Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Budapest ideális és első!

2016. október 01. - Reformer

... legalábbis a szcientológusok szerint és a világ szcientológiai szervezetei tekintetében.

Az augusztus 4-i hírlevélben szereplő számok nekem egyáltalán nem reálisak. Meg az sem igazán, hogy Budapesten lenne egész Közép-Európa szcientológiai központja.

257 munkatárs, ez valószínűleg kijön a részidősökkel. De hogy 27 missziójuk lenne... Magyarországon 19 misszió van bejegyezve, de ebből csak pár működik. A maradék 8 misszió gondolom Közép-Európában van - én 1 román, 2 szlovák és 1 cseh misszióra emlékszem. A többi hol lehet?

191 területi auditor csoport, 73 WISE csoport és 51 társadalomjobbító csoport pedig biztosan nincs...

Itt a hírlevél (sajnos ennél jobb minőségben nincs meg):

1_9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7211758499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.01. 20:05:03

Mi a középső stat?
Az alsó a GI gondolom, szcientológuséknál az egyik legfontosabb mérőszám a befolyt pénzmennyiség (a terjesztett ige, a megtérített ember vagy a "társadalomjobbító" tevékenységük során elért eredményeik helyett).

2016.10.01. 20:31:25

Engem inkább megnyugtat a tudat, hogy manapság egy "ideális org" megnyitón 3500 résztvevővel győzni lehet a szcientológusok zártkörű, faszméricskélő versenyén. Rosszul állhat a szénájuk, ha a döglődő, üresen kongó missziók számával hencegnek egy hírlevélben. Nyugodjunk meg... amíg csak ennek örülnek, addig legalább nincs komoly baj! ;)
süti beállítások módosítása