Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Felhívtak az ideális orgból

2016. augusztus 13. - Reformer

Úgy látszik, hiába kezdtek saját elmondásuk szerint teljesen új korszakot a magyar szcientológia történetében, az adatvédelmi hiányosságok a régiek maradtak.

Ma felhívott az "ideális org" egyik munkatársa, mivel állítása szerint telefonszámmal szerepeltem a "külső munkatársak" listáján és meghívott a következő külső munkatársi gyűlésre.

Kedélyesen elbeszélgetettem vele, kihasználva ezt az alkalmat, és azt, hogy fogalma sem volt arról, kivel társalog éppen.

A következő információkat tudtam meg tőle:

1) Az org megnyitásakor egész pontosan 256 munkatársa volt összesen az ott lévő két szervezeti egységnek (és mindenkinek vagy egyenruhája).

2) Nem nyitott még meg 100%-osan az org, mert ugyan a legfontosabb engedélyek megvannak, de "pár engedély" még hiányzik. Ezért (gondolom a hatóságok megtévesztésére) két szabály van érvényben:

a) az orgba szolgáltatásra járó szcientológusok nem használhatják a főbejáratot, hanem csak az udvar felőli hátsó bejáraton mehetnek be az épületbe;

b) az org nem végez közvetlen ügyfélszerzést, azaz nem próbálják meg beterelni a járókelőket ingyenes személyiségtesztre, és olyan embert fogadnak el szolgáltatásra, akiket a külső munkatársnak hoznak be.

3) Kérdeztem, hogy van-e olyan ismertebb ember Magyarországon, aki az ideális org hatására elkezdett szcientológia szolgáltatásokra járni. Nem tudott ilyet mondani, de annyi elárult, hogy egy vezető politikus egy "Horvátországtól délre eső kis országban" (nem emlékezett az ország nevére, csak erre és arra, hogy talán a maga a miniszterelnök volt az vagy valamelyik nagyon befolyásos politikus) elvégezte a Super Power auditálást a floridai központjukban.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5710406772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2016.08.13. 20:02:45

www.youtube.com/watch?v=eDwgRhJWwNM - Bocs, ma láttam, stílusosan akartam reagálni :D

vittore 2016.08.16. 12:15:29

Tök' jó, hogy meghívtak. Elmész?

2016.08.17. 02:26:46

Huhhh, furdalja ám az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon ki lehet az a megátalkodott, super power auditálást kapott magyar vezető politikus. ;) Igazából nincs jelentősége, amíg a süllyesztőben végzi, mint például Gyömrő egykori polgármestere. Szerintem nem kell attól tartani, hogy L.Ron Hubbard lenyűgöző életútja mostanában érettségi vizsgatétel lesz.
süti beállítások módosítása