Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

László is elrepült Los Angelesbe

2016. április 01. - Reformer

 

Ha valaki el akarja pazarolni a pénzét és ifjúkorának legszebb éveit valami totálisan értelmetlen dologra, amely még csak nem is szórakoztató, akkor a szcientológiánál keresve sem találhat erre alkalmasabb módszert.

A szcientológiában egy valami biztosan működik, az pedig az érzelmi befolyásolás és a manipuláció "technológiája".

Egy egy pár napos hír:

idealis.jpgAz is mostanában történt, hogy egyik honfitársunk a 2753-ik szcientológus, aki megcsinálta a 2500 USD-be kerülő "Okozóság-újjáélesztő" eljárást (Cause Resurgence Rundown), amely lényegében abból áll, hogy egy hatalmas félhomályos teremben kell nagy ívben körbe-körbe futni és közben a terem közepén álló fénylő póznát nézni.

(Mondjuk az is érdekes, hogy 2013 novemberében jelent meg ez az auditálás és az állítólagos "20 millió" szcientológusból mindössze ennyien csinálták meg...)

2753.jpg

sajdik.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr798552556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moria 2016.04.02. 09:44:20

Reformer, csak kivancsisagbol: az ilyenek hogyan lépnek be az Allamokba? ESTA-val? Vagy az "egyhaz" intez nekik vizumot? Milyen hosszú egy ilyen kepzes?

Reformer 2016.04.02. 09:59:30

@Moria: R1 vallási dolgozói vízummal vagy sima turistavízummal

Tigris49 2016.04.02. 12:05:38

@Moria: Általában ESTA vízummal mennek, de megmondják, hogy mit kell mondani a belépésnél. Pl. Vallási képzésre jöttek . Ha R1 vallási dolgozói vízummal mennek, kapnak egy paksamétát, amit el kell vinni a követségre, de kioktatják őket, hogy pontosan mit kell mondani. Persze a vízumot neked kell fizetni :) :) :)
süti beállítások módosítása