Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egyházi főméltóságból erőemelő és vitamin-reklámarc

2016. február 12. - Reformer

Épp a postaládát ürítettem ma, amikor az egyik szcientológus vitaminbolt-hálózat prospektusa akadt a kezembe. Egyszer vettem még szcientológus koromban (kb. 10 évvel ezelőtt!) náluk egy doboz vitamint, azóta is rendületlenül küldik az újságjaikat. Nincs olyan, hogy elveszett ügyfél - gondolhatják Hubbard írásait olvasgatva.

Az egyik oldalon ismerős arc mosolygott vissza, aki az egyházban oly gyakori sikerjelentést írt, csak most éppen nem az auditálásról vagy a tanfolyamokról, hanem a vitaminszedésről.

Egykori főnököm volt az, a magyarországi szcientológia sokáig mindenható ura, (az azóta megszűnt) "Országos Tanács és Lelkészség" fedőnevű "Műveleti és szállítási összekötő iroda*" parancsnoka, aki nélkül szerintem közel sem tartana ott a magyarországi szcientológia, ahová eljutott. Aki olvasta  a könyvemet, annak már lehet egy képe róla. Most itt van egy plusz illusztráció is, a "Tovább" gombra kattintás után.

fm.jpg

 

Lábjegyzet:

*Operations and Transport Liaision, röviden OTL, és az angol röviditéshez kellett egy magyar teljes formát találni, ami ráadásul egyházias is, így lett a hivatalos magyar neve Országos Tanács és Lelkészség.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr718384746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása