Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A jól fizető vírusszkepticizmus

2021. január 06. - Reformer

Gőzerővel üzemel a "Dr. Lenkei Channel" a YouTube-on, a vállaltan szcientológus Lenkei úr háborítatlanul és gőzerővel ontja a gonosz háttérhatalmat leleplező videókat (és most jön a csavar) azon a videómegosztó portálon, amelyet hasonlóan gondolkodó társai nem egyszer a gonosz háttérhatalom részének tartanak.

Ezzel ugyan "némileg" aláássa a maszkos önkéntes lelkészek PR-fotós tevékenységeit és az egyház hivatalos álláspontját is, de nem úgy tűnik, mintha ez a szcientológia egyház tisztviselőit a legcsekélyebb mértékben zavarná.

Nem nehéz kitalálni, hogy miért nem csapnak Lenkei úr kezére - úgy látszik, jól fizet a "koronavírus-terror" okainak őszinte feltárása és az oltások elleni hangulatkeltés, mivel Tony Ortega tegnapi blogbejegyzése és az abban hivatkozott szcientológus kiadvány szerint Lenkei úr és családja új adományozási szintet ért el a szcientológia egyháznál:

The Lenkei Family moved to Platinum Meritorious ($2.5 million).

- azaz 2,5 millió dollárral, azaz 725 millió forinttal támogatta eddig a szcientológia központi adománygyűjtő szervezetét.

Ennyi pénzért minden bűnt megbocsátanak már.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2016374948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása