Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Öngyilkos lett egy francia szcientológus

2008. szeptember 27. - Reformer

A titkosszolgálat érdeklődését is felkeltette a Szcientológiai Egyház

Forrás: InfoRádió

 

A szcientológia egyház beperlését tervezik Franciaországban annak a nőnek a gyermekei, aki a hátrahagyott levelei alapján valószínűsíthetően azért lett öngyilkos, mert teljesen eladósodott az egyháza felé. Szeptember 10-én beszámoltunk arról, hogy egy másik párizsi nő beperelte az egyházat ugyancsak pénzügyek miatt.

A spanyol származású Gloria Lopez két évvel ezelőtt vetett véget életének, 200 ezer eurós adósságot hagyva maga mögött. Két lányának több mint egy évre volt szüksége arra, hogy hátrahagyott leveleiből és rendszeresen vezetett naplójából megértsék édesanyjuk drámáját.

A 47 éves nő több mint tíz éven keresztül volt tagja az egyháznak, és legfőbb célja az volt, hogy elvégezze a szervezet által kínált tanfolyamokat, melyek - a szcientológusok ígérete szerint - választ és megoldást adnak minden kérdésére, problémájára.

A baj azonban az volt, hogy már fele időben elfogyott a pénze. Pedig nem akármilyen összegekről volt szó: először a lakása eladásából származó 100 ezer euró - mai árfolyamon több mint 24 millió forint - vándorolt az egyház kasszájában-, majd további 200 ezer eurós hitelt vett fel, hogy a tanfolyamokat folytatni tudja.

Közben azonban - mint naplójából kiderült - elégedetlen volt fejlődésével, és egyre erősebb bűntudat gyötörte az elköltött pénz miatt is. A szorongatott helyzetnek végül úgy vetett véget, hogy kiállt a vasúti sínekre.

"Sajnos, nem ez az első öngyilkossági eset a szcientológusok körében" - mondta az InfoRádiónak Roger Gonnet, aki nyolc évig volt "hivatásos szcientológus", mielőtt kilépett volna a szervezetből.

Az ország második szcicentológus központját Lyonban létrehozó, kilépése óta egy szektaellenes internetoldalt működtető férfi úgy vélte: nem valószínű, hogy Gloria Lopez az adósságai miatt lett öngyilkos, mivel a legtöbb szcientológus - a gazdag tagokat leszámítva - nyakig el van adósodva, hogy kifizethesse egyháza méregdrága tanfolyamait és megvehesse kiadványait, "ez tehát megszokott dolognak számít".

Annál is inkább - tette hozzá, mivel az egyház kifejezetten biztatja a tagokat, hogy vegyenek fel hitelt. Szerinte a kiváltó ok valószínűleg a csalódottság lehetett, a szcientológia egyház ugyanis - mint fogalmazott - éveken, sőt évtizedeken keresztül olyan dolgokkal hitegeti tagjait, amelyek soha nem teljesülnek.

Minél "magasabb" szintű a tanfolyam, annál drágább

"Újabb és újabb illúziókat keltenek bennük, kész megoldásokat, titkokat, fogásokat ígérnek a következő tanfolyamon, aztán valójában semmit sem adnak, de máris jön az újabb mézesmadzag" - fogalmazott Roger Gonnet.

Ráadásul minél "magasabb szintű" a tanfolyam, annál drágább, és természetesen a legmagasabb szintűekkel ígérik átadni az egyház "nagy titkait" - ezek közé tartozik például az úgynevezett OT 3-as. Ez utóbbi tanfolyam azonban már 200 ezer euróba, azaz csaknem 50 millió forintba kerül, "és természetesen ennek a vége is szemfényvesztés".

Gloria Lopez árván maradt gyermekei elszántak: vissza akarják szerezni a szcientológusoktól azt a pénz, amelyet az édesanyjától zsebeltek be. Nem tudni, mekkora esélyük van rá, de tény, hogy egy hónap leforgása alatt ez már a második olyan eset, amikor eljárás indul az egyház ellen.

Mint arról az InfoRádióban korábban beszámoltunk, szeptember elején egy párizsi nő több fordult a bírósághoz, hogy megpróbálja visszaperelni azt a 30 ezer eurót, amit a szervezethez befizetett. A bíróság "bűnszövetségben elkövetett csalás" miatt idézte be a szervezet vezetőit, és ha a vád beigazolódik, úgy fel is oszlathatják őket.

A szektákat ugyanis nem csak a miniszterelnöki hivatal keretein belül működő, külön e célra létrehozott iroda figyeli éberen, hanem egy, a szekták áldozatait és családjaikat tömörítő, az állam által elismert országos egyesület is. Sőt, a Le Parisien napilap értesülése szerint az eset a francia titkosszolgálatok érdeklődését is felkeltette.

S. Ráduly János

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr68684546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UralRider 2008.09.27. 18:02:12

Szomorú, ugyanakkor tanulságos is.

És le merem fogadni, hogy a szci megjegyzések közül nem fognak hiányozni a
-más vallásúak
-mások felé eladósodottak
-másban csalódottak
által elkövetett öngyilkosságok.

Calders 2008.09.27. 20:00:07

Ha lenne időm, szarrá zúznám ezt az egyházat jogilag itt Magyarországon. Az egyházi jogi státusz elvételét az EU-nál kellene véghezvinni, mert akkor az itteni politikusok simán meg is cselekednék a közösségi utasításokat.

Azzal kellene kezdeni, hogy elvesszük tőlük az egyházi titulust, és csakis gazdasági társaság formában folytathatná a működését. Méghogy egyház, muhaha!

És mindenről, de mindenről számlát adni volnának kötelesek. Ha valaki elvégezne egy tanfolyamot, amelyek után nem érvényesülne a megszerezni óhajtott tudás használhatósága, akkor vissza kellene adni a kifizetett összeget kamatokkal terhelve, és a Fogyasztóvédelmi Hivatalnak jelenteni a visszaéléseket, azaz, hogy a fogyasztó szándékos megtévesztése zajlik, és különösen jelentős összegekre tesz így szert az egyház.

Nem dolgoztathatnák agyon a munkatársakat, és minimálbért kellene fizetni nekik minimum.

Ezek GYILKOSOK!

Calders 2008.09.27. 20:03:22

És az ilyen híreknél ne feledjük el, hogy az áldozat is egy szcientológus volt.

Milyen egyház az, amely a saját híveit nyírja ki, ha nem fizet? Ez maffia!

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.27. 20:17:14

Calders
Sajnos a magyar állam ezzel kapcsolatban egyéb brüsszeli határozatot is nagy ívben lesz@rja. :(
Itt ráadásul még pénzt is lehet mosni, elég nagy tételben is. Egyébként jogos a felháborodásod, az anonymous mozgalom is ezért indult.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.09.27. 20:43:09

Most majd megint jön az Egyház részéről a maszatolás, a mellébeszélés. Ezek még egyszer sem vállaltak magukra semmit!

baka 2008.09.27. 21:30:33

Calders!
Természetesen igazad van, mindenhol meg kellene szüntetni az egyházi státuszt, de biztos lehetsz benne, hogy ezt már többen megpróbálták. Sajnos eddig eredménytelenül. Sőt tavaly az EU még meg is erősítette őket, ettől volt hangos az egész egyház:
eszakindex.hu/hir?melyikid=15650&melyiknap=2007-04-06&tip=2

NOsci 2008.09.27. 21:39:08

Fel vagyok háborodva.

NOsci 2008.09.27. 21:40:39

Fel vagyok háborodva.

baka 2008.09.27. 22:03:21

Nosci!
Látom tényleg nagyon fel vagy háborodva, mert felháborodásodban kétszer nyomtad meg az entert. :)
Feltételezem, hogy az általam belinkelt oldal akasztott így ki.
Először én sem értettem (igazán most sem), de ma már van egy-két dolog, amivel magyarázni tudom.
Azt gondolom, hogy az egész csak politika. Hivatalosan nem merik (még) betiltani, amíg teljeskörűen nem sikerül bírósági úton a bűnösségüket bizonyítani, mert rögtön támadásnak tenné ki magát az EU a vallásszabadság földbedöndölése miatt.
Elsősorban Amerikával szemben nem merik kiásni ez ügyben a csatabárdot.
Ott még úgy néz ki, hogy elfogadott vallás, bár ott is sok per volt már ellenük.

NOsci 2008.09.28. 00:16:44

Pedig akkor még nem is olvastam az általad belinkelt oldalt. Az "csak" elszomorított.
A felháborodásom általános, az itt tárgyalt, sajnos még egyházként elismert vállalat működésére vonatkozik.
Pár éve a kezembe került Kurt Rieder Mágia és okkultizmus a III. Birodalomban című könyve. Akkor már hallottam a szciről, és sok párhuzamot éreztem.
Egy jelenet, ami gyakran eszembe jut a tiszta világot csinálókról: www.youtube.com/watch?v=fQyGBinRB04&feature=related

Pszientológus 2008.09.28. 01:52:04

Az röhej, amikor a szcit nácizzák. Ők a nácik legnagyobb ellenségei. Nem lepne meg, ha OT-sokban kiderülne, hogy igazából Hitler is csak Xenu megtestesülése volt.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.09.28. 11:27:42

Pszientológus:

Lehet hogy a nácikat ellenségüknek tartják, de az tény, hogy akad közös vonás (természetesen nem a népirtás).
Pl.: az erős vezető-kép, mindent átható propaganda, jövő víziókkal való fanatizálás.

Ez kicsit olyan mint a szci-pszicho ellentét. LRH többek között azért választotta pont őket ellenségnek, hogy soha fel ne ismerjék a hívők a párhuzamokat.

bakker 2008.09.28. 12:18:30

Kétséged ne legyen, hogy ha lenne elég hatalmuk, akkor megvolna a népirtás is.
Ilyen elvekkel, a tagok elhülyítésével és nem utolsó sorban ilyen vezetőkkel a cél érdekében menne az gördülékenyen.
Nem véletlen az, hogy milyen típusú embernek "sikeres" a szci karrierje... Kemény ok-okozati lánc ez, sosem lesz másképp, még ha nyomnál egy resetet és újraépítenéd az alapoktól, akkor is ez lenne a vége.

Ironikus olvasnom arról, hogy a szci-t lehet jól is értelmezni, használni csak (pl) az emberek rontják el, stb. Az egész úgy van felépítve, hogy igazán magas szintre (nem mint ot, hanem mint vezető) csak az elvetemültebbje jut, ott aztán megértheti és magáévá teheti a valódi célokat (ezeket ugye - milyen meglepő - sosem fogják közzétenni a jokka által reklámozott oldalakra).
Ezt tudva érdekesek nekem mazsi beírásai:
- vagy csak egy átlagos megtévesztett bolond, (99%)
- vagy... sokkal-sokkal rosszabb, ő az első akinél ez eszembe jutott.

Remélem tévedek és néhány év(tized) múlva szégyellni fogja amit most csinál.

NOsci 2008.09.28. 18:40:20

Kit nem tartanak ellenségüknek?
A paranoid skizofrén alapító mellé ügyes és mohó pénzemberek álltak, akik azóta egyre inkább igyekeznek halványítani a nagy beteg emlékét. Az ide be-beíró érintettek is már többnyire elhatárolódnak a mesterüktől. Érthető, hiszen elbúvó, kába méregrágcsálóként elborultan, fizikai nyomorban pusztult el, csakúgy, mint ahogy várhatóan az áldozataik nagy része is fog. A piramisjáték vesztesei, az elme öngyilkosai.
Tiszteletem azoknak, akik ki tudtak szállni a vegyinél sokkal veszélyesebb és komplexebb függőségből.

UralRider 2008.09.28. 23:50:38

Tudom, hogy morbid párhuzam, de szerintem idevág:

www.youtube.com/watch?v=8vyAPfNi8gU

Pszientológus 2008.09.29. 07:18:52

Nosci: márpedig majd egyszer menj be egy orgba. Nem nagyon mélyen, vannak nekik ingyenes rendezvényeik is, ahol ingyen adnak filozófiát a népnek. Mivel totál komolyan gondolják, hogy az élet alapvető összefüggéseit adja nekik Hubbard, ezért ott nem térítenek túl pofátlanul.

Egyszer életedben nézd majd meg őket belülről is. Kivéve persze, ha azt hiszed, hogy ők ilyen hipnotizőr feketemágusok.

NOsci 2008.09.29. 11:44:33

"menj be", "ingyenes", "ingyen adnak", "egyszer életedben", "azt hiszed"

No comment.

yx 2008.09.29. 12:00:32

Pszientológus:
Én "jelentem", bementem! Megnéztem nem is egy ingyenes (propaganda)filmet. Olyan ingyenes (propaganda)film volt. S aztán mentem beljebb is. Fizettem nem keveset. Volt, ami jó volt. Olyan nem volt, hogy valami nem volt jó, mert nem lehetett! És mindenki boldog volt, mert boldogtalan nem lehetett! És mindenki várta a következő szintjét, tanfolyamát, hogy majd ott aztán igazán..! Nem tudom, mit türelmetlenkedett mindenki, amikor meg van írva: az igazság OTVIII-on tárul fel! :)

944 2008.09.29. 12:02:21

Csak azert, mert valami ingyen van, meg lehet ocska. Sot!
Ugyanigy, ha egy tanfolyam horribilis osszegekbe kerul (van erre is pelda), akkor nehez utolag belatni, hogy fabatkat sem ert.

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.09.29. 15:20:52

Azért érdekes, hogy ebbe a posztba nem nagyon irogatnak a szciok. Vajon miért?

norbert79 2008.09.29. 15:28:47

anonymoushun: Ez a te realításod! :)

NOsci 2008.09.29. 17:38:14

Leginkább azt becsülöm bennetek, kiszabadultakban, hogy nem szégyellitek magatokat. Felül tudtok kerekedni egy olyan - a megfelelő mértékben még roppant egészséges - érzésen, ami rendkívül romboló is tud lenni, nem csak önpusztító, de igazán kártékony is. Gyakori ugyanis, hogy a betegessé torzuló lelkifurdalás épp az áldozat irányába robbanó támadásban "hiszi magát" kompenzálni: "te tetted ezt velem, hogy ilyenné váljak, hogy ezt tegyem veled". Ti szerencsések - úgy látom, - képesek maradtatok/váltatok arra, hogy tényleg segítsetek.

Pszientológus 2008.09.29. 18:55:23

Ebbe a posztba azért nem írogatnak szciók, mert az egész fórumon nincsenek szciók. Meg feltehetőleg azért, mert letiltogatjátok őket. És azért sem, mert értelmetlen időelbaszás ide írni.

De ha írogatnának szciók a blogba, ezt a topicot akkor is kerülnék. És azért kerülnék, mert nem tudnának mit írni erre.

Az egyházban szabadon döntesz arról, hogy veszel-e tanfolyamot, auditálást és minden híresztelés ellenére ezek nem horribilis pénzek. Alap tanfolyamok ára itt, Magyarországon 10 rugó körül van, ez egy 15 órás intenzív kurzust jelent és van benne egy 3000 ft-os (külön is megvehető) tankönyv is.

Emellett egy csomó ingyenes rendezvény is van, ezek egy részére bárki mehet, másra csak olyan, aki már vett legalább egy tanfolyamot. Ezek az egyháznak feltehetőleg sok pénzébe kerülnek, de mégis bárki odamehet.

A tagoknak, ha épp nem csinálnak valamilyen tanfolyamot, folyamatosan sales-elnek, néha elég pofátlan módon saleselnek, hogy vegyenek még újabb és újabb tanfolyamokat meg auditálást. Ez tény. Másrészt viszont semmi olyat nem csinálnak, amivel az ember a külvilágban ne szembesülhetne, mint mondtam ezek nem varázslók, nem tudnak hipnotizálni, ha nem kell a tanfolyam vagy nincs rá pénzed, akkor nem kell megvenni.

Továbbá az egyházba nem kell túl mélyen beleugrani elsőre, ahogy sehova se. Ez a nő valószínűleg totál beteg volt már azelőtt is, hogy a szcibe lépett volna, a szci max csak súlyosbíthatott az állapotán (megjegyzem pont a hasonló esetek miatt kurvára nem szeretik a mentális betegeket, külön irányelv van arra, hogy az ilyenek nem kaphatnak se szolgáltatást, se tanfolyamot).

yx 2008.09.29. 19:11:38

Édes Pfiam!
De jó lenne, ha olvasni is megtanulnál és nem csak a "kopi-paszt" működne..

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.09.29. 19:21:58

Pszientológus:

"Ebbe a posztba azért nem írogatnak szciók, mert az egész fórumon nincsenek szciók. Meg feltehetőleg azért, mert letiltogatjátok őket. És azért sem, mert értelmetlen időelbaszás ide írni."

Szerintem vannak. Vagy szerinted aki annak vallja magát, az valójában anon? Itt nincs moderálás, nem láttam még eltűnni hozzászólást, pedig követem az eseményket. Persze lehet, hogy ez csak az én realitásom. :)

"De ha írogatnának szciók a blogba, ezt a topicot akkor is kerülnék. És azért kerülnék, mert nem tudnának mit írni erre."

Ez valószínűleg így van. A nagyon forró témákat a tapasztalatok alapján kerülik...

"Az egyházban szabadon döntesz arról, hogy veszel-e tanfolyamot, auditálást és minden híresztelés ellenére ezek nem horribilis pénzek. Alap tanfolyamok ára itt, Magyarországon 10 rugó körül van, ez egy 15 órás intenzív kurzust jelent és van benne egy 3000 ft-os (külön is megvehető) tankönyv is."

Szabadon döntesz, de ha nem úgy döntesz szabadon, ahogy ők szeretnék, akkor elbúcsúzhatsz a hídon való haladástól, és szerintük véged van. Ettől fogva viszont úgy is kezelnek, mint aki leszarja a saját sorsát, és kiközösítenek. Szóval ennyit a szabad döntésről.

"Emellett egy csomó ingyenes rendezvény is van, ezek egy részére bárki mehet, másra csak olyan, aki már vett legalább egy tanfolyamot. Ezek az egyháznak feltehetőleg sok pénzébe kerülnek, de mégis bárki odamehet."

Az összes többi vallásnál is vannak ingyenes rendezvények. Sőt, a miséken sem szednek belépőt. Mit értesz azon, hogy sokba kerül az egyháznak? Sok rizsbe és babba?

"A tagoknak, ha épp nem csinálnak valamilyen tanfolyamot, folyamatosan sales-elnek, néha elég pofátlan módon saleselnek, hogy vegyenek még újabb és újabb tanfolyamokat meg auditálást. Ez tény. Másrészt viszont semmi olyat nem csinálnak, amivel az ember a külvilágban ne szembesülhetne, mint mondtam ezek nem varázslók, nem tudnak hipnotizálni, ha nem kell a tanfolyam vagy nincs rá pénzed, akkor nem kell megvenni."

Ha naponta 30x elmondják mit kell csinálnod, vagyis nem javasolják, hanem közlik, h a következő tanfolyamod ekkor és ekkor indul, előbb-utóbb megcsinálod....

"Továbbá az egyházba nem kell túl mélyen beleugrani elsőre, ahogy sehova se. Ez a nő valószínűleg totál beteg volt már azelőtt is, hogy a szcibe lépett volna, a szci max csak súlyosbíthatott az állapotán (megjegyzem pont a hasonló esetek miatt kurvára nem szeretik a mentális betegeket, külön irányelv van arra, hogy az ilyenek nem kaphatnak se szolgáltatást, se tanfolyamot)."

Nyilván nem szeretik az ilyeneket, mivel nem tudnak vele mit kezdeni. Meggyógyítani sose fogják, egy beteg ember nem is keres valszeg valami zsírosan, nem fog tejelni

örge 2008.09.29. 19:44:56

Pszientológus,
"Ebbe a posztba azért nem írogatnak szciók, mert az egész fórumon nincsenek szciók. Meg feltehetőleg azért, mert letiltogatjátok őket. És azért sem, mert értelmetlen időelbaszás ide írni."

Ezen a fórumon már rengeteg sci megfordult (1. hiba), sok-sok "értelmetlen" időt elbaszva (2. hiba). Reformer nem tiltogat le senkit (3. hiba), az nem az ő műfaja.
Valami gond van a tech-el, menj vissza reklamálni!

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.09.29. 20:18:06

Pszientológus:

"megjegyzem pont a hasonló esetek miatt kurvára nem szeretik a mentális betegeket, külön irányelv van arra, hogy az ilyenek nem kaphatnak se szolgáltatást, se tanfolyamot"

- Én csak azt nem értem, hogy így hogyan fogják megvalósítani a "minden őrülettől mentes" eszményi világképet, ha bezáratják a pszichológiai intézményeket, de alternatívát nem kínálnak a gyógyításukra.
Erre van válaszod?

Pszientológus 2008.09.29. 20:34:29

Az egy orbitális taplóság, ezért megérdemelné az egyház, hogy apró darabokra kapja szét őket az NBH.

Te tán tetán vagy? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Pszientológus 2008.09.29. 20:35:16

örge: már nem mehetek vissza, mert kibasztak 3 éve!

Pszientológus 2008.09.29. 20:44:33

Lovag, te ircköcsög! Márpedig itt ex officialis szci gyakorlatilag nem található. Ha igen, mutass egyet, majd írok róla tudomásjelentést az etikának. Bár az én tudomásjelentésem nekik szart sem ér, mint információforrás feltehetőleg izgatja a punciját a drága jó budapestorg osafőnöknőnek! Ó! Ó! Ó! Izgatja!

A másik bajom meg az veled, hogy idejössz zéró információ birtokában, és csak úgy l'art pour l'art fikázol itt valamit az interneten. Mert csupa rosszat hallottál róla. Vagy mert unatkozol. Olvasd csak végig a hozzászólásod, 0 saját infó van benne, kizárólag rosszindulatú belemagyarázások, félremagyarázások, általánosítások. Számodra az a netvita lényege, hogy ilyeneket dobálsz a másik fejéhez. Ezt a nyomorék stylt a #magyar-on tanultad, Lovag?

yx 2008.09.29. 20:58:28

Beati pauperes spiritu,..

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.29. 21:36:35

Pszi
A stílusod sajna nem változott meg, mióta kiraktak. Itt is megkérhetlek, hogy mellőzd az ocsmány szavakat? Köszi!
Örge jól megfogalmazta a lényeget!

Látom nagyon betett nektek a tegnapi Anon tüntetés. :))) Nem baj, lesz még ilyen! :)))

Bibircsók 2008.09.29. 21:55:13

Pszientológus majdnem olyan stílusban nyomja itt a végén, mint horvátágikumilla. :-)

yx 2008.09.29. 22:11:30

Bibircsók:
Azért annyi különbség volt, hogy említett inkább magasröptű (egyesek szerint érthetetlen ;)) volt, míg újdonsült látogatónk inkább bennfentesnek tűnik. Merthogy árakról, tagokról a hierarchiában, stb.. nagyon képben van annak ellenére, hogy "bevallása szerint" évekkel ezelőtt kitették.

Bibircsók 2008.09.29. 23:34:14

Látod, csak nem tud tőlük elszakadni... :-)
A sztorija viszont érdekelne. Vajon mi lehetett az a nagy-nagy bűn, amiért kitették és miért nem tud visszamenni?

anonymous108 2008.09.30. 01:08:43

Nem vennék rá mérget, hogy nincs egyfajta hipnózis a szciben.

Azok az ismerőseim, akik még az elején ki bírtak szakadni belőle, azok is évekig nem tudtak agyilag kijönni. Néhányuk freezone-ossá korcsosult, a többiek sem egyértelműen szabadok. Ez a magába záródó tudatállapot nagyon hasonlít egy (poszt)hipnotikus állapotra.

Pszientológus is elég jól demonstrálja: már rég kívülről kéne látnia az egészet, és még mindig benne pörög.

Reformer is eleinte csak a bentről látszó hibákat akarta javítani, nem ezt az egész "tetáncsapdát". Kisebb csoda, hogy végül kijött.

Pszientológus 2008.09.30. 01:38:10

Az az én etikám! Ne nyúlj az etikámhoz! Mert ez az enyém!

Amúgy nem csoda, hogy képben vagyok! Vannak barátaim! Nem vagyok SP! Csak kibasztak! Mint nemespét!

Megjegyzem, a szekták olyanok, hogy könnyű belépni és nehéz kilépni belőlük! A szci nem ilyen! Mondjuk, belépni oda nem túl nehéz ;-) kikerülni viszont szintén nem! Nem kell hozzá nagy bűn, elég, ha csak ilyet mondasz: "a pszichiátria a betegeknek való, a szcientológia pedig az egészségeseknek, hogy ablébbek legyenek. A szci és a pszi közti utálat oka ennek a stabil adatnak a fel nem ismerése". Ez persze nem jelenti azt, hogy engem ezért basztak volna ki! Viszont ha ilyet mondasz és tudomásjelentés készülne rólad ott bent, már le is mondana az egyház az összes jövőbeni tanfolyam- és auditpénzedről illetve adományodról!

Micsoda pénzsóvár szervezet, mi? Csak egy rossz mondat, és már nem is kell a pénzed. Hú de pénzsóvárak!

Ha ismernétek a sztorimat, röhögnétek! De én szeretem őket. Szeretem!

És a psziket is szeretem.

Meg az anont is, csak abban nem bízok. Ja, az egyházban se bízok. Meg a pszikben se!

Ó! Hubbard, ments meg!

(u.i. Gyengébbek - például Lovag - kedvéért, még egyszer: NEM mondtam, hogy ezért basztak volna ki)

Pszientológus 2008.09.30. 02:52:34

yx: Ha bemész egy orgba, ezeket bárki megmondja neked! De te nem mész be oda, mert FÉLSZ! Attól félsz, hogy kiderül, hogy nem is olyan gonoszok, mint amilyennek itt beállítják őket! És ha ez kiderül, akkor az is kiderül, hogy ártatlanokat fikáztál itt a neten te is!

Ezért nem mész be egy orgba és ezért nem tudod, hogy mennyibe kerülnek a tanfolyamok!

Pszientológus 2008.09.30. 05:56:12

Jajj XY! Ezek szerint bementél! És? Hogy tetszik az ottani tónusszint? Tetszik, hogy az emberek a tónusskála felső felében vannak? Nekem tetszik. Én is ott akarok lenni.

Vissza akarok menni az orgba!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

baka 2008.09.30. 07:55:26

Pszientológus!

Már megkértek rá más is, de nem ért el az agyadig, ezért én újra megpróbálom.
KÉRLEK NE HASZNÁLJ TRÁGÁR SZAVAKAT.
HA BUNKÓZNI AKARSZ ELTÉVESZTETTED A HÁZSZÁMOT, MENJ AKKOR INKÁBB EGY KOCSMÁBA.

Ha esetleg nem lenne világos mire gondolok:
"kurvára nem szeretik,ezért basztak volna ki,időelbaszás ide írni" stb.

Nem tudom, hogy ez nálad alapból jön, vagy a szci tette ezt veled, esetleg a szci küldött, hogy így bosszants minket, de egyik sem fest túl szép képet rólad.

Pszientológus 2008.09.30. 08:56:27

Nem a szci küldött. Én pszientológus vagyok.

Bibircsók 2008.09.30. 11:32:21

"Nem a szci küldött. Én pszientológus vagyok."

Csak érdeklődnék, hogy erre a kifejezésre vallást mikor kívánsz alapítani? ;-)

Benigna 2008.09.30. 12:52:11

Pszientológus, miért zártak ki? Persze, ha nem tartozik ránk, megértem, de engem érdekelne, és ha nem lenne gond, leírnád?

Pszientológus 2008.09.30. 13:06:12

Bibircsók: most. De nem vallást akarok, hanem önfejlesztő tréninget. Hubbardi filozófia kiegészítése pszichológiai mentális módszerekkel. Szigorúan tudományos alapokon. Vallás nix. Xenu nix.

Benigna: régi történet, és még fáj. Továbbá nem akarom, hogy az OSA jelen fórumot monitorozó lelkes önkéntesei ez alapján azonosítsanak.

Benigna 2008.09.30. 13:23:08

Ezt meg tudom érteni. Tehát a lényeg, hogy nem értettél egyet MINDENNEL. A szcientológiában vannak hasznos dolgok is, de javarészük elvész a ködösítések körül. Úgy tudom, maga Hubbard eredetileg pszichiátriai cuccnak szánta, de nem kértek belőle. Amit Bibircsóknak írtál, már nem is hangzik rosszul. Meg kéne pucolni a tech-et az összes misztikus badarságtól, és a valóban használható dolgokat a megfelelő szakembereknek átadni. A tréninget is képzett embernek kéne vezetnie, mert az ilyesmi veszélyes is lehet, vannak olyan mentális betegségek, amelyeknél káros.

Pszientológus 2008.09.30. 13:25:22

Igen. Csakhogy én csak egy mezei jogász vagyok, és lefoglalnak a napi munkáim, no akkor mit csináljak?

Benigna 2008.09.30. 13:32:23

Én csak az elképzelésedet dicsértem meg. Nem mondtam, hogy csapot-papot otthagyva reformáld meg az egészet. Úgysem sikerülne. A Szabadzóna azért próbálkozik, ha jól tudom...

Pszientológus 2008.09.30. 15:14:05

Benigna: köszi a pozitív hozzáállást, már nagyon hiányzott :) Bentről nem hinném, hogy meg lehetne formálni őket, bár ki tudja? Meglehetőst posztapokaliptikus helyzetben lévőnek tűnik az egyház.

Benigna 2008.09.30. 16:34:28

Én egy tisztán tudományos módszert, mint a pszichiátria egyik terápiás módszerét, elfogadnék. Csak ne legyen vallási tartalma, ne legyen túlmisztifikálva, ne húzzák le, ne zsákmányolják ki az embereket. A pedagógus rokonom azt mondja, van pár jó módszerük pl a tanuláshoz, meg is vannak neki az LRH könyvek, ugyanakkor rengeteg mindennel nem ért egyet, pl azzal, hogy vallást csinálnak egy módszerből, ami valójában szimpla életvezetési tanács, részben pszichológiai eszköz,részben badarság. A hasznos dolgokat ki kell belőle emelni, és a megfelelő helyen használni. A többi meg mehet a kukába.

bumburnyák 2008.09.30. 20:13:42

Pszientológus!

jogászként bevetted ezt a maszlagot? akkor gratulálok! (bár ismerek én is személy szerint már elnézést, de segg hülye jogászként végzett embereket)

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.09.30. 21:10:29

jó a jogászoknak, mindegyik ennyire ráér pszcientológus?

anula 2008.09.30. 21:19:55

bumburnyák, kérlek, ne értékeljél le senkit, azért mert valami maszlagot bevett. Ez a dolog egyáltalán nem ilyen egyszerű.

bumburnyák 2008.09.30. 21:20:44

hát, túlképzés van a szakmában, sokuknak nincs munkájuk! bár ha nagyon akar dolgozni, és épp nincs neki hol, a missziókban mindig elkél a segítség! épp egyik nap kaptam róla hírlevelet! :)

bumburnyák 2008.09.30. 23:32:53

anula 2008.09.30. 21:19:55

tudom, hogy nem ilyen egyszerű, emiatt nem is értékelem. csak tudod, sok jogászt ismerek. hogy is mondjam, enyhén el vannak szállva maguktól... mert ők mindenről mindent tudnak, magasabb rendűnek képzelik magukat... és ezt vélem felfedezni Pszientológuson is.

yx 2008.10.01. 10:16:30

Pszientológus:
"Tetszik, hogy az emberek a tónusskála felső felében vannak?" - Röviden: NEM! Nem tetszett, amit láttam, ugyanis rengeteg 0,5 - 1,02 közötti embert találtam ott (nem szcik: szomorúság-szorongás) magas tónusúak helyett. Én meg 1,1 - 1,3 vagyok (burkolt rosszindulat-neheztelés)! :) És az ide író anonok meg 1,4 - 2,0 (gyűlölet-ellenségesség), így nekik sem ajánlom, hogy bemenjenek, mert még a szcik lehúzzák őket a szintjükre és legyűzik a rutinjukkal.. :D

Pszientológus 2008.10.01. 13:22:48

yx: úgy tűnik, hogy másik bolygón néztünk orgot...

Pszientológus 2008.10.01. 13:30:20

Anonymoushun: nem. Én sem érek rá. Tényleg, anon, olvastad a xenumese többi epizódját? Ha véletlen még nem, akkor majd olvasd el.

És miután elolvastad, rá fogsz jönni, hogy a mozgalmadat nagyon magas szintről, kemény OT szintű tudással irányítják, és kifejezetten tetánfikázásra van optimalizálva.

Ha csakugyan az a szci lennék, aminek tekintetek... akkor (és csak akkor) azt hiszem, belül rettegnék az anonymoustól.

Olvasd el a történetet! Elérhető magyarul is, kb. 20 oldalba tömörítve. Aztán nézegess anon videókat a youtube-on.

Amikor én megtettem, akkor beszartam. Valami nagyon nagy van mögöttetek.

Pszientológus 2008.10.01. 13:33:05

bumburnyák: szakmai ártalom. Ezzel mindenki így van, aki folyton a (saját szakmája szerint) hozzá képest abszolút hozzá nem értőkkel van körülvéve. Engem pl. a számítógépes hülyegyerekek pofája szokott a plafonra dobni.

Sajnálom. Igyekszem kompenzálni.

szepi79 2008.10.01. 14:29:55

"Engem pl. a számítógépes hülyegyerekek pofája szokott a plafonra dobni."

most ezt nem értem. vagy megfogalmazni nem sikerült jól a dolgot, vagy kollektivan beszóltál az összes informatikusnak? remélem, az első.

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.10.01. 14:40:44

pszcientologus
Nem olvastam az összes xenu mesét, de dienetika könyvet sem. lenkei "3 millio dollár" könyvét olvastam a cenzúrázott egészségről. a feléig bírtam.

Miért kellene egy szcinek besz@...ni anonymous tól? Felülről irányított ot tudás anonymousnál? Miről beszélsz? ha tudnád hogy indult magyarországon anonymous nem beszélnél ekkora sületlenséget.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.10.01. 16:14:55

Pszi:

"És miután elolvastad, rá fogsz jönni, hogy a mozgalmadat nagyon magas szintről, kemény OT szintű tudással irányítják, és kifejezetten tetánfikázásra van optimalizálva."

- Egészen hihetetlen ez a story, több okból is, de én nyitott vagyok mindenre.
- Van valami bizonyíték-szerű ennek az alátámasztására, vagy ez is hit kérdése?
- Miért tenne ilyet az egyház, ha eddig Anonymous több kárt okozott nekik mint az összes többi kritikus együtt?

yx 2008.10.01. 20:47:27

Pszientológus:
Lehet, hogy te másik bolygón (vagy akár csak másik városban) voltál.. én a BPOrgra gondoltam. És Alapok-vásárlásra kötelezett munkatársakra és a szokásos, félelmekkel (1,0 a statnyomás, etika, kötelezően választható programok,.. miatt) teli légkörre. És ez a 6-oson kevésbé, fent nagyon látszik! Szerintem. Bár igazad lehet, ha a múlt hétvégén pszichóirtáson voltak, a résztvevők akár ellenségességig (2,0) is felmehettek! :D

Pszientológus 2008.10.02. 07:29:48

szepi79: azoknak a számítógépes hülyegyerekeknek szóltam be, akik kevésbé értenek a számítógépekhez, mint én, de mégis akkora a pofájuk, hogy csoda, hogy orra nem buknak benne. Van egy ilyen típus, adminkörökben csak "számítógépes hülyegyerek"-nek hívjuk őket, nem tekintjük őket beszámíthatónak és amíg a munkájukat elvégzik, rájuk szoktuk hagyni minden hülyeségüket.

Azt viszont nem mondtam, hogy minden informatikus ilyen lenne. Akinek nem inge, ne vegye magára...

Ja, az "admin körök" olyan személyeket jelentenek, akik nem a techben, tehát nem a cégek adott tevékenységi köreiben járatosak, hanem magukban a cégek üzemeltetésében. Például informatikai cégnél az informatika a tech, és az informatikai vezető, a sales-es meg a cég jogásza az admin.

Pszientológus 2008.10.02. 07:43:35

yx: én ismerem a bp orgot belülről. Sok, nagyon jó ember van ott, és szerintem 3.0-3.5 körül van az átlagos szociális tónus. Persze sose voltam munkatárs ott, nem tudom, hogy ha ott dolgoztam volna, hogyan vélekednék. De egyáltalán nem néztek ki olyannak, mintha megjátszanák magukat és belül rettegnének. Ezek a saját, közvetlen tapasztalataim.

Egyvalami zavart egy kicsit bennük: egyáltalán nem úgy néztek ki, mint akik hosszú távra előre terveznének. Viszont nem voltak se agymosottak, se hülyék. Többször is elég nyilvánvalóan láttam, hogy sokmindenben nem értenek egyet az egyház bizonyos rögeszméivel (psziutálattal, vagy a Hubbard-bálványozással leginkább). Viszont folyamatosan pozitívan hatott rájuk, hogy úgy érezték, hogy az egyház valami kurva jó dolgot ad az embereknek és örültek neki, hogy ebben az ő munkájuk is ott van.

Pszientológus 2008.10.02. 08:20:06

AnonHun: ha az ember foglalkozik a szcientológiával, részben tiltott OT anyagokkal is ;-), továbbá szcientológusok között is sok időt eltölt, idővel átárad belé egyfajta mentalitás. Megérti a gondolkodásmódjukat, majdnem annyira, mintha ő maga is OT lenne. Persze nem az, és már soha, de soha nem lesz az. Soha.

Utána megnézi az ember az anonymous videóit a youtube-on. Hát... nem csodálom, hogy az egyház bármit megadna érte (és meg is adott), hogy azok a videók eltűnjenek.

Ha igaz lenne, ami az OT anyagokban van, _ha_ elhinném őket, akkor arról lennék meggyőződve, hogy titeket valami rettenetes felsőbb szintű civilizáció irányít, amikkel szemben a szcientológia tehetetlen, mert sokkal erősebb nála. Sokkal!

A ti működésetek, a Guy Fawkes-maszkban majomkodás nem csak egy ellenséges "egyenruha". A mezei szcinek igen. De egy OT-nak, aki KOMOLYAN ELHISZI ama titkos írásokat, ti maguk vagytok a megtestesült sátán. Nem. Ti nem csak ijesztőek vagytok. Ti olyanok vagytok, hogy a saját halálukat látják visszaköszönni a maszkokban. De ez csak az OT-kre igaz. A mezei szcinek ti ilyen undorító félmajmok vagytok, mert nem meritek magatokat felvállalni.

Szerintem SOKKAL többet ártotok az egyháznak ezzel, mint a legmerészebb álmaitokban hinnétek.

És igen. HA igaza van Hubbardnak, akkor titeket gonosz tetánok irányítanak a Földön kívülről. Van egy Helatrobus nevű civilizáció Hubbard szerint, többek között ő ültette a tetánokba azokba az implantokat, amik miatt a kereszténység létrejött.

HA tippelnem kellene, ÉS elhinném, amit ott láttam, arra tippelnék, hogy titeket is a Helatrobus irányít.

Én, ha már egy vallást mindenképp választanom kellene, akkor a kereszténységet választanám a "szeresd ellenségedet" kitétel és Jézus miatt. Szerintem ez maga a tiszta jóság. OT-szemmel ezért feltehetőleg a Helatrobus által implantált zombi vagyok. Még jó, hogy nem hiszek a Helatrobusban. :-)

Egyvalami viszont igaz akkor is, ha igaza van Hubbardnak, és akkor is, ha nem: a működésetek SOKKAL több kárt, fájdalmat, félelmet, szenvedést, pusztulást, irtózatot, rettegést és gyűlöletet hoz létre, mint amit valaha is el tudtátok képzelni. A Guy Fawkes-maszk nem csak egy álarc, az a sátán maga. Legalábbis az elég magas szintű OT-knek. A náluk alacsonyabbak ebből mit sem éreznek, ezért nekik ti undorító félmajmok vagytok, mert nem meritek magatokat felvállalni és ő nagyon alaposan megtanulta, hogy a szcientológia etika szerint ez a szellemi nyomor alapja.

A mezei szci ugyanis nem az OSA fenyegetése számlájára írja az álarcot, mivel arról nem tud/nem érdekli/nem hiszi el, hogy ez a csudajó csapat, aminek ő is része, bárkit fenyegethetne. Ezért a mezei szci az álarcot annak számlájára írja, hogy ilyen hátulról támadó, manipulátor, szar alakok vagytok, akik félnek felvállalni a saját nézeteiket. Bezzeg ő, az egyenes derekú, őszintén és büszkén felvállalja, hogy szcientológus.

Ezért fikáznak titeket folyton az álarcotok miatt. Számukra az ember, aki álarcot húz, az nem veszélyforrás, hanem egy hernyó. Egy nagyon rossz állapotban lévő, félelemben élő hernyó.

Erről bővebbet a "Bevezetés a szcientológia etikába" könyvben lehet olvasni, illetve a "Személyes értékek és integritás" tanfolyamon tanulni, melynek tankönyve külön is megvehető. A könyvek 3000 ft körül vannak, de van kivonatos füzetecske is 800-ért. Szerintem ha igazi anon vagy, van annyi vér a pucádban, hogy bemész egy orgba és veszel legalább egy füzetet. Csak hogy tudd, miről magyarázok.

A vonatkozó OT anyagok kivonatolt és némileg torzult, viszont magyar nyelvű és olvasmányos változata itt található meg: szabadzona.hu/index.php?doc=technology/sscio/ss_2#SSCIO-2

Megjegyzem, a szabadzóna is elhiszi, hogy bizonyos anyagok olvasása ártalmas, mert eszedbe juttat olyan rettenetes emlékeket, amikre már többtízmillió éve nem tudsz szembenézni. Ezért nagyon valószínű, hogy a fenti Ogger-könyv korántsem a teljes igazság. Meg az is elég valószínű, hogy Ogger sokmindent hozzáköltött/elvett az általa megtanultakból.

Az anyagot Pilot álnéven Ken Ogger írta, aki magas szintű OT-ként hagyta el az egyházat. Ő ezt azért tehette meg, mert látszólag a saját munkájaként adhatta elő az anyagot. Őt az egyház tavaly májusban megölte, belefojtotta a saját úszómedencéjébe. Ne aggódj, ezt csak azért tudták megcsinálni, mert Ogger nagyon hülye és elővigyázatlan módon épp ott hozta nyilvánosságra saját termékeként az OT1-8 zanzásított kivonatait, ahol köztudott, hogy a szci befolyása még a rendőrségben is igen erős: Los Angelesben.

Az anonymous videóit meg gondolom te is ismered :-) Azért olvasd el a könyvet, _azután_ nézd meg a videókat.

Én amikor erre ráébredtem, majdnem összeszartam magam. Atyaúristen, de jó, hogy nem vagyok OT!

yx 2008.10.02. 08:37:32

Pszientológus:
A túlélés tudománya megtanít arra, hogy hogyan fedd fel egy személy valódi tónusát. Húzd le róla a társadalmi álarcát: valami meglepő, de nem túl sértő kérdés megfelelő lehet. Pl. egy beszélgetés hevében tedd fel a kérdést: (Nem, nem arról, hogy tudja-e, hogy Hubbard drogokkal volt teli halálakor vagy hogy mit szól, hogy a franciák elítélték!) "És még mindig a szüleiddel laksz?" vagy "Kifizetted már a Kongresszusokat/Alapokat?" vagy egyéb kellemetlen, kissé személyes/bizalmas kérdést. És várd a reakciót..
Egyébként én is ismerek több valóban jó állapotú embert a BPOrgban, de sok olyat is, aki dev-T köreit rója (mr és miss fontossal tele a szervezet) vagy teljes apátiában teszi, amit tennie kell!

Pszientológus 2008.10.02. 11:51:49

Majd használom, ha még találkozom velük egyszer!

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.10.02. 15:09:16

hát pszcientologus

amit feljebb írtál, nem nagyon vettem észre. ill. annyit igen, hogy pl. lenkei, beck, azonnal ellenségesek voltak, az átlagos szci, meg vasárnap is csak vigyorgott. :))) nem kell ezt túlmisztifikálni, csak hülye lrh erre sem volt felkészülve, mint a netre. nem tudott felkészülni, mert csak szivatott mindenkit és pénzt akart, sok pénzt.

Pszientológus 2008.10.03. 10:22:30

Látod? Az írásodból az derül ki, hogy az OT-k ellenségesként reagálnak, a mezei szcik meg maradtak a magas (2.5+) tónusukon. Ez meg azért van, mert az OT-k transzcendens enemyt látnak bennetek, a mezei szcik meg hernyót.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.10.03. 12:33:11

Pszientológus:

Először is nem akarok semmi kockázatot vállalni azzal, hogy bemegyek az Orgba és esetleg felismernek.

Amit írsz azt értem. Tipikus összeesküvés-elméletről van szó, de elfelejted azt is, hogy némelyik Anon erre direkt rájátszik! :D

De ha jól értem akkor te sem hiszed el ezt az egészet. Az az OT pedig aki benyalta a Xenu story-t, az meg is érdemli.

Egyébként nem célom, hogy másokat beszarassak. Segíteni szeretnék, nem ártani.

Az egyik OT-vel teljesen jól elbeszélgettem a 2. tüntetésen. Nem láttam rajta, hogy valami földönkívüli által irányított gonosz thetánnak tartana.

Ken Ogger halála pedig emlékeztet Shawn Lonsdale esetére. Mondjuk mindkettőt öngyilkosságként zárták le.
Szerinted képesek gyilkost fogadni a legádázabb ellenségük ellen?

Pszientológus 2008.10.03. 13:29:10

Anonhun: egyáltalán nem hiszem el. Ha valami vallást kellene mindenképp választanom, akkor a kereszténységet választanám, ami az OT anyagok szerint egy Helatrobus nevű ősi civilizáció implantja.

Ken Oggert azért zárták le öngyilkosságként, mert a rendőrség úgy érezte, hogy akit súllyal a lábára kötve találnak meg összekötött kézzel, az csakis öngyilkos lehetett. No most a szcik Los Angelesben nagyon erősek, annyira, hogy a LAPD (Los Angeles Police Department) működésére is jelentős hatásuk van.

Szegény amerikai Pilot! Nekünk, itt, káeurópában, nagyobb rutinunk van ilyenben, azt hiszem, ha itt született/nevelkedett volna, akkor lett volna esze hozzá, hogy valami kevésbé veszélyes helyre költözzön. Sajnos a szci Los Angelesben és egész Kaliforniában nagyon erős, Hollywood miatt.

Shawn Lonsdale-t megnézem mindjárt googlen.

A direkt kivégzéseket nem saját kezűleg, hanem bérgyilkosokon át hajtják végre. Ez a betoncsizmás dolog jellegzetesen orosz elkövetőkre hajaz (vö: Darth Fritzlauf is honnan jött).

Viszont a magyar orgban egyáltalán nem láttam senki nehézsúlyút. A magyar orgban kispályások vannak.

Pszientológus 2008.10.03. 13:43:38

Azt hiszem, OT szemmel azt is mondhatjuk, hogy én a Helatrobus ügynöke vagyok. :-) Azt hiszem, örömmel vállalom fel ezt a címet. :-) Végül is a MEST univerzum után következő univerzumban, a Sár univerzumában is a Helatrobus maradványa van hatalmon, magyarul a keresztény Isten, így az nekem nem a pokol, hanem a mennyország lesz. Csak a bűnös szcientóknak lesz pokol, ahol 0-tól -8 -ig terjed majd a tónusskála. Nekik.

De jó, hogy nem hiszek ebben! Teljesen bele tudnék csavarodni!

Az összeesküvéselmélet belülről nézve maga a valóság. Ha meg akarod érteni a lelküket, neked magadnak is képesnek kell lenned úgy érezned, ahogy ők. A nagy hiba, amit sok anon elkövet, az az, hogy úgy köpködi a szcit, hogy nem próbálja meg minél jobban megismerni az ellenségét. Az ellenséget tanulmányozni kell, távcsővel, nagyítóval, mikroszkóppal, gondolkodni kell rajta, elemezni kell.

Ha nem hiszel benne, hogy tudnak valamit, akkor miért félnél tőle, hogy esetleg befolyálnak? Ha pedig nem félsz tőle, hogy befolyásolnak, akkor nem-e célszerű, ha tudod, hogy mit gondolnak, hisznek, éreznek?

Olvasd el az OT1-8 zanzásított kivonatait Te is!

szabadzona.hu/index.php?doc=technology/sscio/index

De az még nem elég, igazából nem csak a blahai org létezik, hanem van még egy csomó. Bármelyikbe besétálhatsz mint ártatlan érdeklődőcske, és vehetsz 800 ft-os füzeteket, amikből megismered a filozófiát. Van nekik egy csomó, azokban viszonylag tömören és világosan benne van a világképük. Do it!

yx 2008.10.03. 14:08:47

Pszientológia:
Többen többször megjegyezték már: több, mint gyanús, amit itt művelsz!
"De jó, hogy nem hiszek ebben!" - írod két blokk között, amiben lelkendezel a "tudás" iránt és mindenkit a tanulmányozásra bíztatsz. Az a "Do it!" meg a végén kifejezetten a szci írásos komm. szokásos befejezése.
Te mit szeretnél elérni azzal, hogy itt írogatsz? Én azt, hogy aki besétál egy Orgba (v. más szci szervezetbe), már az elejétől lássa, hogy hol akar(hat)ják csapdába csalni és kerülje el ezeket! A toborzás akár szci, akár mókus-vonalra egy bloggal odébb, kérlek, hogy ott tedd!

yx 2008.10.03. 14:09:57

(Pszientológus - természetesen, bocs az elírás miatt)

Pszientológus 2008.10.03. 14:49:56

yx: El tudod képzelni szci toborzó munkatársról, hogy illegális OT szabadzónás anyagra küld linket? Igen, vagy nem?

Jusson már el az agyadig, hogy itt NINCSENEK szcik. Soha nem is voltak, soha nem is lesznek. Azért nincsenek, mert nekik tilos ide jönniük, mert nekik ez egy ellenséges, entéta terep. Legfeljebb valami fedett osás jöhet TALÁN ide. Miért olyan kurva nehéz ezt megérteni?

És ezért aztán a fórumra járó hülyegyerekek időnként megnézik, hogy ki az, aki a legtöbbet mesél a szciről. Aki a legtöbbet meséli, azt pedig kinevezik burkolt szcinek. Olyan ez, mint egyfajta boszorkányüldözés. Nem jön az eső, elszárad a termés, nosza, keressük meg a boszorkányt.

Arra persze nagy ívben tojnak, hogy az illető, ha szci lenne, akkor annyiszor és olyan durván megsértette volna az egyház szabályait, aminek az töredékéért is kirúgás járt volna bent minimum. Erre azért tojnak, mert annyira tájékozatlanok, hogy még ezt se tudják. Számukra az teljesen OK, ha egy szci toborzás közben a kikerült ultratitkos OT anyagokból idéz.

Azt nem tudom nektek bizonyítani, hogy nem vagyok valamiféle fedett osás titkosszolga. Megjegyzem, ugyanerre egyikőtök sem képes, különösen az "anon"-nal kezdődő nickűek nem.

Azt viszont perdöntően tudom bizonyítani, hogy nem vagyok mezei szci toborzó. Ezt azzal tudom bizonyítani, hogy egyházi szemmel nézve számos főbenjáró bűnt követtem és követek el egyfolytában.

Átkozottul tele van a tököm vele, hogy a két bekezdésnél hosszabb irományaim kb. 10%-át értitek meg.

yx 2008.10.03. 15:40:13

Pszientológus:
Meg kell, hogy cáfoljalak! Több, magát szcinek tartó mókustársam is tiszteletét tette már a blog kommentelői között (Lego, Interferencia, Jokka, PKD... csak így hirtelen). Ők jóindulatú publikok nagy valószínűséggel, így fogalmuk sincs (sem volt) róla, hogy mekkora károkat szenvedtek el. Nem baj, majd "OT megfelelés"-en rájönnek. Több szabadzónás "szci" szintén védte már itt a szcientológiát és időnként az egyház ilyen-olyan gyakorlatát is.
Hogy tele van a tököd, te dolgod. Hogy nem olvasol figyelmesen, is a te bajod. De ha már olyan hosszan szabadkozol, rákérdeznék: írtam, hogy toborzótiszt vagy OSA ügynök vagy? "..akár mókus vonalra.." - ez szerinted mit jelent? A kérdésemre pedig, miszerint "Te mit szeretnél elérni azzal, hogy itt írogatsz?" - ügyesen kerülöd a választ, így vedd úgy, hogy feltettem újra. ("Úsznak a halak?" :D)

Pszientológus 2008.10.03. 15:50:26

Ok, talán túlreagáltam. A korábbi hasonló esetek miatt egy csomó visszafojtott rosszérzésem összegyűlt már.

:-) Sose bánd őket, így nem tudják meg, hogy a clear fölött nincs semmi. És még a clear is zötyögős dolog, azt hiszem, a fenntartásáért folyamatosan küzdeni kell, újra és újra megújítani a felgyülemlett engramokat vagy a valami oknál fogva visszatérteket.

Hogy mit akarok elérni? Egészen őszinte leszek. Nem tudom biztosan. Talán ez egy módja számomra a lelki búcsúnak az egyházból, ahova már soha nem mehetek vissza, és ahol minden egyet nem értésem dacára is alapvetően jól éreztem magam. De valami késztetést érzek rá, hogy itt legyek és kommunikáljak veletek. Nem a drogos hülyegyerekekkel, hanem az értelmesekkel. Például veled.

yx 2008.10.03. 16:08:25

Pszientológia:
(Szci vallást ellenző anonok kérem, hagyják figyelmen kívül ezt a bejegyzést. Köszi!)
Ha valóban lemondtál az egyházi megoldásról, de nem szeretnéd, hogy elvesszenek a jó gondolatok és haltatatlan thetánod, ajánlom figyelmedbe Pilot megoldását a Szabadzónáról: szabadzona.hu/index.php?doc=technology/self/index
Ha már elkezdted, nem szóltam semmit, ha már legalább egyszer megcsináltad, kalapot emelek előtted, mert nekem még ez utóbbi nem jött össze. Mint mókus, érdekesnek találtam a Seth-könyveket Jane Roberts-től.. (MEK-n kinn van) Nulla technológia, de érdekes világképet ad. (Én ezeket olvasva jöttem rá pl., hogy a szci és kereszténység ugyanannak a dolognak a képe két külön nézőpontból. Mekkora nyereség!) Meg persze Agykontroll, NLP, pszi irodalom...
Röviden: kevésbé heves csápolással senki nem nézne téged sem rockernek! :)

Pszientológus 2008.10.03. 16:46:13

Figy, kb. 4 hozzászólással ezelőtt linkeltem szabadzónás anyagra... és te még agyat képviseled itt. Mit várhatok akkor a drogos hülyegyerekektől?

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.10.03. 17:26:03

Pszientológus
Tőled sem vártam többet...:(

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.10.03. 17:30:55

pszcientológus
Neked nagyon hiányzik az egyház, a sok szci közelsége, LRH fotói. Szerintem holnap menj be nyugodtan, de ma este téged is várnak a Virtus hadmúveleten (miért nem szakadnak már le a hadsereg féle eltorzult világképüktől?). Én sajnos ma nem tudom tiszteletemet tenni e nemes eseményen.
picasaweb.google.com/anonymoushun/AVirtusHadmVelet#

yx 2008.10.03. 22:20:57

Pszientológus:
Te ezt a fél mondatom hogy értelmeznéd: "Ha már elkezdted, nem szóltam semmit, ha már legalább egyszer megcsináltad, kalapot emelek előtted.."? Nyugodtan kikeresheted a szövegkörnyezetet is! Ahogy én látom, lehet, hogy sokat foglalkoztál szcivel és Pilot-tól is olvasgattál ezt-azt, de hogy annyi sem jött le az egészről neked, mint bizonyos A.S-nek a jeditudományokról, az tuti! (Egy nálam szabadszájúbb hozzászóló vszeg ilyesmit írt volna: "Na menj kisfiam a p.csába és dugd fel a tudományod a s..edbe!" Csak ő ki is írta volna.)
A lelki búcsú helyett próbáld inkább visszakunyerálni magad, az egyház magasabb szinteken külön díjazza ezt a fokú arroganciát értelem helyett!

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.10.05. 23:46:51

Pszi:

Sokmindenre rávilágítasz, mint ex-bennfentes. Ezek nagy részét fenntartásokkal kezelem, mert nem tudok kiigazodni rajtad egyenlőre. Ennek ellére köszi! Remélem tényleg őszinte vagy.

A BPOrg-ba pedig csak egyszer fogok bemenni, amikor árverezik a bútorokat ;)

Pszientológus 2008.10.06. 05:29:44

yx: hidd el, nem díjazza. Még akkor sem, ha igazam van. Pont, ahogy te sem.

Anonhun: nem voltam soha bennfenntes, annyi információval tudok szolgálni, amit te is megszerezhetsz, ha egyszerűen beiratkozol egy tanfolyamra. Persze nyilván aggódsz, hogy esetleg azonosítanak a maszk mögött.

Afelől meg óva intelek, hogy bárkiben megbízz pusztán itt a fórumon és pusztán attól, hogy úgy érzed, "ki tudsz rajta igazodni". Vedd ezt a fórumot inkább egy permanens anon-gyűlésnek. Ezt annak ellenére mondom, hogy szerintem az egyház sokkal lúzerebb és gyengébb annál, mint amilyen a híre van. Ha látnád belülről, látnád azt a tehetetlen, töketlen bürokráciát, az alig burkolt szegénységet, te is így éreznéd. Én ezek alapján gondolom, hogy szerintem az egyház érdemben nem foglalkozik ezzel a fórummal.

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.10.06. 08:06:44

Pszcientológus
Látom, te tényleg még a szekta bűvkörében élsz. Nem is értem mit keresel itt igazából.
A másik bejegyzésnél is amit írtál, ezt támasztja alá.
Egyébként olyat nem vkit nem lehet tisztelni, aki "bort iszik és vizet prédikál": picasaweb.google.com/anonymoushun/BestOfLRH#
A másik, hogy lehet te mint egyszerű szci nem találkozol a visszaélésekkel, csak a jó oldalával, de attól az még létezik, és kivülálló számára teljesen elnyomja az a kevéske jót is, amit esetleg találnánk.

Miért nem mész vissza?

yx 2008.10.06. 08:53:38

Pszientológus:
Megfigyelted már, hogy a legtöbb embernek (és a szervezeteknek, így drága szci egyházunknak is) az fáj a legjobban, azzal lehet leginkább megbántani, ami (majdnem)igaz! Főképp, ha nem tud vagy nem akar semmit csinálni a dologgal kapcsolatban! Pl. ha azt mondod az egyházban, hogy: "Mi a baj a psziókkal? Jószándékú, megtévedt emberek ők!" - hamar az etikatiszt kellemetlenkedéseinek leszel kitéve (de lehet, erről neked több a realitásod). De ez pont az a fajta aberrált reakció, mely Clear állapotban való megszűntetését hirdeti a szervezet! (A=A=..) Hogy lesz Clear a bolygó, ha még a szci egyház maga sem az??

Pszientológus 2008.10.06. 11:00:14

anonhun: hogy növeljem a megértéseteket az egyházról. Te gondolom kizárólag kívülről látod őket. Én elmondom neked, hogy milyennek láttam belülről.

yx: Soha nem értettem egyet a pszik démonizálásával.

Lemb 2008.10.06. 11:01:40

Yx, ez a pogányok keresztelnek (d)effekt.

Ammonia73 2011.08.21. 23:38:40

Kedves Reformer!
Van-e valami infód, mi lett ennek a pernek a végeredménye?
Köszi :)

Reformer 2011.09.06. 10:12:28

@Ammónia73: nem, és Quentin Hubbardról sincs több infóm
süti beállítások módosítása