Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Megállíthatatlan csapat zúdul a világra

2016. február 18. - Reformer

Most nyitunk, nem fél év múlva!!!! Most kezdődik a nagy játék!!!!

(A bejegyzés egyébként - mint ki is derül - az egyik magyar vezetőtől származik, akit Los Angelesben okosítanak a szcientológia szervezetek vezetésének rejtelmeire.)

Kíváncsi leszek, mi lesz ebből TÉNYLEGESEN. Megnyitják-e valaha a Váci út 169-et "ideális orgként" stb. A lelkesítő szövegekből, hatásvadászatból, tervekből és főleg ígéretekből sosem volt hiány.

la.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr18401348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jettero 2016.02.21. 12:25:27

Onnan lehet tudni, hogy nagy a terjeszkedés, hogy a szcientológia sok támadást kap nemzetközileg.
Pl: Hamarosan megjelenik David Miscavige apjának a könyve.
De ebben semmi furcsa nincsen, annak ellenére, hogy az apja az, aki az egész családot bevitte a szcientológiába és több évtizedig so-tag volt. Csak arról van szó, hogy DM akkora Nagy lény és annyira terjeszkedik a szcientológia, hogy ez mindenkit SP-vé restimulál a környezetében. Továbbá amit ezek az emberekk állítanak, nyilvan szemenszedett hazugság, mert terjeszkedés van.
Csak gondoltam leírom ezt, hogy világosan lássunk.
süti beállítások módosítása