Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Gyereknevelés szcientológus módra

2016. április 13. - Reformer

Ez a pár napos Facebook-bejegyzés nagyon jól illusztrálja a szcientológusok zömének gyereknevelési szemléletét:

- azt ültetik be a gyerekbe, hogy kiváltságos - egy "etikus" szcientológus családba született, akik mindent tudnak az életről, így a gyereknevelésről is, és sokkal jobb élete van, mint az etikátlan "wog" családban élő gyerekeknek, akiket rosszul kezelnek a szüleik (és ezért jobb is, ha nem barátkozik a "wogokkal")

- mivel a szcientológusok szerint az egész személyiség reinkarnálódik, ezért a többség biztos abban, hogy a gyerekük az előző életében is szcientológus volt, sőt biztos eljutott az OT-szintekre és alig várják, hogy bemondja az előző életbeli nevét, és el tudják kezdeni keresni a dossziéit

- azt is tudja már korán a gyerek, hogy a szülei elvileg az egész bolygó jövőjét fenyegető nemzetközi összeesküvés elleni harc aktív résztvevői, és a pszichiáterek a főgonoszok

Csak remélni tudom, hogy a kissrác tinédzserkorában fellázad és otthagyja az egészet.

gyerek.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1008603656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta.tth 2016.04.13. 21:06:29

Én már nem szólok inkább. A reakcióm:Jézusom!!!! Sajnálom a gyereket.
Mikor a francba szüntetik már be ezt az átkozott pénz lenyúlós, agymosott bandát. Most többet nem írok. sok van bennem még ezekről a piszkokról.

norbert79 2016.04.14. 16:22:21

Forever Living és Szcientológus... Nekem erről egy régi vicc jut eszembe, de inkább nem írom le, a vége csak ennyi: Ne tetézd, hallod, ne tetézd...

kalbász 2016.04.16. 22:55:24

A retkes köcsögök, tönkrebasszák nyomorult gyereket.

Remélem, mikor ráébrednek mekkora faszok voltak, akkor tökéletesen tudatába lesznek ennek.

vittore 2016.04.19. 08:30:18

A vallásos keresztény, zsidó, buddhista...stb családokban nevelkedő gyerekeket pedig azok szerint az értékrendek szerint nevelik. Eze ellen nem lehet mit tenni, sőt így van rendjén. Viszont minden elvakult vallási fanatikus olyan értékrendet eröltet a gyerekre ami elszigeteli a társaitól, beszűkíti a látókörét. Az eltérés annyi, hogy amíg más vallásoknál többnyire azért normális mederben folyik az élet, a sciknél viszont mindenki alapból full kretén, nincs "alternatíva"

egy_kommentelo 2016.05.02. 13:14:02

FLP...pfff...egyszer véletlenül berángattak egy állásinterjúra. Nagyon szerettem volna már eljönni a cégtől, és egyszerűen nem tűntek fel a jelek az interjú előtt. Az "interjú" 2. percében már fogtam a fejem, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy nem tűnt fel, hogy ez nem állásinterjú (egy lakásban, 10 másik emberrel) hanem egy termékbemutató, ahol meg kéne vennem a "kezdőcsomagot" ami "szinte eladja magát" attól a nőtől, aki "ennek a csoportnak a vezetője" és "már harmadszor cseréli a cég" a kocsiját.
A csoportos tájékoztató után egyesével beszélgettek el velünk, ahol viszont nem kíméltem a nőt, folyamatosan tettem fel a keresztkérdéseimet, amire nem tudott válaszolni, vagy csak maszatolt.
A beszélgetést akkor fejeztük be, amikor szóvá tettem neki, hogy én munkát keresek, nem tudok százakárhány ezer forintot arra költeni, hogy megvegyem a kezdőcsomagot.
- De hát eladja magát, ennyi befektetést csak megér. Én garantálom, hogy csak keresel rajta.
- Tényleg? Akkor mi lenne, ha Te vennéd meg nekem, a te pénzed állna benne, de hát mint mondtad, eladja önmagát, akkor csak nyerhetünk rajta mindketten, nem?
- Hátööö...ügy érzem, mi nem fogunk tudni együtt dolgozni!
- Hátööö...én is azt gondolom, hogy ebbe a hülyeségbe nem szeretnék pénz feccölni.
süti beállítások módosítása