Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egyházi marketing beteg gyerekekkel

2020. április 30. - Reformer

A szcientológusok arcátlansága nem ismer határokat. Idén újra kérhetik az egyházaknak járó 1%-ot, és mivel térnek vissza a felajánlásokért folytatott versenybe? Egy ordas nagy hazugsággal - a beteg gyerekek támogatásának hamis ígéretével. Az erkölcsi szintjük ott van, ahol a rákbeteg kisgyerekeknek szánt támogatásokat elsikkasztó és hülyeségre költő alapítványoké.

percentcover.jpg

A szcientológia egyház ugyanis SOHA, SOHA, SOHA nem adott egyetlen fillért sem a saját költségvetéséből vagy bevételeiből jótékony célra. Ez ugyanis ellentétes a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard által előírt alapelvekkel - egyrészt "alacsony statisztikát" (mindenkit, aki nem termel vagy nem sikeres) nem szabad támogatniuk, másrészt csak a szcientológia jelenti a megoldást mindenre, minden mást el kell felejteni.

Az ilyen "jótékonysági akciók" csak és kizárólag reklámcélt szolgálnak, a hívek által felső utasításra összedobott pénzt adták és adják oda ezekre. NEM a sajátjukat! A nekik adott 1% az "egyház" költségvetésébe megy, abból a beteg gyerekek garantáltan egy fillért sem fognak látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr6215650462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása