Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egy angol szcientológus hoteltulajdonos a Facebookon keresztül lovaggá ütötte Donald Trumpot

2016. február 26. - Reformer

Előzmény: A szcientológusok "szellemi wellnesse" már a háborúkat is megszünteti

A "szcientológia mellékhatásai" sorozat következő részében:

John Mappin, a cornwalli "Camelot Castle Hotel" tulajdonosa (akiről már volt szó a blogon, ld. az előzményként feltüntetett bejegyzést) a Facebook-on jelentette be a világnak, hogy az amerikai elnökjelöltségre pályázó Donald Trumpot ezentúl Sir Donald Trump néven kell, hogy ismerje és nevezze a világ.

És azóta is következetesen így szólítja a Facebook oldalán.

Egyébként a hotelja arról híres, hogy 1) időnként szcientológiára próbálja téríteni a vendégeit 2) saját házi szcientológus festője van, akinek tele van a képeivel a hotel, és állítólag rendszeresen a vendégekre próbálja tukmálni a képeit.

A TripAdvisoron egyébként elég vicces visszajelzéseket hagytak a vendégek, aki tud angolul és van egy kis ideje, érdemes olvasgatni. Simán van ott legalább egy évadnyira való "Waczak Szálló" alapanyag...

 

capture2.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr128421214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása