Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb "bajkeverő" - Leah Remini is kitálal

2015. szeptember 26. - Reformer

Cikk az origo.hu-ról (a szöveget szinte egy az egyben átvettem):

Kitálal a szcientológiáról a sorozatsztár

A Férjek gyöngye című vígjátéksorozatból ismert Leah Remini egy önéletrajzi könyvben összegezte a tapasztalatait a szcientológia egyházról.

A Férjek gyöngye Carrie-je, vagyis Leah Remini tízéves kora óta tagja volt a szcientológia egyháznak, csak 2013-ban lépett ki, miután elkezdte kritikusan szemlélni a vezetést – távozásakor azt mondta, nem fogja befogni a száját.

Ígéretéhez híven meg is írt mindent a Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology című könyvben, amely elvileg november 3-án kerül a boltokba.

A színésznő az 1998 és 2007 között futott Férjek gyöngyé-vel volt a népszerűsége csúcsán, azóta olyan rövid életű sorozatokban kapott csak komolyabb szerepet, mint az In the Motherhood vagy a Family Tools, legutóbb a The Exes-ben láthattuk.

-

Kíváncsian várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr97836728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2015.09.27. 23:09:19

Ezt is megértük, csak megszólal, pedig sokáig kerülte... Nagyon kíváncsi vagyok!

Jettero 2015.09.27. 23:10:33

Várom!
De a Miscavige könyvet jobban.
süti beállítások módosítása