbe."

Akkor nezd ezt az ervelest: 6.7 milliard ember el a foldon. Ha tenyleg lenne isten, valaki csak belefutott volna mar.
Miert er ez az erveles a t-rex-re, de nem az istenre?

"Te kaptál kézzel fogható kisérleti eredményeket ?"

igen, te is kaphatsz, ha van ra idod, es eleg akaraterod hogy megertsd. Ha van ennel konkretabb kerdesed szivesen valaszolok, de nem akarnam egy blog kommentjeben az egesz kozmologiat/atomfizikat elmagyarazni.

Einstein nem volt vallasos. Itt van ket idezet tole (remelem tudsz angolul):

"My position concerning God is that of an agnostic. I am convinced that a vivid consciousness of the primary importance of moral principles for the betterment and ennoblement of life does not need the idea of a law-giver, especially a law-giver who works on the basis of reward and punishment."

"I have repeatedly said that in my opinion the idea of a personal God is a childlike one. You may call me an agnostic, but I do not share the crusading spirit of the professional atheist whose fervor is mostly due to a painful act of liberation from the fetters of religious indoctrination received in youth,"

Annak most nem nyomozok utana hogy a magyar Nobel dijasokkal mi a helyzet, de gondolom ott is hasonlo. Nyilvan van egy ket kivetel, en is tudok egy hires fizikusrol, aki melyen hisz allah-ban.

"Akinek valóban van ilyen képessége az nem forditja azt a maga hasznára."

Je', hat ez pont olyan, mint az OT-k falon atmeno kepessege, amit persze senkinek nem mutatnak meg.

Hat te hiszel az a te dolgod. Csak arra szerettem volna ramutatni, hogy a hited ugy mukodik hogy van ket allitas:
a) Van isten
b) Nincs isten
te pedig minden egyszeruen eldontod hogy a) igaz, anelkul hogy erre barmilyen okod lenne. Egeszsegedre.

Tema reszemrol nincs lezarva, majd ha Reformer tenyleg felemeli a szavat ez ellen, akkor. :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.04.27. 15:31:03

Hú, de emelkedett vita...
Mielőtt nagyon elfajul, bebizonyítaná valaki a felek közül, hogy ő létezik? :)

Pletyi 2008.04.27. 19:40:47

"Ha tenyleg lenne isten, valaki csak belefutott volna mar." (Nagy I-vel az Isten a magyar nyelvtan szabályai szerint.)
A Föld lakosságának több mint 90%-a hisz Istenben valamilyen formában. Ez még nem bizonyit semmit. Mégis több millión állitják, hogy az életükben történt több olyan esemény is ami nemcsak nekik, de mások számára is megmagyarázhatatlan. Ezen belül van pár tiz ezer ember akik a klnikai halál állapotából jöttek vissza és a klasszikus fény meg alagút mellett állitják, hogy "belefutottak" odaát Istenbe. Elbeszéléseik számos ponton eltérnek, de más pontokban meglepően azonosak. Beszélsz angolul, az Internet tele van ilyen témájú feljegyzésekkel.

"Einstein nem volt vallasos." Zsidóként elég nehéz lehetett neki. Az életéről készült dokumentumfilben ehhez képest elég sokat értekezik az Isten megértéséről. Az általad beillesztett szöveg sem arról szól, hogy ő nem hisz , hanem arról, hogy az Istenről alkotott gyermeteg elképzelésekben nem hisz.

Arról meg, hogy az én hitem milyen tényeken alapszik meg fingod sincs. Na, meg közöd sem...

Mond te szci vagy ? A múltkor erre nem válaszoltál.

Egy nap majd (remélem elég sokára) eljön a te életedben is a pillanat amit egyikünk sem kerülhet el. Akkor majd megtudod, hogy van-e Isten.

Vitatkozz tovább magaddal, nekem ez igy meddő.

komper 2008.04.27. 22:52:37

"A Föld lakosságának több mint 90%-a hisz Istenben valamilyen formában. Ez még nem bizonyit semmit. "

Valoban nem.

"Beszélsz angolul, az Internet tele van ilyen témájú feljegyzésekkel."

Ez sem bizonyit semmit. Vedd eszre hogy kettos mercevel mersz. Ha barki arrol kezd neked beszelni, hogy unikornist latott, akkor kineveted (teljesen joggal) Viszont ha ugyanabban a tortenetben az unikornist kicsereli istenre, akkor egyutt orulsz vele hogy jajdejo, van isten.

Einsteinrol: igen, O a termeszettorvenyekben velte felfedezni istent.

"Mond te szci vagy ? A múltkor erre nem válaszoltál."

Ez miert erdekes ha egy szcitol fuggetlen temarol beszelgetunk?

"Vitatkozz tovább magaddal, nekem ez igy meddő."

Vicces hogy minden postod vegere odairod hogy ez az utolso, aztan megis valaszolsz. :)

Pletyi 2008.04.28. 00:04:43

"Vedd eszre hogy kettos mercevel mersz." Te hülye vagy...erre nincs más jelző.

"Ez miert erdekes ha egy szcitol fuggetlen temarol beszelgetunk?"
Csak, hogy egy szci-vel (Xenu,thetánok..stb) vitázok-e Istenről. Ezek szerint igen. Ha nemet mondtál volna megtagadtad volna magadat, de igent sem mondtál ami azt jelenti, hogy azért csak szégyenled. Mondjuk ezt megértem. Egy szci-nek Isten magyarázni, olyan mint villával homokot rakni.

"Einsteinrol: igen, O a termeszettorvenyekben velte felfedezni istent." Szerinted.

"Vicces hogy minden postod vegere odairod hogy ez az utolso, aztan megis valaszolsz."
Mifelénk szokás válaszolni, ha kérdeztek. Vagy csak provokálsz ? Szci-ktől ez nem meglepő. A teljesitményed meg egyre romlik. Jobb kommentet vártam tőled. Vigyázz mert ennek auditálás lesz a vége !

Most mondja meg nekem valaki miért pont én kapom mindig a leghibbantabb szci-ket ?

komper 2008.04.28. 01:01:38

"Te hülye vagy...erre nincs más jelző."

Feladod? Mas erved mar nincs?

""Einsteinrol: igen, O a termeszettorvenyekben velte felfedezni istent." Szerinted. "

Es itt?

"Egy szci-nek Isten magyarázni, olyan mint villával homokot rakni. "

Egyebkent nem vagyok szci. Direkt nem irtam meg az elobb. hihi. :))

"Mifelénk szokás válaszolni, ha kérdeztek. Vagy csak provokálsz ?"

Akkor mit jelent az allitasod? Nem irok tobbet, hacsak nem kerdezel valamit? Hat ez magatol ertetodo, amit mondani akarsz, azt mindig az adott kommentben leirod, nem?

Szamomra ezzel vege, kiveve ha valaszolsz, mert akkor en is. :))

harmatOSA 2008.04.28. 08:26:47

"A nagybetűs Isten szó (gyakran névelővel: „az Isten”) az egyistenhívő vallások legfőbb lényét jelöli, mint amilyen a judaizmusnak a Tórában és a Talmudban, a kereszténységnek a Bibliában és az iszlámnak a Koránban megfogalmazott Istene. Gyakran Úrként, Atyaként is megjelenik (a rasztafáriknál Jah).
Kisbetűvel használva az isten szó köznévként jelzi a vallások teremteni képes lényeit, mint amilyenek például az egyiptomi, a görög vagy a római vallás istenei. Az emberiség feltárt és összegyűjtött istenei igen változatosak és nagyon nagy az öszszámuk. Több álláspont és becslés szerint ez legalább tízezer feletti. Az emberek által már nem gyakorolt vallások isteneit mitológiai alakoknak is szoktuk nevezni."
Einstein és Isten
www.jesenius.hu/files/einstein.pdf
"Természetesen hazugság az, amit vallásos meggyőződésemről egyesek írnak, s ezt a hazugságot újra meg újra megismétlik. Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes.
[...]
Nem hiszek az egyén halhatatlanságában, az etikát pedig kizárólagosan emberi ügynek tekintem, mely mögött nem áll semmiféle természetfeletti hatalom vagy tekintély."
Az utóbbi idézetek forrása: Helen Dukas és Banesh Hoffmann (szerk.): Albert Einstein: The Human Side (Princeton University Press).

Az isten létezéséről szóló vitához pedig annyit:)nem oylan rég mondta egy lelkész barátom:-Nem kell annyit filozofálgatni létezik vagy sem, imádkozzon aki tudni akarja és megtapasztalja....

Bibircsók 2008.04.28. 08:42:30

Pletyi: csak magadat idegesíted. Állj föl a homokozóból, porold le a gatyád, aztán hagyd ott. Visszavágni csak a visszavágás kedvéért nem érdemes.

Prester John 2008.04.28. 08:58:52

Mi volna, ha nem offolnátok szét a topicot? Legalább szci témában irkálnátok, ha már a Jenna, vagy a Laura ügyhöz nincs további hozzászólásotok. Már persze csak akkor, ha nem kifejezetten a szétoffoloás a cél, akkor bocsánat.

Pletyi 2008.04.28. 11:23:16

"Egyebkent nem vagyok szci. Direkt nem irtam meg az elobb. hihi"
Szóval mégis megtagadod magadat ?

2008.04.28. 01:01:38
Nem vagy te egy kicsit megszállott ? Hétfőn hajnalig fentmaradni csakhogy válaszolhass nekem.

"Szamomra ezzel vege, kiveve ha valaszolsz, mert akkor en is." Számomra is, de mint ahogy irod te úgysem birod megállni, hogy ne válaszolj. Ezért szeretnek a kollégák. Jót meccseltünk, kár az öngólodért.


Bibircsók, Prester, mindenek előtt Reformer és a többi nem szci. Elnézést az offokért csak kiváncsi voltam, hogy ki az, mi az aki minden nélkül nekem jött azzal a céllal, hogy hiteltelenné tegyen ezen a blogon. ( Csak nem a szci-kre jellemző tech ? ) Mostmár mindenki látja. Csak nyulat ugrasztottam. Sikerült ! :)))

U.I.: Figyeljétek a reakcióját.

komper 2008.04.28. 12:02:04

Na jo, meg egy utolsot offolok:

Gratulalok, sikeresen eltereltel egy ertelmesnek indulo beszelgetest a szemelyeskedes iranyaba. Ha valasztani kellene, szerintem a te hozzaallasod sokkal inkabb szcihez melto, mint az enyem.

"Szóval mégis megtagadod magadat ?"

Nezd meg az elnyomos posztnal a masodik kommentet (meg regebben is irkaltam)
(es aztan onalloan dontsd el ki lott ongolt. :)) )

2008.04.28. 11:23:16
Nem vagy te egy kicsit megszallott? hajnali 11-kor felkelni csak hogy valaszolhass nekem? :))

Azert valaszoltam a kommentedre, mert szerintem egy vakhitu kereszteny ugyanolyan rossz mint valaki aki thetanokban es xenuban hisz (na jo, igaz a szci sokkal rosszabb, de ez sajnos nem menti fel a keresztenyt)

Ahelyett hogy a kerdesekre valaszoltal volna, elkezdtel ossze-vissza kapkodni (lehulyezes), jobb hijjan mar oda menekultel hogy szcinek nevezz. Ha legkozelebb vitazol valakivel (aki lehet hogy tenyleg szci lesz) probalj jobban helytallni. (hozzatartozik meg a tortenethez, hogy mikor lattam hogy szcinek tartasz, akkor belembujt a kisordog (vagy xenu), es hagytam hogy bemenj a csobe. Bocs. :))

Nadi 2008.04.29. 18:59:49

komper, Pletyi
esküszöm ti hüjék (igen j-vel!) vagytok.
süti beállítások módosítása