Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Közös műsor az Egyesítő Egyházzal

2020. augusztus 20. - Reformer

A szcientológusok a vallási jelleg/egyházi státus további lepapírozása érdekében online rendezvényt szerveztek egy másik kisegyház bemutatására. Mintha ők is azok lennének... ravasz.

Az Egyesítő Egyház (Moon-szekta néven is ismert, és talán a tömeges esküvők miatt rémlik az átlagembernek) volt a téma egyébként. A 60 percesnek hirdetett 80 perces "szabadegyetemi" előadásba beletekerve inkább olyan Lange László Gagyiegyetem feelingje volt ennek. Ilyenkor nyilván azt a képet kell mutatni, hogy ez is csak egy csóró kisegyház, ahol sufnintuning videóra van pénz és még a hangerőszabályozáshoz se ért a spirituális beállítottságú vezető.

Amikor persze el kell adni a tanfolyamokat milliókért, akkor mindjárt a világ leghatékonyabb szervezési módszerét lehet megvásárolni. Ejjj....

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr116170894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása