Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Nyílnak az akták

2022. június 10. - Reformer

Túlzás nélkül állíthatom, hogy egy újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a szcientológia elleni küzdelem Magyarországon. Amit látni fogtok az elkövetkezendő nyolc hét során, azon több mint egy éve dolgozunk már titokban. Röviden annyi, hogy egy régi álmunk fog megvalósulni.

A Clarus Animus Alapítvány megalapításakor az egyik fő cél a szcientológia valós természetének bemutatása, a tevékenységeik dokumentálása, a személyes történetek nyilvánossá tétele volt. Ez a nyolchetes kampány erről fog szólni, hogy fel tudjuk hívni a figyelmet a szcientológia visszaéléseire és azok minden vetületére. A részleteket egy hét múlva fogjuk megosztani.

A mai nap azonban egy korábbi nagy mérföldkőről szólni:

2019. március 21-én jelent meg Dudás Diána könyve, Az én szcientológia sztorim. Diána 5 évig volt a szcientológia egyház tagja. Volt munkatárs, megjárta a Sea Org kiképzőtáborát egy rövid időre, és közben próbált a szcientológia Hídján is előre jutni. A könyve részletes és pontos betekintést nyújt abba, hogy mi vár arra, aki a szcientológiától várja a spirituális útmutatást, és ott szeretne fejlődni, az auditálás hatásait és utóhatásait pedig rendkívül megrázó és felkavaró módon mutatja be.

A könyv megjelenése óta rengeteg visszajelzést és megkeresést kaptunk, számos újabb történetet ismertünk meg, amely alátámasztották a szcientológiával kapcsolatos eddigi ismereteinket. A nagy sikerre való tekintettel 2021-ben angol nyelven is kiadtuk a könyvet, valamint örömmel jelenthetem be, hogy a közeljövőben német nyelven is meg fog jelenni!

Ennek tiszteletére és a kampányunk részeként készítettünk egy reklámfilmet a könyvhöz, amelyet a közösségi médiában fogunk hirdetésként vetíteni sok-sok alkalommal.

Itt lehet megnézni a hirdetést:

A jövő heti bejelentés előtt még annyit elhintek, hogy Diána közben az alapítvány projektmenedzsere lett, és nemsokára egy új oldaláról fogjátok megismerni.

Hamarosan jelentkezünk az újabb hírekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7517853263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása