Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia akták, 1. rész

2022. június 24. - Reformer

Eljött a nap, amikor be tudjuk nektek mutatni a hat részes Szcientológia akták című sorozat első részét.

Régi álmunk volt, hogy filmes formában is be tudjuk mutatni a szcientológia tevékenységének magyar vonatkozásait. Komoly lendületet tavaly kapott a dolog, amikor Dudás Diána könyvére, Az én szcientológia sztorimra kapott visszajelzésekből és megkeresésekből láttuk, hogy mennyi sorstársunk van még. Diána felvállalta és végig is vitte a projektet az ötlettől a bemutatóig.

A nyitó epizódban én leszek a vendég, és a szcientológiával kapcsolatos tapasztalatainkról beszélgetek Diánával. Én tíz évig voltam szcientológus, ő öt évig kereste ott (szintén hiába) a teljes szellemi szabadsághoz vezető utat. A teljes történetünket nem lehet harminc percben annak részletességében bemutatni, így a fontosabb részletekre szorítkozunk, illetve igyekeztünk a főbb tanulságokat megfogalmazni.

Fogadjátok szeretettel és remélem, hogy sikerül ezzel megelőzni valamennyit a szcientológia károkozásából vagy valamennyire elgondolkodtatni a bent lévőket.

A következő rész jövő péntek este (július 1.) 19:00-kor érkezik.

Ha még nem tettétek meg, iratkozzatok fel erre a YouTube-csatornára, hogy biztosan ne maradjatok le egyetlen részről sem!

Az első rész itt látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5317866491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása