Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológus celebhíradó

2010. március 01. - Reformer

Kirstie Alley szcientológián át faragná az embereket? - ma.hu

Saját fogyitermékkel állt elő a színésznő

Kirstie Alley egy új fogyókúrás termékcsaládot dobott piacra, ami többnyire vitaminokból és táplálék kiegészítőkből áll. A program igénybevétele havi 10 dollárba kerül, és elvileg arra is hivatott, hogy lelki támaszt nyújtson a fogyni vágyóknak.

Kirstie Alley színésznő, aki évek óta küzd a súlyával a nyilvánosság előtt, már régóta ígérgeti, hogy saját fogyókúrás módszerrel fog előállni.

Kirstie sem elégedett az alakjával...

Most meg is tette, de nem mindenki van elragadtatva tőle, ugyanis a termékek nagy részét be lehet szerezni bármelyik bio boltban, sőt egyszerű egészséges étkezéssel a szervezetbe lehet őket juttatni. 

Ez még nem is lenne akkora baj, hiszen így van ez a fogyókúrás termékek nagy részével. 

A cég postai címe azonban azonos egy szcientológus szervezetével, és a feltüntetett tanácsadók, mind elkötelezett hívei a vallásnak. 

Így elég valószínű, hogy a fogyókúrázóknak szóló tanácsadás is merít a vallás elveiből. Nem éppen korrekt dolog, hogy a gyanútlan embereket a túlsúlyukon keresztül akarja Kirstie megtéríteni.

Ismét terhes Katie Holmes? - blikk.hu

A pletykák szerint lehet, hogy egy második gyerek jövetelére készül Tom Cruise és neje. Katie Holmes szcientológiai „tréningeken" vesz részt, mióta hozzáment az egyház papjaként tevékenykedő színészhez.

Legújabb filmjének bemutatója után Holmes órákat töltött az egyház Hollywoodi központjában, mostanában állítólag több alakalommal is így tett, pontosan úgy, ahogyan Surival való terhessége alatt is. A szcientológiai egyház tanításai szerint a test és a szellem egészsége jóval születés előtt kezdődik, így a tanítást követő nők már ideje korán intenzív tréningen vesznek részt.

Egyébként Tom Cruise nem csinál titkot abból, hogy újabb gyermeket szeretne feleségétől. Nem mellékesen az esetleges örömhír ismét felkavarhatja a TomKat néven elhíresült páros körül ülő port.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr481801150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2010.03.03. 13:04:34

:: hozzáment az egyház papjaként tevékenykedő színészhez

"egyház papja", muhaha ROTFLMAO XDDD
süti beállítások módosítása