Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Celebhíradó: szcientológus Horányi Juli, a Dal egyik versenyzője

2016. február 04. - Reformer

... méghozzá a komolyabbik típusból, mert a szcientológus barátainak írt, szavazásra buzdító Facebook-bejegyzése tele van a pénz vallásának szakkifejezéseivel.

"Etikusabb" és "magasabb tónusú" zenei alkotással kívánja elvinni a "théta hírét" az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Azért az vicces lenne, ha a "tónusszint" lenne a zenei értékmérő, mert például ezen a szűrőn a Gyöngyhajú lány, Ha volna két életem, az Elmegyek, vagy akár a Most múlik pontosan, az Apuveddmeg és a Belehalok sem menne át, de a Táncolj még, a No roxa áj, a Túl szexi lány, a Százszor ölelj még és a Mesterhármas igen.

julisz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr228358946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.02.08. 11:31:35

Írták, hogy olyan volt a műsorban, mintha egy szekta átmosta volna az agyát és tényleg.

norbert79 2016.02.09. 10:12:41

subba.blog.hu/2016/02/08/breking_szcientologia_in_d_a_dal - Itt is említették. Legelső hozzászóló persze nem meglepő módon erősen valószínűsíthető, hogy az "Egyház" támogatója, bár nem kötelezően. Próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de lehet túlságosan is megzörgettem, s elriasztottam, pedig érdekes lett volna megnézni a válaszokat. Caramel, most ez a hölgy.
Amúgy ahogy nézem nemzetközi fronton nagy a csend, az Orgok döglődnek, perekben vannak nagyobb csaták, s nő a latinók (elnézést az amerikai kifejezésért) száma pedig nő, hiába, ha nincs ló, jó lesz a szamár is. Nagyon beásta magát mostanság az egyház a visszavouló frontokon, kellene egy kiadós bomba azokba a rókalyukakba...

norbert79 2016.02.09. 10:13:29

@norbert79: ...s ahogy elnézem rámfér egy kávé is...
süti beállítások módosítása