Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Bulvárhírek - Tom Cruise a szcientológia nyomására nem látogatja lányát

2019. október 20. - Reformer

Cikk a femina.hu-n:

Összeöltözött Katie Holmes és kamasz lánya - Suri a kiköpött mása

A címet némiképp meghazudtolva a cikkből kiderül az is, hogy a kapcsolatmegszakítás borzasztó gyakorlata alól a hírességek sem vonják vagy vonhatják ki magukat.

Idézet:

... Tom Cruise a válásuk óta nem kíváncsi a lányára - az elején még néhányszor meglátogatta, de mára teljesen elmaradtak a találkozók, és évek óta nem is hallott felőle Suri.

A színésznő is megerősítette az ezzel kapcsolatos híreszteléseket, az pedig köztudott, hogy a szcientológia egyház nyomására fordult el a gyermekétől, ahogy a Nicole Kidmannel közös csemetéivel is tette, amikor azok kezdtek el kihátrálni a vallásból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5815238802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neduddki21 2019.10.20. 15:47:03

Nem is tudtam, hogy az örökbefogadott gyerekei kezdenek kihátrálni a szciből. Utoljára azt olvastam valahol, hogy a kislány milyen elkötelezett tag.
süti beállítások módosítása