Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia akták, 6. rész

2022. július 29. - Reformer

A mai és egyben utolsó részben egy különleges vendég tisztel meg minket jelenlétével. Ő talán az egyetlen olyan kormánytisztviselő a világon, aki jogállami kereteken belül eredményes hatósági fellépéseket tudott a szcientológia visszaszorítása érdekében kezdeményezni.

Ebben az epizódban dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke fog beszélni az adatvédelmi hatósági eljárásokról és azok tapasztalatairól. Ezenkívül választ kaptok arra, hogy mire kíváncsiak a szcientológusok, milyen kérdéseket tesznek fel azoknak, akiknek fontosabb pozíciót szánnak a szervezetben, és miként reagálnak egy hivatalos vizsgálat esetén.

Kíváncsian várjuk a véleményeteket és a visszajelzéseiteket a mai részről is!

Az első évad a mai napon véget ért. Többen kérdeztétek, hogy lesz-e folytatás, illetve jeleztétek, hogy szívesen látnátok még újabb részeket a témában. Mi nagyon szeretnénk következő évadot, sőt évadokat is készíteni. Annyi tudunk most mondani, hogy minél többen megnézetik és megosztjátok ezeket a videókat, ennek annál nagyobb esélye van.

Köszönjük az eddigi visszajelzéseket, és folytatjuk a munkánkat: a szcientológia valós természetének bemutatását a nagy nyilvánosság előtt, és az áldozatok megsegítését a színfalak mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5217893735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása