Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hírsaláta épületekkel és dossziékkal

2016. január 23. - Reformer

Vigyázó szemeteket Budapestre vessétek (immár a 132. alkalommal)

Valamiért "stratégiai fontosságú" lett a szcientológusoknak a budapesti székház megnyitása... ismét. Ezt a meghívót 10, vagy akár 15 évvel ezelőtt is kiküldhették volna ugyanezzel a szöveggel, annyira nem változott a hivatalos kommunikáció. Nagyon fontos, persze. Azért nem nyílik meg már vagy 10 éve... (Ne feledjük, hogy 10 évvel ezelőtt már vettek egy épületet - Puskin u. 4. és a pénz is megvolt a felújításra. Ehhez képest az elmúlt évtizedet azzal töltötték, hogy eljutottak ugyanerre a pontra egy másik épülettel.)

Ezek a meghívók mentek ki:

r1.jpg

r2.jpg

 

Dosszié-rendberakás ismét

Ez valamiféle mánia errefelé, a blog fennállása óta legalább háromszor már befejezték ezt. Nyilvánvalóan valamiféle átszervezésre lenne szükség, de valamiért inkább újra és újra és újra rendberakják ezeket...Talán azért, mert olcsóbb önkéntesekkel rendberakatni, mint felvenni egy embert arra, hogy rendszeresen lefűzze az új papírokat?

A fotó mindenesetre ijesztő. Elképesztő mennyiségű adatot halmoztak fel a tagjaikról...

r3.jpg

r4.jpg

 

Hatalmas hír! Felkerült egy szcientológus a Wikipédiára!

r5.jpg

 

Elolvastam a wikipedia oldal, erősen úgy néz ki, hogy önmagáról írta az illető...

Íme:

Az összes nyelvtani szerepű rövid szó, toldalék, írásjel jelentéseiről könnyen érthető meghatározásokat írt, ezzel pótolva a korábbi szótárak hiányosságait. Tudományos alapossággal újravizsgálta az élő magyar nyelv szerkezetét, és közérthető formában leírta minden lényeges elemét. Kimutatta a befejezett igeidő használatát a magyarban, és bizonyítást adott arra, hogy nem 5, hanem 24 alapvető mondatfajtát használunk. Kidolgozta a leggyorsabban működő nyelvoktatási módszer elméletét, valamint angol nyelvoktatási anyagait. Elvégezte a magyar szavak eredetének elfogulatlan kutatásait, az összes irányzat adatainak felhasználásával. Szerzőtársával, Szabados Pállal közösen tudományos alapokra építve kidolgozta az "ideális szócikk" elméletét és elemeit, amelynek segítségével világszerte is kiemelkedő minőségi színvonalat vezetett be a magyar szótárírásban. Szabados Pállal közösen megírta a "Nagyszótár tanulóknak" könyvsorozatot a magyar nyelv ápolása, közkinccsé tétele céljából.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr418304112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapinusz 2016.01.24. 10:41:57

Segítségre lenne szükségem, kaphatnék egy email elérhetőséget? Köszönettel:A.

Reformer 2016.01.24. 10:42:30

@kapinusz: scnreformer kukac gmail pont com
süti beállítások módosítása