Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A Tom Cruise-sztori III. rész

2008. február 20. - Reformer

(folytatás)

Ebből az lett, hogy Tom egy spanyol csajjal kezdett el járni, akit akkor szedett fel, amikor Dave-vel elmentek megnyitni az ottani új szervezetet. Ezt rendkívüli mértékben titkolták, de jót is tették, mert az egyház lenyomozta a nőt, és kiderült, hogy nem tiszta a múltja - egy kis lány lánnyal akció, egy kis szoftp*rn* - amik rögtön előkerülnének, amikor szcientológusként és Tom Cruise új barátnőjeként megjelenne a világ előtt. Már repült is!

Nos, Tomnak kellett egy barátnő, és ketten Dave-vel nem jutottak semmi eredményre ezen a téren - tehát eljött az idő egy szakértő bevonására. Greg Wilhere kapta a feladatot. Már egyszer összejött neki, de most jobban kell majd figyelnie arra, hogy a lányt teljesen lenyomozza.

Egyetértettek abban, hogy egy csinibaba szcientológust kell találni, akinek van célja a szcientológiával, etikus, stb. stb. A Nemzetközi Hírességek Központjában (az egyház hírességekkel foglalkozó szervezete) behívták próbajátékra és meghallgatásra az összes létező szcientológus színésznőt. A "próba" névleg egy Tom Cruise-filmben való lehetséges szereplésre történt, és jónéhány személyes jellegű kérdést is feltettek, valamint azt is, hogy mit gondolnak Tomról, a szcientológiáról stb.

Ezeket videóra vették és elküldték Dave-nek minden nap. Hetekig ez ment, míg végül kiderült, hogy a szcientológiában belül nincs olyan, aki elég jó lenne Tomnak. Hát, ezt a halat a külső tóból kellett kifogni.

Beindult a "B"-terv: kit szeretnél barátnőnek? Ezt a kérdést tette fel neki Dave. Ha bárki lehetne, ki lenne az? Majd szcientológust csinálunk belőle!

Nos Tom Cruise egyvalakit mindenkinél jobban akart - Jennifer Garnert.

"Hogyan jutunk be Jenniferhez? Ismeri valaki? Az ötlet jó - ki ismeri Jennifert az ismerőseink közül? JJ Abrams!! Együtt csinálják az Alias show-t. Bízzunk rá valami projectet! Kár, hogy már van rendezőnk a következő Mission Impossible részre, a francba is! Bár tudjátok mit - rúgjuk ki a mostani rendezőt, hozzuk be a projectbe JJ-t. Amint itt van, behozzuk Jennifert is és ennyi - megvan a csaj!"

JJ Abrams nekünk dolgozik, Tom pedig megtudja tőle, hogy Jennifer Garner imádja a tigriseket. Tom ebből arra következtet, hogy így kell becserkészni. Vesz neki egy tigrist. Nem tigrisprémet, nem egy plüsstigrist, egy istenverte valódi élő TIGRIS-t, ketrecben.

Jennifer annyira besokall, hogy azt gondolja, hogy Tom megőrült. Úgy tűnik, hogy a tigris nem volt túl jó ötlet.
 
Ki a következő a listán? Scarlett Johansson! A sztorit már ismerjük - egy találka a Nemzetközi Hírességek Központjában és már le is húztuk a listáról.

OK, Greg Wilhere pedig Los Angeles és New York között ingázik, színésznőket interjúztam és megpróbál valakit felhajtani Tomnak. Katie Holmes valahogy felkerül egy ilyen listára, és innentől már ismerjük a sztorit.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr80363463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pletyi 2008.02.20. 23:33:36

Á, pont a legizgalmasssab résznél lett vége. Mit csináltak azzal a Holmsz csajszival, hogy ilyen szófogadó jó kislány lett ? Drogozzák ? Miért lett hirtelen ilyan állat szerelmes a Cruisba ? Mi lehet vele a céljuk ?

mark renton 2008.02.21. 12:59:07

Én is kapok egy bedrogozott jó csajt, ha beállok a szektába?

Grege 2008.02.21. 14:25:16

"Én is kapok egy bedrogozott jó csajt, ha beállok a szektába?"

Nem, belőled csinálnak egy begrogozott csajt, nem tudom, hogy mennyire jót, de kicsire nem adunk :D

sertésmájkrém 2008.02.21. 15:00:14

mark, megér ennyi lóvét, időt meg hülyeséget neked? :)

CaS 2008.02.23. 00:26:02

A "spanyol csaj" Penélope Cruz lenne? Emlékeim szerint Kidman után vele járt, egyáltalán nem "rendkívüli mértékben" titkoltan, és nem is rövid ideig. A többi helyen is furcsa a sztori, de ez a rész nagyon nem stimmel.

Reformer 2008.02.23. 08:56:31

a spanyol csaj nem Penelope Cruz volt, hanem egy helyi szcientológus
süti beállítások módosítása