Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Tárgy: Megjelenés országos médiában!!

2008. április 15. - Reformer

A következő emailt kapta az egyik ismerősöm a CCHR-tól (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, a pszichiátriai visszaélések ellen harcoló, a Szcientológia Egyház által irányított szervezet:



Kedves Barátunk!


A CCHR egyik fontos feladata, hogy a nagyközönséget, a társadalmat folyamatosan tájékoztassa, milyen visszaélések történnek a pszichiátria területén.

Ezzel kapcsolatban az utóbbi időben sem voltunk restek. 

A CCHR cikke, amely az antidepresszánsok veszélyes mellékhatásairól számol be, megjelent a közismert „Fedél nélkül” című lap hasábjain is, amelyet csatolva olvashatsz.

























Így jut el a CCHR üzenete folyamatosan az ország minden szegletébe!

Üdvözlettel:

a CCHR munkatársai

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr47427190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kössabetonba 2008.04.15. 21:27:35

Pécsen egy csomó helyijáratos buszon már évek óta ki van rakva a CCHR matricája, csak úgy lazán, az "utazási feltételek" mellé. Nem úgy néz ki mintha kalóz akció lenne, valszeg a PKRT (a helyi BKV) is jóváhagyta, máskülönben már rég leszedték volna őket.

Mondjuk itt elég aktív a helyi org, pár arcot már ismerek látásból, így időben ki tudok térni előlük...

r. 2008.04.15. 23:06:31

országos média, ejha.... kell is a hely a bolgyószintű üzenetnek.

eerdeklodoo 2008.04.16. 09:27:53

Engem az képeszt el, hogy egy magát Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért szervezetnek nevező izé küldetése harc a pszichológia ellen. Még ha valahogyan a hajléktalanokért/rászorulókért/szegényekért menne a szövegelés, lehet figyelnének is rájuk, na de hogy a a cihológusok b@szogatásával ki is merül az emberjobbító szerepük? el is venném tőlük az elnevezésüket.

ThufirHawat 2008.04.16. 10:42:50

Azért a Fedél nélkül nem tartozik a legszínvonalasabb újságok közé. Én pl. gyakran kifizetem, de sosem kérem el.

scibug 2008.04.17. 01:07:29

Kedves Eerdeklodoo,

csak a történeti hűség kedvéért: a pszichiátria ellen harcolnak. A pszichiátria a pszichológiával ellentétben kemikáliákat használ (valóban hasztalanul), míg a pszichológia lényegében csak beszélget. :)

Tudtommal a pszichológusokat nem b@szogatják.

Bibircsók 2008.04.17. 07:47:22

scibug: nem hasztalanul hasnználják a kemikáliákat, érdemes elolvasni Judit Sills: Szállj le a döglött lóról! c. könyvének bevezetőjét, ahol érzékletesen leírja, pszichológusként mit gondol a gyógyszerekről, aztán arról, hogy egy nyűglődő páciensét hogy rántotta ki a gödörből a Prozac.

Persze, lehet mondani, hogy ez csak egy példa, de az a nő bizonyára nagyon hálás, hogy ki tudott jönni a gödörből.

Semmi baj a gyógyszerekkel, csak ésszel-mértékkel kell őket használni, mint mindent.

eerdeklodoo 2008.04.17. 10:42:38

scibug: én tudom a különbséget a pszichiátria és a pszichológia között. Viszont a blogokra tévedő mezei szcientológusok összemossák a kettőt, szerintük mindkettő ugyanannyira káros.
süti beállítások módosítása