Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szilárd, a szcientológus blogger

2010. február 20. - Reformer

Erre szokták mondani, hogy nehéz eldönteni, sírjak vagy nevessek-e.

Boszorkányok élete!!! Csalódtam?

Pár gyöngyszem:

Támadják az egyházat:

 

Gondolom, hallottál már olyanról, hogy a szcientológiai egyházat betiltották itt, aztán amott. Mert veszélyes, mert elveszi az emberek pénzét, mert...

Laikus ember ránéz és azt mondja, akkor legyünk óvatosak. Egy okosabb ember pedig megnézi, hogy ki mondja és megfigyeli, hogy mi lehet a célja a hírnek.

Ugye emlékszel egy olyan "élményedre" amikor valakiről rosszat mondtál egy barátodnak, és ha belegondolsz nem a barátodon akartál segíteni, hanem akiről mondtad azt szeretted volna megsemmisíteni. Illetve fordított esetben érezted ennek a kellemetlen voltát.

Szóval szerinted ők gonoszok lehetnek:

Már csak a repjegyek hiányoznak...

 

Jelenleg Magyarországon egy 9 fős gárda készül, hogy több hónapon keresztül segítse újraéleszteni Haitit. A napokban megkapták az oltásokat és megvásárolták a malária gyógyszereket. 

Csupán a 9 repülőjegy ára hiányzik. Ami repülőjegyenként kb. 150.000 Ft. Ha úgy gondolod szívesen támogatnád...

A H1N1 oltás a népirtás próbaköre, a megoldás? Nem az oltás, nem a gyógyszer, hanem a betegség valódi okának megtalálása!

Ezt a népességirtást nagyon okosan találták ki. Most az első fázis van amikor az emberek önként mennek és oltatják be magukat. A következő fázisban megijesztik az eddigi tétlenkedőket, mivel páran meg fognak halni. És azt mondják azért halt meg, mert nem kapta meg a védőoltást - az igazság az lesz, hogy azért halt meg mert megkapta. De mivel szaktekintély erősíti a tétlenkedők önként mennek.

 

Úgy gondolom, hogy ez a H1N1 egy megelőző akció a népességirtásra, hogy teszteljék hogy működik-e a promó.

 

Pont tegnap néztem meg másodszorra az "I am Legend" című filmet Will Smith-el és hasonlóságot vélek felfedezni a most jelen lévő H1N1 hisztériával. 

 

 

 

A filmben (The Legend) a rák ellenszerét találták meg, a doktornő egyszerűen elmagyarázza, hogy fogunk valamit amit a természet alkotott és újraprogramozzuk úgy, hogy a testért működjön ne ellene. A riporter rákérdez, hogy ez egy vírus? És mondja hogy igen, de ha egy autópályán egy autó (vírus) gyorsan száguld és egy őrült vezeti akkor probléma van, de ha egy rendőr az ok. A riporter rákérdez, hogy hány emberen próbálták ki, válasz 10009 és hány volt sikeres 10009. A következő képkocka New Yorkot mutatja 3 évvel később, pár sirállyal az égen, fűvel benőtt utcák és emberek sehol, és egy száguldó autóban Will Smith az egyedüli túlélő a városban...

 

És tudjátok nem akarok úgy járni mint Will Smith a filmben, nem szeretnék Budapesten egyedül túlélni, ezért arra kérlek benneteket, hogy felejtsétek el ezeket az oltásokat és a gyógyszerekkel is módján bánjatok. Helyette inkább találjátok meg a betegségetek, vagy sikertelenségetek okát a ... Ez védjegyes, szóval ha valakit érdekel az írjon a (emailcím kiszedve - a szerk.) -re.

 

 

A gyógyszerekről

Számomra nem kérdéses, hogy a gyógyszerek jobb esetben placebók rosszabb esetben mérgek.

Megoldás is van, meglepő módon venni kell valamit

Ha még nem olvastad az Elme Gyilkosait, feltétlen tedd meg! Hogy tudjad mi következik... Van számodra még egy eladó példányom!

Egyébként van még pár blog, amiket ő szerkeszt, ezekből már idézni sem merek. Akit érdekel, nézegesse meg, hogy képet kapjon szcientológus barátunk lelkivilágáról. 

Egyébként a lelkes kommenteket is ő írja, gyakorlatilag önmagával beszélget...

Irgalmatlan könyvek

Pénzért dolgozzak?

Csalódtam.

Ígért már Neked valaki valamit, és aztán ... ?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr631775356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronni 2010.02.20. 11:54:25

Ez a férfi milyen ...... állapotban van scn ügyben? Ismered őt?Egy kissé fura, de nekem leginkább a saját komment, vállonveregetés.Csinálunk mindannyian hasonlót:) de álltalában magunkban mondjuk hogy menni fog és ne izgulj.EZ ATTÓL AZÉRT DURVÁBB

Warlimont 2010.02.20. 12:15:38

Reformer!
Ez a fickó egyben maga Duncan Shelley is esetleg? :) Állandóan őt kínálgatja.

Ammonia73 2010.02.20. 12:29:45

"Jelenleg Magyarországon egy 9 fős gárda készül, hogy több hónapon keresztül segítse újraéleszteni Haitit."

...ez elég érdekesen hangzik az után a januári levélben közölt adathoz képest:
"Tudatjuk Veletek, hogy rövidesen útjára indul az első 10 főt számláló magyar önkéntes lelkész csapat Haitira..."
Szóval? Már az a 10 is csak 9??? :D

"A Nemzetközi Vezetés 100 magyar önkéntes lelkészre számít minimum."
...és csak 9-et tudtatok összakaparni...szánalmas :D

"Teljesíteni fogjuk a feladatot." ...a remény hal meg utoljára...:)

Szerencsétlenek.

De vajon mi lehet az oka? Ébredeznek a magyarok? :)

vénróka 2010.02.20. 13:02:47

Szerintem a legjobb az lenne ha Miscavige eladná a BMW-jét, annak az árából 300 önkéntes mehetne ki.

vénróka 2010.02.20. 13:11:06

Ja és Szikla barátunk nem Duncan Shelley, a drogmentes maraton háza táján keressétek.

Reformer 2010.02.20. 14:11:29

@Warlimont: Duncan Shelley = Végh Attila, a volt CCHR főnök Végh Péter testvére

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2010.02.21. 02:22:00

Ez a gyerek tényleg a célokat akarja basztatni?

Eddig csak egy valakiről tudok, hogy keresztülnyesett a témán, az pedig Pilot volt. LRH bukta 1964-ben, szóval nem tudom, hogy mit akarnak ezzel...

exscn · http://exscn.net 2010.02.21. 11:34:23

@Translator +X+: Szerintem Hubbard iszonyúan elbonyolította ezt az egész cél témát.

Az a helyzet, hogy egy cél előásásakor a személy nagyon jól érzi magát és képes fasza nyereségekről beszámolni. A gond akkor kezdődik, mikor megjelenik a cél ellenkezője, hatalmas kellemetlen érzéseket keltve. Persze ennek hatására nem is lesz semmi a korábban nagy nyereségekkel felélesztett célból. Na erre Hubbard gyakorlatilag képtelen volt működőképes módszerrel előállni és hagyta is a fenébe az egészet.

A Pilot féle anyagot olvasva az ember szerintem összeszedhet némi megnyugtató információt, de igazi megoldás szerintem nála sincs. Ráadásul ő is a Hubbard-féle teljes időnyomos marhaságra próbál alapozni.

Konkurens módszereket nézegetve viszont jóval hétköznapibb technikákat lehet találni, amik ráadásul még működnek is (ez saját tapasztalatom).

Például a Lester Levenson féle módszerek (Release Technique , Sedona Method) is rendkívül hatásosak, bár nekem konkrétan John Galusha ajánlása (equanimity/egykedvűség/nyugalom) jött be megoldásnak.

Ezt a szálat ajánlom Alan (Alan Walter) hozzászólásától kezdve:
www.forum.exscn.net/showthread.php?t=3529&page=2

Vicces, hogy a diskurzus éppen Hubbard 1947 körüli időkből előkerült "ön-programozás" jegyzetében található nyilvánvaló tévedések alapján indult.
Ez a Self-affirmationsnak nevezett anyag egyébként borzasztó tanulságos. Nagyon sokat elárul Hubbard tényleges személyiségéről.
Én csak a tartalma alapja adtam neki most az "ön-programozás" nevet, nem tudom mi lenne egy jó magyar megnevezés erre az írásra.
süti beállítások módosítása